e-strava Jídelníček
ZŠ Petřvald Školní
Petřvald u Karviné
[0251]
Ulrich software
Den Nabídka
Čt
2.5.
Luštěninová (1)
1. Azu po tatarsku, dušená rýže, minerálka, ovoce (1)

3.5.
Zeleninová (1,9)
1. Kuřecí řízek v jogurtu, bramborová kaše, kompot, mošt (1,3,7)
Po
6.5.
Ze zeleného hrachu (1)
1. Jogurtový knedlík s čokoládovým posypem, čaj, mléko, ovoce (1,7,8)
Út
7.5.
Kulajda (1,7)
1. Vepřový plátek na houbách, bramborová kaše, zeleninový salát, minerálka (1,7,9)
Čt
9.5.
Kedlubnová s bramborem (1,7)
1. Kuřecí tokáň, těstoviny, džus, ovoce (1,7)

10.5.
Celerové pyré s krutony (1,7,9)
1. Sekaná pečeně zahradnická, bramborová kaše(7), mošt, kompot (1,3,9)
Po
13.5.
Mrkvová (1)
1. Hrachová kaše(1,7),opékaný párek, chléb(1),kyselý okurek,čaj s citronem,ovoce
Út
14.5.
Vločková (1,9)
1. Kung pao z krůtího masa, opékané brambory, jogurtová tatarská omáčka, minerálka
St
15.5.
Bramborová s řapíkatým celerem (1,9)
1. Klopsy v rajské omáčce, dušená rýže, džus, ovoce (1,3)
Čt
16.5.
Hovězí se strouháním (1,3,9)
1. Kyselé zelí, špekové knedlíky s uzeným masem, mošt (1,3,7)

17.5.
Jarní (1,9)
1. Zelené fazolky na smetaně, vařené vejce, brambory, čaj se sirupem, mléko, ovoce
Po
20.5.
Z červené čočky (1)
1. Kynuté knedlíky s povidly, čaj, mléko, ovoce (1,3,7,8)
Út
21.5.
Květáková (1)
1. Rybí karbanátky, bramborová kaše(7), zeleninový salát, minerálka(1,3,4,9)
St
22.5.
Dýňová (1,7)
1. Krůtí prsa na ajvaru, těstoviny, džus, ovoce (1)
Čt
23.5.
Hovězí s bulgurem (1,9)
1. Svíčková na smetaně, houskový knedlík, čaj s citronem, mléko (1,3,7,9,10)

24.5.
Kmínová s kapáním (1,3,9)
1. Dušená mrkev, pečené maso, brambory, mošt (1)
Po
27.5.
Rýžová (1,9)
1. Fazole po boloňsku, chléb, ovocný čaj, ovoce (1)
Út
28.5.
Z vaječné jíšky (1,3,9)
1. Vepřové kostky na kmíně, vařené brambory, zaleninový salát, minerálka (1,9)
St
29.5.
Zeleninová s drožďovými noky (1,3,9)
1. Drůbeží rizoto s hráškem a sýrem (7), kyselý okurek,mošt, ovoce
Čt
30.5.
Hrstková (1,9)
1. Zapečené těstoviny se zeleninou, okurkový salát, džus (1,3,7,9)

31.5.
Drůbková s písmenky (1,9)
1. Skandinávské rybí filé, bramborová kaše, kompot, čaj s citronem (1,4,7)
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.