e-strava Jídelníček
ZŠ a MŠ Petra Bezruče
Třinec
[0029]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
3.6.
Z červené čočky s jarní cibulkou
1. Bramborové šišky s tvarohem, máslem nebo mákem, ovoce
Út
4.6.
Dršťková z hlívy
1. Karbenátky, kyselé zelí, brambory,
St
5.6.
Špenátová s vejci a slaninkou
1. Kuřecí rizoto sypané sýrem, zel. přízdoba, tzatziky, domácí jablečná buchta
Čt
6.6.
Vegetariánský boršč
1. Vepřová pečeně, koprová omáčka, domácí knedlík, ovoce

7.6.
Zeleninový hrnec s kuřecím masem
1. Krůtí rarašci, šťouchané brambory, zel. talíře, salát z čínského zelí, dip
Po
10.6.
Zeleninová s vločkami
1. Čočka na kyselo, vaječná omeletka, chléb, domácí tvarohový dezert
Út
11.6.
Uzená s kroupami a hráškem
1. Barevný tuňákový salát s čerstvou zeleninou, ledový salát, ovoce
St
12.6.
Jemně krémová polévka s rajčaty
1. Kuřecí závitky, šťouchané brambory, zel. talíře, kompoty mix
Čt
13.6.
Krkonošská česnekačka
1. Hovězí na hříbkách, dušená jasmínová rýže, červená řepa,

14.6.
Francouzská s mušličkami
1. Přírodní řízek, opékané brambory, zel. přízdoba, dip, mrkvičkový salát
Po
17.6.
Zeleninová s vejci
1. Krupicová kaše s posypem, ovoce
Út
18.6.
Gulášová
1. Treska pečená na bylinkách, bramborová kaše, zel. přízdoba, kompoty mix
St
19.6.
Hrachová s krutony
1. Špagety s toskánskou omáčkou sypané sýrem, domácí buchta
Čt
20.6.
Česnekačka se šunkou
1. Výpečky, červené zelí, bramborový knedlík, ovoce

21.6.
Slepičí vývar s abecedou
1. Farmářská kotleta, tolarky, zelenina, rajčatový salát,
Po
24.6.
Kedlubnová
1. šunkofleky, kys. okurek, domácí závin
Út
25.6.
Cibulačka s krutóny
1. zdravé karbenátky, bramborová kaše, zelný salát, přízdoba
St
26.6.
Bramboračka
1. masové kuličky v rajčatové omáčce, dušená rýže, ovoce
Čt
27.6.
Květáková s vločkami
1. segedínský guláš, domácí knedlík, ovoce

28.6.
prázdninový vývar
1. stripky, hranolky pečené v troubě, zelenina,
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.