e-strava Menu
ZŠ Skřečoň
Bohumín
[0033]
Ulrich software
Day Choice
Tue
2.4.
Polévka česneková /9/Rating:
1. Bramborový guláš, chléb /1/1,1/2,10,9/
2. Chalupářské šišky, kyselé zelí, brambory /1/1,10/
Wed
3.4.
Polévka slepičí vývar s kapáním /1/1,7,9,3/
1. Rajská omáčka, masové koule, houskový knedlík /1/1,7,3/
2. Zapečené brambory s kuřecím masem a zeleninou, okurkový salát /7,3/
Thu
4.4.
Polévka brokolicový krém /1/1,7/Rating:
1. Šumavská vepřová kapsa, bramborová kaše, salát z míchané zeleniny /1/1,7,9/
2. Hlíva ústřičná na smetaně, špecle /1/1,7,3/
Fri
5.4.
Polévka čočková /1/1/Rating:
1. Štěpánská hovězí pečeně, dušená rýže, hlávkový salát /1/1,3,9/
2. Vepř.plátek na medvědím česneku, bramb.knedlík plněný špenátem /1/1,3,7,6,11,9/
Mon
8.4.
Polévka květáková /1/1,7,9,3/Rating:
1. Italský guláš, špagety /1/1,7,10,9/
2. Kuře na zelí, brambory /9,10/
Tue
9.4.
Polévka luštěninový boršč /1/1,9,7,10/Rating:
1. Sekaný máslový řízek, bramborová kaše, okurkový salát /1/1,7,3/
2. Penne quatro formagi /1/1,3,7/
Wed
10.4.
Polévka slepičí vývar s těstovinou /1/1,7,9,3/Rating:
1. Svíčková na smetaně, houskový knedlík /1/1,7,9,10,3/
2. Kuskusoto s kuřecím masem a zeleninou, hlávkový salát /1/1,7,9/
Thu
11.4.
Polévka koprová /1/1,7,3/Rating:
1. Vepřová pečeně na žampionech, dušená rýže, hlávkový salát /1/1,9/
2. Béřovický králík, bramborová kaše, hlávkový salát /7,10/
Fri
12.4.
Polévka z kysaného zelí /1/1,10,9,7/Rating:
1. Rybí filé na zelenině, brambory /4,7,9/
2. Krůtí roláda, pohankový salát /1/1,3,7,9/
Mon
15.4.
Polévka vločková /1/1,1/4,7,9/Rating:
1. Čočka na kyselo, vařené vejce, chléb /1/1,1/2,3/
2. Plněný zelný list, brambory /1/1,3/
Tue
16.4.
Polévka žampionová /1/1,7/
1. Hovězí pečeně po zahradnicku, brambory /1/1,7/
2. Sýrová pizza /1/1,3,7/
Wed
17.4.
Polévka z vaječné jíšky /1/1,7,9,3/Rating:
1. Kuře na paprice, houskový knedlík /1/1,3,7/
2. Znojemská vepřová pečeně, rýže basmati /1/1,10/
Thu
18.4.
Polévka rajská s rýží /1/1,7/Rating:
1. Těstovinové mašličky sypané mákem /1/1,3,7/
2. Vepřová roláda s játry a hlívou, gratinované brambory /1/1,3,7/
Fri
19.4.
Polévka cizrnová /1/1,9,7/Rating:
1. Kuřecí řízek, bramborová kaše, ovocný kompot /1/1,3,7/
2. Plněný bramborový knedlík, kyselé zelí /1/1,3,7,6,11/
Mon
22.4.
Polévka krupicová s vejci /1/1,7,9,3/
1. Kuřecí nudličky v sýrové omáčce /1/1,7/, těstoviny /1/1,3/
2. Bělehradský vepřový plátek /1/1,9/, brambory
Tue
23.4.
Polévka fazolová /1/1,7/
1. Obalované rybí filé /1/1,3,7,4/, bramborová kaše /7/, mrkvový salát
2. Cikánský vepřový závitek /1/1,10,9/, rýže basmati, hlávkový salát
Wed
24.4.
Polévka vesnická bramboračka /1/1,7,9/
1. Hovězí pečeně přírodní /1/1,9/, dušená rýže, salát z červené řepy
2. Špagety s bylinkovými rajčaty /1/1,3,7/
Thu
25.4.
Polévka kmínová s jáhly /1/1,7,9/
1. Segedínský guláš /1/1,10,7/, houskový knedlík /1/1,7,3/
2. Zapečená tarhoňa /1/1,3,7/, kyselý okurek /10/
Fri
26.4.
Polévka z fazolových lusků /1/1,7/
1. Marinovaný krůtí plátek /1/1,9/, baby mrkvička s kukuřicí /7,9/, brambory
2. Hovězí tokáň /1/1,9/, špecle /1/1,3/
Mon
29.4.
Polévka z červené čočky /9/
1. Pečený holandský řízek /1/1,3,7/, bramborová kaše /7/, ovocný kompot
2. Vepřové výpečky, čočka po švábsku /7,9/, chléb /1/1,1/2/
Tue
30.4.
Polévka zeleninová /1/1,7,9/
1. Španělský ptáček naruby /1/1,10,9,3/, dušená rýže, hlávkový salát
2. Hořčičné rybí filé /4,7,9,10/, brambory, hlávkový salát
Thu
2.5.
1.
Fri
3.5.
1.
Mon
6.5.
1.
Tue
7.5.
1.
Thu
9.5.
1.
Fri
10.5.
1.
Mon
13.5.
1.
Tue
14.5.
1.
Wed
15.5.
1.
Thu
16.5.
1.
Fri
17.5.
1.
Mon
20.5.
1.
Tue
21.5.
1.
Wed
22.5.
1.
Thu
23.5.
1.
Fri
24.5.
1.
Mon
27.5.
1.
Tue
28.5.
1.
Wed
29.5.
1.
Thu
30.5.
1.
Fri
31.5.
1.
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available