e-strava Jídelníček
ZŠ a MŠ Petra Bezruče
Třinec
[0029]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
3.12.
Bramboračka s houbami
1. Špecle s máslem, ovoce
Út
4.12.
Zeleninová s kus-kusem
1. Filé v těstíčku, bramborová kaše, zel. přízdoba, kompoty,
St
5.12.
Česnekačka se sýrem
1. Plněné bramborové knedlíky, kyselé zelí, ovoce
Čt
6.12.
Rajská s bazalkovým kapáním
1. Rizoto sypané sýrem, tzatziky, zel. přízdoba

7.12.
kachní vývar s játrovými knedlíčky
1. Holandský řízek, šťouchané brambory, zel. přízdoba, šopský salát
Po
10.12.
Z kouzelného hrnce
1. vaječná omeletka, dušený špenát, brambory, domácí listový závin
Út
11.12.
Kmínová s vejci a zeleninou
1. segedínský guláš, domácí knedlík, ovoce,
St
12.12.
Ruský boršč
1. domácí bramborové placky se zakys.smetanou nebo ang. slanin., tvarohové misky
Čt
13.12.
Zelňačka
1. Pastýřské kotletky, opékané brambory, zel. přízdoba, prokládaný salát

14.12.
Hovězí vývar s babiččinými nudlemi
1. Fazole s uzeninou, chléb, ovoce,
Po
17.12.
Celerová s krutony
1. Moravská směs, dušená rýže, zel. přídoba, ledový salát, ovoce
Út
18.12.
Vegetariánská
1. Filé pečené na másle s bylinkami, šťouchané bramobry,kompoty mix, zel. přízdoba
St
19.12.
Dominikánská
1. Kuře na paprice, těstoviny, ovoce,
Čt
20.12.
Drožďová
1. Sekaná pečeně s luštěninou, bramborová kaše, zel.přízdoba, salát z čer. řepy

21.12.
Gulášová
1. Pečené stripsy, opékané tolarky, dip, zelný salát, zel. přízdoba,
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.