Deň |
Ponuka |
Ut 2.4. | Zelňačka | Hodnotenie: | 1. kuřecí špecle na čísnký způsob, přízdoba, ledový salát | |
|
St 3.4. | Hrachová | Hodnotenie: | 1. Krupicová kaše s posypem, ovoce | |
|
Št 4.4. | Zeleninová s vločkami | Hodnotenie: | 1. Masové kuličky, rajská omáčka, dušená rýže, ovoce, | |
|
Pi 5.4. | Brokolicový krém s nivou a krutóny | 1. Vepřová penenka na rozmarýnu, opékané brambory, dip, fazolové lusky |
|
|
Po 8.4. | Zeleninová s kapáním | Hodnotenie: | 1. Čočka žrafka, vařené vejce, chléb, ovoce | |
|
Ut 9.4. | Česneková | 1. Plněný bramborový knedlík, kyselé zelí, ovoce |
|
St 10.4. | Rajčatová s bazalkou a rýži | 1. Krůtí směs po uzenářsku, šťouchané brambory, přízdoba, |
|
Št 11.4. | Bramboračka | 1. Špagety s milánskou omáčkou sypané sýrem, tvarohový dezert |
|
Pi 12.4. | Ujházy | 1. Přírodní treska, koprový dip, bramborová kaše, přízdoba, |
|
|
Po 15.4. | Jarní zeleninová s červenou čočkou | 1. Jogurtové knedlíky s mákem, banán |
|
Ut 16.4. | Koprová | Hodnotenie: | 1. Kuřecí rarášci, bramborová kaše, přízdoba, | |
|
St 17.4. | Francouzská kuřecí s vaječným strouháním | 1. Krůtí kuskusoto se zeleninou sypané sýrem, tzatziki |
|
Št 18.4. | Uzená s kroupami | 1. hovězí svíčková, domácí celozrnný knedlík, ovoce |
|
Pi 19.4. | Gulášová | 1. Královské vepřové plátky, šťouchané brambory, přízdoba, |
|
|
Po 22.4. | Zeleninová s krupicovými noky | 1. Černá čočka beluga se zeleninou, vejce, chléb |
|
Ut 23.4. | Květáková s bramborem | 1. Krůtí plátek na portobelo, dušená rýže s bulgurem, přízdoba, ovoce |
|
St 24.4. | Dýňová s pečenou mrkví a semínky | 1. Třeboňské karbenátky, bramborová kaše, přídzoba, kompoty mix |
|
Št 25.4. | Hovězí vývar s celestýnskými nudlemi | 1. Lassagně, přízdoba, ledový salát |
|
Pi 26.4. | Hráškový krém s krutóny | 1. Jarní kuřecí závitky, opékané brambory, dip, přízdoba |
|
|
Po 29.4. | Hrachová | 1. Vepřové rizoto s trio zeleninou sypané sýrem, přízdoba, okurkový salát |
|
Ut 30.4. | Jarní s řapíkatým celerem a petrželkou | 1. Francouzské brambory, přízdoba, kyselý okurek |
|
Št 2.5. | Boršč | 1. Andulčiny dělobuchy s máslem, cukrem a strouhaným tvarohem, ovoce, |
|
Pi 3.5. | Drůbeží vývar se zázvorem a rýžovými nudlemi | 1. Hovězí guláš, těstoviny, domácí maková buchta |
|
|
Po 6.5. | |
Ut 7.5. | |
Št 9.5. | |
Pi 10.5. | |
|
Po 13.5. | |
Ut 14.5. | |
St 15.5. | |
Št 16.5. | |
Pi 17.5. | |
|
Po 20.5. | |
Ut 21.5. | |
St 22.5. | |
Št 23.5. | |
Pi 24.5. | |
|
Po 27.5. | |
Ut 28.5. | |
St 29.5. | |
Št 30.5. | |
Pi 31.5. | |