e-strava Jídelníček
ZŠ J.A. Komenského
Fulnek
[0317]
Ulrich software
Den Nabídka
Út
1.7.
Polévka kmínová s kapáním /1,3,7,9/
1. Hamburská kýta, houskvý knedlík /1,3,7,9/
St
2.7.
Polévka gulášová /1,6,9/
1. Ovocné kynuté knedlíky /1,3,7/
Čt
3.7.
Polévka z vaječné jíšky /1,3,9/
1. Makedonské hovězí nudličky (raj.protlak, fazolové lusky), rýže /1,9/

4.7.
Polévka čočková /1,9/
1. Selská vepřová pečeně, bramborová kaše, zeleninový salát /1,3,7/
Po
7.7.
Polévka zeleninová s kuskusem /1,9/
1. Pečené kuře, rýže, kompot /1/
Út
8.7.
Polévka špenátová /1,3,7/
1. Smetanová tarhoňa s kuřecím masem a žampiony /1,3,7/
St
9.7.
Polévka mléčná rýžová s vejci /1,3,7,9/
1. Vepřová pečeně, hlávkové zelí, bramborový knedlík /1,3,7/
Čt
10.7.
Polévka kapustová /1,9/
1. Horňácký guláš, chléb /1,7,9/

11.7.
Polévka rajská s těstovinou /1,3/
1. Přírodní kotleta, gratinované brambory, zeleninový salát /1,7,10/
Po
14.7.
Polévka zeleninová s bulgurem /1,9/
1. Kuřecí na slanině, rýže, zeleninový salát /1/
Út
15.7.
Polévka cibulová se sýrem /1,3,6,7,9,10/
1. Vepřové ražniči, opékané brambory, zeleninový salát /1/
St
16.7.
Polévka česneková s bramborem a vejci /3,9/
1. Bratislavské plecko, těstoviny /1,3,7,9/
Čt
17.7.
Polévka ragú s rýží /9/
1. Filé z lososa s hořčicí a medem, bramborová kaše, zelenin. salát /1,3,4,7,10/

18.7.
Polévka hrachová /1,9/
1. Bulgurito s kuřecím masem, zeleninový salát /7,10/
Po
21.7.
Polévka krupicová s vejci /1,3,9/
1. Kuřecí pod peřinou, bramborová kaše, kompot /1,3,7/
Út
22.7.
Polévka frankfurtská /1,3,6,7,9,10/
1. Vepřové na houbách, rýže, zeleninový salát /1/
St
23.7.
Polévka zeleninová s ovesnými vločkami /1,9/
1. Halušky se zelím a slaninou /1,3,7,10/
Čt
24.7.
Polévka celerová /1,3,6,7,9,10/
1. Hovězí maso, rajská omáčka, houskový knedlík /1,3,7/

25.7.
Polévka hovězí s krupkama /1,9/
1. Vařené vejce, dušený špenát, brambory /1,3,7/
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.