e-strava Jídelníček
ZŠ J.A. Komenského
Fulnek
[0317]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka

1.11.
Hrstková polévka /1/
1. Zapečené rybí filé ve smetaně, brambor, vařený,, rajče /1,7/
2. Vepřové a kuřecí kostky na zelenině, tarhoňa /1/
Po
4.11.
Krupicová polévka /1/Hodnocení:
1. Játrová omáčka, houskový knedlík /1,3,7/Skvělé
2. Vepřový plátek na slanině, těstoviny , celerové nitky/1/
Út
5.11.
Hrachová polévka /1/Hodnocení:
1. Smažené rybí filé. brambor vařený, přesnídávka/1,3,7/Lepší
2. Zapečené nudle s brokolicí /1,3,7/ přesnídávkaSkvělé
St
6.11.
Gulášová polévka /1/
1. Bavorské vdolky , kakao, /1,3,7/,
2. Pečené kuřecí stehno na bylinkách, rýže perlová , zelný salát /1/
Čt
7.11.
Vývarová polévka s těstovinou /1/
1. Čočka na kyselo, vejce vařené, chléb, čaj /1/
2. Závitek z vepřové kotlety na paprice a smetaně,jasmínová rýže, čaj /1/

8.11.
Rajská polévka s kuskusem /1/
1. Plátek na medu a tymiánu, tarhoňa , kompot /1/
2. Houbové halušky /1/
Po
11.11.
Zeleninový vývar s burgurem /1/Hodnocení:
1. Šoulet s uzeným masem /hrách, kroupy/1/ chléb
2. Obracený vepřový řízek, brambor vařený, červená řepa /1,3,7/Skvělé
Út
12.11.
Čočková polévka /1/
1. Rybí filé na másle, brambor vařený, 1/
2. Čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou , /1/
St
13.11.
Pohanková polévka /1/Hodnocení:
1. Svíčková na smetaně, houskový knedlík /1/Lepší
2. Těstovinový salát s krůtím masem , okurek - přízdoba /1/
Čt
14.11.
Rýžová polévka /1/Hodnocení:
1. Bramborový guláš, chléb,/1/Skvělé
2. Sekaná pečeně, brambor vařený,s jarní cibulkou, salát z čínského zelí /1,3/

15.11.
Fazolová polévka /1/
1. Bigoš, brambor vařený , /1/ zelí , paprika, houby/1/
2. Vepřový plátek s burgurem a zeleninou, baby karotka /1/
Po
18.11.
Zeleninová polévka s kapáním /1,3/
1. Luštěninová směs, párek, chléb, /1/
2. Pražská pečeně, dušená rýže, zeleninová přízdoba /1/ maso, vejce, salám
Út
19.11.
Valašská kyselice/1/
1. Pikantní krkovice, brambor vařený, zeleninový salát /1/
2. Špagety po boloňsku se sýrem a pórkem /1/
St
20.11.
Vločková polévka /1/
1. Maďarské obložené zelí, brambor /1/maso, kyselé zeí
2. Vepřová játra na cibulce, jasmínová rýže/ 1/
Čt
21.11.
Ruský boršč/1/
1. Dukatové buchtičky s vanilkovým krémem/1,3,7/
2. Vepřová kýta na paprikách, špecle/1/

22.11.
Zeleninová polévka s česnekovými krupóny/1/
1. Masové koule, rajská omáčka, těstoviny /1,3/
2. Zapečené špecle se špenátem a kuřecím masem /1/
Po
25.11.
Bramborová polévka /1/
1. Hrachová kaše, uzeniny, chléb /1/
2. Čevabčiči, brambor vařený, kyselý okurek/1,3,7/
Út
26.11.
Špenátová polévka/1,3/
1. Rybí filé na zelenině, brambor vařený, zeleninová přízdoba/1/
2. Kořeněné těstoviny, zelný salát /1/
St
27.11.
Kulajda /1,3/
1. Kynuté knedlíky s povidly , ochucené mléko/1,3,7/
2. Znojemská pečeně, těstoviny /1/
Čt
28.11.
Polabská polévka /1/
1. Vepřové maso v mrkvi, brambor vařený,/1/
2. Maso dvou barev, perlová rýže, zeleninová přízdoba /1/

29.11.
Zeleninová polévka s vaječné jíšky /1,3/
1. Uzené maso , bramborový knedlík, červené zelí /1/
2. Fazolový salát , pečivo /1/
Po
2.12.
Drůbková polévka s těstovinou /1,9/
1. Čočka po orientálsku , vejce vařené, chléb /1,3/
2. Plátek na bylinkách, tarhoňa, zeleninová přízdoba /1/
Út
3.12.
Hrachová polévka /1/
1. Smažené rybí filé, bramborový salát /1,3/
2. Mexická pánev, dušená r ýže, /1/
St
4.12.
Zeleninová polévka s jahlovými vločkami/1/
1. Moravský vrabec, špenátový bramborový knedlík, špenát dušený, /1,3,7/
2. Kuřecí nudličky na bazalce, dušená rýže /1/
Čt
5.12.
Vločková polévka /1/
1. Buchty na plech, kakao /1,3,7/
2. Cikánská pečeně, těstoviny, /1/

6.12.
Rosso luštěninová polévka/1/
1. Kuře na paprice, houskový knedlík /,1,3,7,/
2. Zeleninové rizoto s krůtím masem, kyselý okurek
Po
9.12.
Polévka s vaječné jíšky /1,3/
1. Americké fazole, chléb
2. Pečené kuřecí stehno, dušená rýže s hráškem, zeleninová přízdoba /1/
Út
10.12.
Kroupová polévka se zeleninou /1/
1. Segedínský guláš, houskový knedlík /1,3,7/
2. Bolońské špagety se sýrem a pórkem /1/
St
11.12.
Česneková polévka /1/
1. Koprová omáčka , vejce vařené, brambor,
2. Pikantní krkovice, tarhoňa , zeleniná přízdoba
Čt
12.12.
Fazolová polévka /1/
1. Rybí filé na másle, brambor vařený, zeleninový salát /1/
2. Kuřecí čína s nudlemi /1/

13.12.
Rajská polévka s kuskusem /1/
1. Šunkofleky, kyselý okurek,
2. Vepřové maso na kedlubnách, brambor vařený /1/
Po
16.12.
Rýžová polévka /1/
1. Masové výpečky, hlávkové zelí, houskový knedlík /1,3,7/
2. Zapečené těstoviny s brokolicí, kyselý okurek/1/
Út
17.12.
Hrstková luštěninová polévka /1/
1. Rybí filé na žampionech, brambor vařený, kompot /1/
2. Husitská směs, dušená rýže. /maso, žampiony, játra/
St
18.12.
Polévka z jarní zeleniny /1,3/
1. Dětská krupicová kaše s máslem a kakaem,
2. Karbenátek, brambor vařený, zeleninová přízdoba /1/
Čt
19.12.
Zeleninová polévka s drobením /1,9/
1. Debrecínský guláš, těstoviny /1/
2. Vepřové maso na zeleniněm, brambor vařený /1/

20.12.
Vývarová polévka se zeleninou/1/
1. Rizoto na srbský způsob, kyselý okurek /1/
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.