e-strava Jídelníček
ZŠ K Sedlištím
Lískovec
[0326]
Ulrich software
Den Nabídka

1.3.
Zeleninová polévka s jáhlami 1,9
1. Špagety po boloňsku sypané sýrem,čaj 1,7
Po
4.3.
Bramborová polévka 1,9
1. Vepřové nudličky na paprice,špecle,čaj 1,3,7
Út
5.3.
Jáhlová polévka se zeleninou 1,7,9
1. Střapačky se zelím,ovoce,džus
St
6.3.
Celerová polévka s krutony 1,7,9
1. Rybí filé po pekařsku,bramborová kaše,broskvový kompot,čaj 1,7
Čt
7.3.
Drožďová polévka s bramborem 1,7,9
1. Fusilli (těstoviny) s kuř.masem v sýrové omáčce s brokolicí,džus 1

8.3.
Vývar s těstovinou 1,3,9
1. Sekaná pečeně,hlávkové zelí,brambor,nápoj 3,1,11,5,7,13
Po
11.3.
Polévka z červené řepy
1. Vepřová pečeně na slanině,rýže s bulgurem,ovocné pyré,džus
Út
12.3.
Polévka s játrovou rýží a těstovinou
1. Trenčianské fazole s párkem,chléb,jogurt,čaj
St
13.3.
Špenátová polévka se strouháním
1. Krůtí rarášci,brambory,domácí tatarka,nápoj
Čt
14.3.
Čočková polévka
1. Buchtičky s vanilkovým krémem,ovoce,ochucené mléko

15.3.
Kulajda 1,3,7
1. Sekaný řízek s nivou,bramborová kaše,okurkový salát s rajčaty,mošt 1,7
Po
18.3.
Vývar s rýží a hráškem 9
1. Zapečený květák s brokolicí a vajíčkem,brambory,kompot,džus 1,3,7
Út
19.3.
Krupicová polévka 1,3,9
1. Masové kuličky v rajčatové omáčce,dušená rýže,čaj 1,7,3,9,10,11,5,13
St
20.3.
Rybí polévka 4,1,7,10,9
1. Pečený kuřecí steak,bramborová kaše,mrkvový salát s ananasem,nápoj 7
Čt
21.3.
Vločková polévka 1,7,9
1. Vepřový plátek se šunkovým přelivem,těstoviny,mošt 1,7

22.3.
Česneková polévka s bramborem a vejci 1,3,9
1. Hovězí guláš,houskový knedlík,čaj s citronem 1,3,7
Po
25.3.
1.
Út
26.3.
1.
St
27.3.
1.
Út
2.4.
1.
St
3.4.
1.
Čt
4.4.
1.

5.4.
1.
Po
8.4.
1.
Út
9.4.
1.
St
10.4.
1.
Čt
11.4.
1.

12.4.
1.
Po
15.4.
1.
Út
16.4.
1.
St
17.4.
1.
Čt
18.4.
1.

19.4.
1.
Po
22.4.
1.
Út
23.4.
1.
St
24.4.
1.
Čt
25.4.
1.

26.4.
1.
Po
29.4.
1.
Út
30.4.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.