e-strava Jídelníček
ZŠ a MŠ Petra Bezruče
Třinec
[0029]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
6.1.
Zeleninová s ovesnými vločkami
1. čočka na kyselo, vařené vejce, domácí chléb, ovoce
Út
7.1.
Česneková s krutóny
1. vepřové výpečky, kyselé zelí, domácí celozrný knedlík, , ovoce,
St
8.1.
Z hlívy ústřičné
1. Pečená ryba na másle, bramborová kaše, kompoty mix, zel.přízdoba
Čt
9.1.
Cumlová
1. Špagety s boloňskou omáčkou sypané sýrem, domácí tvarohový dezert

10.1.
Hovězí s tarhoňou
1. Kotlety pečené na zelenině, dušené fazolové lusky, opékané brambory, dip, salát
Po
13.1.
Brokolicový krém s nivou
1. Buchtičky s krémem, ovoce
Út
14.1.
Kroupová
1. vepřové v mrkvi, šťouchané brambory,ovoce
St
15.1.
Fazolová
1. zeleninové rizoto s krůtím masem a trio zeleninou, tzatziky, zel. přízdoba
Čt
16.1.
Jemný vývar s kapáním
1. kuře na paprice, těstoviny, domácí frgále s tvarohem

17.1.
Zeleninová s kus-kusem
1. Masové karbenátky, bramborová kaše, zelný salát s koprem, přízdoba
Po
20.1.
Hrachová s krutóny
1. Zapečené těstoviny,zel. přízdoba, kys. okurek, okurek
Út
21.1.
Boršč
1. Ražniči z trouby, šťouch. bramb., zel. talíře, salát mrkvový s ananasem
St
22.1.
Rychlá s vejci
1. Krůtí kuličky v rajčatové omáčce, dušená rýže s bulgurem
Čt
23.1.
Špenátová s vejci
1. chilli con carne, domácí chléb, ovoce

24.1.
Krušnohorská zelňačka
1. Přirodní kuřecí plátek, br. kaše, čevená řepa s křenem, zel.přízdoba
Po
27.1.
Bramborová
1. Krupicová kaše, ovoce,
Út
28.1.
Koprová
1. Tylápie v bylinkovém těstíčku, kaše, zel.přízdoba, salát z čínského zelí
St
29.1.
Hrstková s petrželkou
1. Lassagně sypané sýrem, zelný salát, zel.přídoba, ovovce
Čt
30.1.
Gulášová
1. Závitky s kyselým zelím, šťouchané bram., ovoce

31.1.
1.
Po
3.2.
Frankfurtská
1. Vaječná omeletka, hrachová kaše s cibulkou, chléb, ovoce
Út
4.2.
Zeleninová s pohankou
1. Krůtí maso po cikánsku, těstoviny, babiččin koláč,
St
5.2.
Rajčatová s bazalkou
1. zapečené brambory, zel. přízdoba, salát z bílého zelí s červenou řepou
Čt
6.2.
Z červené čočky s jarní cibulkou
1. Hamburská pečeně, saxánin knedlík, ovoce,

7.2.
Vývar se zeleninou
1. Kuřecí rarášci v kari těstíčku, zel.přízdoba, opék. brambory, dip, kompoty mix
Po
10.2.
1.
Út
11.2.
1.
St
12.2.
1.
Čt
13.2.
1.

14.2.
1.
Po
17.2.
1.
Út
18.2.
1.
St
19.2.
1.
Čt
20.2.
1.

21.2.
1.
Po
24.2.
1.
Út
25.2.
1.
St
26.2.
1.
Čt
27.2.
1.

28.2.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.