e-strava Jídelníček
ZŠ Komenského 68
Nový Jičín
[0210]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka

1.11.
Květáková, čaj se sirupem- alerg. 1.1,9
1. Holandský řízek , brambory, zeleninová obloha- alerg. 1.1,3
2. Grenadýrský pochod/ brambory, těstoviny,uz. slanina/ alerg. 1.1,3,7
Po
4.11.
Hovězí s masem a nudlemi , ovoce, čaj - alerg. 1.1,9
1. Vejce, žampionová omáčka, brambory, - alerg. 1.1,3,7
2. Zapečená pohanka s hov. masem a brokolicí - alerg. 1.1,3
Út
5.11.
Z míchaných luštěnin, čaj s citr., - alerg. 1.1
1. Plovdivské krůtí maso/ s rajským protlakem/ , těstoviny - alerg.1.1
2. Kapie plněná kuskusem a nivou, brambory - alerg.1.1,7
St
6.11.
Zeleninová s drožďovými knedlíčky, džus - alerg. 9
1. Kuřecí přír. plátek na kmíně,jasmínová rýže, červ. řepa- alerg. 1.1,10
2. Nudle s tvarohem a jablky, ovoce- alerg. 1.1,3,7
Čt
7.11.
Rajská s těstovinou, šopský salát, čaj - alerg. 1.1,3,7
1. Rybí prsty, mích. brambory - alerg. 1.1,3,4,7
2. Bulgur s quinoa a černou čočkou s vepř. masem- alerg. 1.1

8.11.
Vločková, mléko - alerg. 1.1,7
1. Vepřové po bratislavsku, houskový knedlík- alerg. 1.1,3,7
2. Pečené kachní stehno , červ. zelí, houskový knedlík - alerg. 1.1,3,7
Po
11.11.
Písmenková, ochucené mléko- alerg.1.1,3,7,9
1. Párek, hrachová kaše, chléb- alerg. 1.1
2. Zap. bramb. s lososem a list. špenátem,sal . ze steril . zelí- alerg. 1.1,4,7
Út
12.11.
Pol. z rybího filé s pórkem, čaj - alerg. 1.1,4
1. Vepř. přír. kostky, faz. lusky se slaninou, rýže- alerg. 1.1,10
2. Těstovinový sal. se šunkou a zeleninou - alerg. 1.1,3,7
St
13.11.
Frankfurtská, ovoce , čaj - alerg. 1.1,9
1. Krupicová kaše s kakaem- alerg.1.1,7
2. Halušky se steril . zelím a uz. masem- alerg. 1.1,3,7
Čt
14.11.
Květáková, čaj - alerg. 1.1,9
1. Kuř. plátek na barevném pepři, opékané brambory,bylinkový dip - alerg. 1.1,7
2. Zeleninové řízečky, opékané brambory , byl. dip - alerg.1.1,3,7

15.11.
Pohanková , ovoce , bylinkový čaj - alerg. 1.1,9
1. Moravský vrabec, kedlubnové zelí, farmářský knedlík - alerg. 1.1,3
2. Vejce, cibulová omáčka, brambory- alerg. 1.1,3,7
Po
18.11.
Rýžová, ovoce , čaj- alerg. 7
1. Vepřové na paprice, těstoviny- alerg. 1.1,3,7
2. Kuskus se zeleninou a mozzarellou- alerg. 1.1,7
Út
19.11.
Pórková s ovesnými vločkami, mléko - alerg. 1.1,7
1. Sekaná pečeně, mích brambory, kompot- alerg. 1.1,3,7
2. Luštěninový karbenátek se zeleninovým salátem, jogurt. dip- alerg. 1.1,3,7
St
20.11.
Fazolová s rajským protlakem , bílá káva - alerg. 1.1,7
1. Smetanové brambory s kuřecím masem , okurkový salát- alerg. 1.1,7
2. Ovocný koláč, ovoce- alerg. 1.1,3,7
Čt
21.11.
Česneková s bramborem, zelný sal. s rajčaty, čaj - alerg. 1.1,3
1. Hovězí po znojemsku, rýže- alerg. 1.1
2. Rybí filé na zelenině, zelená čočka- alerg. 1.1,4

22.11.
Špenátová s těst. a s cizrnou, čaj - alerg. 1.1,3
1. Smažený kuřecí řízek, bramborový salát- alerg. 1.1,3,7
2. Špagety s kečupem a sýrem, ovoce- alerg. 1.1,3,7
Po
25.11.
Krůtí se smaženým hráškem, mléko - alerg. 1.1,3,7
1. Mexické fazole, chléb- alerg. 1.1
2. Tarhoňa s uz. kuřecím masem, cuketou a sýrem- alerg. 1.1,3,7
Út
26.11.
Selská, čaj - alerg.1.1,3
1. Krůtí plátek na hlívě, rýže s kukuřicí- alerg. 1.1
2. Vejce, kedlubny na smetaně, brambory- alerg. 1.1,3,7
St
27.11.
Jáhlová,šopský salát , čaj - alerg. 1.1,3,7
1. Rybí prsty , mích. brambory- alerg. 1.1,3,4,7
2. Džuveč / rýže, vepř. maso, paprika, rajčata/ - alerg. 1.1
Čt
28.11.
Boršč, ovoce , čaj s citr.- alerg. 1.1,7
1. Kynuté knedlíky s povidly a tvarohem - alerg.1.1,3,7
2. Špecle s nivou a česnekem- alerg. 1.1,3,7

29.11.
Zeleninová, čaj - alerg. 1.1,7
1. Segedínský guláš, houskový knedlík - alerg. 1.1,3,7
2. Ratatouille s těstovinou a sýrem- alerg. 1.1,3,7
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.