e-strava Jídelníček
SPŠ Frenštát p. Radhoštěm
Frenštát pod Radhoštěm
[0294]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
4.2.
Uzený vývar s pohankou /6,7,9/Hodnocení:
1. Krůtí maso duš.,/1,9/ baby karotka/7/,vař,bramborDobré
2. Záhorácký závitek/1,3,7,9,12/,česnekové těstoviny/1/Lepší
Út
5.2.
Špenátová /1,3,7/ džus,ovoceHodnocení:
1. Vař.párek,fazole na kyselo/1,7,/,pečivo/1,6/,salát steril.Dobré
2. Kuřecí maso na rajčatech/1,7,9/,bulgur s guinoou/1/Skvělé
St
6.2.
Kedlubnová /1,6,7,9/ čaj bylinkový,ovoceHodnocení:
1. Holandský řízek/1,3,7/,brambor.kaše/7/,salát z čín.zelíLepší
2. Králičí maso na žampionech,/1,9,7/,rýže basmatiLepší
Čt
7.2.
Jemná drůbková /1,9,7,/ čaj meduňka,ovoceHodnocení:
1. Dukátové buchtičky s krémem /1,7,3,/Lepší
2. Lázeňská zelenin.směs/vejce,šunka,zelenina/3,7,9/,vař.brambor,kompotSkvělé

8.2.
Z míchaných luštěnin/1,7,/ čaj se sir.Hodnocení:
1. Hovězí roštěná/1,3,7,9/,opékaný brambor,zel.oblohaSkvělé
2. Pstruh s provencál.kořením,/4,7/vař.brambor,salát zelenin.Skvělé
Po
11.2.
Krupicová s vejci /1,3,7,9/ čaj,ovoceHodnocení:
1. Krůtí perkelt,/1,3,7,9/ duš.rýžeSkvělé
2. Vař.vejce/3/,koprová omáčka/1,7/,vař.bramborSkvělé
Út
12.2.
Fazolová /1,6,7,9/ čaj s cir.Hodnocení:
1. Kuřecí závitek se sýrem /1,7,9/,vař.brambor,salát mrkvovýLepší
2. Srdce na slanině /1,3,7,9/ vař.těstoviny/1/,salát z kys.zelí s jablky/12/
St
13.2.
Cibulová s bramborem/1,6,7,9/ ovoceHodnocení:
1. Vepř.kýta na smetaně /1,3,7,9,10/,celozrnný knedlík /1,3,7/,ochuc.mléko/7/Lepší
2. Bulgur s kuřecím masem a zeleninou/1,3,7,9/,salát zelenin.,čajLepší
Čt
14.2.
Zeleninová s oves.vločkami /1,6,7,9/Hodnocení:
1. Rybí karbanátek /1,3,4,7/,bramborová kaše /7/ ,kompotDobré
2. Kuřecí maso v mrkvi /1,7/,vař.bramborDobré

15.2.
Hov.vývar s játr.knedlíčky/1,3,,9/ čaj bylinkový ,ovoceHodnocení:
1. Vepř.maso po selsku/1,3,7,9/,kys.zelí/1,12/,vař.bramborSkvělé
2. Halušky s brynzou/1,7/,salát z kys.zelí/12/
Po
18.2.
Bramborová /1,6,7,9/ čaj se sir.,ovoceHodnocení:
1. Luštěninové rizoto s bulgurem /1,6,7,9/ ,steril.okurekDobré
2. Kapustový karbanátek /1,3,/,vař.brambor,salát zelenin.Skvělé
Út
19.2.
Pórková s pohankou /1,6,7,9/ džusHodnocení:
1. Vepř.plátek přirod.,/1,3,7,9/,vař.brambor,salát zelenin.Skvělé
2. Králičí maso bratislavské/1,3,7,9/,vař.těstoviny/1/Skvělé
St
20.2.
Ruský boršč /zeleninový/ /1,7,9/ ovoceHodnocení:
1. Kynuté knedlíky s povidly/1,3,7,12/,mlékoSkvělé
2. Kuřecí plátek s nivou/1,7,9/,vař.brambor,salát zelenin.,čajLepší
Čt
21.2.
Z vaječné jíšky /1,3,7,9/ čaj bylinkovýHodnocení:
1. Uzené maso vař.,kedlubnové zelí,/1/brambor.knedlík farmářský/1/Lepší
2. Smažený kapr/1,3,7,4/,vař.brambor,salát zelenin.

22.2.
Kmínová /1,,7,9/ čaj s citr.
1. Boloňská omáčka s krůtím masem/1,37,9/,vař.špagety/1/
2. Zapečené brambory s vepř.masem,/1,3,7/salát zelenin.
Po
4.3.
Mrkvová /1,7,9/ čaj jablko-skořice,ovoce
1. Smažený kuřecí řízek /1,3,7,/,vař.brambor,kompot
2. Vepř.játra na cibulce /1,3,7,9/,duš,rýže,salát zelenin.
Út
5.3.
Čočková /1,7/ čaj s citr.
1. Okoun na másle/4,7/,vař.brambor,tatarská omáčka ze zakys.smetany/7/
2. Houbový kuba s tarhoňou/1/,salát z kys.zelí s jablky/12/
St
6.3.
Slepičí vývar s těstovinovou rýží /1,7,9/ ovoce
1. Pražská vepř.pečeně /1,3,7,9/,rýže s kukuřicí,salát mrkvový,džus
2. Plněný brambor.knedlík /1/,duš.špenát/1,3,7/,mléko/7/
Čt
7.3.
Vločková s bramborem/1,6,7,9/ čaj se sir.
1. Segedínský guláš/1,3,7,9,12/,houskový knedlík/1,3,7/
2. Vař.vejce/3/,žampionová omáčka/1,7/,vař.brambor

8.3.
Květáková/1,3,7,9/ čaj bylinkový,ovoce
1. Sekaná pečeně/1,3,7/,brambor.kaše/7/,salát steril.
2. Krůtí maso přír./1,3,7,9/,česnekové těstoviny/1/,salát zelenin.
Po
11.3.
1.
2.
Út
12.3.
1.
2.
St
13.3.
1.
2.
Čt
14.3.
1.
2.

15.3.
1.
2.
Po
18.3.
1.
2.
Út
19.3.
1.
2.
St
20.3.
1.
2.
Čt
21.3.
1.
2.

22.3.
1.
2.
Po
25.3.
1.
2.
Út
26.3.
1.
2.
St
27.3.
1.
2.
Čt
28.3.
1.
2.

29.3.
1.
2.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.