e-strava Jedálny lístok
ZŠ J.A. Komenského
Fulnek
[0317]
Ulrich software
Deň Ponuka
Ut
2.4.
Polévka fazolová /1,6,9/Hodnotenie:
1. Bramborové šišky s borůvkama a zakysanou smetanou /1,3,7/
2. Kotlety se šlehačkou a sýrem, brambory, zeleninový salát /7/
St
3.4.
Polévka brokolicová /1,3,6,7,9,10/Hodnotenie:
1. Kuřecí ražniči, brambory, zeleninový salát /1/
2. Těstovinový salát s tuňákem, pečivo /1,3,4/
Št
4.4.
Polévka jáhlová /1,9/Hodnotenie:
1. Bratislavské plecko, těstoviny /1,3,7,10/
2. Vepřová játra na cibulce, rýže, zeleninový salát /1/
Pi
5.4.
Polévka slepičí s těstovinou /1,3,6,9,10/Hodnotenie:
1. Rybí karbenátek, bramborová kaše, zeleninový salát /1,3,4,7/
2. Smetanová tarhoňa s kuřecím masem a žampiony /1,7/
Po
8.4.
Polévka bramborová s paprikama /1,3,6,7,9,10/Hodnotenie:
1. Pečené kuře, rýže, zeleninový salát /1,7/
2. Nudle s tvarohem /1,3,7/
Ut
9.4.
Polévka zeleninová s pohankou /1,6,9/Hodnotenie:
1. Rozbalený ptáček (vepř., anglická, klobása), brambory, zeleninový salát /1/
2. Bramborový guláš, chléb /1,6,9/
St
10.4.
Polévka mrkvová /1,3,6,7,9,10/Hodnotenie:
1. Čočka na kyselo, vejce, chléb, okurek /1,3,10/
2. Plněná vepřová kapsa (sýr, šunka), brambory, zeleninový salát /1,7/
Št
11.4.
Polévka rybí Šči /4,7,9/Hodnotenie:
1. Hovězí maso, rajská omáčka, houskový knedlík /1,3,7/
2. Jarní těstovinový salát (mrkev, šunka, tatarka), pečivo /1,3/
Pi
12.4.
Polévka pórková s vejci /1,3,6,7,9/
1. Sekaná pečeně, bramborová kaše, zeleninový salát /1,3,7/
2. Masové lasagne /1,3,7/
Po
15.4.
Polévka cibulová se sýrem /1,3,6,7,9,10/
1. Francouzské brambory, zeleninový salát /3,7,9/
2. Luhačovický špaček(mleté maso, šunka, protlak), brambory, zelenin. salát /1,3,10
Ut
16.4.
Polévka zeleninová s drožďovými knedlíčky /1,3,6,7,9,10/Hodnotenie:
1. Domažlické vepřové ragú (vejce,smetana,okurky,hrášek), rýže /1,3,7,10/
2. Těstovinový římský salát (kapie,okurek,jogurt,hořčice), pečivo /1,7,10/
St
17.4.
Polévka zelňačka /1,3,6,7,9,10/Hodnotenie:
1. Honzovy buchty s povidly /1,3,7/
2. Ďábelská vepřová směs (hořčice, kečup), rýže /1,9/
Št
18.4.
Polévka plesnivka /1,3,6,7,9,10/Hodnotenie:
1. Ryby na másle, bramborová kaše, zeleninový salát /4,7/
2. Kuřecí steak, gratinované brambory, zeleninový salát /7/
Pi
19.4.
Polévka hrachová /1,6,9/
1. Kuřecí na slanině, rýže, zeleninový salát /1/
2. Květákový mozeček, brambory s máslem, zeleninový salát /3,7/
Po
22.4.
Polévka krupicová s vejci /1,3,6,9/Hodnotenie:
1. Segedinský guláš, houskový knedlík /1,3,7,10/
2. Kuskusový nákyp s meruňkama /1,7/
Ut
23.4.
Polévka květáková /1,3,6,7,9,10/Hodnotenie:
1. Kuře na kari, brambory, zeleninový salát /1,7/
2. Těstoviny po lotrinsku (zakys.smetana, sýr protlak), zeleninový salát /1,3,7/
St
24.4.
Polévka krkonošská cibulačka /1,3,6,9,10/Hodnotenie:
1. Špagety s kuřecím masem a sýrovou omáčkou /1,3,7/
2. Maso dvou barev (vepřové a kuřecí), rýže /1,9/
Št
25.4.
Polévka rajská s ovesnými vločkami /1/
1. Vepřové na česneku, rýže, zeleninový salát /1/
2. Zapečená brokolice se sýrem, brambory, zeleninový salát /7/
Pi
26.4.
Polévka hovězí s játrovými knedlíčky /1,3,6,7,9,10/
1. Hrachová kaše, uzenina, chléb, okurek /1,10/
2. Pečená krkovice, salát coleslaw /7,9/
Po
29.4.
Polévka zeleninová s bulgurem /1,6,9/
1. Polomská kotleta (žampiony, smetana), bramborový knedlík /1,3,7/
2. Vepřové v kapustě, brambory /1/
Ut
30.4.
Polévka špenátová /1,3,6,7,9,10/
1. Smažené rybí filé, bramborová kaše, zeleninový salát /1,3,4,7/
2. Čočkový salát, pečivo /1,3/
Št
2.5.
