e-strava Jídelníček
Střední průmyslová škola F-M, 28.října 1598
Frýdek Místek
[0001]
Ulrich software
Den Nabídka
Út
2.4.
Z fazolových lusků /1,7/Hodnocení:
1. Rybí filé, bramborová kaše, mrkvový salát s jablky /1,3,4,7/
2. Vařená kukuřice s bylinkovým máslem, müsli oplatek /7/
St
3.4.
Rajská s vločkami /1,7/Hodnocení:
1. Kuřecí nudličky na pórku, rýže /1,9/
2. Uzené tofu s grilovanou zeleninou /7,9/
Čt
4.4.
Zeleninová /1,9/Hodnocení:
1. Tortellini s masem přelité sýrovou omáčkou /1,3,7/
2. Caesar salát s krutonky /1,3,7,10/

5.4.
Vývar s těstovinou /1,3,9/Hodnocení:
1. Segedínský guláš, houskový knedlík /1,3,7/
2. Zapečený chlebánek, ovoce /1,3,7/
Po
8.4.
Krupicová /1,3,9/Hodnocení:
1. Koprová omáčka, vejce, brambor, ovoce /1,3,7/
2. Koprová omáčka, hovězí vařené, houskový knedlík /1,3,7/
3. Hermelín s hruškou a ořechy, chia pečivo /7,8/
Út
9.4.
Fazolová /1/Hodnocení:
1. Maminčino kuře, těstoviny s kápií /1,3,7/
2. Tortilla s masem a zeleninou /1,3,7/
St
10.4.
Mrkvová /1,7/Hodnocení:
1. Sekaná svíčková, bramborová kaše, vařený zelný salát /1,3,7/
2. Špecle v rajčinové omáčce s parmazánem /1,7/
Čt
11.4.
Bramboračka /1,9/Hodnocení:
1. Hovězí na kmíně, rýže (houskový knedlík) /1,3,7/
2. Zeleninový kuskus, ovocný salát /1,7,9/

12.4.
Francouzská /1,3,9/Hodnocení:
1. Plněný bramborový knedlík uzeninou, dušený špenát /1,3,7/
2. Rýžová kaše s ovocným pyré /1,7/
Po
15.4.
Z míchaných luštěnin /1,9/Hodnocení:
1. Znojemská hovězí pečeně, rýže (tarhoňa) /1,3/
2. Krabí koktejl s tofu, cereální pečivo /1,3,4,7/
Út
16.4.
Zeleninová /1,9/Hodnocení:
1. Kuřecí nudličky na nivě, těstoviny (rýže) /1,3,7/
2. Plněné závitky z čínského zelí, brambor, kompot /1,3,7/
St
17.4.
Petrželová se smaženým hráškem /1,3,7/Hodnocení:
1. Bulgureto s vepřovým masem a zeleninou /1,7/
2. Houbové lasagne, rajčatový salát /1,3,7/
Čt
18.4.
Slepičí s těstovinou /1,3,9/Hodnocení:
1. Smažený květák, brambor, bylinkový dip /1,3,7/
2. Zapečená rýže se třemi druhy sýru, zeleninový salát s ovocem /1,7/

19.4.
Rychlá s masem a vejci /1,3/Hodnocení:
1. Kotlíkový guláš, chléb /1/
2. Palačinky s marmeládou, ovocné mléko /1,3,7/
Po
22.4.
Rajčatová s kuskusem /1,7/Hodnocení:
1. Vepřová rolka se šunkou a sýrem, rýže (brambor) /1,7/
2. Liptovský steak (oštěpok) na ledovém salátě, bageta /1,3,7/
Út
23.4.
Pohanková /1/
1. Sumeček africký na másle, bramborová kaše, kompot /4,7/
2. Sumeček africký na másle, salát z červené čočky /4,7/
3. Rizoto s chorizem a rajčaty /1,7/
St
24.4.
Česnečka /1,3/
1. Hovězí cikánské nudličky, těstoviny /1,3/
2. Hamburger s masem a zeleninou, ovoce /1,3,7/
Čt
25.4.
Kozí brada
1. Krůtí na zelenině, bulgur (rýže) /1,9/
2. Jelení kýta se šípkovou omáčkou, gnocchi /1,3,9,10/

26.4.
Brokolicový krém /1,7/
1. Vepřová panenka, šťouchaný brambor, přízdoba /1/
2. Tvarohové nočky s ovocným přelivem, bílá káva /1,3,7/
Po
29.4.
1.
Út
30.4.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.