e-strava Jídelníček
ZŠ Vendryně
Vendryně
[0021]
Ulrich software
Den Nabídka

1.3.
Ragú s bulgurem 1,9,Hodnocení:
1. Bramborovo-tvarohové šišky s mákem,bílá káva 1,3,7,
Po
4.3.
Květáková s pohankou 1,Hodnocení:
1. Neapolské špagety se sýrem,vanilkový puding s ovocem 1,7,12,
Út
5.3.
Sýrová s bramborem 1,7,Hodnocení:
1. Pečený karbenátek,štóuchaný brambor,mrkvový salát 1,3,7,12,
2. Kuskus s tuńákem a sušenými rajčaty 1,4,
St
6.3.
Slepičí vývar s nudlemi 1,3,9,Hodnocení:
1. Hrachová kaše s cibulkou,celozrné pečivo, 1,11,
2. Těstovinový salát s olivami,fazolemi a parmazánem 1,3,7,10,
Čt
7.3.
Špenátová 1,Hodnocení:
1. Debrecínský vepřový plátek,těstovinové špecle, nápoj 1,3,12,
2. Krůtí játra na cibulce,rýže,kys.okurek 1,12,

8.3.
Droždová 3,9,
1. Smažený květák,brambor, jogurtový dip 1,3,7,12,
Po
11.3.
Krupicová s vejci 1,3,9,Hodnocení:
1. Hovězí guláš,houskový knedlík 1,3,7,
Út
12.3.
Čočková 1,12,Hodnocení:
1. Kuřecí stehýnko na slanině,brambor,salát Coleslaw 1,7,
2. Grilovaná zelenina s tofu,brambor 7,
St
13.3.
Mrkvová s pohankovými vločkami 1,Hodnocení:
1. Obalovaný hejk,bramborová kaše,míchaný kompot 1,3,7,12,
2. Slát z červené řepy, graham 1,7,12,
Čt
14.3.
Drštková z hlívy ústřičné 1,9,Hodnocení:
1. Vepřové kuličky v kari omáčce,rýže basmati 1,7,
2. Krupicová kaše s máslem a čokoládou 1,7,12,

15.3.
Dyńová s krutony 1,7,Hodnocení:
1. Těstoviny s kyselým zelím, jablko 1,3,12,
Po
18.3.
Kozí brada 1,7,Hodnocení:
1. Zbojnické kousky/slanina,žampiony,lečo/rýže,šlehaný tvaroh,1,7,12,
Út
19.3.
Celerová s bulgurem 1,9,
1. Domácí sekaná pečeně,bramborová kaše,červená řepa 1,3,7,12,
2. Caesar salát s kuřecím masem a krutony 1,12,
St
20.3.
Bramborová s kapií 1,12,
1. Domažlické krůtí ragú/smetana,okurek kys.hrášek/, těstoviny 1,7,12,
2. Smažený celer,brambor,obloha 1,3,7,9,12
Čt
21.3.
Kuřecí vývar s kapáním 1,3,7,
1. Mexické fazole, celozrné pečivo . ovoce 1,3,
2. Smetanové zapečené brambory se sýrem, strouhaná mrkev 3,7,12,

22.3.
Brokolicová 1,
1. Vepřové maso v hlávkovém zelí, brambor 1,12,
Po
25.3.
Kmínová s kuskusem 1,3,
1. Segedinský guláš, houskový knedlík 1,3,7,12,
Út
26.3.
Rýžová s mrkví 1,9,
1. Krůtí plátek v hořčičné omáčce, brambor 1,7,10,
2. Pohankové rizoto se zeleninou a sýrem 1,7,
St
27.3.
Fazolová bílá 1,
1. Žemlovka s jablky, ovocné mléko 1,3,7,12,
2. Čočkový salát se zeleninou,sázené vejce, pečivo 1,3,
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.