e-strava Jídelníček
ZŠ a MŠ Petra Bezruče
Třinec
[0029]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
1.4.
Skleněnka
1. Buchtičky s krémem, ovoce,
Út
2.4.
Pórková s krupicí
1. Sekaná pečeně, bramborová kaše, zel. talíře, kompoty mix
St
3.4.
Frankfurtská
1. Kus-kus s kuřecím masem a zeleninou sypaný sýrem, zel. přízdoba, tzatziky
Čt
4.4.
Čočková s mrkví
1. vařené vejce, koprová omáčka, brambory, domácí tvarohové misky

5.4.
Kuřecí vývar s nudlemi
1. vepřová pečeně, rajská omáčka, domácí špaldový knedlík, ovoce
Po
8.4.
Cuketová se semínky
1. čočka na kyselo, domácí chléb, uzenina, kys. okurek, ovoce
Út
9.4.
Vločková
1. vepřová pečeně, zelenina na másle, šťouchané brambory, domácí třeš. bubl.
St
10.4.
Gulášová
1. pečené kuře ala bažant, dušená rýže basmati, zel. talíře, červená řepa
Čt
11.4.
Cibulačka se sýrem
1. krůtí špecle se smetanou a sušenými rajčaty, zel. přízdoba, šopský salát,

12.4.
Hovězí vývar s hráškem a rýži
1. holandský řízek, bramborová kaše, prokládaný salát, zel. přízdoba
Po
15.4.
Staročeská bramboračka
1. brynzové halušky se slaninkou a kyselým zelím, domácí pečení
Út
16.4.
Špenátová s vejci
1. tilápie v bylinkovém těstíčku, bram. kaše, zel. přízdoba, slalát z bílého zelí
St
17.4.
Velikonoční slepičí vývar
1. putimské vepřové nudličky, těstoviny, ovoce, Vel. nadílka
Čt
18.4.
Velikonoční prázdniny
1.
Út
23.4.
Rajská s bazalkovým kapáním
1. Ovocem plněné bramborové vošouchle s posypem, ovoce
St
24.4.
Kulajda
1. Rybí filé v celozrné krustě, bramb. kaše, kompoty mix, zel. přízdoba
Čt
25.4.
Hrstková s bramborem
1. vepřové, domácí knedlík, kyselé zelí, ovoce

26.4.
Vývar s játrovou rýži a těstovinou
1. kuřecí závitky, opékané brambory, dip, zel. přízdoba,
Po
29.4.
1.
Út
30.4.
1.
Čt
2.5.
1.

3.5.
1.
Po
6.5.
1.
Út
7.5.
1.
Čt
9.5.
1.

10.5.
1.
Po
13.5.
1.
Út
14.5.
1.
St
15.5.
1.
Čt
16.5.
1.

17.5.
1.
Po
20.5.
1.
Út
21.5.
1.
St
22.5.
1.
Čt
23.5.
1.

24.5.
1.
Po
27.5.
1.
Út
28.5.
1.
St
29.5.
1.
Čt
30.5.
1.

31.5.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.