e-strava Jídelníček
ZŠ J.A. Komenského
Fulnek
[0317]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
6.1.
Vývarová polévka s těstovinou /1/
1. Čočka s klobásou a s žampiony, chléb, čaj /1/
Út
7.1.
Luštěninová polévka /1/Hodnocení:
1. Kuřecí stehno ala bažant, dušená rýže, rajče/1/Nechutnalo
2. Játra na cibulce, brambor vařený,rajče/1/
St
8.1.
Krupicová polévka /1,3/Hodnocení:
1. Omáčka z fazolových lusků, vejce, brambor vařený,/1/Skvělé
2. Kuřecí čína, těstoviny /1/Lepší
Čt
9.1.
Fazolová polévka /1/Hodnocení:
1. Vepřový plátek na zelenině, tarhoňa, /1/Ušlo to
2. Těstovinový salát s luštěninami /1/

10.1.
Zeleninová polévka s drožďovými knedlíčky /1,3,7/
1. Segedínský guláš, houskový knedlík /1,3,7/
2. Nudle s mákem, ochucené mléko/1,7/
Po
13.1.
Česneková polévka s bramborem /1/Hodnocení:
1. Rybí filé na másle, brambor vařený, kompot /1/Ušlo to
2. Znojemská pečeně, těstoviny,/1/
Út
14.1.
Krkonošská polévka /1/Hodnocení:
1. Zapečené špecle s kuřecím masem a špenátem /1,3,7/Nechutnalo
2. Katův šleh,dušená rýže,/1/Lepší
St
15.1.
Zeleninová polévka s drožďovými knedličky/1,3,/
1. Mexické fazole, chléb, čaj /1/
2. Krkovice z trouby, dušená rýže s hráškem, baby karotka /1/
Čt
16.1.
Jahlová polévka /1/Hodnocení:
1. Vepřenky s cibulí, brambor vařený,salát z čínského zelí a s cizrnou/1/Lepší
2. Burgurové rizoto s červenou čočkou, salát z čínského zelí a s /1/

17.1.
Kmínová polévka s vejci /1,3/
1. Bramborové šišky s kyselým zelím a uzeným masem, /1/
2. Vepřový plátek na slanině, dušená rýže, čevená řepa /1/
Po
20.1.
Zeleninová polévka s pohankou /1/
1. Plátek na houbách, dušená rýže, celerový salát /1/
2. Azu po Tatarsku, těstoviny/1/
Út
21.1.
Hrstková polévka /1/Hodnocení:
1. Smažené rybí filé, brambor, mrkvový salát,/1,37/
2. Boloňské špagety se sýrem a pórkem /1/Skvělé
St
22.1.
Brokolicová polévka /1,3/
1. Hamburská omáčka , houskový knedlík /1,3,7/
2. Hruškový kuskus, mléko , /17/
Čt
23.1.
Čočková polévka /1/
1. Pražský závitek, dušená rýže, /1,3/
2. Halušky po Valašsku, kyselý okurek/1/

24.1.
Drůbková polévka/1/
1. Fazole na kyselo, chléb, zelný salát s kukuřicí /1/
2. Těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou/1/
Po
27.1.
Zeleninová polévka s burgurem /1,
1. Výpečky, dušený špenát, bramborový knedlík /1,3/
2. Dětská krupice s máslem a kakaem /1/
Út
28.1.
Zimní luštěninová polévka /1/
1. Vepřový plátek na tymiánu a medu, dušená rýže, zeleninový salát/1/
2. Kapucínský guláš, těstoviny/1/ žampiony /
St
29.1.
Vločková polévka /1/
1. Masové koule, rajská omáčka, barevné těstoviny /1,3/
2. Krůtí nudličky na bylinkách se zeleninou, dušená rýže/1/
Čt
30.1.
Zeleninová polévka se strouháním/1,3/*
1. Jitrnicový prejt, kyselé zelí, brambor vařený/1/
2. Zapečené těstoviny s brokolící, kyselý okurek/1,3/

