e-strava Jedálny lístok
ZŠ J.A. Komenského
Fulnek
[0317]
Ulrich software
Deň Ponuka
St
1.10.
Polévka rybí se zeleninou /4,7,9/Hodnotenie:
1. Poděbradské maso, celozrnný knedlík /1,3,7,9/
2. Těstovinový salát s tuňákem, celozrnné pečivo /1,3,4,6/
Št
2.10.
Polévka hovězí s těstovinou /1,3,9/
1. Trenčanské fazole, chléb, okurek /1,10/
2. Pečené kuřecí stehno, šopský salát /7/
Pi
3.10.
Polévka krupková /1,9/Hodnotenie:
1. Hovězí protýkané zeleninou, bramborová kaše, zeleninový salát /1,7,9/
Po
6.10.
Polévka zeleninová s quinoou /1,6,9/
1. Kuře na zelí, brambory /10/
Ut
7.10.
Polévka krkonošská cibulačka /9/
1. Žemlovka s jablky a tvarohem /1,3,7/
2. Hovězí na pepři, rýže, zeleninový salát /1/
St
8.10.
Polévka drožďová /1,3,6,7,9,10/Hodnotenie:
1. Kuřecí plátek na česneku, rýže, zeleninový salát /1/
Št
9.10.
Polévka vločková /1,9/
1. Filé s bylinkovou krustou, bramborová kaše, zeleninový salát /1,3,7/
2. Prázdninový květák, přílohová zelenina /7,9/
Pi
10.10.
Polévka čočková /1,9/Hodnotenie:
1. Srbské rizoto, zeleninový salát /1,9/
Po
13.10.
Polévka špenátová /1,3,7/
1. Horňácký guláš, chléb /1,7,9/
2. Těstovinový salát s kuřecím masem, cereální pečivo /1,3,6/
Ut
14.10.
Polévka česneková s vejci /3,9/Hodnotenie:
1. Svíčková na smetaně, houskový knedlík /1,3,7,9/
St
15.10.
Polévka slepičí s těstovinou /1,3,9/
1. Dřevorubecké brambory s houbami, červená řepa /3/
2. Vepřová játra na cibulce, rýže, červená řepa /1/
Št
16.10.
1. ŘEDITELSKÉ VOLNO!
2. Obložená cereální bageta (máslo, šunka, sýr, zelenina) /1,6,7/
Pi
17.10.
Polévka bramborová se sojou /1,6,9/
1. Sýrový nákyp, brambory maštěné máslem, zeleninový salát /1,3,7/
2.
Po
20.10.
Polévka gulášová /1,6,9/
1. Nudle s mákem /1,3,7,8,13/
2. Vepřový steak, gratinované brambory, zeleninový salát /7,10/
Ut
21.10.
Polévka italská s rýží /1,7/
1. Domažlické vepř. ragú (paprika ml.,okurek,vejce,smetana), rýže /1,3,7,10/
St
22.10.
Polévka krupicová s vejci /1,3,9/
1. Maďarské obložené zelí, bramborový knedlík /1,3,7,10/
2. Celerový salát se šunkou, kukuřicí a sýrem, cereální pečivo /1,6,7,9/
Št
23.10.
Polévka zeleninová s bulgurem /1,6,9/
1. Kuřecí na kari, rýže, zeleninový salát /1/
Pi
24.10.
Polévka hrachová /1,9/
1. Rybí filé se zeleninou, bramborová kaše, zeleninový salát /4,7,9/
2. Tarhoňa se zeleninou, červenou čočkou a sýrem /1,7,9/
Po
27.10.
Polévka jáhlová /1,6,9/
1. Tatranská pečeně, bramborová kaše, zeleninový salát /1,7,9/
St
29.10.
Polévka se sýrovým kapáním /1,3,7,9/
1. Segedinský guláš, houskový knedlík /1,3,7,10/
Št
30.10.
Polévka mrkvová /1,3,6,7,9,10/
1. Čočka na kyselo, vejce, chléb, okurek /1,3,10/
2. Jarní těstovinový salát, cereální pečivo /1,3,6,7/
Pi
31.10.
DEN ITALSKÉ KUCHYNĚ - Polévka Minestrone
1. Pečené kuře na italských bylinkách se zeleninovým bulgurem /1,7,9/
2. Vepřové nudličky s rajčaty a gnocchi /1,3,7,9/
Alergeny
1Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos) a výrobky z nich
2Kôrovce a výrobky z nich
3Vajcia a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašidy a výrobky s nich
6Sójové zrná a výrobky z nich
7Mlieko a výrobky z neho
8Orechy a výrobky z nich
9Zeler a výrobky z neho
10Horčica a výrobky z nej
11Sezamové semená a výrobky z nich
12Oxid siričitý a siričitany (>10 mg/kg alebo >10 mg/l, sušené ovocie, ovocné konzervy, výrobky zo
13Vlčí bôb a výrobky z neho
14Mäkkýše a výrobky z nich
0Neuvedeno