e-strava Jídelníček
ZŠ Ostravice
Ostravice
[0362]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
6.1.
Rýžová polévka (1,7,9)
1. Čočka se zeleninou, chleba, vejce, okurek (1,9)
Út
7.1.
Česnečka (1,3,9)Hodnocení:
1. Rybí prsty, bramborová kaše, okurkový salát se smetanou (7,4,)Lepší
St
8.1.
Zeleninová polévka s pohankou (1,7,9)
1. Moravský vrabec, kysané zelí, bramborový knedlík (1,3)
Čt
9.1.
Polévka z míchaných luštěnin a tofu (6,9)
1. Žemlovka s jablky a tvarohem, bílá káva (1,3,7)

10.1.
Brokolicová polévka se smaž. hráškem (1,3,7,9)
1. Kuře pečené na zázvoru, bramborová kaše, kompot (1,7,9)
Po
13.1.
Kmínová polévka s kapáním (1,3,7,9)
1. Krůtí prsa pečená v pikantní šťávě, těstoviny (1,3,10,9)
Út
14.1.
Zeleninová polévka s jáhlama (9)
1. Hovězí v mrkvi, vařený brambor (1,7,9)
St
15.1.
Drožďová polévka (1,3,7,9)
1. Vepřové nudličky se zeleninou, dušená rýže (1,9)
Čt
16.1.
Dýňová polévka (9,7,1)
1. Rybí filé zapečené s více druhy sýra a mandlemi, br. kaše (4,7)

17.1.
Zeleninová s čočkou (9)
1. Námořnické maso, kuskus (1,9)
Po
20.1.
Zeleninová polévka s kukuřičnými vločkami (9)
1. Fazolové lusky na smetaně s koprem, vařený brambor, vejce (1,7,9,3)
Út
21.1.
Cibulačka s bramborem (1,7)
1. Kuřecí plátek na houbách, hrášková rýže, kompot (1,7,9)
St
22.1.
Špenátová polévka se smaž.hráškem (1,3,7)
1. Boloňské špagety s masem (1,3,7,9)
Čt
23.1.
Boršč (1,9,6)
1. Domácí buchty s marmeládou, kakao (1,3,7), děti - ovoce

24.1.
Pohanková polévka se zeleninou (9)Hodnocení:
1. Krůtí a la bažant, bramborový knedlík, červené zelí dušené (1,3,7)Skvělé
Po
27.1.
Polévka z červené čočky a mrkve (9)
1. Kuřecí stehno pečené s jablky a křenem, brambor (7)
Út
28.1.
Vývar drůbeží s celestýnskými nudlemi (1,3,7,9)
1. Segedínský guláš, houskový knedlík (1,3,7,9)
St
29.1.
Rajčatová polévka s kapáním (1,3,7)
1. Rybí filé na zelenině s tymiánem, brambor.kaše (4,9)
Čt
30.1.
Zeleninová polévka s rýžovými vločkami (9)
1. Hrachová kaše s cibulkou, vep. kousky, chleba, okurek (1,9)
Po
3.2.
1.
Út
4.2.
1.
St
5.2.
1.
Čt
6.2.
1.

7.2.
1.
Po
10.2.
1.
Út
11.2.
1.
St
12.2.
1.
Čt
13.2.
1.

14.2.
1.
Po
17.2.
1.
Út
18.2.
1.
St
19.2.
1.
Čt
20.2.
1.

21.2.
1.
Po
24.2.
1.
Út
25.2.
1.
St
26.2.
1.

28.2.
1.
Po
2.3.
1.
Út
3.3.
1.
St
4.3.
1.
Čt
5.3.
1.

6.3.
1.
Po
9.3.
1.
Út
10.3.
1.
St
11.3.
1.
Čt
12.3.
1.

13.3.
1.
Po
16.3.
1.
Út
17.3.
1.
St
18.3.
1.
Čt
19.3.
1.

20.3.
1.
Po
23.3.
1.
Út
24.3.
1.
St
25.3.
1.
Čt
26.3.
1.

27.3.
1.
Po
30.3.
1.
Út
31.3.
1.
St
1.4.
1.
Čt
2.4.
1.

3.4.
1.
Po
6.4.
1.
Út
7.4.
1.
St
8.4.
1.
Čt
9.4.
1.
Út
14.4.
1.
St
15.4.
1.
Čt
16.4.
1.

17.4.
1.
Po
20.4.
1.
Út
21.4.
1.
St
22.4.
1.
Čt
23.4.
1.

24.4.
1.
Po
27.4.
1.
Út
28.4.
1.
St
29.4.
1.
Čt
30.4.
1.
Po
4.5.
1.
Út
5.5.
1.
St
6.5.
1.
Čt
7.5.
1.
Po
11.5.
1.
Út
12.5.
1.
St
13.5.
1.
Čt
14.5.
1.

15.5.
1.
Po
18.5.
1.
Út
19.5.
1.
St
20.5.
1.
Čt
21.5.
1.

22.5.
1.
Po
25.5.
1.
Út
26.5.
1.
St
27.5.
1.
Čt
28.5.
1.

29.5.
1.
Po
1.6.
1.
Út
2.6.
1.
St
3.6.
1.
Čt
4.6.
1.

5.6.
1.
Po
8.6.
1.
Út
9.6.
1.
St
10.6.
1.
Čt
11.6.
1.

12.6.
1.
Po
15.6.
1.
Út
16.6.
1.
St
17.6.
1.
Čt
18.6.
1.

19.6.
1.
Po
22.6.
1.
Út
23.6.
1.
St
24.6.
1.
Čt
25.6.
1.

26.6.
1.
Po
29.6.
1.
Út
30.6.
1.
St
1.7.
1.
Čt
2.7.
1.

3.7.
1.
Út
7.7.
1.
St
8.7.
1.
Čt
9.7.
1.

10.7.
1.
Po
13.7.
1.
Út
14.7.
1.
St
15.7.
1.
Čt
16.7.
1.

17.7.
1.
Po
17.8.
1.
Út
18.8.
1.
St
19.8.
1.
Čt
20.8.
1.

21.8.
1.
Po
24.8.
1.
Út
25.8.
1.
St
26.8.
1.
Čt
27.8.
1.

28.8.
1.
Po
31.8.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.