e-strava Jídelníček
SPŠ Frenštát p. Radhoštěm
Frenštát pod Radhoštěm
[0294]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
1.4.
Z kys. zelí /1,7,/ čaj lesní plodyHodnocení:
1. Kuřecí stehno peč.,/13,7,6/,rýže s kukuřicí,kompotLepší
2. Vepř.ledvinky na cibulce/1,3,7,9/,vař.brambor,salát rajčatový
Út
2.4.
Frankfurtská s bramborem/1,7,/Hodnocení:
1. Vař.vejce/3/,duš.špenát/1,3,7/,vař.brambor,ochuc.mléko/7/Dobré
2. Bulgur s krůtím masem a zeleninou/1,9,6,7/,salát zelenin.,čajLepší
St
3.4.
Z míchaných luštěnin/1,6,7,9/ čaj bylinkovýHodnocení:
1. Záhorácký závitek/1,3,7,9,12/,brambor.knedlík/1/,salát zelenin.Lepší
2. Zapečená brokolice se sýrem/3,7/,mašť.brambor,červená řepa
Čt
4.4.
Květáková /1,6,7,9// džus,ovoceHodnocení:
1. Rybí karbenátek se sýrem pečený,/1,3,7,4/brambor.kaše/7/salát okurkovýDobré
2. Kuřecí maso na kari/1,9,7/,duš.rýže,salát zelenin.Lepší

5.4.
Hovězí vývar s rýží a hráškem/7,9/Hodnocení:
1. Hov.maso vař.,rajská omáčka/1,7/,vař.těstoviny/1/,mléko/7/Skvělé
2. Drůbeží sekaná/1,3,7/,vař.brambor,salát z hláv.zelí,čaj
Po
8.4.
Zeleninová s pohankou /1,6,7,9/ ovoceHodnocení:
1. Sekaný řízek přírodní/1,3,7,9/,brambor.kaše/7/,salát zelenin.,ochuc.mlékoDobré
2. Krůtí maso na žampionech/1,9,7/,duš.rýže,salát zelenin.,čajSkvělé
Út
9.4.
Krupicová s vejci /1,3,7,9/ džus,ovoceHodnocení:
1. Opékaný kabanos,čočka na kyselo/1/,steril.okurek,pečivo/1,6/Ušlo to
2. Zeleninová smaženka/14,3,9/,vař.brambor,salát míchanýLepší
St
10.4.
Brokolicový krém/1,6,7,9/,čaj ovocnýHodnocení:
1. Kuřecí řízek po čínsku/3,6,9/,baby karotka/7/,vař.bramborLepší
2. Vepř.pečeně šťavnatá / 1,9,7/ .těstoviny vař./1/Lepší
Čt
11.4.
Vločková s bramborem/1,6,7,9/ voda se sir.,ovoceHodnocení:
1. Vepřový guláš/1,3,7,9/,houskový knedlík/1,3,7/Skvělé
2. Uzené maso vař.,křenová omáčka/1,7/,vař.brambor

12.4.
Rajská s nudlemi/1,7,9/ džusHodnocení:
1. Krůtí ražniči/1,9/,vař.brambor,zelenin.oblohaDobré
Po
15.4.
Kmínová s kapáním /1,3,7,9/ čaj
1. Kuře na paprice/1,7,9/,vař.těstoviny/1/
Út
16.4.
Z vaječné jíšky /1,3,7,9/Hodnocení:
1. Zapeč.rybí filé se zeleninou/ratatoule/,9,4,7/,vař.bramborUšlo to
2. Krůtí maso na pórku/1,9,7/,vař.halušky/1/,salít tíchanýSkvělé
St
17.4.
Hrachová /1,6,7,9/ čaj bylinkovýHodnocení:
1. Vepřový plátek přírod.,/1,3,7,9/,duš.rýže,salát okurkovýLepší
2. Valašský guláš/zelenina,kapusta,brambor/,pečivo/1,6/Lepší
Út
23.4.
Rajská s oves.vločkami /1,6,7,9/ džus,ovoce
1. Rizoto z drůbeže /1,9/ ,salát z čín.zelí
2. Vař.vejce/4/,koprová omáčka/1,7/,vař,brambor
St
24.4.
Česneková /1,7/ čaj ovocný,ovoce
1. Uzené maso vař.,hrachová kaše/1/,peřivo/1,6/,steril.okurek
2. Těstovinový salát s tunákem/1,4,7/,zelenin.obloha
Čt
25.4.
Rýžová mléčná /1,6,7,9/ voda se sir.,ovoce
1. Morav.vrabec,/1,3,7,9/červ.zelí hláv.,/1,12/brambor.knedlík/1/
2. Kapr na česneku/4,7/,vař.brambor,salát zeleninový

26.4.
Zeleninová /1,6,7,9/ džus,ovoce
1. Dukátové buchtičky s krémem/1,3,7/
2. Květáková smaženka/1,3,7/,mašť.brambor,kompot
Po
29.4.
Bramborová /1,6,7,9/ džus
1. Krůtí perkelt/1,3,7,9/,těstoviny tříbarev./1/
2. Houbový kuba z tarhoně/1/,salát z kys.zelí/12/
Út
30.4.
Špenátová /1,6,7,9/ ovoce
1. Sekaná pečeně štěpánská/1,3,7/,vař.brambor,salát mrkvový,ochuc.mléko/7/
2. Strapačky se zelím/1,12/
Čt
2.5.
1.
2.

3.5.
1.
2.
Po
6.5.
1.
2.
Út
7.5.
1.
2.
Čt
9.5.
1.
2.

10.5.
1.
2.
Po
13.5.
1.
2.
Út
14.5.
1.
2.
St
15.5.
1.
2.
Čt
16.5.
1.
2.

17.5.
1.
2.
Po
20.5.
1.
2.
Út
21.5.
1.
2.
St
22.5.
1.
2.
Čt
23.5.
1.
2.

24.5.
1.
2.
Po
27.5.
1.
2.
Út
28.5.
1.
2.
St
29.5.
1.
2.
Čt
30.5.
1.
2.

31.5.
1.
2.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.