Polévka z míchaných luštěnin /1,9/
1. Žemlovka s jablky /1,3,7/
2. Čínské nudle s kuřecím masem /1,9/
Pi
3.5.
Polévka kulajda /1,3,6,7,9,10/
1. Mexický guláš, rýže /1,7/
2. Cizrnový salát s tuňákem, cereální pečivo /1,4,6,9/
Po
6.5.
Polévka jáhlová /1,6,9/
1. Karlovarský kotouč (vejce, protlak, uzenina), rýže, zeleninový salát /1,3,7/
Ut
7.5.
Polévka zeleninová se sýrovým kapáním /1,3,6,7,9/
1. Hovězí vařené, žampionová omáčka, houskový knedlík /1,3,7/
Št
9.5.
Polévka ragú s bramborem /7,9/
1. Horňácký guláš, chléb /1,7,9/
2. Rybí filé s ovesnými vločkami a zeleninou, brambory, zeleninový salát /4,7/
Pi
10.5.
Polévka celerová se smaženým hráškem /1,3,6,7,9,10/
1. Kuře na zelí, brambory /10/
2. Koprová omáčka, vařené vejce, brambory /1,3,7/
Po
13.5.
Polévka bramborová s cizrnou /1,9/
1. Srbské rizoto, zeleninový salát /7,9/
2. Kuřecí gyros, tzatziky, cereální pečivo /1,6,7/
Ut
14.5.
Polévka česneková /3,9/
1. Japonské rybí filé (zakys. smetana, zelenina), brambor. kaše, zel.sa /4,7,9/
2. Pečené kuře, šopský salát /7/
St
15.5.
Polévka rýžová s mlékem a vejci /13,6,7,9,10/
1. Bramborový knedlík plněný uzeninou, kysané zelí /1,3,7,10/
2. Těstovinový salát s kuřecím masem, cereální pečivo /1,3,6/
Št
16.5.
Polévka hráškový krém /7/
1. Čevabčiči (cibule, hořčice), brambory, zeleninový salát /1,3,10/
2. Zapečená cuketa se šunkou, sýrem a žampiony, brambory /7/
Pi
17.5.
Polévka gulášová /1,6,9/
1. Krupicová kaše s kakaem /1,7/
2. Kuřecí řízek zapečený se šlehačkou, bramborová kaše, zeleninový salát /1,3,7/
Po
20.5.
Polévka vločková /1,9/
1. Čočka po srbsku (lečo), chléb /1,9/
2. Pečená krkovice, fazolové lusky s anglickou slaninou /bez/
Ut
21.5.
Polévka slepičí s těstovinou /1,3,6,9,10/
1. Hovězí tokáň, rýže /1/
2. Bulgurito s kuřecím masem, okurek /7,9,10/
St
22.5.
Polévka sedlácká /1/
1. Špecle zapečemné s kuřecím masem a špenátem /1,3,7/
2. Přírodní vepřový plátek, rýže, kompot /1,10/
Št
23.5.
Polévka zeleninová s tarhoňou /1,6,9/
1. Kuře na paprice, houskový knedlík /1,3,7/
2. Zeleninové karbenátky, bramborová kaše, zeleninový salát /1,3,7,9/
Pi
24.5.
Polévka kapustová /1/
1. Maso pod peřinou (kotleta, mleté maso,sýr), bramborová kaše, zel. sal. /7/
2. Kaše z kukuřičné polenty /1,7/
Po
27.5.
Polévka rychlá s vejci /3,9/
1. Buchtičky s krémem /1,3,7/
2. Kuřecí rolka, brambory, zeleninový salát /1,3,7,9/
Ut
28.5.
Polévka frankfurtská s bramborem /1,3,6,7,9,10/
1. Kuřecí řízek, bramborová kaše, kompot /1,3,7/
2. Kaše z ovesných vloček /1,7/
St
29.5.
Polévka selská /1,3,6,7,9,10/
1. Maďarské obložené zelí (vepřové, klobása, smetana), brambor. knedlík /1,3,7/
2. Salát z červeného zelí (vejce, šunka, tatarka), cereální pečivo /1,3,6,10/
Št
30.5.
Polévka zeleninová s pohankou /1,6,9/
1. Ryby zapečené se sýrem a šlehačkou, brambory, zeleninový salát /4,7/
2. Karlovarský guláš, těstoviny /1,3,7/
Pi
31.5.
Polévka čočková /1,9/
1. Těstoviny zapečené s mletým masem a květákem, okurek /1,3,7/
2. Vepřové kostky po námořnicku, rýže /1/
Alergeny
1Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos) a výrobky z nich
2Kôrovce a výrobky z nich
3Vajcia a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašidy a výrobky s nich
6Sójové zrná a výrobky z nich
7Mlieko a výrobky z neho
8Orechy a výrobky z nich
9Zeler a výrobky z neho
10Horčica a výrobky z nej
11Sezamové semená a výrobky z nich
12Oxid siričitý a siričitany (>10 mg/kg alebo >10 mg/l, sušené ovocie, ovocné konzervy, výrobky zo
13Vlčí bôb a výrobky z neho
14Mäkkýše a výrobky z nich
0Neuvedeno