e-strava Jídelníček
ZŠ a MŠ Petra Bezruče
Třinec
[0029]
Ulrich software
Den Nabídka

1.3.
Hovězí s tarhoňou
1. Segedínský guláš, domácí celozrnný knedlík, ovoce
Po
4.3.
Zeleninová s ovesnými vločkami
1. Halušky se zelím, ovoce,
Út
5.3.
Rajská s kapáním
1. Sekaný řízek, bramborová kaše, mrkvový salát s ananasem, přízdoba
St
6.3.
Cibulačka s krutóny
1. Kuřecí perkelt, dušená bassmati rýže s kus-kusem, přízdoba
Čt
7.3.
Kroupová
1. Hovězí plátek, křenová omáčka, domácí knedlík, ovoce,

8.3.
Drůbeží s babiččinými nudlemi
1. Kotleta po myslivecku, opékané brambory, dip, přízdoba
Po
11.3.
Z červené čočky s jarní cibulkouHodnocení:
1. Rýžová kaše s posypem, ovoce,
Út
12.3.
Kuřecí s kapáním
1. Třeboňské karbanátky, bramborová kaše, přízdoba, kompoty mix
St
13.3.
Dršťková
1. Bulgur s vepřovým masem a zeleninkou sypané sýrem, přízdoba, tzatziki
Čt
14.3.
Cumlová
1. Výpečky, dušený špenát, bramborový knedlík, ovoce

15.3.
Francouzská
1. Přírodní plátek, švestková omáčka, šťouchané brambory, dušená zelenina
Po
18.3.
Bramboračka
1. Hrachová kaše, uzený plátek, kyselý okurek, chléb, domácí dezert
Út
19.3.
Krupicová s vejci
1. Vepřové v mrkvi, brambory, ovoce
St
20.3.
Koprová
1. Pečené kuře, dušená dvojbarevná rýže, přízdoba, červená řepa
Čt
21.3.
Zeleninová s drožďovým kapáním
1. Francouzské řízečky, bramborová kaše, přízdoba, prokládaný salát

22.3.
Vývar s játrovými knedlíčky
1. Maďarský guláš, těstoviny, ovoce
Po
25.3.
1.
Út
26.3.
1.
St
27.3.
1.
Čt
28.3.
1.
Út
2.4.
1.
St
3.4.
1.
Čt
4.4.
1.

5.4.
1.
Po
8.4.
1.
Út
9.4.
1.
St
10.4.
1.
Čt
11.4.
1.

12.4.
1.
Po
15.4.
1.
Út
16.4.
1.
St
17.4.
1.
Čt
18.4.
1.

19.4.
1.
Po
22.4.
1.
Út
23.4.
1.
St
24.4.
1.
Čt
25.4.
1.

26.4.
1.
Po
29.4.
1.
Út
30.4.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.