e-strava Menu
ZŠ Komenského 68
Nový Jičín
[0210]
Ulrich software
Day Choice
Tue
2.4.
Pórková s quinoa, džus - alerg. 1.1,3,9Rating:
1. Maďarský perkelt, těstoviny - alerg. 1.1
2. Rýžová kaše se skořicí, ovoce- alerg. 7
Wed
3.4.
Zeleninová s tarhoňou, ledový salát , čaj - alerg. 1.1,9
1. Kuřecí pl. na žampiónech , bramb. kaše - alerg. 1.1,7,10
2. Kuskus se zeleninou a sýrem - alerg. 1.1,7
Thu
4.4.
Brokolicová , ovoce, čaj - alerg. 1.1,3,9Rating:
1. Francouzské brambory , čínské zelí s mrkví - alerg. 1.1,3,7
2. Přír. rybí filé s černou čočkou a zeleninou - alerg. 4
Fri
5.4.
Jáhlová, čaj - alerg. 9
1. Krůtí vrabec, kedlubnové zelí, bramb. knedlík- alerg. 1.1,3
2. Zapeč. pohanka s kuřecím masem- alerg.3,7
Mon
8.4.
Vločková ze zeleninou, čaj - alerg. 1.1,9Rating:
1. Špagety s vepř. masem- alerg. 1.1,7
2. Hov. v kapustě, brambory- alerg. 1.1,9
Tue
9.4.
Z mích. luštěnin, jablečný mošt - alerg. 1.1Rating:
1. Vepř. závitek, duš. rýže, šopský salát- aelrg. 1.1,3,7
2. Rattatouille s těstovinou a sýrem- alerg. 1.1,7
Wed
10.4.
Selská, červená řepa, čaj - alerg. 1.1,9
1. Smažená telápie , mích. bramb. s pažitkou- alerg. 1.1,3,4,7
2. Plněný paprikový lusk , mích, bramb. s pažitkou- alerg. 1.1,3,7
Thu
11.4.
Zelná s uzeninou, ovoce, čaj - alerg. 1.1,9Rating:
1. Jablková žemlovka- alerg. 1.1,3,7
2. Grenadýrský pochod/bramb., těstoviny, slanina, cibule/- alerg. 1.1,3,7
Fri
12.4.
Slepičí s fridát. nudlemi, čaj - alerg. 1.1,3,7,9
1. Kuřecí v hořčičné omáčce , houskový knedlík- alerg. 1.1,3,7,10
2. Vejce, dušený špenát, brambory- alerg. 1.1,3,7
Mon
15.4.
Bramborová, rajčatový sal., džus - alerg. 1.1,9Rating:
1. Zapeč. těstoviny s uz. kuř. masem, brok. nivou a zakys. smet. - alerg.1.1,3,7
2. Krůtí srdce na cibulce, pohanka -alerg. 1.1
Tue
16.4.
Rybí s hrachem, čaj - alerg. 1.1,4Rating:
1. Luhačovický špaček, mích bramb. , kompot - alerg. 1.1,3,7,10
2. Jablečný jáhelník, ovoce - alerg. 1.1,3,7
Wed
17.4.
Krupicová, čaj - alerg. 1.1,9Rating:
1. Vepř. přír. maso, jasmínová rýže, zelenina na másle - alerg. 1.1,7,10
2. Krůtí po štýrsku, brambory - alerg. 1.1
Thu
18.4.
Hovězí s kapáním, ovoce, jahodové mléko - alerg. 1.1,3,7,9Rating:
1. Mexické fazole, chléb- alerg. 1.1
2. Zapeč. rybí filé na zelenině, brambory - alerg. 1.1,3,4,7
Fri
19.4.
Zeleninová s červenou čočkou, čaj - alerg. 1.1,9
1. Kuřecí přír. řízek, pečené bramb., tatarská om.- alerg. 1.1,3,7,10
2. Kedlubnové řízečky,těstovinový salát- alerg. 1.1,3,7
Mon
22.4.
Rybí s pórkem, čaj - alerg. 1.1,4,9
1. Krůtí po srbsku, těstoviny- alerg. 1.1
2. Hrachová kaše s osmaž. cib., kváskový chléb- alerg.1.1
Tue
23.4.
Kroupová, mošt- alerg. 1.1,9
1. Vepř. pečeně, červ. zelí, bramb. knedlík- alerg. 1.1,3,
2. Tagliatelle s brokolicí a houbami - alerg. 1.1
Wed
24.4.
Borč, čaj - alerg. 1.1,7,9
1. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem- alerg. 1.1,3,7
2. Květákový mozeček, brambory, sal. z čínského zelí- alerg. 1.1,3,7
Thu
25.4.
Kuřecí s játrovými knedlíčky a těstovinou, ovoce, čaj - alerg. 1.1,3,9
1. Vejce, koprová omáčka , brambory- alerg. 1.1,3,7
2. Zapeč. těst. s treskou a zeleninou- alerg. 1.1,3,4,7
Fri
26.4.
Z hlávkového zelí, zel. obloha, džus - alerg. 1.1,7,9
1. Karbenátek, mích. brambory- alerg. 1.1,3,7,10
2. Jáhly s králíčím masem a zeleninou - alerg. 7
Mon
29.4.
Pohanková s bramborem, okurkový salát , čaj - alerg. 1.1,9
1. Krůtí játra na cibulce, rýže- alerg. 1.1
2. Zapeč. špecle s vepř. masem a zeleninou- alerg. 1.1,3,7
Tue
30.4.
Hrachová s krutóny, čaj - alerg. 1.1,9
1. Cikánský vepř. plátek, tětstoviny -alerg. 1.1
2. Zapeč. rybí filé se smet. a sýrem, bramb. ,mrkv.sal. s broskví- alerg. 1.1,3,4,7
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available