e-strava Jídelníček
ZŠ Skřečoň
Bohumín
[0033]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Út
1.9.
1.
St
2.9.
1.
Čt
3.9.
1.

4.9.
1.
Po
7.9.
1.
Út
8.9.
1.
St
9.9.
Polévka fazolavá
1. Obalované rybí filé, bram.kaše.míchaný kompot
Čt
10.9.
Polévka brokolicový krém
1. Kuřecí plátek přírodní, brambory, baby mrkev, čaj

11.9.
Polévka česneková
1. Italský guláš, špagety
Po
14.9.
Polévka rýžová
1. Fazole chilli con carne, chléb
Út
15.9.
Polévka žampionová
1. Pečené kuřecí stehno, brambory, mrkvový salát
St
16.9.
Polévka z vaječné jíšky
1. Moravský vrabec, kyselé zelí, houskový knedlík
Čt
17.9.
Polévka cizrnová
1. Čevabčiči, bramborová kaše, zeleninová obloha

18.9.
Polévka hovězí vývar s opraženým strouháním
1. Kuřecí maso v sýrové omáčce, těstoviny
Po
21.9.
Polévka vločková
1. Krupicová kaše s kakaem
Út
22.9.
Polévka hovězí vývar s fritátovými nudlemi
1. Hovězí maso vařené, brambory, okurková omáčka
St
23.9.
Polévka z červené čočoky
1. Vepřové rizoto, kyselý okurek
Čt
24.9.
Polévka květákový krém
1. Rybí filé se sýrem a pórkem, bramborová kaše, hlávkový salát

25.9.
Polévka vesnická bramboračka
1. Hovězí guláš, houskový knedlík
Út
29.9.
Polévka krupicová s vejci
1. Špagety s bylinkovými rajčaty /bezmasé jídlo/
St
30.9.
Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík
1. Sekaný máslový řízek, bramborová kaše, salát z čínského zelí
Čt
1.10.
Polévka špenátová
1. Hovězí roštěná, dušená rýže, okurkový salát
2. Čočka po švábsku, vepřové výpečky, chléb

2.10.
Polévka slepičí vývar s těstovinami
1. Jitrnicový prejt, kyselé zelí, brambory
2. Znojemská hovězí pečeně, rýže basmati, hlávkový salát
Po
5.10.
1.
Út
6.10.
1.
St
7.10.
1.
Čt
8.10.
1.

9.10.
1.
Po
12.10.
1.
Út
13.10.
1.
St
14.10.
1.
Čt
15.10.
1.

16.10.
1.
Po
19.10.
1.
Út
20.10.
1.
St
21.10.
1.
Čt
22.10.
1.

23.10.
1.
Po
26.10.
1.
Út
27.10.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.