e-strava Jídelníček
ZŠ J.A. Komenského
Fulnek
[0317]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
1.3.
Česneková polévka/1,3/Hodnocení:
1. Přírodní plátek , brambor vařený, zeleninová přízdoba, čaj /1/Skvělé
Út
2.3.
Pórková polévka s krupicovými noky /1,3/
1. Kynuté knedlíky s marmeládou, kakao /1,3,.7/
St
3.3.
Kapustová polévka/1/
1. Nudle s krůtím masem a zeleninou, ovocný džus /1/
Čt
4.3.
Rýžová polévka /1/
1. Záhorácký závitek, brambor vařený/1/ /kýta, kyselé zelí/čaj

5.3.
Jarní polévka s tarhoňou /1/
1. Masové koule v rajské omáčce, těstoviny , bezinkový čaj /1,3,/
Po
15.3.
Dýňová polévka
1. Pečené kuřecí stehno na bylinkách ,dušená rýže, kompot, džus/1/
Út
16.3.
Rajská polévka s s kroupami a cibulkou/1/
1. Masová směs po čínsku , brambor , čaj/1/
St
17.3.
Jahlová polévka /1/
1. Plněný bramborový knedlík s uzeninou, kyselé zelí, čaj /1/
Čt
18.3.
Zeleninová polévka se sýrovým kapáním/1,3,7/
1. Pikantní fazole s mletým masem, chléb, čaj ovocný /1/

19.3.
Pohanková polévka /1/
1. Kýta na smetaně, houskový knedlík , ovocný čaj /1,3,7/
Po
22.3.
Krkonošská luštěninová polévka /1/
1. Široké nudle se špenátem, kuřecím masem a smetanou/1,3,7/
Út
23.3.
Frankfurtská polévka/1/
1. Dětská krupicová kaše s máslem a kakaem, džus /1,7/
St
24.3.
Vývarová polévka s játrovými knedlíčky /1,3/
1. Čočka na kyselo, vejce vařené, chléb , ovocný čaj /1/
Čt
25.3.
Selská polévka /1/
1. Smažené rybí filé, gratinované brambory, zelný salát s mrkví, džus /1,3/

26.3.
Zelná polévka/1/
1. Pečené kuře na kari, dušená rýže, zeleninový salát, džus /1/
Po
29.3.
Kuskusová polévka /1/
1. Cizrnové zelí s uzeným masem a bramborovými škubánky, džus/1/
Út
30.3.
Čočková polévka /1/
1. Kuřecí steaky se šlehačkou, brambory s pažitkou, salát z červené řepy
St
31.3.
Bramborová polévka /1/
1. Špagety po Boloňsku , džus /1/
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.