e-strava Jídelníček
ZŠ Vendryně
Vendryně
[0021]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
4.1.
Bramborová krémová 1,7,Hodnocení:
1. Krkonošský guláš, dušená rýže, čaj 1,Ušlo to
Út
5.1.
Rajčatová s kuskusem 1,7,
1. Vepřový mletý řízek uzenářský,bramborová kaše,červená řepa 1,3,7,12,
St
6.1.
Vývar s písmenkami 1,3,9,
1. Mexické fazole, celozrné pečivo,nápoj, ovoce 1,3,7,12,
Čt
7.1.
Pórková s vejci 1,3,7,
1. Krůtí prso pečené,dušený špenát,brambory, čaj, 1,7,12,

8.1.
Krupicová 1,3,9,
1. Moravský vrabec,dušené hlávkové zelí, bramborový knedlík 1,3,9
Po
11.1.
Gulášová 1,
1. Krupicová kaše s čokoládou, čaj , ovoce, 1,7,11,
Út
12.1.
Kulajda 1,3,7,Hodnocení:
1. Pečené kuřecí stehýnko,brambory,dyńový kompot 1,12,Skvělé
St
13.1.
Čočková 1,Hodnocení:
1. Masové koule v rajčatové omáčce,dušená rýže,čaj 1,3,7,Lepší
Čt
14.1.
Vývar s těstovinou 1,3,9,
1. Rybí filé na kmíně,bramborová kaše,zelenin.salát 4,7,12,

15.1.
Kmínová s bramborem 1,9,
1. Segedínský guláš, houskový knedlík,nápoj, 1,3,7,12,
Po
18.1.
Hráškový krém1,7,
1. Italské špagety s bazalkou a strouhaným sýrem, čaj, 1,3,7,
Út
19.1.
Droždová 1,3,
1. Krůtí plátek po zbojnicku,dušená zelenina na másle,brambory 1,7,9,
St
20.1.
Italská 1,3,7,Hodnocení:
1. Hrachová kaše s cibulkou,dušená šunka,chléb,kyselý okurek 1,12.Skvělé
Čt
21.1.
Brokolicová 1,7,
1. Španělský ptáček, dušená rýže,zelenin.salát 1,3,12,

22.1.
Frankfurtská 1,7,
1. Kynuté knedlíky s marmeládou, kakao,ovoce 1,3,7,
Po
25.1.
Kroupová1,9,
1. Uzené filé, křenová omáčka,brambory, čaj, 1,7,
Út
26.1.
Fazolová 1,
1. Vepřenky s cibulí,brambory, zelenin.salát 1,3,10,12,
St
27.1.
Ragú s vločkami 1,9,
1. Rybí filé se sýrem a brokolicí, bramborová kaše,zelenin.salát 4,7,12,
Čt
28.1.
Koprová s bramborem 1,7,
1. Kuřecí prso na myslivecký způsob,bulgur,zelenin.salát 1,10,12,
Po
1.2.
1.
Út
2.2.
1.
St
3.2.
1.
Čt
4.2.
1.

5.2.
1.
Po
8.2.
1.
Út
9.2.
1.
St
10.2.
1.
Čt
11.2.
1.

12.2.
1.
Po
15.2.
1.
Út
16.2.
1.
St
17.2.
1.
Čt
18.2.
1.

19.2.
1.
Po
22.2.
1.
Út
23.2.
1.
St
24.2.
1.
Čt
25.2.
1.

26.2.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.