e-strava Menu
ZŠ Školní
Orlová Lutyně
[0361]
Ulrich software
Day Choice
Tue
2.4.
Zeleninová s kroupami 1.1,9Rating:
1. Králičí guláš, těstoviny 1.1,3,10 nápoj
Wed
3.4.
Kmínová s vejci 1.1,3,9Rating:
1. Vepřová pečeně bratislavská, houskový knedlík 1.1,3,7,10 nápoj
Thu
4.4.
Hrachová 1.1,7Rating:
1. Vařené vejce, dušený špenát, brambory 1.1,3,7 nápoj
Fri
5.4.
Rybí se strouháním 1.1,3,4,7,9Rating:
1. Kuřecí plátky na divoko, rýže, salát 1.1,10 nápoj
Mon
8.4.
Vločková se zeleninou 14,7,9Rating:
1. Kynuté ovocné knedlíky, cukr, máslo 1.1,3,7 nápoj
2. Těstoviny "Bibione" (čínské zelí, šunka, sýr), pečivo 1.1,7 nápoj
Tue
9.4.
Zelná s bramborami 1.1,7Rating:
1. Rybí filé se sýrem, bramborová kaše, salát 4,7 nápoj
2. Zeleninový karbanátek, bramborová kaše, salát 1.1,3,7 nápoj
Wed
10.4.
Cibulová se strouháním 1.1,3,7Rating:
1. Čočka na kyselo, párek, chléb 1.1,7 nápoj
2. Květákový mozeček, brambory, okurka 1.1,3,7 nápoj
Thu
11.4.
Špenátová s vejci 1.1,3Rating:
1. Čevabčiči, brambory, drezink, obloha 1.1,7 nápoj
2.
Fri
12.4.
Drůbeží vývar s těstovinou 1.1,3,9
1. Kuře pečené , rýže nápoj
2.
Mon
15.4.
Zeleninová s kuskusem 1.1,9Rating:
1. Špecle ala halušky se zelím 1.1,3 nápoj
2. Těstovinový salát se šunkou a olivami 1.1,3,7 nápoj
Tue
16.4.
Dýňová s krutony 1.1,7
1. Holandský řízek, bramborová kaše, salát 1.1,3,7 nápoj
2.
Wed
17.4.
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky 1.1,3,7,9Rating:
1. Hovězí svíčková, houskový knedlík 1.1,3,7,9 nápoj
2.
Thu
18.4.
Mrkvová s rýží 1.1Rating:
1. Vepřové v kapustě, brambory 1.1 nápoj
2. Knedlík s vejci 1.1,3,7 nápoj
Fri
19.4.
Fazolová 1.1,7Rating:
1. Kuřecí čína, rýže 1.1 nápoj
2. Rýžový nákyp s jablky 1.1,3,7 nápoj
Mon
22.4.
Pórková s vejci 1.1,3,7Rating:
1. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem 1.1,3,7 nápoj
2. Španělské rizoto (kuřecí maso, krabí tyčinky), sýr, obloha 4,7 nápoj
Tue
23.4.
Rýžová s červenou čočkou 1.1,9Rating:
1. Vepřová pečeně štěpánská, brambory, salát 1.1,3,9 nápoj
2.
Wed
24.4.
Celerová s bramborami 1.1,9Rating:
1. Plněné bramborové knedlíky, kysané zelí 1.1,3 nápoj
2. Špagety s kečupem, sýr 1.1,3,7 nápoj
Thu
25.4.
Zeleninová s tarhoňou 1.1,9
1. Smažené rybí filé, bramborová kaše 1.1,3,4,7 nápoj
2. Zapečená brokolice s nivou, bramborová kaše 1.1,7 nápoj
Fri
26.4.
Kedlubnová s bulgurem 1.1,7
1. Horňácké fazole, chléb 1.1,7 nápoj
2. Špenátové lasagne s anglickou slaninou, okurka 1.1,3,7 nápoj
Mon
29.4.
Čočková 1.1,7
1. Telecí nudličky na zelenině, bulgur s těstovinou 1.1,9 nápoj
Tue
30.4.
Kroupová se zeleninou 1.1,9
1. Vařené vejce, koprová omáčka, brambory 1.1,3,7 nápoj
Thu
2.5.
Květáková s vejci 1.1,3,7
1. Segedínský guláš, houskový knedlík 1.1,3,7 nápoj
Fri
3.5.
Zeleninová s kapáním 1.1,9
1. Masové kuličky, rajčatová omáčka, rýže 1.1,7 nápoj
Mon
6.5.
Bramborová 1.1,9
1. Krupicová kaše s máslem a kakaem 1.1,7 nápoj
Tue
7.5.
Rajčatová s kuskusem 1.1,7
1. Krůtí medajlonky, bramborová kaše, salát 1.1,7 nápoj
Thu
9.5.
Brokolicová s vejci 1.1,3,7
1. Vepřové kostky , dušená mrkev, brambory 1.1,7 nápoj
Fri
10.5.
Zeleninová s kroupami 1.1,9
1. Mletý biftek, hrachová kaše, salát 1.1,3,7 nápoj
Mon
13.5.
Fazolová 1.1,7
1. Kuřecí nudličky, lovecká omáčka, těstoviny, okurka 1.1,7 nápoj
2. Kořeněné těstoviny ( vepřové maso, zelenina) 1.1,3 nápoj
Tue
14.5.
Z vaječné jíšky 1.1,3,7
1. Rybí filé po srbsku, brambory 1.1,4,7 nápoj
2. Vařené vejce, fazolky na smetaně, brambory 1.1,3,7 nápoj
Wed
15.5.
Drůbeží s těstovinou 1.1,3,9
1. Vepřová pečeně hamburská, houskový knedlík 1.1,3,7 nápoj
2. Bulgur s restovanou cibulkou, sýr , okurka 1.1,7 nápoj
Thu
16.5.
Bramborová 1.1,9
1. Krůtí maso špikované, bramborová kaše, kompot 1.1,7 nápoj
2. Fazolový guláš, chléb 1.1,1.2,7 nápoj
Fri
17.5.
Frankfurtská 1.1
1. Zeleninové rizoto, sýr, salát 1.1,7 nápoj 1.1,7
2. Jáhlová kaše, kakao 1.1,7
Mon
20.5.
1.
2.
Tue
21.5.
1.
2.
Wed
22.5.
1.
2.
Thu
23.5.
1.
2.
Fri
24.5.
1.
2.
Mon
27.5.
1.
2.
Tue
28.5.
1.
2.
Wed
29.5.
1.
2.
Thu
30.5.
1.
2.
Fri
31.5.
1.
2.
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available