e-strava Jídelníček
ZŠ Komenského 68
Nový Jičín
[0210]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
1.2.
Z míchaných luštěnin, zelný sal. s ředkvičkou, čaj - alerg. 9
1. Vepřové po znojemsku, rýže- alerg. 1.1,9
Út
2.2.
Vločková, džus - alerg. 1.1,1.4,9
1. Krůtí játra po tyrolsku , houskový knedlík- alerg. 1.1,3,7,10
St
3.2.
Francouzská, ananasový kompot, čaj - alerg. 1.1,9
1. Ryba v byl. těstíčku, brambory - alerg. 1.1,3,4,7
Čt
4.2.
Hovězí s masem a těst., čaj - alerg. 1.1,9
1. Vejce, červená čočka s rajčaty, chléb- alerg. 1.1,3

5.2.
Z hlávkového zelí,sal. z červené řepy , čaj - alerg. 1.1,7,9
1. Vepř. závitek s mozzarellou a angl. slaninou, mích. bramb.- alerg. 1.1,7,10
Po
8.2.
Bramborová s paprikami, čínské zelí s mrkví, čaj - alerg. 1.1,7,9
1. Bulgur s quinoa s kuřecím masem a zeleninou - alerg.1.1,9
Út
9.2.
Čočková, džus - alerg. 1.1,3,7
1. Cikánské žebírko, těstoviny- alerg. 1.1,9
St
10.2.
Gulášová, kakao, ovoce - alerg. 1.1,7,9
1. Jablkový závin- alerg. 1.1,3,7
Čt
11.2.
Kmínová s krutony,čaj - alerg. 1.1,3,7,9
1. Krůtí na slanině, rýže tří barev- alerg. 1.1

12.2.
Kapustová, čaj - alerg. 1.1,9
1. Holandský řízek , brambory s pažitkou, zel. obloha- alerg. 1.1,3,7
Po
15.2.
Písmenková, čaj - alerg. 1.1,9
1. Vejce , pažitková omáčka, brambory- alerg. 1.1,3,7
Út
16.2.
Brokolicová, ochucené mléko - alerg. 1.1,9
1. Krůtí plátek na žampiónech, hrášková rýže- alerg. 1.1,9,10
St
17.2.
Hrstková, ovoce , čaj s medem - alerg. 1.1,9
1. Čevapčiči, brambory, jogurtový dip - alerg. 1.1,3,7,10
Čt
18.2.
Česneková s bramborem, okurkový sal., čaj - alerg. 1.1,9
1. Zapékané těstoviny s tuňákem- alerg. 1.1,3,4,7

19.2.
Jáhlová, čaj - alerg. 9
1. Moravský vrabec, dušený špenát , farmářský knedlík- alerg. 1.1,3,7
Po
22.2.
Zeleninová s tarhoňou, vanilkové mléko - alerg. 1.1,7,9
1. Horňácký guláš , chléb- alerg. 1.1,9
Út
23.2.
Kulajda, ledový sal. s rajčaty , čaj - alerg. 1.1,3,7,9
1. Kuřecí řízek v sezamovém obalu, bramb. kaše- alerg. 1.1,3,7,11
St
24.2.
Hrachová s uzeninou, ovoce, čaj - alerg. 1.1,9
1. Rýžový nákyp s ovocem- alerg. 3,7
Čt
25.2.
Rybí s bramborem, čaj - alerg. 1.1,4,9
1. Vepřový přír. plátek , mích. brambory, fazolky s angl. sl.- alerg. 7,10

26.2.
Pórková s oves. vločkama, mošt- alerg. 1.1,1.4,3,9
1. Vepřové po bratislavsku , houskový knedlík- alerg. 1.1,3,7,10
Po
1.3.
Z míchaných luštěnin, zelný sal.s ananasem , čaj - alerg. 1.1,9
1. Zapeč. bramb. špecle s krůtím masem a zel. - alerg.1.1,3,7,9
Út
2.3.
Krupicová, ledový sal., čaj - alerg. 1.1,3,9
1. Kuřecí přír. pl. na medu a zázvoru, rýže- alerg. 1.1,10
St
3.3.
Pórková s vejcem, ochucené mléko - alerg.1.1,3,7,9
1. Plovdivské maso, těstoviny -alerg. 1.1
Čt
4.3.
Rýžová, červená řepa, džus - alerg. 1.1,9
1. Rybí filé zapečené se sýrem a smet. ,brambory- alerg. 1.1,4,7,9

5.3.
Krůtí se smaž. hráškem , čaj - alerg. 1.1,3,7,9
1. Segedínský guláš, houskový knedlík - alerg. 1.1,3,7
Po
15.3.
Hovězí s rýží, pudink, čaj - alerg. 1.1,3,7,9
1. Párek, hrachová kaše, chléb- alerg. 1.1,9
Út
16.3.
Zeleninová s kapáním, okurkový sal. s paprikou, čaj - alerg. 1.1,3,7,9
1. Kuřecí přír. řízek na hlívě, mích. brambory- alerg. 1.1,9,10
St
17.3.
Z rybího filé s pórkem, kompot, čaj - alerg. 1.1,4,9
1. Pštrosí vejce , bramborová kaše - alerg. 1.1,3,7,9
Čt
18.3.
Boršč, ovoce, bílá káva- alerg. 1.1,7,9
1. Bavorské vdolky- alerg. 1.1,3,7

19.3.
Kroupová, čaj - alerg. 1.1,9
1. Bramborový knedlík plněný uzeninou, kysané zelí- alerg. 1.1,3
Po
22.3.
Bramborová, sal. z červeného zelí s křenem, čaj - alerg.1.1,9
1. Játra na cibulce, rýže- alerg. 1.1,9
Út
23.3.
Kuřecí s oves. vločkama ,čaj - alerg. 1.1,1.4,9
1. Kuřecí na smetaně, houskový knedlík - alerg. 1.1,3,7,9,10
St
24.3.
Italská, mrkvový sal. s jablky , čaj - alerg. 1.1,9
1. Rybí filé na másle, mích. brambory - alerg. 1.1,4,7
Čt
25.3.
Fazolová, steril. okurek , čaj - alerg. 1.1,9
1. Těstoviny po lotrinsku- alerg. 1.1,7

26.3.
Dýňová s krutony, čaj - alerg. 1.1,3,7
1. Přírodní krůtí plátek , opék. brambory, byl. omáčka- alerg. 1.1,7,10
Po
29.3.
1.
Út
30.3.
1.
St
31.3.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.