e-strava Jídelníček
ZŠ a MŠ Petra Bezruče
Třinec
[0029]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka

1.2.
1. pololetní prázdniny
Po
4.2.
Gulášová
1. čočka na kyselo, vařené vejce, chléb, dvoubarevný tvaroh s ovocem
Út
5.2.
Starotáborská s nivou a krutóny
1. Plněný zelný list, bramborová kaše, zel. přízdoba, kompoty mix,
St
6.2.
Zeleninová s drožďovým kapáním
1. kuřecí rizoto s trio zeleninou sypané sýrem, ovoce
Čt
7.2.
Rajčatová s praženými vločkami
1. vepřová pečeně, koprová omáčka, vařené brambory, domácí jablečný koláč s droben

8.2.
Kroupová čensečka s quinoou
1. Kuřecí těstovinový salát s čerstvou zeleninou, zel. přízdoba, ovoce,
Po
11.2.
Celerová s krutóny
1. Ovocné palačinky s tvarohem a toppingem, banán
Út
12.2.
Špenátová s vejci
1. Treska pečená na másle s bylinkovo-jogurt.přelivem, bramb. kaše, zel. př, kompot
St
13.2.
Jarní s petrželovým kapáním
1. boloňské špagety sypané sýrem, domácí kefírový perník, ovoce,
Čt
14.2.
Z fazolových lusků
1. Kuře ala bažant, dušená rýže s bulgurem, zelený míchaný salát s kukuřicí, zel př

15.2.
Vývar s těstovinou a játrovými knedlíčky
1. Krůtí závitky plněné šunkou, opékané brambory, mrkvový salát s ananasem
Po
18.2.
1.
Út
19.2.
1.
St
20.2.
1.
Čt
21.2.
1.

22.2.
1.
Po
25.2.
Zeleninová s tarhoňou
1. hrachová kaše s cibulkou, uzený plátek, domácí chléb, kys. okurek, ovoce
Út
26.2.
Jemná rybí s opečenými krutóny
1. Panenka na přírodní zpl, smetanová br. kaše,zel. přízdoba, salát z bíl. zelí
St
27.2.
žampionová
1. Segedínský guláš, celozrný knedlík, ovoce,
Čt
28.2.
Uzená s kroupami
1. krůtí perkelt, těstoviny, domácí tvaroháček

1.3.
Cumlová
1. Zapečné brambory s kuřecím masem sypané sýrem, okurkový salát
Po
4.3.
1.
Út
5.3.
1.
St
6.3.
1.
Čt
7.3.
1.

8.3.
1.
Po
11.3.
1.
Út
12.3.
1.
St
13.3.
1.
Čt
14.3.
1.

15.3.
1.
Po
18.3.
1.
Út
19.3.
1.
St
20.3.
1.
Čt
21.3.
1.

22.3.
1.
Po
25.3.
1.
Út
26.3.
1.
St
27.3.
1.
Čt
28.3.
1.

29.3.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.