31.1.
Kulajda /1,3/
1. Smažený květák, brambor, kompot /1,3/
Po
3.2.
Gulášová polévka /1/
1. Rizoto po Srbsku, kyselý okurek/1/
2. Pikantní krůtí nudličky s kukuřící, těstoviny /1/
Út
4.2.
Hrachová polévka/1/
1. Zapečené rybí filé s bramborem na zelenině/1,7
2. Vepřový plátek na hříbkách, rýže Basmati /1/
St
5.2.
Krupicová polévka /1,3/
1. Svíčková na smetaně, houskový knedlík /1,3,7/
2. Kontrabaš/kys.zelí, pohanka, /1/
Čt
6.2.
Dýňová polévka /1/
1. Tatranská kotleta, špecle /maso, lečo, slanina, /1/
2. Kuskus s kuřecím masem a zeleninou /1/

7.2.
Jahlová polévka/1/
1. Kovbojské fazole, chléb /1/ fazole, klobása
2. Vepřové maso na kmíně, brambory, zeleninová přízdoba
Po
10.2.
Krupková polévka /1/
1. Vepřový řízek, brambor s jarní cibulkou, kompot /1,3,7/
2. Mexická pánev, dušená rýže s hráškem,/1/ maso, fazole,
Út
11.2.
Ontario- luštěninová polévka /1/
1. Plněný bramborový knedlík s uzeninou, kyselé zelí /1/
2. Těstoviny po Korejsku1/ maso, zelí hlávkové
St
12.2.
Zeleninová polévka se špaldovými kroupami /1,9/
1. Hrachová kaše s cibulkou,párek, chléb /1/
2. Čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou /1/
Čt
13.2.
Drůbková polévka s těstovinou /1,3/
1. Žemlovka s tvarohem a jablky, ochucené mléko/1,3,7/
2. Tokáň s těstovinou/1/ maso, slanina, kečup

14.2.
Cibulová polévka /1/
1. Kuřecí prsa v jogurtu, brambor vařený, zeleninová přízdoba /1,7/
2. Burgurové rizoto se zeleninou /1/
Po
17.2.
Drožďová polévka /1/
1. Vepřové kostky v kapustě, Putimský knedlík /1,3/
2. Těstovinový salát s fazolkami a kuřecím masem/1/
Út
18.2.
Kmínová polévka s vejci/1,3
1. Lipnický špaček, dušená rýže, zeleninový salát /1/mleté maso s uzeninou
2. Játra na cibulce, dušená rýže , zeleninový salát /1/
St
19.2.
Špenátová polévka /1,3/
1. Smažené rybí filé, brambor vařený, mrkvový salát /13,7/
2. Bystřická směs, dušená rýže /1/maso, žampiony, slanina
Čt
20.2.
Zeleninová polévka s burgurem /1,9/
1. Sekaná pečeně, brambor vařený, červená řepa/1/
2. Boloňské špagety se sýrem a pórkem /1/

21.2.
Rajská polévka s kuskusem/1/
1. Kořeněné těstoviny, kyselý okure/1/
2. Pečené kuřecí stehno, celerový salát /1,9/
Po
24.2.
Zeleninová polévka s pohankou /1,9/
1. Bretaňské fazole, chléb /1/fazole, raj. protlak
2. Kuřecí Gyros ve smetanové omáčce,ušená rýže/1/
Út
25.2.
Hrstková polévka /1/
1. Rybí filé v kari omáčce, dušená rýže /1/
2. Vepřový plátek na slanině, těstoviny /1/
St
26.2.
Kulajda /1,3,7/ -popeleční středa
1. Bavorské vdolky, kakao /1,3,7/
2. Zapečené těstoviny s brokolicí, zeleninová přízdoba /1/
Čt
27.2.
Čočková polévka /1/
1. Pečené kuřecí stehno na kyselém zelí, brambor vařený/1/
2. Kotlíkový perkelt, tarhoňa 1/ maso , paprika, rajčata

28.2.
Vývarová polévka se zeleninou/1,9/
1. Hovězí guláš, houskový knedlík /1,3,7/
2. Vepřové maso na celeru, dušená rýže /1/
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.