e-strava Jedálny lístok
ZŠ J.A. Komenského
Fulnek
[0317]
Ulrich software
Deň Ponuka
Po
1.9.
Polévka pórková /1,3,7,9/Hodnotenie:
1. Pečené kuře, rýže, kompot /1,7/
Ut
2.9.
Polévka hovězí rychlá s vejci /1,3,6,9/
1. Brokolice zapečená se sýrem, brambory maštěné máslem, zel. salát /7/
St
3.9.
Polévka česneková s vejci /3,9/Hodnotenie:
1. Ruská hovězí pečeně (zelenina, žampiony), houskový knedlík /1,3,7,9,10/
Št
4.9.
Polévka zeleninová se sýrovým kapáním /1,3,7,9/
1. Fazole na kyselo, uzenina, chléb, okurek /1,10/
2. Masová směs na čínský způsob (kapie,pórek), rýže /1,6,10/
Pi
5.9.
Polévka rybí Šči /1,4,7,9/
1. Vepřový přírodní řízek, opékané brambory, zeleninový salát /1,7,10/
Po
8.9.
Polévka zeleninová s kuskusem /1,6,9/Hodnotenie:
1. Moravský vrabec, kysané zelí, bramborový knedlík /1,3,7,10/
Ut
9.9.
Polévka frankfurtská s bramborem /1,7/Hodnotenie:
1. Buchtičky s krémem /1,3,7/
2. Hovězí na houbách, rýže, zeleninový salát /1/
St
10.9.
Polévka slepičí s těstovinou /1,3,9/
1. Těstoviny po lotrinsku (paprika, zakysaná smetana), okurek /1,3,7/
Št
11.9.
Polévka špenátová /1,3,7,9/
1. Ryby na másle, bramborová kaše, zeleninový salát /4,7/
2. Tortilla s kuřecím masem a zeleninou /1,9/
Pi
12.9.
Polévka čočková /1,9/
1. Cikánská hovězí pečeně, rýže /1/
Po
15.9.
Polévka sekyrková /1,9/Hodnotenie:
1. Bulgur s cizrnou a zeleninou /1,6,9,10/
2. Vepřové v kapustě, brambory /1/
Ut
16.9.
Polévka jáhlová /1,9/
1. Hovězí guláš, houskový knedlík /1,3,6,7/
St
17.9.
Polévka kulajda /1,3,7,9/
1. Kuřecí na slanině, rýže, zeleninový salát /1/
Št
18.9.
Polévka kmínová s vejci /3,9/
1. Staropražské kuře, bramborová kaše, zeleninový salát /1,7,10/
Pi
19.9.
Polévka selská /1,3,6,7,9,10/
1. Boloňské špagety /1,3,6,7/
2. Luhačovický špaček, americké brambory, zeleninový salt /1,3,10/
Po
22.9.
Polévka rajská s ovesnými vločkami /1/
1. Bramborové šišky se zakysanou smetanou a borůvkami /1,3,7/
2. Kuřecí roláda, brambory, zeleninový salát /1,3,9/
Ut
23.9.
Polévka bramborová s paprikama /1,3,6,7,9,10/
1. Vepřové na hořčici, rýže, zeleninový salát /1,10/
St
24.9.
Polévka krupicová s vejci /1,3,9/
1. Ryby zapečené se sýrem, bramborová kaše, zeleninový salát /4,7/
2. Kuřecí maso, čínské nudle, zelenina /9,10/
Št
25.9.
Polévka fazolová /1,9/
1. Znojemská hovězí pečeně, tarhoňa /1,10/
Pi
26.9.
Polévka zeleninová s pohankou /1,9/
1. Kuřecí řízek ve šlehaččce, brambory, kompot /1,3,7/
Po
29.9.
Polévka celerová /1,3,6,7,9,10/
1. Houbové italské rizoto (žampiony,smetana,hořčice), salát /7,10/
2. Azu po tatarsku (vepřové, protlak,žampiony,paprika), rýže /1,10/
Ut
30.9.
Polévka Fasolada - řecká fazolová polévka /1/
1. Kuřecí řízek s ořechovou šťávou a bramborovou kaší /1,7,8/
2. Orzo - těstovinový salát s čočkou /1,3/
Alergeny
1Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos) a výrobky z nich
2Kôrovce a výrobky z nich
3Vajcia a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašidy a výrobky s nich
6Sójové zrná a výrobky z nich
7Mlieko a výrobky z neho
8Orechy a výrobky z nich
9Zeler a výrobky z neho
10Horčica a výrobky z nej
11Sezamové semená a výrobky z nich
12Oxid siričitý a siričitany (>10 mg/kg alebo >10 mg/l, sušené ovocie, ovocné konzervy, výrobky zo
13Vlčí bôb a výrobky z neho
14Mäkkýše a výrobky z nich
0Neuvedeno