e-strava Jedálny lístok
Střední průmyslová škola F-M, 28.října 1598
Frýdek Místek
[0001]
Ulrich software
Deň Ponuka
Ut
2.4.
Z fazolových lusků /1,7/Hodnotenie:
1. Rybí filé, bramborová kaše, mrkvový salát s jablky /1,3,4,7/
2. Vařená kukuřice s bylinkovým máslem, müsli oplatek /7/
St
3.4.
Rajská s vločkami /1,7/Hodnotenie:
1. Kuřecí nudličky na pórku, rýže /1,9/
2. Uzené tofu s grilovanou zeleninou /7,9/
Št
4.4.
Zeleninová /1,9/Hodnotenie:
1. Tortellini s masem přelité sýrovou omáčkou /1,3,7/
2. Caesar salát s krutonky /1,3,7,10/
Pi
5.4.
Vývar s těstovinou /1,3,9/Hodnotenie:
1. Segedínský guláš, houskový knedlík /1,3,7/
2. Zapečený chlebánek, ovoce /1,3,7/
Po
8.4.
Krupicová /1,3,9/Hodnotenie:
1. Koprová omáčka, vejce, brambor, ovoce /1,3,7/
2. Koprová omáčka, hovězí vařené, houskový knedlík /1,3,7/
3. Hermelín s hruškou a ořechy, chia pečivo /7,8/
Ut
9.4.
Fazolová /1/Hodnotenie:
1. Maminčino kuře, těstoviny s kápií /1,3,7/
2. Tortilla s masem a zeleninou /1,3,7/
St
10.4.
Mrkvová /1,7/Hodnotenie:
1. Sekaná svíčková, bramborová kaše, vařený zelný salát /1,3,7/
2. Špecle v rajčinové omáčce s parmazánem /1,7/
Št
11.4.
Bramboračka /1,9/Hodnotenie:
1. Hovězí na kmíně, rýže (houskový knedlík) /1,3,7/
2. Zeleninový kuskus, ovocný salát /1,7,9/
Pi
12.4.
Francouzská /1,3,9/Hodnotenie:
1. Plněný bramborový knedlík uzeninou, dušený špenát /1,3,7/
2. Rýžová kaše s ovocným pyré /1,7/
Po
15.4.
Z míchaných luštěnin /1,9/Hodnotenie:
1. Znojemská hovězí pečeně, rýže (tarhoňa) /1,3/
2. Krabí koktejl s tofu, cereální pečivo /1,3,4,7/
Ut
16.4.
Zeleninová /1,9/Hodnotenie:
1. Kuřecí nudličky na nivě, těstoviny (rýže) /1,3,7/
2. Plněné závitky z čínského zelí, brambor, kompot /1,3,7/
St
17.4.
Petrželová se smaženým hráškem /1,3,7/Hodnotenie:
1. Bulgureto s vepřovým masem a zeleninou /1,7/
2. Houbové lasagne, rajčatový salát /1,3,7/
Št
18.4.
Slepičí s těstovinou /1,3,9/Hodnotenie:
1. Smažený květák, brambor, bylinkový dip /1,3,7/
2. Zapečená rýže se třemi druhy sýru, zeleninový salát s ovocem /1,7/
Pi
19.4.
Rychlá s masem a vejci /1,3/Hodnotenie:
1. Kotlíkový guláš, chléb /1/
2. Palačinky s marmeládou, ovocné mléko /1,3,7/
Po
22.4.
Rajčatová s kuskusem /1,7/Hodnotenie:
1. Vepřová rolka se šunkou a sýrem, rýže (brambor) /1,7/
2. Liptovský steak (oštěpok) na ledovém salátě, bageta /1,3,7/
Ut
23.4.
Pohanková /1/Hodnotenie:
1. Sumeček africký na másle, bramborová kaše, kompot /4,7/
2. Sumeček africký na másle, salát z červené čočky /4,7/
3. Rizoto s chorizem a rajčaty /1,7/
St
24.4.
Česnečka /1,3/Hodnotenie:
1. Hovězí cikánské nudličky, těstoviny /1,3/
2. Hamburger s masem a zeleninou, ovoce /1,3,7/
Št
25.4.
Kozí bradaHodnotenie:
1. Krůtí na zelenině, bulgur (rýže) /1,9/
2. Jelení kýta se šípkovou omáčkou, gnocchi /1,3,9,10/
Pi
26.4.
Brokolicový krém /1,7/
1. Vepřová panenka, šťouchaný brambor, přízdoba /1/
2. Tvarohové nočky s ovocným přelivem, bílá káva /1,3,7/
Po
29.4.
Skandinávská rybí /1,4,7/
1. Čevapčiči se zeleninou, brambor, přízdoba /1,3,7/
2. Šopský salát, chia pečivo, oplatek /1,3,7/
Ut
30.4.
Cizrnová /1/
1. Pikantní směs z vepřového masa, rýže /1/
2. Francouzské brambory, červená řepa /1,3,7/
Št
2.5.
Rýžová /1/
1. Boloňské špagety se sýrem, ovoce /1,3,7,9/
2. Hovězí líčka na zelenině, bramborové placky /1,3,9,10/
Pi
3.5.
Hovězí s játrovou rýži /1,3,9/
1. Kuřecí řízečky, bramborová kaše, zeleninový salát /1,3,7/
Po
6.5.
Kulajda /1,3,7/
1. Rizoto z vepřového masa, okurkový salát /1,7,9/
2. Děděčkovy těstoviny s rybou, zel.přízdoba /1,3,4,7/
Ut
7.5.
Zeleninový boršč /1,9/
1. Kuřecí roláda, bramborové pyré s celerem, kompot /1,7,9/
Št
9.5.
Vývar se strouháním /1,3,9/
1. Hovězí Stroganov, rýže (bulgur) /1,7,houby/
2. Fazolový salát, vejce, cereální pečivo /1,3/
Pi
10.5.
Zelná s bramborem /1/
1. Vepřový guláš Zbruf, těstoviny /1,3/
2. Rakouský Germknödel (povidla, mák, vanilkový krém) /1,3,7/
Po
13.5.
1.
Ut
14.5.
1.
St
15.5.
1.
Št
16.5.
1.
Pi
17.5.
1.
Po
20.5.
1.
Ut
21.5.
1.
St
22.5.
1.
Št
23.5.
1.
Pi
24.5.
1.
Po
27.5.
1.
Ut
28.5.
1.
St
29.5.
1.
Št
30.5.
1.
Pi
31.5.
1.
Alergeny
1Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos) a výrobky z nich
2Kôrovce a výrobky z nich
3Vajcia a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašidy a výrobky s nich
6Sójové zrná a výrobky z nich
7Mlieko a výrobky z neho
8Orechy a výrobky z nich
9Zeler a výrobky z neho
10Horčica a výrobky z nej
11Sezamové semená a výrobky z nich
12Oxid siričitý a siričitany (>10 mg/kg alebo >10 mg/l, sušené ovocie, ovocné konzervy, výrobky zo
13Vlčí bôb a výrobky z neho
14Mäkkýše a výrobky z nich
0Neuvedeno