e-strava Jedálny lístok
ZŠ J.A. Komenského
Fulnek
[0317]
Ulrich software
Hodnotenie jedál:
1 = Výborné 2 = Lepšie 3 = Dobré 4 = Dalo sa zjesť 5 = Nechutilo
Deň Ponuka
Ut
1.9.
Hrstková polévka /1/Hodnotenie:
1. Kořeněné těstoviny, kyselý okurek /1/Lepšie
St
2.9.
Rajská polévka s tarhoňou/1/Hodnotenie:
1. Vepřový plátek, jasmínová rýže, salát Coleslaw1/Výborné
Št
3.9.
Ruský Boršč /1/Hodnotenie:
1. Perník, kakao /1,3,7/Lepšie
2. Holandský řízek, brambor, kompot /1,3,/
Pi
4.9.
Zeleninová polévka se špaldovými kroupami /1/
1. Výpečky, bramborový knedlík, dušený špenát /1,3/
2. Námořnické burgurové rizoto, zeleninová přízdoba- okurek /1/
Po
7.9.
Vločková polévka /1/
1. Vepřové nudličky na zelenině, tarhoňa /1,/
2. Zapečené těstoviny s brokolicí, červená řepa /1/
Ut
8.9.
Beskydská luštěninová polévka /1/
1. Rybí filé na žampionech, bramborry vařené s jarní cibulkou /1/
2. Špagety po Boloňsku s pórkem a sýrem, /1/ melouny
St
9.9.
Kmínová polévka s kapáním /1,3,7/
1. Kuře na paprice, těstoviny /1,7/ švestky
2. Vepřová játra na cibulce, dušená rýže, kyselý okurek /1/
Št
10.9.
Krupicová polévka /1,3/
1. Hrachová kaše s cibulkou, párek, chléb,/1/
2. Vepřové maso na hříbkách, barevné těstoviny, rajče /1/
Pi
11.9.
Fazolová polévka/1/
1. Sekaná pečeně, brambor vařený, salát z čínského zelí /1,3,7/
2. Čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou,. /1,9/
Po
14.9.
Vývarová polévka s těstovinou /1/
1. Koprová omáčka, vajíčko, brambor /1,3,7/
2. Husitská směs, burgur / žampiony, játra/ 1/
Ut
15.9.
Čočková polévka /1/
1. Smažené rybí filé, brambor, tzaziky/1,3,7/
2. Vepřová kýta na slanině, špecle , tzaziky/1,3,7/
St
16.9.
Pohanková polévka /1/Hodnotenie:
1. Švestkové knedlíky v bramborovém těstě, ochucené/ mléko 1,3,7/Dobré
2. Zbruf se sýrem, těstoviny /1/ jablka
Št
17.9.
Krkonožská polévka /1/
1. Zapečený květákový mozeček, brambor, mrkvový salát/137/
2. Přírodní vepřový plátek , rýže, mrkvový salát /1,3,7/
Pi
18.9.
Kulajda /1,3,7/Hodnotenie:
1. Lassagne s kuřecím masem /1/
2. Krůtí nudličky na pórku, dušená rýže/1/Lepšie
Po
21.9.
Zeleninová polévka s cizrnou /1,3/
1. Čočka na kyselo, vajíčko, chléb/13,/ čaj
2. Přírodní plátek na česneku, brambor vařený, čalamáda /1/
Ut
22.9.
Fazolová polévka /1/
1. Zapečerné rybí filé na zelenině, brambor,,ledový salát /1/
2. Pikantní krůtí nudličky, dušená rýže/1/ledový salát
St
23.9.
Zeleninová polévka s drobením /13,7/Hodnotenie:
1. Kýta na smetaně, houskový knedlík /1,3,7/banányVýborné
2. Zeleninové rizoto, rajče, /1/ banány
Št
24.9.
Bramboračka /1/
1. Plněný paprikový lusk, rajská omáčka , těstoviny /1,3,/ jablka
2. Fazolový salát se šunkou a zeleninou, rohlík /1/ nebude - malý zájem
Pi
25.9.
Rýžová polévka /1/
1. Těstoviny po Korajsku, okurek
2.
Ut
29.9.
Polévka z vaječné jíšky /1,3/
1. Nudle s mákem, ochucené mléko/1,7/
2. Znojemská pečeně, těstoviny/1/
St
30.9.
Špenátová polévka/1,3/
1. Pečené kuřecí stehno, dušená rýže se zeleninou, přesnídavka 1/
2. Italské špaldoto /1/ kroupy, zelenina
Št
1.10.
