e-strava Jídelníček
ZŠ J.A. Komenského
Fulnek
[0317]
Ulrich software
Den Nabídka
St
1.10.
Polévka rybí se zeleninou /4,7,9/Hodnocení:
1. Poděbradské maso, celozrnný knedlík /1,3,7,9/
2. Těstovinový salát s tuňákem, celozrnné pečivo /1,3,4,6/
Čt
2.10.
Polévka hovězí s těstovinou /1,3,9/
1. Trenčanské fazole, chléb, okurek /1,10/
2. Pečené kuřecí stehno, šopský salát /7/

3.10.
Polévka krupková /1,9/Hodnocení:
1. Hovězí protýkané zeleninou, bramborová kaše, zeleninový salát /1,7,9/
Po
6.10.
Polévka zeleninová s quinoou /1,6,9/
1. Kuře na zelí, brambory /10/
Út
7.10.
Polévka krkonošská cibulačka /9/
1. Žemlovka s jablky a tvarohem /1,3,7/
2. Hovězí na pepři, rýže, zeleninový salát /1/
St
8.10.
Polévka drožďová /1,3,6,7,9,10/Hodnocení:
1. Kuřecí plátek na česneku, rýže, zeleninový salát /1/
Čt
9.10.
Polévka vločková /1,9/
1. Filé s bylinkovou krustou, bramborová kaše, zeleninový salát /1,3,7/
2. Prázdninový květák, přílohová zelenina /7,9/

10.10.
Polévka čočková /1,9/Hodnocení:
1. Srbské rizoto, zeleninový salát /1,9/
Po
13.10.
Polévka špenátová /1,3,7/
1. Horňácký guláš, chléb /1,7,9/
2. Těstovinový salát s kuřecím masem, cereální pečivo /1,3,6/
Út
14.10.
Polévka česneková s vejci /3,9/Hodnocení:
1. Svíčková na smetaně, houskový knedlík /1,3,7,9/
St
15.10.
Polévka slepičí s těstovinou /1,3,9/
1. Dřevorubecké brambory s houbami, červená řepa /3/
2. Vepřová játra na cibulce, rýže, červená řepa /1/
Čt
16.10.
1. ŘEDITELSKÉ VOLNO!
2. Obložená cereální bageta (máslo, šunka, sýr, zelenina) /1,6,7/

17.10.
Polévka bramborová se sojou /1,6,9/
1. Sýrový nákyp, brambory maštěné máslem, zeleninový salát /1,3,7/
2.
Po
20.10.
Polévka gulášová /1,6,9/
1. Nudle s mákem /1,3,7,8,13/
2. Vepřový steak, gratinované brambory, zeleninový salát /7,10/
Út
21.10.
Polévka italská s rýží /1,7/
1. Domažlické vepř. ragú (paprika ml.,okurek,vejce,smetana), rýže /1,3,7,10/
St
22.10.
Polévka krupicová s vejci /1,3,9/
1. Maďarské obložené zelí, bramborový knedlík /1,3,7,10/
2. Celerový salát se šunkou, kukuřicí a sýrem, cereální pečivo /1,6,7,9/
Čt
23.10.
Polévka zeleninová s bulgurem /1,6,9/
1. Kuřecí na kari, rýže, zeleninový salát /1/

24.10.
Polévka hrachová /1,9/
1. Rybí filé se zeleninou, bramborová kaše, zeleninový salát /4,7,9/
2. Tarhoňa se zeleninou, červenou čočkou a sýrem /1,7,9/
Po
27.10.
Polévka jáhlová /1,6,9/
1. Tatranská pečeně, bramborová kaše, zeleninový salát /1,7,9/
Út
28.10.
1. STÁTNÍ SVÁTEK!
St
29.10.
Polévka se sýrovým kapáním /1,3,7,9/
1. Segedinský guláš, houskový knedlík /1,3,7,10/
Čt
30.10.
Polévka mrkvová /1,3,6,7,9,10/
1. Čočka na kyselo, vejce, chléb, okurek /1,3,10/
2. Jarní těstovinový salát, cereální pečivo /1,3,6,7/

