e-strava Jídelníček
ZŠ J.A. Komenského
Fulnek
[0317]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Út
1.9.
Hrstková polévka /1/Hodnocení:
1. Kořeněné těstoviny, kyselý okurek /1/Lepší
St
2.9.
Rajská polévka s tarhoňou/1/Hodnocení:
1. Vepřový plátek, jasmínová rýže, salát Coleslaw1/Skvělé
Čt
3.9.
Ruský Boršč /1/Hodnocení:
1. Perník, kakao /1,3,7/Lepší
2. Holandský řízek, brambor, kompot /1,3,/

4.9.
Zeleninová polévka se špaldovými kroupami /1/
1. Výpečky, bramborový knedlík, dušený špenát /1,3/
2. Námořnické burgurové rizoto, zeleninová přízdoba- okurek /1/
Po
7.9.
Vločková polévka /1/
1. Vepřové nudličky na zelenině, tarhoňa /1,/
2. Zapečené těstoviny s brokolicí, červená řepa /1/
Út
8.9.
Beskydská luštěninová polévka /1/
1. Rybí filé na žampionech, bramborry vařené s jarní cibulkou /1/
2. Špagety po Boloňsku s pórkem a sýrem, /1/ melouny
St
9.9.
Kmínová polévka s kapáním /1,3,7/
1. Kuře na paprice, těstoviny /1,7/ švestky
2. Vepřová játra na cibulce, dušená rýže, kyselý okurek /1/
Čt
10.9.
Krupicová polévka /1,3/
1. Hrachová kaše s cibulkou, párek, chléb,/1/
2. Vepřové maso na hříbkách, barevné těstoviny, rajče /1/

11.9.
Fazolová polévka/1/
1. Sekaná pečeně, brambor vařený, salát z čínského zelí /1,3,7/
2. Čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou,. /1,9/
Po
14.9.
Vývarová polévka s těstovinou /1/
1. Koprová omáčka, vajíčko, brambor /1,3,7/
2. Husitská směs, burgur / žampiony, játra/ 1/
Út
15.9.
Čočková polévka /1/
1. Smažené rybí filé, brambor, tzaziky/1,3,7/
2. Vepřová kýta na slanině, špecle , tzaziky/1,3,7/
St
16.9.
Pohanková polévka /1/Hodnocení:
1. Švestkové knedlíky v bramborovém těstě, ochucené/ mléko 1,3,7/Dobré
2. Zbruf se sýrem, těstoviny /1/ jablka
Čt
17.9.
Krkonožská polévka /1/
1. Zapečený květákový mozeček, brambor, mrkvový salát/137/
2. Přírodní vepřový plátek , rýže, mrkvový salát /1,3,7/

18.9.
Kulajda /1,3,7/Hodnocení:
1. Lassagne s kuřecím masem /1/
2. Krůtí nudličky na pórku, dušená rýže/1/Lepší
Po
21.9.
Zeleninová polévka s cizrnou /1,3/
1. Čočka na kyselo, vajíčko, chléb/13,/ čaj
2. Přírodní plátek na česneku, brambor vařený, čalamáda /1/
Út
22.9.
Fazolová polévka /1/
1. Zapečerné rybí filé na zelenině, brambor,,ledový salát /1/
2. Pikantní krůtí nudličky, dušená rýže/1/
St
23.9.
Zeleninová polévka s drobením /13,7/Hodnocení:
1. Kýta na smetaně, houskový knedlík /1,3,7/banánySkvělé
2. Zeleninové rizoto, rajče, /1/ banány
Čt
24.9.
Bramboračka /1/
1. Plněný paprikový lusk, rajská omáčka , těstoviny /1,3,/ jablka
2. Fazolový salát se šunkou a zeleninou, rohlík /1/ nebude - malý zájem

25.9.
Rýžová polévka /1/
1. Těstoviny po Korajsku, okurek
2.
Út
29.9.
Polévka z vaječné jíšky /1,3/
1. Nudle s mákem, ochucené mléko/1,7/
2. Znojemská pečeně, těstoviny/1/
St
30.9.
Špenátová polévka/1,3/
1. Pečené kuřecí stehno, dušená rýže se zeleninou, přesnídavka 1/
2. Italské špaldoto /1/ kroupy, zelenina
Čt
1.10.
Dýňová polévka/1/
1. Domažlické ragú, dušená rýže/1/

