e-strava Jídelníček
ZŠ Mosty u Jablunkova
Mosty u Jablunkova
[0020]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
4.2.
pohanková se zeleninou (9)
1. vepř.pečeně(1)špenát (1,7,3) brambor.knedlík(1,3)čaj/kokosové mléko
Út
5.2.
brokolicová polévka (1,3,7)
1. krůtí na ajvaru(1,7) těstoviny(1) ovocná přesnídávka, čaj
St
6.2.
polévka z pečeného celeru (1,7,9)Hodnocení:
1. kuře na česneku(1)bramborová kaše(7) salát zelný, čajSkvělé
Čt
7.2.
kapustová polévka s bramborem (1,9)
1. hov.pečeně štěpánská(1,3) rýže, mrkvový salát, čaj

8.2.
polévka z míchaných luštěnin (1,9)
1. slovenké halušky s kysanou smetanou (1,3,7) mandarinka, čaj/kakao(7)
Po
11.2.
zeleninová polévka s kukuřičnými noky (1,3,9)Hodnocení:
1. vepř.pečeně na suš.rajčatech(1)rýže s pohankou, přesnídávka, čajLepší
Út
12.2.
bramborová polévka nezahuštěná (1,9)
1. fazole kovbojské (1,6) chléb, jablko, čaj
St
13.2.
rajčatová polévka s pohankovými vločkami
1. rybé filé s cibulovou kůrčičkou (1,4,7,10)br. kaše(7) sal. z čínské zelí,čaj
Čt
14.2.
cibulová s bramborem (1,7)
1. krůtí prso jako zvěřina (1.9.10)vícezrný knedlík (1,3,7)mandarinka, čaj/karamel

15.2.
žampionová polévka (1,3,7,9)
1. tvarohové knedlíky plněné (1,3,7) ovoce, čaj/kakao(7)
Po
18.2.
Jarní práznidny
1.
Út
19.2.
Jarní prázdniny
1.
St
20.2.
Jarní prázdniny
1.
Čt
21.2.
Jarní prázdniny
1.

22.2.
Jarní prázdniny
1.
Po
25.2.
polévka z rybího filé (1,4,7)
1. Špagety z Dalmácie(1,7)ovoce, čaj/kokosové mléko
Út
26.2.
brokolicový krém (1,7)
1. holandský řízek(1,3,7)br.kaše (7) luštěninový salát, dětský punč
St
27.2.
drožďová polévka (1,3,7,9)
1. hovězí tokaň (1) těstoviny (1) jogurt s chia semínky(7) čaj
Čt
28.2.
krupicová s vejci (špaldová krupice) 3,7,9
1. kuře jako bažant (1) rýže, červená řepa s křenem,čaj/karamelové mléko (3,7)

1.3.
kroupová polévka (1,9)
1. koprová omáčka(1,7)vejcve vařené(3) brambory, ovoce, čaj
Po
4.3.
1.
Út
5.3.
1.
St
6.3.
1.
Čt
7.3.
1.

8.3.
1.
Po
11.3.
1.
Út
12.3.
1.
St
13.3.
1.
Čt
14.3.
1.

15.3.
1.
Po
18.3.
1.
Út
19.3.
1.
St
20.3.
1.
Čt
21.3.
1.

22.3.
1.
Po
25.3.
1.
Út
26.3.
1.
St
27.3.
1.
Čt
28.3.
1.

29.3.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.