e-strava Jídelníček
SPŠ Frenštát p. Radhoštěm
Frenštát pod Radhoštěm
[0294]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
6.1.
Krupicová s vejci /1,3,7,9/ čaj ovocnýHodnocení:
1. Peč.karbanátek/1,3,7/,kysané zelí,/1,12/,vař.bramborDobré
Út
7.1.
Květáková /1,3,7,9/ ovoceHodnocení:
1. Kuře na paprice/1,7,9/,vař.těstoviny/1/,mléko/7/Dobré
2. Obal.hejk s bylin.omáčkou/1,4/,brambor.kaše/7/,salát zelenin.Dobré
St
8.1.
Bramborová /1,7,9/ čaj se sir.,ovoceHodnocení:
1. Vař.vejce/3/,čočka na kyselo/1/ ,pečivo/1,6/,salát z kys.zelí s jablky/12/Ušlo to
2. Plněný brambor.knedlík /1/,duš.špenát /1,7/Dobré
Čt
9.1.
Rajská s kuskusem/1,6,7,9/ džusHodnocení:
1. Vepř.pečeně znojemská /1,3,7,9/,vař.brambor,salát zeleninovýDobré
2. Krůtí maso na kari /1,7,9/,duš.rýžeLepší

10.1.
Zeleninová s drožď.knedlíčky /1,6,7,9/ čaj ovocný,ovoceHodnocení:
1. Krůtí řízek v těstíčku /1,3,7/,brambor.kaše,/7/salát zeleninovýLepší
2. Strapačky se zelím /1,12/Lepší
Po
13.1.
Z hlávkového zelí /1,7,6,9/ čaj ovocný ,ovoceHodnocení:
1. Rizoto z vepř.masa/7,1,3,9/,steril.salátSkvělé
2. Přír.závitek z kuř.masa/1,9,3,7/,vař.brambor,salát mrkvovýDobré
Út
14.1.
Česneková /3,1,7/ čaj se sir.Hodnocení:
1. Rybí filé zapeč.se sýrem/4,7/,brambor.kaše/7/salát zelenin.Nechutnalo
2. Králičí maso peč/1/,kedlubnové zelí/1,/ ,brambor.knedlík/1/Skvělé
St
15.1.
Z míchaných luštěnin /1,7/ čaj s citr.,ovoceHodnocení:
1. Kuřecí plátek/1,9,7/,míchaná zelenina/7/,vař.bramborSkvělé
2. Krupicová kaše s kakaem/1,7/Skvělé
Čt
16.1.
Hov.vývar s nudlemi /1,7,9/ mléko/7/Hodnocení:
1. Svíčková na smetaně/1,7,9/,celozrnný knedlík/1,7/Lepší
2. Zapečená brokolice se sýrem/7,3/,vař.brambor,kompotDobré

17.1.
Pórková s krutony /1,7,6,9/ džus,ovoceHodnocení:
1. Zapékané těstoviny s uz./1,3,7/,salát z kys.zelí s mrkví/12/Skvělé
2. Drůbeží játra na cibulce /1,9/,vař.brambor,červená řepa
Po
20.1.
Cibulová s bramborem /1,7,6,9/Hodnocení:
1. Vař.párek,hrachová kaše/1,7/,pečivo/1,6/,červená řeoaDobré
2. Houbový kuba /1,/,salát z kys.zelí/12/
Út
21.1.
Dýňová krémová /1,6,7,9/ čaj s citr.Hodnocení:
1. Kuř.stehno peč./1,6,7,9,10/,rýže basmati,kompotLepší
2. Vepřový tokáň/1,3,7,9/,vař.halušky/1/Dobré
St
22.1.
Zeleninová se sýr.kapáním /1,6,7,9,3/ čaj ovocný,ovoceHodnocení:
1. Dukátové buchtičky s krémem/1,7,3/Lepší
2. Bulgur s guinoou s kuř.masem a zeleninou/1,6,7,9/,salát zelenin.Skvělé
Čt
23.1.
Hrstková /1,6,7,9/ čaj se sir.Hodnocení:
1. Vepř.plátek přír./1,3,7,9/,vař.brambor,salát zelenin.Lepší
2. Kapr na česneku /7,4/,vař.brambor,salát zelenin.Ušlo to

24.1.
Vločková /1,6,7,9/ džus,ovoce
1. Vepř.maso v hlávkovém zelí,/1,3,7,9/,vař.brambor
Po
27.1.
Kmínová s vejci /1,3,6,7,9/
1. Sekaný řízek po cikánsku /1,3,7,9/,duš.rýže,čaj
2. Morav.vrabec/1/duš.špenát,/1,3,7/vař.brambor
Út
28.1.
Ze zelené čočky/1,7/ ovoce
1. Nugety z lososa/1,3,4,7/,brambor.kaše/7/,salát zelenin.
2. Hov.maso vař.,rajská omáčka/1,7/,rýže,mléko ochuc./7/
St
29.1.
Mrkvová /1,6,7,9/ čaj s citr.,ovoce
1. Kuřecí závitek se sýrem/1,7,9/,vař.brambor,salát z čín .zelí
2. Brynzové halušky/1,7/
Čt
30.1.
Slepičí vývar s pohankou /1,9/ džus
1. Segedínský guláš /1,3,7,9/,houskový knedlík/1,7,3/
2. Krůtí maso po štýrsku/kapusta,zelenin.kořen./1,3,7,9/,vař.brambor
Po
3.2.
1.
2.
Út
4.2.
1.
2.
St
5.2.
1.
2.
Čt
6.2.
1.
2.

7.2.
1.
Po
10.2.
1.
2.
Út
11.2.
1.
2.
St
12.2.
1.
2.
Čt
13.2.
1.
2.

14.2.
1.
2.
Po
17.2.
1.
2.
Út
18.2.
1.
2.
St
19.2.
1.
2.
Čt
20.2.
1.
2.

21.2.
1.
2.
Po
24.2.
1.
2.
Út
25.2.
1.
2.
St
26.2.
1.
2.
Čt
27.2.
1.
2.

28.2.
1.
2.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.