e-strava Jídelníček
ZŠ Ostravice
Ostravice
[0362]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
4.1.
Zeleninová polévka s drožďovými knedlíčky (1,3,9)
1. Losos na másle, bramborová kaše, kompot (1,4,7)
Út
5.1.
Drůbková polévka s nudlemi a zeleninou (1,3,7,9)
1. Kuře s pikantním zelím, bramborový knedlík (1,3,7)
St
6.1.
Fazolová polévka (9)
1. Dukátové buchtičky s krémem (1,3,7)
Čt
7.1.
Špenátová polévka (1,3,7)
1. Zapečené těstoviny s masem, okurek (1,3,7)

8.1.
Polévka z červené čočky a mrkve (9)
1. Hovězí roštěnka, bramborová kaše, kompot (1,7)
Po
11.1.
Krupicová s vejcem (1,3,7,9)
1. Čočka, vařené vejce, chleba,okurek (1,9,3)
Út
12.1.
Bramboračka (1,9)
1. Kuřecí nudličky na čínský způsob, dušená rýže (3,9)
St
13.1.
Rajčatová s kapáním (1,3,7,9)
1. Vepřová kotleta, bramborová kaše, zeleninový salát (1,9)
Čt
14.1.
Pohanková se zeleninou (9)
1. Krůtí v pikantní šťávě, těstoviny (1,10,9,3)

15.1.
Polévka z míchaných luštěnin (9)
1. Pečené karbenátky, bramborová kaše, kompot (1,7)
Po
18.1.
Gulášová polévka (1,9)
1. Nudle s mákem (1,3,)
Út
19.1.
Odstávka vody v obci
1. Oběd formou obědového balíčku
St
20.1.
Brokolicová polévka se smaž.hráškem (1,3,7,9)
1. Rybí filé zapečené se sýrem, br. kaše, mrkvový salát (4,7)
Čt
21.1.
Drůbková polévka s nudlemi a zeleninou (1,7,3,9)
1. Vepřová pečené, houskový knedlík, zelí (1,3,7,9)

22.1.
Zeleninová s vločkama (1,7,9)
1. Špagety se sýrovou omáčkou (1,3,7)
Po
25.1.
Česnečka (1,3)
1. Telecí na paprice, gnocchi (1,7)
Út
26.1.
zeleninová polévka (1,9)
1. Fazolový guláš, chleba (1,9)
St
27.1.
Pórková krémová (1,3,7,9)
1. Holandský řízek, bramborová kaše, kompot (1,3,7)
Čt
28.1.
Drůbková s kapáním (1,3,7,9)
1. Srbské rizoto, okurek (7)

29.1.
1.
Po
1.2.
1.
Út
2.2.
1.
St
3.2.
1.
Čt
4.2.
1.

5.2.
1.
Po
8.2.
1.
Út
9.2.
1.
St
10.2.
1.
Čt
11.2.
1.

12.2.
1.
Po
15.2.
1.
Út
16.2.
1.
St
17.2.
1.
Čt
18.2.
1.

19.2.
1.
Po
22.2.
1.
Út
23.2.
1.
St
24.2.
1.
Čt
25.2.
1.

26.2.
1.
Po
1.3.
1.
Út
2.3.
1.
St
3.3.
1.
Čt
4.3.
1.

5.3.
1.
Po
8.3.
1.
Út
9.3.
1.
St
10.3.
1.
Čt
11.3.
1.

12.3.
1.
Po
15.3.
1.
Út
16.3.
1.
St
17.3.
1.
Čt
18.3.
1.

19.3.
1.
Po
22.3.
1.
Út
23.3.
1.
St
24.3.
1.
Čt
25.3.
1.

26.3.
1.
Po
29.3.
1.
Út
30.3.
1.
St
31.3.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.