e-strava Jídelníček
ZŠ Komenského 68
Nový Jičín
[0210]
Ulrich software
Den Nabídka

1.11.
Hrstková , sal. s jablky, čaj - alerg. 9
1. Vepřové po znojemsku, rýže- alerg. 1.1
2. Bulgur jako rizoto s lososem a zel.- alerg. 1.1,4,7
Po
4.11.
Kuřecí , ovoce, čaj - alerg. 1.1,9Hodnocení:
1. Vejce, žampiónová omáčka, brambory- alerg. 1.1,3,7,12
2. Zapeč. pohanka s mletým kuř. masem- alerg. 3,7
Út
5.11.
Zeleninová s drožďovými knedlíčky, čaj - alerg. 1.1,3,7,9Hodnocení:
1. Přir. krůtí plátek, rýže, mrkvička na másle - alerg.1.1,7,10
2. Zapeč. nudle s tvarohem a jablky, ovoce - alerg. 1.1,3,7
St
6.11.
Hrstková , čaj - alerg. 1.1,9Hodnocení:
1. Zapeč,těst. s uz. masem, brok., zakys. smetanou a nivou - alerg. 1.1,3,7
2. Kedlubnové řízečky, brambory- alerg. 1.1,3,7,12
3.
Čt
7.11.
Italská, šopský sal., čaj - alerg. 1.1,7,9Hodnocení:
1. Nugetky z tresky , bramborová kaše- alerg. 1.1,3,4,7,12
2. Játra po uhersku, divoká rýže - alerg. 1.1,7

8.11.
Rýžová, čaj - alerg. 1.1,9Hodnocení:
1. Moravský vrabec, kedlubnové zelí, bramb. knedlík- alerg. 1.1,3,7
2. Zeleninový kuskus s parmazánem- alerg. 1.1,7
Po
11.11.
Písmenková, malinové mléko - alerg. 1.1,7,9Hodnocení:
1. Hrachová kaše s cibulkou , chléb- alerg. 1.1
2. Rybí filé na zelenině, mích. bramb., - alerg. 1.1,4,7,12
Út
12.11.
Selská, čaj- alerg. 1.1,9Hodnocení:
1. Vepř. pl. na barev. pepři, rýže, sal. z čínského zelí- alerg. 1.1,10
2. Vejce, cibulová omáčka, brambory- alerg. 1.1,3,7,12
St
13.11.
Pórková, čaj - alerg. 1.1,3,7,9Hodnocení:
1. Sekaná pečeně, mích.bramb. s pažitkou, jablk. kompot- alerg.1.1,3,7,12
2. Luštěninový karbenátek se zeleninovým salátkem , jogurtový dip- alerg. 1.1,3,7
Čt
14.11.
Gulášová, ovoce, čaj - alerg. 1.1,9,12Hodnocení:
1. Krupice s kakaem a máslem- alerg. 1.1,3,7
2. Halušky s kysaným zelím a uzeninou- 1.1,3,

15.11.
Špenátová s krutóny, čaj - alerg. 1.1,3,9Hodnocení:
1. Smažený kuřecí řízek, bramb. salát- 1.1.3.7,9,10,12
2. Penne s kečupem a mozzarellou, ovoce - alerg. 1.1,7
Po
18.11.
Zeleninová s tarhoňou, čaj - alerg. 1.1,9Hodnocení:
1. Zapeč. bramb. špecle s vepř. masem a zel., zelný sal. - alerg.1.1,3,7
2. Guláš z krůtího srdce , chléb - alerg. 1.1
Út
19.11.
Z vaječné jíšky, ovoce ,džus - alerg. 1.1,3,7,9Hodnocení:
1. Kuřecí na smet. , houskový knedlík- alerg. 1.1,3,7,9
2. Hovězí v kapustě, brambory - alerg.1.1,12
St
20.11.
Fazolová s rajským protlakem, okurkový sal. s jogurtem, čaj - alerg.1.1,7Hodnocení:
1. Ryba v těstíčku, mích. brambory- alerg. 1.1,3,4,7,12
2. Česnekový kuskus s králíčím masem - alerg. 1.1,7
Čt
21.11.
Bramborová,steril. okurek , pistáciové mléko - alerg. 1.1,7,8,9,12
1. Rizoto s krůtím masem - alerg. 7
2. Červená čočka s cuketou a tofu, slunečnicový chléb- alerg. 1.1,6,11

22.11.
Vločková, čaj - alerg. 1.1,9
1. Vepř. přír. řízek, americké bramb., zel. obloha- alerg. 1.1,10
2. Pohanková kaše s medem, jablky a skořicí , ovoce - alerg.7
Po
25.11.
Slepičí s nudlema, jahodové mléko - alerg. 1.1,7,9
1. Kovbojské fazole, chléb- alerg. 1.1
2. Rybí filé na másle , brambory, mrkvový sal. - alerg.1.1,4,7,12
Út
26.11.
Kedlubnová, kompot, čaj - alerg.1.1,9
1. Pečené kuřecí stehno , brambory s jarní cib.- alerg.1.1,7,12
2. Špenátové rizoto- alerg. 7
St
27.11.
Zelná s uzeninou, ovoce, čaj - alerg. 1.1,7,12
1. Bramborové šišky s mákem- alerg. 1.1,3,8,11
2. Těstovinový sal. s kuřecím masem a zeleninou- alerg. 1.1,7
Čt
28.11.
Pohanková, čaj - alerg. 9
1. Znojemský krůtí guláš, těstoviny- alerg. 1.1,9
2. Vejce, fazolové lusky na smet., brambory- alerg. 1.1,3,12

29.11.
Kmínová s kapáním , jabllečno meruňkový mošt- alerg. 1.1,3,7,9
1. Vepřové nudličky gyros, rýže basmati s kukuřicí- alerg. 1.1,9
2. Žampióny plněné ml. masem, brambory, zel. salát- alerg. 1.1,3,9,12
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.