e-strava Jídelníček
ZŠ R.Jašíka
Partizánske
[0022]
Ulrich software
Den Nabídka

1.3.
Polievka cícerová so zeleninou a mäsom 1,9,15
1. Rizoto so zeleninou a syrom, šalát uhorkový, ovocný nápoj 7,15
Po
4.3.
Polievka zemiaková so syrom 1,7,15
1. Špagety po bolonsky, čaj ovocný, jogurt ovocný 1,7,15
Út
5.3.
Polievka benátska 1,7,15
1. Teľací rezeň na taliansky spôsob, varené zemiaky, čierny čaj s citrónom 1,7,15
St
6.3.
Polievka minestrone s mušličkami 1,7,9,15
1. Palacinky s višňovým džemom, mlieko, mandarínka 1,3,7,15
Čt
7.3.
Polievka milánska 1,3,7,15
1. Pečená ryba s paradajkami a olivami, zemiakové pyré, ľadový šalát s paradajkami

8.3.
Polievka fazuľová so zeleninou a mäsom 1,9,15
1. Pizza , ovocný nápoj, výživa 1,3,7,15,12
Po
11.3.
Polievka cesnaková krémová 1,7,15Hodnocení:
1. Kurací paprikáš, halušky, citronáda, croasant 1,3,7,9,15
Út
12.3.
Polievka rascová s vajcom 1,3,7,9,15
1. Sekaná, zemiaky na kyslo, chlieb, čaj ovocný 1,3,7,15
St
13.3.
Polievka gulášová, chlieb k polievke celozrnnýHodnocení:
1. Nákyp ryžový s kompótom, mlieko, acidko 3,7,12,15
Čt
14.3.
Polievka kapustová rajčinová 1,7,9,15Hodnocení:
1. Horehronský rezeň, varené zemiaky, obloha-kukurica, mrkva, hlávkový šalát

15.3.
Polievka hŕstková 1,9,15
1. Granadiersky pochod so syrom, kyslá uhorka, voda, hrozno 1,7,15
Po
18.3.
Polievka mrkvováHodnocení:
1. Kuracie stehná pečené na masle, ryže dusená, višňový kompót, voda 7,15
Út
19.3.
Polievka fazuľová kyslá so zemiakmi 1,7,15
1. Zemiaková musaka, uhorkový šalát, čaj ovocný, syrové nite 1,3,7,15
St
20.3.
Polievka kelová s mäsom a zemiakmi, chlieb 1,3,15
1. Rezance s kakaom, mlieko, jablko 1,7,15
Čt
21.3.
Polievka cibuľová so syrom a krutónmi 1,3,7,15
1. Bravčové stehno na hrášku, zemiaky opekané, čaj ovocný 1,7,15

22.3.
Polievka kuracia, slížiky 1, 9, 15
1. Špenátové halušky so syrovou omáčkou, džús,1,,3,7,9,15
Po
25.3.
Polievka z hlivy ustricovej s cestovinou 1,9,15
1. Hovädzia pečienka na smotane, knedľa, čierny čaj s citrónom 1,3,7,15
Út
26.3.
Polievka z vaječnej zápražky 1,3,7,9,15
1. Bravčová krkovička pečená,varené zemiaky, šalát z kyslej kapusty, voda 7,15
St
27.3.
Polievka ruský boršč , chlieb 1,3,7,15
1. Závin kysnutý orechový, mlieko, pomaranč 1,7,3,8,15
St
3.4.
1.
Čt
4.4.
1.

5.4.
1.
Po
8.4.
1.
Út
9.4.
1.
St
10.4.
1.
Čt
11.4.
1.

12.4.
1.
Po
15.4.
1.
Út
16.4.
1.
St
17.4.
1.
Čt
18.4.
1.

19.4.
1.
Po
22.4.
1.
Út
23.4.
1.
St
24.4.
1.
Čt
25.4.
1.

26.4.
1.
Po
29.4.
1.
Út
30.4.
1.
Čt
2.5.
1.

3.5.
1.
Po
6.5.
1.
Út
7.5.
1.
Čt
9.5.
1.

10.5.
1.
Po
13.5.
1.
Út
14.5.
1.
St
15.5.
1.
Čt
16.5.
1.

17.5.
1.
Po
20.5.
1.
Út
21.5.
1.
St
22.5.
1.
Čt
23.5.
1.

24.5.
1.
Po
27.5.
1.
Út
28.5.
1.
St
29.5.
1.
Čt
30.5.
1.

31.5.
1.
Po
3.6.
1.
Út
4.6.
1.
Čt
6.6.
1.

7.6.
1.
Po
10.6.
1.
Út
11.6.
1.
St
12.6.
1.
Čt
13.6.
1.

14.6.
1.
Po
17.6.
1.
Út
18.6.
1.
St
19.6.
1.
Čt
20.6.
1.

21.6.
1.
Po
24.6.
1.
Út
25.6.
1.
St
26.6.
1.
Čt
27.6.
1.

28.6.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.