e-strava Jedálny lístok
ZŠ J.A. Komenského
Fulnek
[0317]
Ulrich software
Hodnotenie jedál:
1 = Výborné 2 = Lepšie 3 = Dobré 4 = Dalo sa zjesť 5 = Nechutilo
Deň Ponuka
Po
6.1.
Vývarová polévka s těstovinou /1/
1. Čočka s klobásou a s žampiony, chléb, čaj /1/
Ut
7.1.
Luštěninová polévka /1/Hodnotenie:
1. Kuřecí stehno ala bažant, dušená rýže, rajče/1/Nechutilo
2. Játra na cibulce, brambor vařený,rajče/1/
St
8.1.
Krupicová polévka /1,3/Hodnotenie:
1. Omáčka z fazolových lusků, vejce, brambor vařený,/1/Výborné
2. Kuřecí čína, těstoviny /1/Lepšie
Št
9.1.
Fazolová polévka /1/Hodnotenie:
1. Vepřový plátek na zelenině, tarhoňa, /1/Dalo sa zjesť
2. Těstovinový salát s luštěninami /1/
Pi
10.1.
Zeleninová polévka s drožďovými knedlíčky /1,3,7/
1. Segedínský guláš, houskový knedlík /1,3,7/
2. Nudle s mákem, ochucené mléko/1,7/
Po
13.1.
Česneková polévka s bramborem /1/Hodnotenie:
1. Rybí filé na másle, brambor vařený, kompot /1/Dalo sa zjesť
2. Znojemská pečeně, těstoviny,/1/
Ut
14.1.
Krkonošská polévka /1/Hodnotenie:
1. Zapečené špecle s kuřecím masem a špenátem /1,3,7/Nechutilo
2. Katův šleh,dušená rýže,/1/Lepšie
St
15.1.
Zeleninová polévka s drožďovými knedličky/1,3,/
1. Mexické fazole, chléb, čaj /1/
2. Krkovice z trouby, dušená rýže s hráškem, baby karotka /1/
Št
16.1.
Jahlová polévka /1/Hodnotenie:
1. Vepřenky s cibulí, brambor vařený,salát z čínského zelí a s cizrnou/1/Lepšie
2. Burgurové rizoto s červenou čočkou, salát z čínského zelí a s /1/
Pi
17.1.
Kmínová polévka s vejci /1,3/
1. Bramborové šišky s kyselým zelím a uzeným masem, /1/
2. Vepřový plátek na slanině, dušená rýže, čevená řepa /1/
Po
20.1.
Zeleninová polévka s pohankou /1/
1. Plátek na houbách, dušená rýže, celerový salát /1/
2. Azu po Tatarsku, těstoviny/1/
Ut
21.1.
Hrstková polévka /1/Hodnotenie:
1. Smažené rybí filé, brambor, mrkvový salát,/1,37/
2. Boloňské špagety se sýrem a pórkem /1/Výborné
St
22.1.
Brokolicová polévka /1,3/
1. Hamburská omáčka , houskový knedlík /1,3,7/
2. Hruškový kuskus, mléko , /17/
Št
23.1.
Čočková polévka /1/
1. Pražský závitek, dušená rýže, /1,3/
2. Halušky po Valašsku, kyselý okurek/1/
Pi
24.1.
Drůbková polévka/1/
1. Fazole na kyselo, chléb, zelný salát s kukuřicí /1/
2. Těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou/1/
Po
27.1.
Zeleninová polévka s burgurem /1,
1. Výpečky, dušený špenát, bramborový knedlík /1,3/
2. Dětská krupice s máslem a kakaem /1/
Ut
28.1.
Zimní luštěninová polévka /1/
1. Vepřový plátek na tymiánu a medu, dušená rýže, zeleninový salát/1/
2. Kapucínský guláš, těstoviny/1/ žampiony /
St
29.1.
Vločková polévka /1/
1. Masové koule, rajská omáčka, barevné těstoviny /1,3/
2. Krůtí nudličky na bylinkách se zeleninou, dušená rýže/1/
Št
30.1.
Zeleninová polévka se strouháním/1,3/*
1. Jitrnicový prejt, kyselé zelí, brambor vařený/1/
2. Zapečené těstoviny s brokolící, kyselý okurek/1,3/
Pi
31.1.
Kulajda /1,3/
1. Smažený květák, brambor, kompot /1,3/
Po
3.2.
Gulášová polévka /1/
1. Rizoto po Srbsku, kyselý okurek/1/
2. Pikantní krůtí nudličky s kukuřící, těstoviny /1/
Ut
4.2.
