e-strava Jídelníček
ZŠ a MŠ Petra Bezruče
Třinec
[0029]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
4.1.
Zeleninová s vločkami
1. čočka s vejci, chléb
Út
5.1.
Uzená s kroupami
1. krůtí rizoto s trio zeleninou, kyselý okurek, zel. přízodba
St
6.1.
Kulajda
1. domácí karbenátky, bramborová kaše, salát z červené řepy, zel. přízdoba
Čt
7.1.
Skleněnka
1. špagety s boloňskou omáčkou sypané sýrem, ovoce

8.1.
Kuřecí vývar s kapáním
1. Krůtí ražniči z trouby, šťouchané brambory, zelný salát, zel. přízdoba,
Po
11.1.
Zeleninová s pohankou
1. Krupicová kaše s posypem, ovoce
Út
12.1.
Rajčatová s rýži a bazalkou
1. Francouzské brambory, zel. přízdoba, mrkvový salát
St
13.1.
Česneková se sýrem
1. Segedínský guláš, domácí knedlík, ovoce
Čt
14.1.
Špenátová s vejci
1. Tuňákový salát s čerstvou zeleninou, ledový salát,

15.1.
Kachní vývar s nudlemi
1. Přírodní plátek, šťouchané brambory, rajčatový salát, přízdoba
Po
18.1.
Cumlová
1. Šišky s mákem, ovoce
Út
19.1.
Čočková
1. na másle pečená treska, brambory, zel.přízdoba, okurkový salát
St
20.1.
Ujházy
1. kuře na paprice, těstoviny
Čt
21.1.
Pórková s bramborem
1. Krůtí ragú, dušená rýže, ovoce

22.1.
Zelňačka
1. Vepřová panenka, bramborová kaše, kompot, zel. přízdoba
Po
25.1.
1.
Út
26.1.
1.
St
27.1.
1.
Čt
28.1.
1.

29.1.
1.
Po
1.2.
1.
Út
2.2.
1.
St
3.2.
1.
Čt
4.2.
1.

5.2.
1.
Po
8.2.
1.
Út
9.2.
1.
St
10.2.
1.
Čt
11.2.
1.

12.2.
1.
Po
15.2.
1.
Út
16.2.
1.
St
17.2.
1.
Čt
18.2.
1.

19.2.
1.
Po
22.2.
1.
Út
23.2.
1.
St
24.2.
1.
Čt
25.2.
1.

26.2.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.