Dýňová polévka/1/
1. Domažlické ragú, dušená rýže/1/
Pi
2.10.
Polévka s jarní zeleniny /1/
1. Ražničí na plech,brambor vařený /1/
2. Houbové halušky/1/
Po
5.10.
Rýžová polévka /1/
1. Mexické fazole s kuřecím masem, chléb/1/
2. Zapečené těstoviny s uzeninou, salát Tiva /1/
Ut
6.10.
Čočková polévka /1/
1. Zapečené rybí filé s rajčaty a sýrem, brambory /1,7,/
2. Kuřecí mls, dušená rýže-pórek, žampiony/1/
St
7.10.
Pohanková polévka /1/
1. Uzené maso, červené zelí, bramborový knedlík /1,3,7/
2. Bulgur s černou čočkou, krutím masem a zelenino , kyselý okurek /1/
Št
8.10.
Česneková polévka s bramborem /1,3/
1. Záhorácký závitek, brambor vařený /1/-zelí,
2. Kuřecí čína, dušená rýže, /1/
Pi
9.10.
Beskydská luštěninová polévka /1/
1. Buchty na plech, bílá káva /1,3,7/
2. Pikantní krkovice s fazolovými lusky /1/
Po
12.10.
Jahlová polévka /1,3/
1. Čočka na kari, vajíčko vařené, chléb /1,3/
2. Srbský vepřový plátek, dušená rýže /1/
Ut
13.10.
Bramborová polévka s houbami/1/
1. Rybí filé s kari omačkou, dušená rýže, /1/
2. Pečená buchta , ochucené mléko/1,3,7/
St
14.10.
Rychlá s vejci /1,3/
1. Segedínský guláš, houskový knedlík /1,3,7/
2. Dušená mrkev s vepřovým masem, brambor vařený /1/
Št
15.10.
Drůbková polévka s játrovými knedlíčky /1,3/
1. Těstoviny s krůtím masem ve smetanové omáčce /1,7/
2. Francouzské brambory s uzeninou, kyselý okurek /1,3,7/
Pi
16.10.
Zeleninová polévka s drobením /1,3/
1. Vepřové kostky na zelenině, dušená rýže /1/
2. Pečené kuřecí stehno, čočkový salát /1/
Po
19.10.
Cibulová polévka /1/
1. Kýta na řezané paprice , těstoviny /1/
2. Zapečené špecle s kuřecím masem a zeleninou /1,3,7/
Ut
20.10.
Zelňačka /1/
1. Kynuté knedlíky s povidly, ochucené mléko /1,3,7/
2. Vepřové maso na slanině, dušená rýže, zeleninová přízdoba
St
21.10.
Květáková polévka /1,3/
1. Chili con carne, chléb /1/fazole
2. Sekaná , brambor vařený, kyselý okurek /1,3/
Št
22.10.
Vločková polévka /1/
1. Kuřecí plátek s broskví a sýrem, brambor vařený /1,7/
2. Celerový salát , rohlík /1/
Pi
23.10.
Polabská luštěninová polévka /1/
1. Plněný bramborový knedlík s uzeninou, kyselé zelí /1/
2. Zapečené brambory s Nivou a mandlemi /1,3,7/
Po
26.10.
Zeleninová polévka s cizrnou /1/
1. Vepřový guláš, houskový knedlík /1,3,7/
2. Zapečená brokolicese sýrem, brambor vařený, kyselý okurek /1,3,7/
Ut
27.10.
Kulajda /1,3,7/
1. Rybí filé smažené, brambor vařený, zeleninový salát /1/
2. Asijské vepřové nudličky s pestrou zeleninou, dušená rýže /1/
Št
29.10.
Krupicová polévka /1,3/
1. Kuřecí nudličky na smetaně, dušená rýže /1/
Pi
30.10.
Hrachová polévka /1/
1. Smažený vepřový řízek, brambor, červenou řepu /1,3,7/
Alergeny
1Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos) a výrobky z nich
2Kôrovce a výrobky z nich
3Vajcia a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašidy a výrobky s nich
6Sójové zrná a výrobky z nich
7Mlieko a výrobky z neho
8Orechy a výrobky z nich
9Zeler a výrobky z neho
10Horčica a výrobky z nej
11Sezamové semená a výrobky z nich
12Oxid siričitý a siričitany (>10 mg/kg alebo >10 mg/l, sušené ovocie, ovocné konzervy, výrobky zo
13Vlčí bôb a výrobky z neho
14Mäkkýše a výrobky z nich
0Neuvedeno