e-strava Jídelníček
ZŠ Ostravice
Ostravice
[0362]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
4.5.
Jáhlová polévka se zeleninou (9)
1. Koprová omáčka s vejcem, vařený brambor (1,9,7)
Út
5.5.
Česnečka s brambory a vejcem (1,3)
1. Vepřové na žampionech, dušená rýže (1,7)
St
6.5.
Dožďová polévka (1,3,7,9)Hodnocení:
1. Kuře s pikantním zelím, bramborový knedlík (7,3)Skvělé
Čt
7.5.
Fazolová polévka (1,9)Hodnocení:
1. Zapečené těstoviny s uzeným masem, okurek (1,3,7)Skvělé
Po
11.5.
Selská polévka s těstovinou (1,3,7,9)
1. Rybí prsty, bramborová kaše, mrkvový salát s jablky (7,4,1,3)
Út
12.5.
Zeleninová polévka (1,7,9)Hodnocení:
1. Kuřecí prsa po bakoňsku, bulgur, kompot (1,7,9)Lepší
St
13.5.
Rýžová polévka (1,7,9)Hodnocení:
1. Záhorácký závitek, br. kaše (1,7,9)Lepší
Čt
14.5.
Pohanková polévka se zeleninou (9)Hodnocení:
1. Masové koule v rajčatové omáčce, těstoviny (1,3,7,9)Lepší

15.5.
Drůbková polévka s těstovinou a zeleninou (1,3,7,9)
1. Čočka se zeleninou, vařené vejce, chleba, okurek (1,9,3)
Po
18.5.
Špenátová polévka, sm.hrášek (1,3,7,9)Hodnocení:
1. Pečené kuřecí stehno, zeleninový kuskus (1,7,9Skvělé
Út
19.5.
Zeleninová s jáhlama (9)
1. Poděbradské maso, houskový knedlík (1,3,7,9,10
St
20.5.
Luštěninový hrnec s uzeným masem (1,9)Hodnocení:
1. Smažená brokolice, br. kaše, zelný salát (1,3,7)Skvělé
Čt
21.5.
Nevaří se
1.

22.5.
Nevaří se
1.
Po
25.5.
Pórková polévka se smaž.hráškem (1,3,7)
1. Srbské rizoto, okurek (7,9)
Út
26.5.
Čočková polévka (9)
1. Rybí filé na másle, bramborová kaše, zeleninový salát (7)
St
27.5.
Květákový krém (1,7)
1. Kuřecí prsa v pikantní šťávě, těstoviny (1,7,9,10)
Čt
28.5.
Zeleninová s pohankou (9)Hodnocení:
1. Vepřový vrabec, kyselé zelí, bramborový knedlík (1,3,7,9)Skvělé

29.5.
Česnečka (1,9,4)
1. Kovbojské fazole, chleba (1,9)
Po
1.6.
Polévka z míchaných luštěnin s uzeným Tofu (6,9)
1. Buchtičky s krémem (1,3,7)
Út
2.6.
Zeleninová polévka s kukuřičnýma vločkama (9)
1. Kuřecí plátek přírodní, br. kaše, kompot (1,9,7)
St
3.6.
Krupicová s vejcem (1,3,7)
1. Boloňské špagety (1,3,9,7)
Čt
4.6.
Jáhlová se zeleninou (9)
1. Vepřové v mrkvi, vařený brambor (1,7,9)

5.6.
Brokolicová (7,4)
1. Kuřecí nudličky na zp. číny, rýže (1,9,6)
Po
8.6.
1.
Út
9.6.
1.
St
10.6.
1.
Čt
11.6.
1.

12.6.
1.
Po
15.6.
1.
Út
16.6.
1.
St
17.6.
1.
Čt
18.6.
1.

19.6.
1.
Po
22.6.
1.
Út
23.6.
1.
St
24.6.
1.
Čt
25.6.
1.

26.6.
1.
Po
29.6.
1.
Út
30.6.
1.
St
1.7.
1.
Čt
2.7.
1.

3.7.
1.
Út
7.7.
1.
St
8.7.
1.
Čt
9.7.
1.

10.7.
1.
Po
13.7.
1.
Út
14.7.
1.
St
15.7.
1.
Čt
16.7.
1.

17.7.
1.
Po
17.8.
1.
Út
18.8.
1.
St
19.8.
1.
Čt
20.8.
1.

21.8.
1.
Po
24.8.
1.
Út
25.8.
1.
St
26.8.
1.
Čt
27.8.
1.

28.8.
1.
Po
31.8.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.