e-strava Jedálny lístok
ZŠ Npor. Loma
Příbor
[0282]
Ulrich software
Deň Ponuka
Ut
2.4.
pol. pohanková se zeleninou - 9Hodnotenie:
1. Ragú z červené čočky, špagety, sýr - 1.1, 7
2. Zeleninové bulgureto sypané sýrem, salát - 1.1, 7
St
3.4.
pol. zeleninová - 1.1, 7, 9Hodnotenie:
1. Kuře alá bažant, brambory, salát - 1.1
2. Vepřový guláš, těstoviny - 1.1
Št
4.4.
pol. květáková - 1.1, 3, 7Hodnotenie:
1. Hovězí cikánská pečeně, rýže - 1.1
2. Krůtí maso na zelenině, brambory - 1.1, 9
Pi
5.4.
pol. z bílých fazolí - 1.1Hodnotenie:
1. Holandský řízek, bramborová kaše, salát z čer. řepy - 1.1, 3, 7
Po
8.4.
pol. zelňačka - 1.1, 7Hodnotenie:
1. Kuřecí přírodní plátek, brambory, zelenina - 1.1
2. Vepřová panenka na pórku, rýže - 1.1
Ut
9.4.
pol. celerová s lušť.nudlemi - 1.1, 9Hodnotenie:
1. Hovězí znojemská pečeně, rýže - 1.1
2. Brambory zapečené s flíčky, salát - 1.1, 3, 7
St
10.4.
pol. cizrnováHodnotenie:
1. Vepřová kotleta po srbsku, brambory - 1.1
2. Hovězí tokáň, pilaf - 1.1
Št
11.4.
pol. rajská s oves.vločkami - 1.1, 1.4Hodnotenie:
1. Ovocné kynuté knedlíky s máslem a cukrem, mléko - 1.1, 7
2. Krůtí dušené s čínským zelím, brambory - 1.1
Pi
12.4.
pol. brokolicová - 1.1, 3, 7
1. Rybí filé zap. se smetanou a sýrem, bramb.kaše, salát - 4, 7
Po
15.4.
pol. krupicová s vejci - 1.1, 3, 9Hodnotenie:
1. Vepřové maso v mrkvi, brambory - 1.1, 7
2. Kuře pečené na medu, tříbarevná rýže - 1.1
Ut
16.4.
pol. špenátová - 1.1, 3, 7Hodnotenie:
1. Kuře dušené na rajčatech, tarhoňa - 1.1
2. Vepřové na česneku, brambory - 1.1
St
17.4.
pol. čočková - 1.1Hodnotenie:
1. Hovězí pečeně na zelenině, brambory - 1.1, 7, 9
2. Zapečené těstoviny se žampiony, salát - 1.1, 3, 7
Št
18.4.
pol. dýňový krém - 1.1, 7Hodnotenie:
1. Drůbeží rizoto sypané sýrem, okurkový salát se smetanou- 7
2. Rybí filé na másle, brambory, okurkový salát se smetanou - 4, 7
Pi
19.4.
pol. vločková se zeleninou - 1.4, 7, 9Hodnotenie:
1. Hrachová kaše s grilovanou zeleninou, chléb, jogurt - 1.1, 7
Po
22.4.
pol. mrkvová - 1.1, 7Hodnotenie:
1. Krůtí na rozmarýnu, bramb. kaše - 1.1, 7
2. Vepřové na houbách, těstoviny - 1.1, 7
Ut
23.4.
pol. halaszlé (rybí) - 4, 9Hodnotenie:
1. Rýžová kaše se skořicí, ovoce - 7
2. Krůtí maso v kapustě, brambory - 1.1
St
24.4.
pol. rýžová se zeleninou - 7, 9Hodnotenie:
1. Sekaná pečeně, kysané zelí, brambory - 1.1, 3, 7
2. Hovězí na slanině, rýže - 1.1
Št
25.4.
pol. hovězí vývar s nudlemi - 1.1, 9Hodnotenie:
1. Hovězí pečeně na smetaně, houskové knedlíky - 1.1, 3, 7, 9, 10
2. Penne zapeč. se špenátem, zakys.smetanou a sýrem - 1.1, 7
Pi
26.4.
pol. z luštěninového hrnce - 1.1, 9
1. Smažený sýr, brambory, jogurtový dip - 1.1, 3, 7
Po
29.4.
pol. bramborová - 1.1, 3, 9
1. Kuřecí perkelt po maďarsku, těstoviny - 1.1, 7
2. Vepřový pl. s cibulí a okurkou, brambory - 1.1
Ut
30.4.
pol. hráškový krém - 7
1. Rybí filé v panádě s bylinkami, brambor.kaše, salát - 7
2. Houbový kuba, salát - 1.1
Št
2.5.
pol. pohanková se zeleninou - 7, 9
1. Moravský vrabec, špenát, bramb.knedlíky - 1.1, 3, 7
2. Hovězí na česneku, rýže - 1.1
Pi
3.5.
pol. drožďová - 7, 9
1. Chilli con carne (mleté maso, fazole, kukuřice), chléb - 1.1
Po
6.5.
1.
Ut
7.5.
1.
Št
9.5.
1.
Pi
10.5.
1.
Po
13.5.
1.
Ut
14.5.
1.
St
15.5.
1.
Št
16.5.
1.
Pi
17.5.
1.
Po
20.5.
1.
Ut
21.5.
1.
St
22.5.
1.
Št
23.5.
1.
Pi
24.5.
1.
Po
27.5.
1.
Ut
28.5.
1.
St
29.5.
1.
Št
30.5.
1.
Pi
31.5.
1.
Po
3.6.
1.
Ut
4.6.
1.
St
5.6.
1.
Št
6.6.
1.
Pi
7.6.
1.
Po
10.6.
1.
Ut
11.6.
1.
St
12.6.
1.
Št
13.6.
1.
Pi
14.6.
1.
Po
17.6.
1.
Ut
18.6.
1.
St
19.6.
1.
Št
20.6.
1.
Pi
21.6.
1.
Po
24.6.
1.
Ut
25.6.
1.
St
26.6.
1.
Št
27.6.
1.
Pi
28.6.
1.
Alergeny
1Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos) a výrobky z nich
2Kôrovce a výrobky z nich
3Vajcia a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašidy a výrobky s nich
6Sójové zrná a výrobky z nich
7Mlieko a výrobky z neho
8Orechy a výrobky z nich
9Zeler a výrobky z neho
10Horčica a výrobky z nej
11Sezamové semená a výrobky z nich
12Oxid siričitý a siričitany (>10 mg/kg alebo >10 mg/l, sušené ovocie, ovocné konzervy, výrobky zo
13Vlčí bôb a výrobky z neho
14Mäkkýše a výrobky z nich
0Neuvedeno