e-strava Menu
ZŠ Npor. Loma
Příbor
[0282]
Ulrich software
Day Choice
Tue
2.4.
pol. pohanková se zeleninou - 9Rating:
1. Ragú z červené čočky, špagety, sýr - 1.1, 7
2. Zeleninové bulgureto sypané sýrem, salát - 1.1, 7
Wed
3.4.
pol. zeleninová - 1.1, 7, 9Rating:
1. Kuře alá bažant, brambory, salát - 1.1
2. Vepřový guláš, těstoviny - 1.1
Thu
4.4.
pol. květáková - 1.1, 3, 7Rating:
1. Hovězí cikánská pečeně, rýže - 1.1
2. Krůtí maso na zelenině, brambory - 1.1, 9
Fri
5.4.
pol. z bílých fazolí - 1.1Rating:
1. Holandský řízek, bramborová kaše, salát z čer. řepy - 1.1, 3, 7
Mon
8.4.
pol. zelňačka - 1.1, 7Rating:
1. Kuřecí přírodní plátek, brambory, zelenina - 1.1
2. Vepřová panenka na pórku, rýže - 1.1
Tue
9.4.
pol. celerová s lušť.nudlemi - 1.1, 9Rating:
1. Hovězí znojemská pečeně, rýže - 1.1
2. Brambory zapečené s flíčky, salát - 1.1, 3, 7
Wed
10.4.
pol. cizrnováRating:
1. Vepřová kotleta po srbsku, brambory - 1.1
2. Hovězí tokáň, pilaf - 1.1
Thu
11.4.
pol. rajská s oves.vločkami - 1.1, 1.4Rating:
1. Ovocné kynuté knedlíky s máslem a cukrem, mléko - 1.1, 7
2. Krůtí dušené s čínským zelím, brambory - 1.1
Fri
12.4.
pol. brokolicová - 1.1, 3, 7
1. Rybí filé zap. se smetanou a sýrem, bramb.kaše, salát - 4, 7
Mon
15.4.
pol. krupicová s vejci - 1.1, 3, 9Rating:
1. Vepřové maso v mrkvi, brambory - 1.1, 7
2. Kuře pečené na medu, tříbarevná rýže - 1.1
Tue
16.4.
pol. špenátová - 1.1, 3, 7Rating:
1. Kuře dušené na rajčatech, tarhoňa - 1.1
2. Vepřové na česneku, brambory - 1.1
Wed
17.4.
pol. čočková - 1.1Rating:
1. Hovězí pečeně na zelenině, brambory - 1.1, 7, 9
2. Zapečené těstoviny se žampiony, salát - 1.1, 3, 7
Thu
18.4.
pol. dýňový krém - 1.1, 7Rating:
1. Drůbeží rizoto sypané sýrem, okurkový salát se smetanou- 7
2. Rybí filé na másle, brambory, okurkový salát se smetanou - 4, 7
Fri
19.4.
pol. vločková se zeleninou - 1.4, 7, 9Rating:
1. Hrachová kaše s grilovanou zeleninou, chléb, jogurt - 1.1, 7
Mon
22.4.
pol. mrkvová - 1.1, 7
1. Krůtí na rozmarýnu, bramb. kaše - 1.1, 7
2. Vepřové na houbách, těstoviny - 1.1, 7
Tue
23.4.
pol. halaszlé (rybí) - 4, 9
1. Rýžová kaše se skořicí, ovoce - 7
2. Krůtí maso v kapustě, brambory - 1.1
Wed
24.4.
pol. rýžová se zeleninou - 7, 9
1. Sekaná pečeně, kysané zelí, brambory - 1.1, 3, 7
2. Hovězí na slanině, rýže - 1.1
Thu
25.4.
pol. hovězí vývar s nudlemi - 1.1, 9
1. Hovězí pečeně na smetaně, houskové knedlíky - 1.1, 3, 7, 9, 10
2. Penne zapeč. se špenátem, zakys.smetanou a sýrem - 1.1, 7
Fri
26.4.
pol. z luštěninového hrnce - 1.1, 9
1. Smažený sýr, brambory, jogurtový dip - 1.1, 3, 7
Mon
29.4.
1.
Tue
30.4.
1.
Thu
2.5.
1.
Fri
3.5.
1.
Mon
6.5.
1.
Tue
7.5.
1.
Thu
9.5.
1.
Fri
10.5.
1.
Mon
13.5.
1.
Tue
14.5.
1.
Wed
15.5.
1.
Thu
16.5.
1.
Fri
17.5.
1.
Mon
20.5.
1.
Tue
21.5.
1.
Wed
22.5.
1.
Thu
23.5.
1.
Fri
24.5.
1.
Mon
27.5.
1.
Tue
28.5.
1.
Wed
29.5.
1.
Thu
30.5.
1.
Fri
31.5.
1.
Mon
3.6.
1.
Tue
4.6.
1.
Wed
5.6.
1.
Thu
6.6.
1.
Fri
7.6.
1.
Mon
10.6.
1.
Tue
11.6.
1.
Wed
12.6.
1.
Thu
13.6.
1.
Fri
14.6.
1.
Mon
17.6.
1.
Tue
18.6.
1.
Wed
19.6.
1.
Thu
20.6.
1.
Fri
21.6.
1.
Mon
24.6.
1.
Tue
25.6.
1.
Wed
26.6.
1.
Thu
27.6.
1.
Fri
28.6.
1.
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available