e-strava Jídelníček
ZŠ J.A. Komenského
Fulnek
[0317]
Ulrich software
Den Nabídka

1.3.
Polévka zeleninová s tarhoňou /1,6,9/Hodnocení:
1. Kuře na zelí, brambory /10/
2. Pohanková kaše /1,7/
Po
4.3.
Polévka gulášová /1,6,9/Hodnocení:
1. Nudle s mákem /1,3,7,8/
2. Kapucínské vepřové nudličky, brambory, zelenina /1/
Út
5.3.
Polévka uzená s kroupama /1,9/Hodnocení:
1. Rybí filé zapečené se sýrem, bramborová kaše, zelenin. salát /4,7/
2. Vařené uzené maso, brambory s cibulkou, zeleninový salát /bez/
St
6.3.
Polévka selská /1,3,6,7,9,10/Hodnocení:
1. Moravský vrabec, kysané zelí, bramborový knedlík /1,3,7,10/
2. Smažený květák, brambory maštěné máslem, zeleninový salát /1,3,7/
Čt
7.3.
Polévka hrachová /1,9/Hodnocení:
1. Hovězí na slanině, rýže, zeleninový salát /1/
2. Salát z červeného zelí (vejce, salám, tatarka), pečivo /3,10/

8.3.
Polévka zeleninová s bulgurem /1,6,9/
1. Kuřecí v jogurtu, brambory, zeleninový salát /7/
2. Kroupový pilav, zeleninový salát /1,7/
Po
11.3.
Polévka z ovesných vloček /1,9/Hodnocení:
1. Kuře po Valticku, opékané brambory, zeleninový salát /7/
2. Pečený plněný paprikový lusk, brambory, zeleninový salát /1,10/
Út
12.3.
Polévka zeleninová s pohankou /1,6,9/Hodnocení:
1. Svíčková na smetaně, houskový knedlík /1,3,7,10/
2. Celerový salát, pečivo /1,3,9/
St
13.3.
Polévka květáková /1,3,6,7,9,10/
1. Srbské rizoto, okurek /7,9,10/
2. Salám v těstíčku, brambory, zeleninový salát /1,3,7/
Čt
14.3.
Polévka hovězí vývar s těstovinou /1,3,6,9,10/Hodnocení:
1. Fazolový guláš, chléb 1,9,10
2. Staropražské kuře, brambory, zeleninový salát /1,3,7,10/

15.3.
Polévka krupicová s vejci /1,3,9/Hodnocení:
1. Vepřová pečeně, dušená mrkev s hráškem,, brambory /1,7/
2. Halušky se zelím a slaninou /1,3,7,10/
Po
18.3.
Polévka celerová /1,3,6,7,9,10/Hodnocení:
1. Rybí filé na kmíně, brambory, zeleninový salát /4,7/
2. Selská pečeně, salát z tarhoni s čočkou /1/
Út
19.3.
Polévka čočková /1,9/
1. Štěpánská hov. pečeně, rýže, zeleninový salát /1,3/
2. Salát z krabích tyčinek, pečivo /1,4,7/
St
20.3.
Polévka z vaječné jíšky /1,3,9/
1. Kuřecí řízek, bramborová kaše, kompot /1,3,7/
2. Perníková buchta /1,3,7/
Čt
21.3.
Polévka ragú s rýží /1,3,6,9,10/
1. Rýžový nákyp s meruňkama /3,7/
2. Kuřecí plátek s Nivou, opékané brambory, zeleninový salát /1/

22.3.
Polévka kapustová /1,9/
1. Zapékané těstoviny s uzeninou, zeleninový salát /1,3,7,9/
2. Jitrnicový prejt, zelí, brambory /1,10/
Po
25.3.
Polévka cibulačka /1,7,9/
1. Záhorácký závitek, bramborová kaše, zeleninový salát /1,3,7,10/
2. Kaše z ovesných vloček /1,7/
Út
26.3.
Polévka zeleninová s tarhoňou /16,9/
1. Trenčanské fazole, chléb, okurek /1,10/
2. Makedonské hov. nudličky, brambory /1,9/
St
27.3.
Polévka kmínová s kapáním /1,3,7,9/
1. Boloňské špagety /1,3,6,7/
2. Pečená kachna, červené zelí, bramborový knedlík /1,3,7,10/
Čt
28.3.
Polévka česneková /1,3,9/
1. Vařené vejce, špenát, brambory /1,3,7/

29.3.
1. STÁTNÍ SVÁTEK!
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.