e-strava Jídelníček
ZŠ Npor. Loma
Příbor
[0282]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
1.4.
polévka květáková-1,3,7
1. vepřové po italsku,špagety,sirup Catus,hruška-1,6,7
2. bramborový guláš,chléb,sirup Catus,hruška-1,7
Út
2.4.
polévka kedlubnová-1,7
1. rybí prsty,brambor.kaše,okurkový salát,čaj,ovocný tvaroh-1,3,4,7
2. štěpánská sekaná,brambor.kaše,okurkový salát,čaj,ovoc.tvaroh-1,3,7
St
3.4.
polévka čočková-1
1. kuřecí prsa na pórku,duš.rýže,rajčatový salát,horká hruška,pomeranč-1,7
2. rizoto z vepř.masa,rajčatový salát,horká hruška,pomeranč-7
Čt
4.4.
polévka rajská s těstovinou-1
1. králik na česneku,kyselé zelí,brambory,džus Song,mandarinka-1
2. hovězí pečeně přírodní,brambory,mrkvový salát,džus Song,mandarinka-1

5.4.
polévka slepičí s nudlemi-1,9
1. žemlovka s tvarohem a jablky,džus linie,banán-1,3,7
2. kuřecí prsa na zelenině,těstoviny,džus linie,banán-1,9
Po
8.4.
polévka zeleninová-1,7,9
1. znojemská pečeně,těstoviny,horká hruška,pomeranč-1
2. kuřecí prsa na rajčatech,těstoviny,horká hruška,pomeramč-1,7
Út
9.4.
polévka hovězí s játrovými nočky-1,3,9
1. koprová omáčka,brambory,vařené vejce,džus Fit,jablko-1,3,7
2. karbanátek pečený,brambory m.m.,salát z kys.zelí,džus Fit,jablko-1,3,7
St
10.4.
polévka pórková-1
1. kuře pečené,brambory,okurkový salát,čaj,puding-1,7
2. novohradský plátek,duš.rýže,čaj,puding-1,7
Čt
11.4.
polévka fazolová-1
1. krůtí prsa na slanině,duš.rýže,salát z červ.řepy,mošt,yčinka Gracie-1
2. rizoto s hráškem a žampiony,salát z červ.řepy,mošt,tyčinka Gracie-7

12.4.
polévka krupicová s vejcem-1,7,9
1. selská vepř.pečeně,dušené zelí,houskový knedlík,sirup Catus,kiwi-1,3,7
2. hovězí tokáň,těstoviny,sirup Catus,kiwi-1
Po
15.4.
polévka vločková s bramborem-1,9
1. hrachová kaše,uzené maso,chléb,sirup Catus,jablko-1,7
2. vepřové v mrkvi,brambory,sirup Catus,jablko-1,7
Út
16.4.
polévka z kyselého zelí-1,7
1. nudle s mákem,horká hruška,banán-1,7
2. kuřecí prsa na žampionech a pórku,duš.rýže,horká hruška,banán-1,7
St
17.4.
polévka z jarní zeleniny-1,7
1. losos na másle,brambor.kaše,okurk.sal.,čaj,velikonoční perník-4,7
2. haše,brambor.kaše,okurk.salát,čaj,velikonoční perník-1,3,7
Út
23.4.
polévka pohanková-9
1. bramborové knedlíky s uzeným masem,kyselé zelí,čaj-1
2. těst.flíčky zapeč.s brambory,salát z kys.zelí,čaj-1,3,7
St
24.4.
polévka kmínová s kapáním-1,3,7,9
1. krůtí nudličky s pórkem,duš.rýže,okurkový salát,mrkvík-1,6
2. vepř.plec s pepřem a paprikami,těstoviny,mrkvík-1,7
Čt
25.4.
polévka brokolicová-1,7
1. cikánská hovězí pečeně,těstoviny,mošt,jogurt-1,7
2. krůtí prsa na rozmarýnu,duš.rýže,mošt,jogurt-1,7

26.4.
polévka hrachová-1
1. kuře na zp.bažanta,brambory,salát z červ.řepy,sirup Catus-1
2. vepřenky,brambor.kaše,salát z červ.řepy,sirup Catus-1,10
Po
29.4.
polévka bramborová-1,9
1. čočka nakyselo,jemný párek,chléb,vanilk.mléko,perník.řez-1,3,7
2. zahradnická sekaná,brambor.kaše,sal.z kys.zelí,čaj,perník.řez-1,3,7
Út
30.4.
polévka rajská s oves.vločkami-1
1. kuřecí plátek,dušená zelenina,brambory,mošt-1,7
2. tarhoňa/těstovina/ s cibulkou a zeleninou,okurkový salát,mošt-1
Čt
2.5.
polévka kroupová-1,9
1. hamburská kýta,houskový knedlík,džus Song-1,3,7,9,10
2. hovězí na rajčatech,těstoviny,džus Song-1

3.5.
polévka zeleninová-1,7,9
1. mahi-mahi na másle,brambor.kaše,salát okurkový s rajčaty,čaj-4,7
2. vepřové v kapustě,brambory,čaj-1
Po
6.5.
1.
2.
Út
7.5.
1.
2.
Čt
9.5.
1.
2.

10.5.
1.
2.
Po
13.5.
1.
2.
Út
14.5.
1.
2.
St
15.5.
1.
2.
Čt
16.5.
1.
2.

17.5.
1.
2.
Po
20.5.
1.
2.
Út
21.5.
1.
2.
St
22.5.
1.
2.
Čt
23.5.
1.
2.

24.5.
1.
2.
Po
27.5.
1.
2.
Út
28.5.
1.
2.
St
29.5.
1.
2.
Čt
30.5.
1.
2.

31.5.
1.
2.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.