e-strava Jídelníček
ZŠ Skřečoň
Bohumín
[0033]
Ulrich software
Den Nabídka

1.3.
Polévka vločková /1/1,1/4,7,9/Hodnocení:
1. Moravský vrabec, dušená mrkev, brambory /1/1,7/
2. Frankfurtský závitek, těstoviny /1/1,7,9,3/
Po
4.3.
Polévka česneková /9/Hodnocení:
1. Fazole chilli con carne, chléb /1/1,1/2/9/
2. Vepřová játra na smetaně, houskový knedlík /1/1,7,3/
Út
5.3.
Polévka zeleninová /1/1,7,9/Hodnocení:
1. Pečené kuřecí stehno na másle, brambory, salát z červené řepy /1/1,7,9/
2. Poděbradské vepřové maso, těstoviny /1/1,7,9,3/
St
6.3.
Polévka slepičí vývar s opraženým strouháním /1/1,7,9,3/Hodnocení:
1. Hovězí guláš, houskový knedlík /1/1,10,9,7,3/
2. Husarská roláda, rýže basmati, salát z čínského zelí /1/1,9,10/
Čt
7.3.
Polévka houbová /1/1,7,9/Hodnocení:
1. Vepřový kotlet na kmínu, bramborová kaše, hlávkový salát /1/1,9,7/
2. Zapečená tarhoňa, hlávkový salát /11/1,7,3/

8.3.
Polévka z červené čočky /9/Hodnocení:
1. Znojemská hovězí pečeně, dušená rýže /1/1,10/
2. Rybí karbenatek, bramborová kaše, zeleninová obloha /1/1,7,4,3/
Po
11.3.
Polévka krupicová s vejci /1/1,7,9,3/Hodnocení:
1. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem /1/1,7,3/
2. Vepřový plátek na bylinkách, opékané brambory, zel. obloha /1/1,9/
Út
12.3.
Polévka hrstková /1/1,1/3,9/Hodnocení:
1. Masová směs se zeleninou, dušená rýže /1/1,9,7/
2. Kuřecí roláda se šunkou a sýrem, bramborová kaše, okurkový salát /1/1,7,9/
St
13.3.
Polévka z fazolových lusků /1/1,7/Hodnocení:
1. Rybí filé na másle, bramborová kaše, mrkvový salát /4,7,9/
2. Čočkové ragů s kuřecím masem, chléb /1/1,1/2,9/
Čt
14.3.
Polévka bramborová /1/1,7,9/Hodnocení:
1. Bratislavská hovězí pečeně, těstoviny /1/1,7,9,3/
2. Brynzové halušky /1/1,7/

15.3.
Polévka hovězí vývar s kapáním /1/1,7,9,3/
1. Jitrnicový prejt, kyselé zelí, brambory /1/1,10/
2. Hovězí pečeně na hříbkách, dušená rýže, hlávkový salát /1/1,9/
Po
18.3.
Polévka kmínová s jáhly /1/1,7,9/
1. Srbské rizoto se sýrem, kyselý okurek /7,10,9/
2. Kuřecí stehno na zelenině, brambory /1/1,7,9/
Út
19.3.
Polévka rychlá s vejci /7,9,3/
1. Pečená uzená plec, hlávkové zelí, houskový knedlík /1/1,7,3/
2. Vepřové kostky se sýrem a žampiony, špecle /7,1/1,3/
St
20.3.
Polévka fazolová /1/1,7/
1. Hovězí roštěná, bramborové rosti, okurkový salát /1/1,10,7,9,3/
2. Lasagne s mletým masem /1/1,3,9,7/
Čt
21.3.
Polévka rýžová /1/1,9,7,3/
1. Vepřová pečeně na rajčatech, těstoviny, hlávkový salát /1/1,7,9,3/
2. Zapečené brambory s uzeným tofu a zeleninou, hl.salát /6,7,3/

22.3.
Polévka kulajda /1/1,7,3/
1. Sekaná pečeně, bramborová kaše, salát coleslav /1/1,3,7/
2. Španělský ptáček, rýže basmati /1/1,10,3/
Po
25.3.
Polévka hříbková /1/1,7,9/
1. Fazolové lusky na smetaně, vařené vejce, brambory /1/1,7,3/
2. Vepřové maso stroganov, dušená rýže /1/1,7,10,9/
Út
26.3.
Polévka hrachová /1/1,9/
1. Cikánská hovězí pečeně, tarhoňa, hlávkový salát /1/1,9,3/
2. Masové kuličky plněné nivou, bramborová kaše, zeleninová obloha /1/1,3,7/
St
27.3.
Polévka květákový krém /1/1,7/
1. Obalované rybí filé, bramborová kaše, salát z červené řepy /1/1,7,3,4/
2. Krůtí závitek se sušenými rajčaty, kuskus se zeleninou /1/1,7/
Út
2.4.
1.
St
3.4.
1.
Čt
4.4.
1.

5.4.
1.
Po
8.4.
1.
Út
9.4.
1.
St
10.4.
1.
Čt
11.4.
1.

12.4.
1.
Po
15.4.
1.
Út
16.4.
1.
St
17.4.
1.
Čt
18.4.
1.

19.4.
1.
Po
22.4.
1.
Út
23.4.
1.
St
24.4.
1.
Čt
25.4.
1.

26.4.
1.
Po
29.4.
1.
Út
30.4.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.