31.10.
DEN ITALSKÉ KUCHYNĚ - Polévka Minestrone
1. Pečené kuře na italských bylinkách se zeleninovým bulgurem /1,7,9/
2. Vepřové nudličky s rajčaty a gnocchi /1,3,7,9/
Po
3.11.
Polévka zeleninová s quinoou /1,6,9/
1. Kuřecí plátek na slanině, bramborová kaše, zeleninový salát /1,7/
2. Salát z červeného zelí, cereální pečivo /1,3,6,10/
Út
4.11.
Polévka hrachová /1,9/
1. Rozbalený vepřový ptáček, rýže, zeleninový salát /1,9,10/
St
5.11.
Polévka hovězí s krupkami /1,9/
1. Koblížky s marmeládou /1,3,7/
2. Uherská pečeně, rýže, zeleninový salát /1,9,10/
Čt
6.11.
Polévka pórková s vejci /1,3,9/
1. Rybí karbenátek, brambory maštěné máslem, zeleninový salát /1,3,4,7/
2. Bulgur s cizrnou a zeleninou /1,6,9/

7.11.
Polévka cibulová se sýrem /1,3,6,7,9,10/
1. Těstovinová musaka (mleté vepř. maso, raj. protlak) /1,3,7,9/
2. Pečené kuře, kuskus, kompot /1,7/
Po
10.11.
Polévka květáková s brokolicí /1,7/
1. Halušky s cizrnou a brynzou /1,3,6,7/
2. Kuřecí prsa zapečená se sýrem, bramborová kaše, zeleninový salát /7/
Út
11.11.
Polévka zeleninová s pohankou /1,6,9/
1. Hovězí maso, rajská omáčka, houskový knedlík /1,3,7,10/
2. Zapečené brambory se sojou, okurek /3,6,7,10/
St
12.11.
Polévka frankfurtská s bramborem /1,7/
1. Krupeto s kuřecím masem, okurek /1,7,10/
2. Lasagne se špenátem a riccotou /1,3,7/
Čt
13.11.
Polévka jáhlová /1,9/
1. Hrachová kaše, párek, chléb, okurek /1,10/
2. Rybí filé v kari omáčce, rýže /4,7/

14.11.
Polévka kapustová /1,9/
1. Přírodní kotleta, opékané brambory, zeleninový salát /1,10/
Út
18.11.
Polévka zelňačka /1,3,7,9,10/
1. Rýžový nákyp s meruňkami /3,7/
2. Kuřecí maso na řezané paprice,brambory /1/
St
19.11.
DEN ASIJSKÉ KUCHYNĚ: Polévka Basko - hov. vývar s masovou rýží /1,3,9/
1. Žluté Thajské cizrnové kari se zeleninou a rýží /6,7,8,9/
2. Thajský kuřecí cashew wok se zeleninou a rýží /3,8/
Čt
20.11.
Polévka zeleninová s drožďovými knedlíčky /1,3,7,9/
1. Moravský vrabec, dušený špenát, bramborový knedlík /1,3,7/

21.11.
Polévka čočková /1,9/
1. Ryby na másle, bramborová kaše, zeleninový salát /4,7/
2. Zeleninový karbenátek, brambory maštěné máslem, zeleninový salát /1,3,7,9/
Po
24.11.
Polévka česneková s bulgurem /1,3,9/
1. Vepřová pečeně, kysané zelí, houskový knedlík /1,3,7,10/
Út
25.11.
Polévka zeleninová s ovesnými vločkami /1,9/
1. Křupavé kuře, bramborová kaše, zeleninový salát /7,10/
2. Pohanková kaše /1,7/
St
26.11.
Polévka hrstková /1,6,9/
1. Smetanová tarhoňa s kuřecím masem a žampiony /1,7/
2. Salám v sýrovém těstíčku, brambory, zeleninový salát /1,3,7/
Čt
27.11.
Polévka celerová /1,3,6,7,9,10/
1. Jáhly s tofu a restovanou zeleninou /1,6,9/
2. Pražská hovězí pečeně, rýže /1,3/

28.11.
Polévka bramborová se sojou /1,6,9/
1. Kuře na paprice, těstoviny /1,3,7/
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.