e-strava Jídelníček
SPŠ Frenštát p. Radhoštěm
Frenštát pod Radhoštěm
[0294]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
3.2.
Brokolicový krém /1,6,7,9/ džus,ovoceHodnocení:
1. Záhorácký závitek /1,3,7,9,12/,brambor.knedlík farmářský/1/,steril.salátLepší
2. Bulgur s jablky a skořicí /1,7/
Út
4.2.
Rýžová mléčná /1,6,7,9/ mléko pistáciové/7/Hodnocení:
1. Krůtí maso přír./1/,baby karotka/7/,vař.bramborSkvělé
2. Srdce na smetaně/1,3,7,9/,houskový knedlík/1,3,7/
St
5.2.
Bramborová /1,6,7,9/ čaj ovocný,ovoceHodnocení:
1. Fazolový guláš/1,3,7,9/,pečivo/1,6/Lepší
2. Kapustový karbanátek/1,3,7/,vař,brambor,salát zelenin.Lepší
Čt
6.2.
Zeleninová /1,6,7,9/ čaj se sir.Hodnocení:
1. Uzené maso vař.,brambor.kaše/7/,,salát zelenin.Dobré
2. Rizoto s tuňákem /1,4,7,9/salát zelenin.

7.2.
Vývar s frid.nudlemi džus,ovoceHodnocení:
1. Boloňská omáčka s kuř.masem, /1,7,9/vař.špagety/1/Skvělé
Po
10.2.
Květáková /1,3,7,6,9/ čaj ovocnýHodnocení:
1. Kuř.stehno na španěl.zp.,/1,9,7.6,12/duš.rýže s kukuřicíDobré
2. Vař.vejce/3/,koprová omáčka /1,7/,vař.brambor
Út
11.2.
Z vaječné jíšky /1,3,7,9/ čaj s citr.,ovoceHodnocení:
1. Sekaná pečeně/1,3,7/,hlávkové zelí/1/,vař,bramborDobré
2. Karlovarský kotouč/roláda/1,3,7,9/,cizrnové halušky/1/,salát z kys.zelí/12/Ušlo to
St
12.2.
Pórková /1,7,3,6,9/ džus,ovoceHodnocení:
1. Vepřový guláš/1,3,7,9/,vař,těstoviny/1/Lepší
2. Zeleninové bulgurito/1,6,7,9/,salát zelenin.Ušlo to
Čt
13.2.
Z červené čočky/1,6,7,9/ čaj bylinkovýHodnocení:
1. Smažené rybí filé/1,3,7,4/,brambor.kaše/7/,salát mrkvový s kompotemLepší
2. Francouzské brambory/3,7/,steril.okurekDobré

14.2.
Jemná drůbková /1,7,9/ ovoce
1. Kynuté knedlíky s povidly /1,7,3/,mléko/7/
2. Krůtí maso na žampionech /1,3,7,9/,vař,brambor,červ.řepa
Po
17.2.
Jáhlová se zeleninou /1,6,7,9/ džus,ovoceHodnocení:
1. Vař.vejce/3/,čočka na kyselo/1/steril.okurek,chléb/1/Skvělé
2. Vepřové nudličky na pórku/1,7,9/,vař.brambor
Út
18.2.
Špenátová /1,3,7,9/ čaj ovocný
1. Kuřecí plátek přír./1,7,9/,vař,brambor,kompot
2. Ledvinky na cibulce/1,3,7,9/,rýže s pohankou,salát zelenin.
St
19.2.
Hovězí vývar s rýží/7,9/ pistáciové mléko/7/
1. Hov.maso vař.,rajská omáčka/1,7,9/,houskový knedlík/1,3,7/
2. Zeleninová smaženka/1,3,7,9/,vař.brambor,salát zelenin.
Čt
20.2.
Kmínová s kapáním/1,7,9/ čaj se sir.
1. Vepř.maso na česneku/1,3,7,9/,kedlubnové zelí/1/,vař.brambor
2. Krůtí ragů /1,9,7/,tříbarev. těstoviny/1/

21.2.
Krkonošská zelňačka /1,12,7/
1. Holandský řízek /1,3,7/,brambor.kaše,/7/salát mrkvový
2. Drůbeží rizoto /1,9,7/,salát zelenin.
Po
24.2.
1.
2.
Út
25.2.
1.
2.
St
26.2.
1.
2.
Čt
27.2.
1.
2.

28.2.
1.
2.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.