e-strava Jídelníček
ZŠ Podlesí
Šenov
[0406]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
6.1.
italská rajčatová s mozzarellou
1. francouské brambory, zeleninový salát
Út
7.1.
kapustová
1. ražničí na plechu, rýže, cherry rajčátka
St
8.1.
gulášová
1. špecle s oříšky a perníkem
Čt
9.1.
hrachová s jogurtem
1. losos na másle, bramborová kaše, ovocný salát

10.1.
vločková
1. vepřová pečeně selská, bramborový knedlík, kyselé zelí
Po
13.1.
rychlá s těstovinou
1. chilli con carne, chléb
Út
14.1.
vydatná rybí s pórkem a krutóny
1. krůtí středomořský plátek, rýže, zeleninový salát
St
15.1.
květáková s mrkvovými nudličkami a krupicí
1. vepřová pečeně, bramborová kaše, ovocné pyré
Čt
16.1.
ruský boršč
1. kopýtka se sýrem

17.1.
zeleninová s kapáním
1. hovězí pečeně cikánská, těstovinová rýže
Po
20.1.
uzená s kroupami
1. sýrové lasagne s brokolicí
Út
21.1.
hovězí s nudlemi a zeleninou
1. segedinský guláš, houskový knedlík
St
22.1.
z fazolových lusků s rajským protlakem
1. rybí kroketa, brambory, ledový salát pestrý
Čt
23.1.
indická z červené čočky
1. azu po tatarsku, rýže

24.1.
cibulová se sýrem
1. pečené kuře po římsku, bramborová kaše, zeleninový salát
Po
27.1.
bramborová s houbami
1. čočka na kyselo, vejce, chléb
Út
28.1.
minestrone
1. sekaná pečeně, brambor, salát Coleslaw
St
29.1.
zeleninová s játrovou rýží
1. buchty s krémem
Čt
30.1.
cizrnová s rajčaty a bazalkou
1. kuřecí nudličky se smetanovou omáčkou z pečených jablek, bulgur
Po
3.2.
česneková chlebová
1. italský guláš, rýže
Út
4.2.
slepičí s masem a nudlemi
1. ragů z čevené čočky, veka
St
5.2.
kedlubnová
1. kuře na pomerančích, bramborová kaše, ovocný salát
Čt
6.2.
polský barscz s fridátovými nudlemi
1. krupička s kakaem

7.2.
z pečených rajčat
1. mozajková sekaná s tuňákem, brambory, zeleninový salát
Po
17.2.
gulášová
1. smažený květák, brambory, obloha
Út
18.2.
italská čočková
1. kuřecí čína, rýže, vitamínový salát
St
19.2.
bramborová
1. hovězí guláš, houskový knedlík
Čt
20.2.
bystřická sýrová
1. sekaná, brambor, hlávkové zelí

21.2.
zeleniová s drožďovými knedlíčky
1. fazole v rajské omáčce, párek,chléb
Po
24.2.
1.
Út
25.2.
1.
St
26.2.
1.
Čt
27.2.
1.

28.2.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.