Hrachová polévka/1/
1. Zapečené rybí filé s bramborem na zelenině/1,7
2. Vepřový plátek na hříbkách, rýže Basmati /1/
St
5.2.
Krupicová polévka /1,3/
1. Svíčková na smetaně, houskový knedlík /1,3,7/
2. Kontrabaš/kys.zelí, pohanka, /1/
Št
6.2.
Dýňová polévka /1/
1. Tatranská kotleta, špecle /maso, lečo, slanina, /1/
2. Kuskus s kuřecím masem a zeleninou /1/
Pi
7.2.
Jahlová polévka/1/
1. Kovbojské fazole, chléb /1/ fazole, klobása
2. Vepřové maso na kmíně, brambory, zeleninová přízdoba
Po
10.2.
Krupková polévka /1/
1. Vepřový řízek, brambor s jarní cibulkou, kompot /1,3,7/
2. Mexická pánev, dušená rýže s hráškem,/1/ maso, fazole,
Ut
11.2.
Ontario- luštěninová polévka /1/
1. Plněný bramborový knedlík s uzeninou, kyselé zelí /1/
2. Těstoviny po Korejsku1/ maso, zelí hlávkové
St
12.2.
Zeleninová polévka se špaldovými kroupami /1,9/
1. Hrachová kaše s cibulkou,párek, chléb /1/
2. Čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou /1/
Št
13.2.
Drůbková polévka s těstovinou /1,3/
1. Žemlovka s tvarohem a jablky, ochucené mléko/1,3,7/
2. Tokáň s těstovinou/1/ maso, slanina, kečup
Pi
14.2.
Cibulová polévka /1/
1. Kuřecí prsa v jogurtu, brambor vařený, zeleninová přízdoba /1,7/
2. Burgurové rizoto se zeleninou /1/
Po
17.2.
Drožďová polévka /1/
1. Vepřové kostky v kapustě, Putimský knedlík /1,3/
2. Těstovinový salát s fazolkami a kuřecím masem/1/
Ut
18.2.
Kmínová polévka s vejci/1,3
1. Lipnický špaček, dušená rýže, zeleninový salát /1/mleté maso s uzeninou
2. Játra na cibulce, dušená rýže , zeleninový salát /1/
St
19.2.
Špenátová polévka /1,3/
1. Smažené rybí filé, brambor vařený, mrkvový salát /13,7/
2. Bystřická směs, dušená rýže /1/maso, žampiony, slanina
Št
20.2.
Zeleninová polévka s burgurem /1,9/
1. Sekaná pečeně, brambor vařený, červená řepa/1/
2. Boloňské špagety se sýrem a pórkem /1/
Pi
21.2.
Rajská polévka s kuskusem/1/
1. Kořeněné těstoviny, kyselý okure/1/
2. Pečené kuřecí stehno, celerový salát /1,9/
Po
24.2.
Zeleninová polévka s pohankou /1,9/
1. Bretaňské fazole, chléb /1/fazole, raj. protlak
2. Kuřecí Gyros ve smetanové omáčce,ušená rýže/1/
Ut
25.2.
Hrstková polévka /1/
1. Rybí filé v kari omáčce, dušená rýže /1/
2. Vepřový plátek na slanině, těstoviny /1/
St
26.2.
Kulajda /1,3,7/ -popeleční středa
1. Bavorské vdolky, kakao /1,3,7/
2. Zapečené těstoviny s brokolicí, zeleninová přízdoba /1/
Št
27.2.
Čočková polévka /1/
1. Pečené kuřecí stehno na kyselém zelí, brambor vařený/1/
2. Kotlíkový perkelt, tarhoňa 1/ maso , paprika, rajčata
Pi
28.2.
Vývarová polévka se zeleninou/1,9/
1. Hovězí guláš, houskový knedlík /1,3,7/
2. Vepřové maso na celeru, dušená rýže /1/
Alergeny
1Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos) a výrobky z nich
2Kôrovce a výrobky z nich
3Vajcia a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašidy a výrobky s nich
6Sójové zrná a výrobky z nich
7Mlieko a výrobky z neho
8Orechy a výrobky z nich
9Zeler a výrobky z neho
10Horčica a výrobky z nej
11Sezamové semená a výrobky z nich
12Oxid siričitý a siričitany (>10 mg/kg alebo >10 mg/l, sušené ovocie, ovocné konzervy, výrobky zo
13Vlčí bôb a výrobky z neho
14Mäkkýše a výrobky z nich
0Neuvedeno