e-strava Jídelníček
ZŠ Janovice
Janovice
[0027]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
1.4.
kroupová polévka se zeleninou 1,6,9
1. hrachová kaše s cibulkou, chléb, okurek, jemný perník, voda džus 7,3,6,9,1
Út
2.4.
pórková polévka s vejcem 1,3,6,9,7
1. hovězí na česneku, šťouchné brambory, ledový salát s pom. voda 1,7,6,9
St
3.4.
cibulová polévka se sýrem 7,1,6,9
1. krůtí po znojemsku, jasmínová rýže, salát z řepy čaj 1,6,9
Čt
4.4.
polévka z červené čočky 6,9
1. smetanová tarhona s kuřecím masem, okurkový salát čaj 1,7,6,9

5.4.
jáhlová polévka se zeleninou 6,9
1. vepřové v zelenině, brambor, jablko džus 7,1,6,9
Po
8.4.
polévka z bílých fazolí 7,6,9
1. kynuté knedlíky s povidly a tvarohem, mléko, jablko čaj voda 3,7,1,
Út
9.4.
polévka z kyselého zelí 1,7,6,9
1. krůtí na kmíně, bramborová kaše, zeleninová přízdoba, hruška čaj, voda 7,1,6,9
St
10.4.
drůbková polévka s těstovinou1,6,9
1. pečené kuře, rýže s kuskusem, mrkvový salát s jablkem, čaj voda 7,1,6,9
Čt
11.4.
brokolicová polévka 1,7,6,9
1. hovězí roštěnky, celerošťouchané brambory, šopský salát, čaj voda1,7,6,9

12.4.
mrkvová polévka 7,1,6,9
1. masové koule v rajčatové omáčce, těstoviny, džus, čaj voda 3,7,1,6,9
Po
15.4.
selská polévka 1,7
1. boloňské fazole s vepřovým masem, chléb, zeleninová přízdoba, čaj
Út
16.4.
rajčatová polévka s rýží 1,7,6,9
1. halušky s kyselým zelím, mléko, jablko, čaj, voda 7,1,6,9
St
17.4.
1.
Út
23.4.
zeleninová polévka 1,7,6,9
1. bulgur s kuřecím masem, sýr, míchaný kompot, čaj voda 7,1,6,9
St
24.4.
kedlubnová polévka s bramborem 1,7,6,9
1. rybí filé po maďarsku, bramboorvá kaše, tzatziky, čaj, voda 4,7,6,8
Čt
25.4.
pohanková polévka se zeleninou 6,9
1. kuře ala bažant, červené zelí, bramborový knedlík, džus, voda 3,1,6,9,7

26.4.
cizrnová polévka 6,9
1. krupicová kaše s grankem, jablko, čaj, voda 1,7
Po
29.4.
1.
Út
30.4.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.