e-strava Jídelníček
ZŠ J.A. Komenského
Fulnek
[0317]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
11.5.
Zeleninová polévka s pohankovými vločkami/1/
1. Rybí filé na másle, brambor vařený, kompot/1,7/
Út
12.5.
Bramborová polévka /1/Hodnocení:
1. Vepřový plátek na slanině, tarhoňa, /1/Skvělé
St
13.5.
Vývarová polévka s burgurem/1,3/
1. Masové koule, rajská omáčka, těstoviny /1,3/
Čt
14.5.
Česneková polévka /1/
1. Halušky s uzeným masem a zelím/1/

15.5.
Krupicová polévka s vejci /1,3/
1. Halušky se zelím a uzeným /1/
Po
18.5.
Polévka Kulajda /1,3,7/
1. Těstoviny s kuřecím masem a špenátem /1.3/
Út
19.5.
Hrstková polévka/1/
1. Kuřecí maso se sýrem, brambor vařený /1,3,7/
St
20.5.
Kedlubnová polévka/1,/
1. Kýta na smetaně, houskový knedlík /1,3,7/
Čt
21.5.
Rýžová polévka /1/
1. Moravský vrabec , kyselé zelí, bramborový knedlíkl /1,3/

22.5.
Vločková polévka /1/
1. Pečené kuře na česneku, dušená rýže, salát /1/
Po
25.5.
Zeleninová polévka s rýžovými vločkami /13/
1. Špagety po Boloňsku, se sýrem , kyselý okurek
Út
26.5.
Hovězí rychlá /1/
1. Krupicová kaše s kakaem a máslem /1,7/
St
27.5.
Hrachová polévka /1/
1. Kuřecí rizoto, zeleninová přízdoba
Čt
28.5.
Zeleninová polévka s kapáním /1,3,7/
1. Kuře na paprice, houskový knedlík /1,3,7/

29.5.
Beskydská polévka /1/
1. Zapečené těstoviny s uzeninou ,zeleninová přízdoba /1/
Po
1.6.
Dýňovápolévka/1,/
1. Čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou/1,3,/
Út
2.6.
Fazolová polévka /1/
1. Kynuté knedlíky s povidly,mléko /1,3,7/
St
3.6.
Zeleninová polévka
1. Znojemská pečeně, těstoviny /1/
Čt
4.6.
Rýžová polévka /1/
1. Rybí filé na zelenině, brambor /1/

5.6.
Rajská polévka s kroupami /1/
1. Kuskus s kuřecím masem, zeleninová přízdoba 1/
Po
8.6.
Vývarová polévka s těstovinou /1/
1. Hrachová kaše, párek,chléb,
Út
9.6.
Pohanková polévka /1/
1. Pikantní krkovice z trouby, dušená rýže/1/
St
10.6.
Zeleninová s kapáním /1,3/
1. Segedínský guláš, houskový knedlík /1,3,7/
Čt
11.6.
Zeleninová polévka s cizrnnou
1. Francouzské brambory s uzeninou, kyselý okurek

12.6.
Drožďová polévka /1,7/
1. Pečené kuřecí stehno, tarhoňa , zeleninová přízdoba /1/
Po
15.6.
Beskydská polévka /1/
1. Dušená játra na cibulce, rýže, kyselý okurek
Út
16.6.
Zeleninová polévka se špaldovými kroupy /1/
1. Vepřový řízek, brambor, zeleninový salát
St
17.6.
Zeleninová polévka se strouháním/1,3/
1. čočka na kyselo, vejce, chléb/13/
Čt
18.6.
Ruský boršč
1. Bramborové šišky s má kem

19.6.
Kmínová polévka s vejcem /13/
1. Kuře na paprice , houskový knedlík
Po
22.6.
Kulajda /1,3,7/
1. Přírodní plátek na hřibkách , dušená rýže, zeleninový salát
Út
23.6.
Rajská polévka s tarhoňou
1. Sekaná pečeně, brambor, zeleninový salát
St
24.6.
Vývarová polévka s játrovými knedlíčky /13/
1. Smažené vdolky s marmeládou, mléko
Čt
25.6.
Kedlubková polévka/1/
1. Zapečené nudle se zeleninou a masem/1/

26.6.
Hrstková polévka /1/
1. Burgurové rizoto s kuřecím masem,
Po
29.6.
Zeleninová polévka s tarhoňou
1. Zapečené těstoviny s uzeninou, červená řepa
Út
30.6.
Hrachová polévka
1. Bramborový guláš, chléb
Po
24.8.
1.
Út
25.8.
1.
St
26.8.
1.
Čt
27.8.
1.

28.8.
1.
Po
31.8.
1.
Út
1.9.
1.
St
2.9.
1.
Čt
3.9.
1.

4.9.
1.
Po
7.9.
1.
Út
8.9.
1.
St
9.9.
1.
Čt
10.9.
1.

11.9.
1.
Po
14.9.
1.
Út
15.9.
1.
St
16.9.
1.
Čt
17.9.
1.

18.9.
1.
Po
21.9.
1.
Út
22.9.
1.
St
23.9.
1.
Čt
24.9.
1.

25.9.
1.
Po
28.9.
1.
Út
29.9.
1.
St
30.9.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.