e-strava Menu
ZŠ Ostravice
Ostravice
[0362]
Ulrich software
Day Choice
Tue
2.4.
Brokolicový krém s krutonky (1,3,7)
1. Losos pečený na másle a bylinkách, br.kaše, zeleninový salát (1,4,7)
Wed
3.4.
Polévka z červené čočky a mrkve (9)Rating:
1. Námořnické maso, dušená rýže (1,3,9)
Thu
4.4.
Fazolová polévka (1)
1. Krupicová kaše (1,7)
Fri
5.4.
Rajčatová s těstovinou (1,7,9)
1. Kuře pečené na jablkách a křenu, brambor (7,1)
Mon
8.4.
Zeleninová se sýrovým kapáním (1,3,7,9)
1. Čočka na smetaně, vařené vejce, chleba,okurek (1,3,7,9) děti - jablko
Tue
9.4.
Drůbková s nudlemi a zeleninou (1,7,9)
1. Segedínský guláš, houskový knedlík (1,37) děti - jablko,banan
Wed
10.4.
Středomořská krémová se zeleninou a krutony (1,4,7,9)
1. Máslový telecí řízek, br. kaše, okurkový salát se smetanou (1,3,7)
Thu
11.4.
Krupicová s vejcem (1,3,7,9)
1. Špagety po boloňsku (1,9,7) děti - meloun
Fri
12.4.
Rýžová polévka (1,7,9)
1. Vepřové v mrkvi, brambor vařený (1,7), děti - musli tyčinka
Mon
15.4.
Vločková polévka (1,7,9
1. Treska s bylinkovou krustou, br. kaše, mrkvový salát (1,4,7)
Tue
16.4.
Pórková polévka s vejci (1,3,7)Rating:
1. Krůtí prsa pečená v pikantní šťávě, těstoviny (1,10) děti - ovoce
Wed
17.4.
Čočková polévka (1,9)
1. Mletý masový nákyp, bramborová kaše, míchaný zelný salát (1,7,9)
Thu
18.4.
Špenátová polévka
1. Kuře na způsob bažanta, bramborový knedlík, dušené červené zelí (1) děti-ovoce
Fri
19.4.
Polévka z míchaných luštěnin s uzeným Tofu (9,6)
1. Nudle s mákem, (1,7) děti - mléko
Mon
22.4.
Pohanková se zeleninou (9)
1. Fazolové lusky na smetaně, brambor, vejce, (1,3,7) děti - ovoce
Tue
23.4.
Květáková polévka (1,3,7)
1. Hovězí nudličky na rajčatech, těstoviny (1,7)
Wed
24.4.
Bramboračka (1,7,9)
1. Kovbojské fazole, chleba (1) děti ovocná kapsička
Thu
25.4.
Drožďová polévka (1,3,7,9)
1. Kuřecí prsa po zahradnicku, dušená rýže (1,7,9)
Fri
26.4.
Hráškový krém (7,1,3)
1. Rybí prsty, bramborová kaše, okurkový salát (1,4,7)
Mon
29.4.
1.
Tue
30.4.
1.
Mon
6.5.
1.
Tue
7.5.
1.
Thu
9.5.
1.
Fri
10.5.
1.
Mon
13.5.
1.
Tue
14.5.
1.
Wed
15.5.
1.
Thu
16.5.
1.
Fri
17.5.
1.
Mon
20.5.
1.
Tue
21.5.
1.
Wed
22.5.
1.
Thu
23.5.
1.
Fri
24.5.
1.
Mon
27.5.
1.
Tue
28.5.
1.
Wed
29.5.
1.
Thu
30.5.
1.
Fri
31.5.
1.
Mon
3.6.
1.
Tue
4.6.
1.
Wed
5.6.
1.
Thu
6.6.
1.
Fri
7.6.
1.
Mon
10.6.
1.
Tue
11.6.
1.
Wed
12.6.
1.
Thu
13.6.
1.
Fri
14.6.
1.
Mon
17.6.
1.
Tue
18.6.
1.
Wed
19.6.
1.
Thu
20.6.
1.
Fri
21.6.
1.
Mon
24.6.
1.
Tue
25.6.
1.
Wed
26.6.
1.
Thu
27.6.
1.
Fri
28.6.
1.
Mon
26.8.
1.
Tue
27.8.
1.
Wed
28.8.
1.
Thu
29.8.
1.
Fri
30.8.
1.
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available