2.10.
Polévka s jarní zeleniny /1/
1. Ražničí na plech,brambor vařený /1/
2. Houbové halušky/1/
Po
5.10.
Rýžová polévka /1/
1. Mexické fazole s kuřecím masem, chléb/1/
2. Zapečené těstoviny s uzeninou, salát Tiva /1/
Út
6.10.
Čočková polévka /1/
1. Zapečené rybí filé s rajčaty a sýrem, brambory /1,7,/
2. Kuřecí mls, dušená rýže-pórek, žampiony/1/
St
7.10.
Pohanková polévka /1/
1. Uzené maso, červené zelí, bramborový knedlík /1,3,7/
2. Bulgur s černou čočkou, krutím masem a zelenino , kyselý okurek /1/
Čt
8.10.
Česneková polévka s bramborem /1,3/
1. Záhorácký závitek, brambor vařený /1/-zelí,
2. Kuřecí čína, dušená rýže, /1/

9.10.
Beskydská luštěninová polévka /1/
1. Buchty na plech, bílá káva /1,3,7/
2. Pikantní krkovice s fazolovými lusky /1/
Po
12.10.
Jahlová polévka /1,3/
1. Čočka na kari, vajíčko vařené, chléb /1,3/
2. Srbský vepřový plátek, dušená rýže /1/
Út
13.10.
Bramborová polévka s houbami/1/
1. Rybí filé s kari omačkou, dušená rýže, /1/
2. Pečená buchta , ochucené mléko/1,3,7/
St
14.10.
Rychlá s vejci /1,3/
1. Segedínský guláš, houskový knedlík /1,3,7/
2. Dušená mrkev s vepřovým masem, brambor vařený /1/
Čt
15.10.
Drůbková polévka s játrovými knedlíčky /1,3/
1. Těstoviny s krůtím masem ve smetanové omáčce /1,7/
2. Francouzské brambory s uzeninou, kyselý okurek /1,3,7/

16.10.
Zeleninová polévka s drobením /1,3/
1. Vepřové kostky na zelenině, dušená rýže /1/
2. Pečené kuřecí stehno, čočkový salát /1/
Po
19.10.
Cibulová polévka /1/
1. Kýta na řezané paprice , těstoviny /1/
2. Zapečené špecle s kuřecím masem a zeleninou /1,3,7/
Út
20.10.
Zelňačka /1/
1. Kynuté knedlíky s povidly, ochucené mléko /1,3,7/
2. Vepřové maso na slanině, dušená rýže, zeleninová přízdoba
St
21.10.
Květáková polévka /1,3/
1. Chili con carne, chléb /1/fazole
2. Sekaná , brambor vařený, kyselý okurek /1,3/
Čt
22.10.
Vločková polévka /1/
1. Kuřecí plátek s broskví a sýrem, brambor vařený /1,7/
2. Celerový salát , rohlík /1/

23.10.
Polabská luštěninová polévka /1/
1. Plněný bramborový knedlík s uzeninou, kyselé zelí /1/
2. Zapečené brambory s Nivou a mandlemi /1,3,7/
Po
26.10.
Zeleninová polévka s cizrnou /1/
1. Vepřový guláš, houskový knedlík /1,3,7/
2. Zapečená brokolicese sýrem, brambor vařený, kyselý okurek /1,3,7/
Út
27.10.
Kulajda /1,3,7/
1. Rybí filé smažené, brambor vařený, zeleninový salát /1/
2. Asijské vepřové nudličky s pestrou zeleninou, dušená rýže /1/
Čt
29.10.
Krupicová polévka /1,3/
1. Kuřecí nudličky na smetaně, dušená rýže /1/

30.10.
Hrachová polévka /1/
1. Smažený vepřový řízek, brambor, červenou řepu /1,3,7/
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.