e-strava Menu
ZŠ K Sedlištím
Lískovec
[0326]
Ulrich software
Day Choice
Tue
2.4.
Květáková polévka 1,3,7,9
1. Znojemská pečeně,divoká rýže,ovocná kapsička,čaj 1
Wed
3.4.
Slepičí polévka s masem a drobením 1,9
1. Vepřové výpečky,dušený špenát,halušky,džus 1,3,6,7,9
Thu
4.4.
Mrkvová polévka 1,3,6
1. Smažený vepř. řízek,bramb.kaše,mrkvový salát s kokosem,mošt mrkev 1,3,7,11,5,13
Fri
5.4.
Rychlá polévka svejci 1,3,7,9
1. Maďarský perkelt z krůtího masa,tarhoňa,nápoj 1,7
Mon
8.4.
Zeleninová polévka s kukuřičnými vločkami 1,6,7,9
1. Srbské rizoto sypané sýrem,kyselý okurek,nápoj 7
Tue
9.4.
Vývar s fritátovými nudlemi 1,3,7,9
1. Vařené maso,fazolové lusky na smetaně,brambor,džus 1,7
Wed
10.4.
Gulášová polévka 1,9
1. Krupicová kaše s kakaem,ochucené mléko 1,7
Thu
11.4.
Rajčatová polévka s těstovinou 1,3
1. Ryba podle šéfkuchaře, zelenina na másle, brambor
Fri
12.4.
Skotská polévka 1,9
1. Vepřové žebírko lašské,těstoviny,čaj s citronem 1,7
Mon
15.4.
Polévka s ovesnými vločkami 1,7,9
1. Vepřové maso v mrkvi,brambory,džus,ovoce 1,10
Tue
16.4.
Česneková polévka s kroupami 1,3
1. Fazolový guláš,chléb,jogurt,čaj 1,7,9,10
Wed
17.4.
Selská polévka 1,7,9
1. Luhačovický špaček,šťouchané brambory,přízdoba,džus 3,1,11,5,7,13,10
Thu
18.4.
Celerová polévka s krutony 1,7,9
1. Vepřová roláda,dušená rýže s bulgurem,okurkový salát,nápoj 3
Fri
19.4.
Čočková polévka 1,9
1. Babiččino kuře,zelný salát s koprem,mošt 1,3,6,9,10
Mon
22.4.
Kroupová polévka s mrkví a krůtím masem 1,9
1.
Tue
23.4.
Zeleninová polévka s cizrnou 1,9
1. Těstovinový salát s tuňákem,jogurt s ovofilem,mošt 1,3,4,7
Wed
24.4.
Polévka z vaječné jíšky 1,3,9
1. Nudličky z vepř.panenky na španěl. způsob,opékané br.,přízdoba,džus 1,3,7,9,6,10
Thu
25.4.
Jáhlová polévka se zeleninou 1,7,9
1. Vařené vejce,koprová omáčka,brambor,ovoce,nápoj 1,3,7
Fri
26.4.
Kmínová polévka se strouháním 1,3,7,9
1. Segedínský guláš,houskový knedlík,ovocný čaj 1,3,7
Mon
29.4.
1.
Tue
30.4.
Kroupová polévka s mrkví a krůtím masem 1,9
1. Cikánská hovězí pečeně,rýže basmati,čaj 1
Thu
2.5.
1.
Fri
3.5.
1.
Mon
6.5.
1.
Tue
7.5.
1.
Thu
9.5.
1.
Fri
10.5.
1.
Mon
13.5.
1.
Tue
14.5.
1.
Wed
15.5.
1.
Thu
16.5.
1.
Fri
17.5.
1.
Mon
20.5.
1.
Tue
21.5.
1.
Wed
22.5.
1.
Thu
23.5.
1.
Fri
24.5.
1.
Mon
27.5.
1.
Tue
28.5.
1.
Wed
29.5.
1.
Thu
30.5.
1.
Fri
31.5.
1.
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available