e-strava Jídelníček
ZŠ Ostravice
Ostravice
[0362]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
1.4.
Rajčatová polévka s kapáním (1,3,7,9)
1. Obalovaný květák, bramborová kaše, mrkvový salát (1,7)
Út
2.4.
Česneková polévka (9,3)Hodnocení:
1. Kuře po baskicku, pilaf (1,7) - ovoceSkvělé
St
3.4.
Gulášová polévka (1,9)
1. Nudle s mákem, mléko, ovoce (1,3,7)
Čt
4.4.
Drůbková polévka s pórkem a jáhlamiHodnocení:
1. Vepřová pečeně, dušené červené zelí, br. knedlík (1,3)Lepší

5.4.
Zeleninová polévka (1,7,9)Hodnocení:
1. Fazolové lusky na smetaně, brambor, vejce (1,7,3)Lepší
Po
8.4.
Selská polévka (1,3,7,9)Hodnocení:
1. Rybí nákyp, šťouchané brambory, zeleninový salát (1,3,7,4)Lepší
Út
9.4.
Zeleninová polévka (1,7,9)
1. Debrecínský guláš, těstoviny, ovoce (1,3,9)
St
10.4.
Bramboračka (1,7,9)
1. Hrachová kaše s cibulkou, chleba, okurek (1,7,9)
Čt
11.4.
Krupicová s vejcem (1,3,7,9)Hodnocení:
1. Krůtí medailonky na zázvoru, br. kaše, kompot (7)Skvělé

12.4.
Zeleninová polévka se sýrovým kapáním (3,7,1)
1. Hovězí tokáň, dušená rýže (1)
Po
15.4.
Brokolicová se smaž.hráškem (1,3,7)Hodnocení:
1. Selská pečeně, zelí, br. knedlík (1,3)Dobré
Út
16.4.
Rybí polévka (1,4,7,9)
1. Kuřecí nudličky dušená rýže, zel. salát (1,7)
St
17.4.
Polévka luštěninová s uz.tofu (9,6)
1. Žemlovka s tvarohem a jablky (1,3,7)
Čt
18.4.
Zeleninová polévka (1,7,9)
1. Dušený špenát, vařený brambor, vejce (1,3,7)
Út
23.4.
Rajčatová polévka s kapáním (1,3,7,9)Hodnocení:
1. Rybí filé zapečené se sýrem, bramborová kaše, mrkvový salát (4,7,9)Lepší
St
24.4.
Česnečka (1,3,9)
1. Krůtí prsa pečená v pikantní šťávě, těstoviny, ovoce (1,3,9)
Čt
25.4.
Mrkvová polévka (1,9,3,7)
1. Obložený kuřecí řízek, brambor. kaše (7,9)

26.4.
Drůbková polévka s nudlemi a zeleninou (1,3,9)
1. Kovbojské fazole, chleba (1), dezert tvarohový (7)
Po
29.4.
Jáhlová polévka se zeleninou (9)
1. Vepřové v kapustě, vařený brambor (1), ovoce
Út
30.4.
Polévka cibulová s bramborem (1,7,9)
1. Pečené kuřecí prsa s jemnou kari omáčkou, bulgur (1,7)
Čt
2.5.
Fazolová polévka (1)
1. Krupicová kaše (1,7), ovoce

3.5.
Jáhlová se zeleninou (9)
1. Srbské rizoto, okurek (7)
Po
6.5.
1.
Út
7.5.
1.
Čt
9.5.
1.

10.5.
1.
Po
13.5.
1.
Út
14.5.
1.
St
15.5.
1.
Čt
16.5.
1.

17.5.
1.
Po
20.5.
1.
Út
21.5.
1.
St
22.5.
1.
Čt
23.5.
1.

24.5.
1.
Po
27.5.
1.
Út
28.5.
1.
St
29.5.
1.
Čt
30.5.
1.

31.5.
1.
Po
3.6.
1.
Út
4.6.
1.
St
5.6.
1.
Čt
6.6.
1.

7.6.
1.
Po
10.6.
1.
Út
11.6.
1.
St
12.6.
1.
Čt
13.6.
1.

14.6.
1.
Po
17.6.
1.
Út
18.6.
1.
St
19.6.
1.
Čt
20.6.
1.

21.6.
1.
Po
24.6.
1.
Út
25.6.
1.
St
26.6.
1.
Čt
27.6.
1.

28.6.
1.
Po
1.7.
1.
Út
2.7.
1.
St
3.7.
1.
Čt
4.7.
1.
Po
8.7.
1.
Út
9.7.
1.
St
10.7.
1.
Čt
11.7.
1.

12.7.
1.
Po
12.8.
1.
Út
13.8.
1.
St
14.8.
1.
Čt
15.8.
1.

16.8.
1.
Po
19.8.
1.
Út
20.8.
1.
St
21.8.
1.
Čt
22.8.
1.

23.8.
1.
Po
26.8.
1.
Út
27.8.
1.
St
28.8.
1.
Čt
29.8.
1.

30.8.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.