e-strava Jídelníček
ZŠ Ostravice
Ostravice
[0362]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka

1.3.
Zeleninová se sýrovým kapáním (1,3,7,9)
1. Hrachová kaše s cibulkou, chleba, okurek (1,7,9)
Po
4.3.
Česnečka (1,3,9)
1. Krůtí ragú, těstoviny (1,3,7), ovoce pro děti
Út
5.3.
Zimní zeleninová (1,9)
1. Vepřová pečeně na celeru, br. kaše, kompot (1,7,9)
St
6.3.
Kulajda (1,3,7,9)
1. Těstoviny zapečené s brokolicí a sýrem, okurek (1,3,7,9)
Čt
7.3.
Rajčatová s kapáním (1,3,7,9)
1. Kuře na zázvoru, hrášková rýže, kompot (1,7)

8.3.
Zeleninová s čočkou beluga (1,7,9)
1. Pohankové klopsy, bramborová kaše, zeleninový salát (1,3,7)
Po
11.3.
Zeleninová polévka (7,1,9)Hodnocení:
1. Rybí filé na másle, vařený brambor, fazolkové lusky (4,7)Lepší
Út
12.3.
Drůbková polévka s nudlemi a zeleninou (1,3,7,,9)
1. Segedínský guláš, houskový knedlík (1,3,7)
St
13.3.
Polévka z červné čočky a mrkve (9)Hodnocení:
1. Domácí buchty plněné povidly, kakao (1,3,7)Skvělé
Čt
14.3.
Selská polévka (1,3,7,9)
1. Přírodní plátek, bramborová kaše, kompot (1,7)

15.3.
Pohanková (9)Hodnocení:
1. Fazole v rajské omáčce, chleba (1),Skvělé
Po
18.3.
Krupicová s vejcem (1,3,7,9)
1. Moravský vrabec, špenát, br. knedlík (1,3,7)
Út
19.3.
Pórková se sm.hráškem (1,7)Hodnocení:
1. Čevabčiči, bramborová kaše, (1,7)Skvělé
St
20.3.
Zeleninová polévka (1,7,9)Hodnocení:
1. Svíčková na smetaně, houskový knedlík (1,3,7,9)Lepší
Čt
21.3.
Zelňačka (1,7)
1. Srbské rizoto, okurek (7)

22.3.
Čočková polévka (9)
1. Vepřové v mrkvi, vařený brambor (1,7)
Po
25.3.
Kroupová se zeleninou (1,3,7,9)
1. Boloňské špagety (masové) (1,3,7,9)
Út
26.3.
Polévka bramborová se zelím a rajčaty (1,7,9)
1. Dušená játra na cibulce, rýže, tvarohový dezert (1,7)
St
27.3.
Poléva luštěninový hrnec (9,6,1)
1. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1,3,7)
Čt
28.3.
Květáková polévka (3,7,1)
1. Rybí filé zapečené se sýrem, bram.kaše, zeleninový salát (4,7)

29.3.
Drožďová polévka (1,3,7,9)
1. Čočka zeleninová, vařené vejce, chleba (9,1,3)
Po
1.4.
1.
Út
2.4.
1.
St
3.4.
1.
Čt
4.4.
1.

5.4.
1.
Po
8.4.
1.
Út
9.4.
1.
St
10.4.
1.
Čt
11.4.
1.

12.4.
1.
Po
15.4.
1.
Út
16.4.
1.
St
17.4.
1.
Čt
18.4.
1.
Út
23.4.
1.
St
24.4.
1.
Čt
25.4.
1.

26.4.
1.
Po
29.4.
1.
Út
30.4.
1.
Čt
2.5.
1.

3.5.
1.
Po
6.5.
1.
Út
7.5.
1.
Čt
9.5.
1.

10.5.
1.
Po
13.5.
1.
Út
14.5.
1.
St
15.5.
1.
Čt
16.5.
1.

17.5.
1.
Po
20.5.
1.
Út
21.5.
1.
St
22.5.
1.
Čt
23.5.
1.

24.5.
1.
Po
27.5.
1.
Út
28.5.
1.
St
29.5.
1.
Čt
30.5.
1.

31.5.
1.
Po
3.6.
1.
Út
4.6.
1.
St
5.6.
1.
Čt
6.6.
1.

7.6.
1.
Po
10.6.
1.
Út
11.6.
1.
St
12.6.
1.
Čt
13.6.
1.

14.6.
1.
Po
17.6.
1.
Út
18.6.
1.
St
19.6.
1.
Čt
20.6.
1.

21.6.
1.
Po
24.6.
1.
Út
25.6.
1.
St
26.6.
1.
Čt
27.6.
1.

28.6.
1.
Po
1.7.
1.
Út
2.7.
1.
St
3.7.
1.
Čt
4.7.
1.
Po
8.7.
1.
Út
9.7.
1.
St
10.7.
1.
Čt
11.7.
1.

12.7.
1.
Po
12.8.
1.
Út
13.8.
1.
St
14.8.
1.
Čt
15.8.
1.

16.8.
1.
Po
19.8.
1.
Út
20.8.
1.
St
21.8.
1.
Čt
22.8.
1.

23.8.
1.
Po
26.8.
1.
Út
27.8.
1.
St
28.8.
1.
Čt
29.8.
1.

30.8.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.