e-strava Menu
SPŠ Frenštát p. Radhoštěm
Frenštát pod Radhoštěm
[0294]
Ulrich software
Day Choice
Tue
2.4.
Kroupová se zeleninou /1,9/ džusRating:
1. Kuřecí maso v sýrové omáčce, špagety /1,7/
2. Houbové halušky, salát z červené řepy /1/
Wed
3.4.
Česneková /3,9/ voda s citronem, ovoceRating:
1. Rybí filé zapečené, vařený brambor, salát zeleninový /4,7/
2. Vepřové v kapustě, vařený brambor /1/
Thu
4.4.
Bramborová /1,7,9/ moštRating:
1. Pečené kuřecí stehno na zelenině, jasmínová rýže /1,9/
2. Lečo s vejci, pečivo /1,3/
Fri
5.4.
Pórková s vejci /1,3,7/Rating:
1. Mletý řízek s Hermelínem, maštěný brambor, zeleninová přízdoba /1,3,7/
Mon
8.4.
Z vaječné jíšky /1,3,9/ čaj se sirupem, ovoceRating:
1. Kuřecí gyros, vařený brambor, salát rajčatový /1/
2. Karbanátky z hlívy ústřičné, vařený brambor, smetanový dip /1,3,7/
Tue
9.4.
Zeleninová /1,7,9/ moštRating:
1. Čočka s vejcem, pečivo, salát zelný /1,3,/
2. Drůbeží játra na cibulce, bulgur, salát zelný /1/
Wed
10.4.
Jáhelná se zeleninou /1,9/ voda s citronem, ovoceRating:
1. Krůtí na slanině, dušená rýže, salát okurkový /1/
2. Zapečené brambory s brokolicí /3,7/
Thu
11.4.
Jarní s fazolí černé oko /1,9/ džusRating:
1. Italský guláš (zbruf), těstoviny /1,7/
2. Žemlovka s jablky /1,3,7/
Fri
12.4.
Květáková /1,3,7/ čaj s citronem ŘEDITELSKÉ VOLNO
1. Plněný zelný list, vařený brambor, přízdoba /3/
Mon
15.4.
Krupicová s vejci /1,3,9/ voda se sirupem ŽÁCI ŘEDITELSKÉ VOLNO
1. Kuře na zelí, bramborový knedlík /1,7/
Tue
16.4.
Kulajda /1,3,7/ džusRating:
1. Rizoto z vepřového masa, salát zeleninový /7,9/
2. Celerové smaženky, vařený brambor, kompot /1,3,7/
Wed
17.4.
Mrkvová s těstovinovou rýží /1/ voda s citronem, ovoceRating:
1. Rybí karbanátek se sýrem, vařený brambor, salát mrkvový /1,3,4,7/
2. Vepřové v kedlubnách, vařený brambor /1/
Thu
18.4.
Z červené čočky s Ajvarem /1,9/ moštRating:
1. Nudle s mákem /1,7/
2. Makrela pečená se zelenými paprikami, vařený brambor /4/
Fri
19.4.
Rýžová /9/ ledový čaj s citronem, ovoceRating:
1. Segedínský guláš, houskový knedlík /1,3,7/
Mon
22.4.
Pohanková se zeleninou /9/ čaj se sirupem, ovoceRating:
1. Kuřecí roláda se špenátem a slaninou, bramborová kaše, salát zeleninový /1,7/
2. Zeleninové bulgurito se sýrem, salát zeleninový /7,9/
Tue
23.4.
Hrachová /1,9/ džusRating:
1. Koprová omáčka, vařený brambor, vařené vejce /1,3,7/
2. Těstovinový salát s kuř. masem, přízdoba /1,7/
Wed
24.4.
Selská I. /1,9/ voda s citronem, ovoceRating:
1. Krůtí po Znojemsku, dušená rýže, salát zelný /1/
2. Brokolice zapečená s rajčaty a sýrem, vařený brambor, zelný salát /3,7/
Thu
25.4.
Petrželová s krutony /1,7/ moštRating:
1. Chilli con carne II., pečivo /1/
2. Florentínské špagety /1,7/
Fri
26.4.
Rajská s ovesnými vločkami/1,9/ voda se sirupem, ovoce
1. Holandský řízek, maštěný brambor, přízdoba zeleninová /1,3,7/
Mon
29.4.
Kmínová s vejci/1,3,7,9/ čaj se sirupem, ovoce
1. Vepřová čína, dušená rýže /1,9/
2. Zapečené těstoviny(špagety, protlak, sýr) /1,7/
Tue
30.4.
Čočková /1,9/ mošt
1. Pečené kuř. stehno na másle, brambor. kaše, okurkový salát s rajčaty /1,7/
2. Vepřové ledvinky na kmíně, jasmínová rýže, salát okurkový s rajčaty/1/
Thu
2.5.
Česneková /3,9/ džus ŽÁCI ŘEDITELSKÉ VOLNO
1. Květákové smaženky, vařený brambor, kompot míchaný /1,3,7/
Fri
3.5.
Brokolicový krém /1,7/ čaj s citronem, ovoce
1. Marinovaná kotleta, maštěný brambor, zeleninová přízdoba /3,7/
Mon
6.5.
1.
2.
Tue
7.5.
1.
2.
Thu
9.5.
1.
2.
Fri
10.5.
1.
Mon
13.5.
1.
2.
Tue
14.5.
1.
2.
Wed
15.5.
1.
2.
Thu
16.5.
1.
2.
Fri
17.5.
1.
Mon
20.5.
1.
2.
Tue
21.5.
1.
2.
Wed
22.5.
1.
2.
Thu
23.5.
1.
2.
Fri
24.5.
1.
Mon
27.5.
1.
2.
Tue
28.5.
1.
2.
Wed
29.5.
1.
2.
Thu
30.5.
1.
2.
Fri
31.5.
1.
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available