e-strava Jídelníček
ZŠ Komenského 68
Nový Jičín
[0210]
Ulrich software
Den Nabídka
Čt
2.5.
Hovězí s rýží, voda se sirupem - alerg. 1.1,9Hodnocení:
1. Debrecínský guláš, houskový knedlík- alerg. 1.1,3,7
2. Nudle s perníkem a máslem, ovoce - alerg.1.1,7

3.5.
Italská, nektarinkový kompot , čaj - alerg.1.1,9
1. Kuřecí stehno ala bažant, mích. brambory - alerg. 1.1,7,9
2. Špenátové rizoto - alerg. 7
Po
6.5.
Kedlubnová s bramborem, zelný sal. s ananasem - alerg.1.1,7,9
1. Bulgur s kuř. masem jako rizoto- alerg.1.1,7
2. Krůtí játra na tymiánu, pohanka - alerg. 1.1
Út
7.5.
Francouzská, džus - alerg. 1.1,9
1. Krůtí na paprice, penne- alerg. 1.1
2. Kapie plněná kuskusem a nivou, mích. brambory- alerg. 1.1,7
Čt
9.5.
Z vaječné jíšky,ovoce, karamelové mléko- alerg. 1.1,3,7,9
1. Horňácký guláš, chléb - 1.1
2. Zapečené těst. se špenátem a tofu- alerg.1.1, 3,7

10.5.
Rybí s bramborem, voda se sirupem - alerg. 1.1,4,9
1. Vepř. přír. plátek, bramb. kaše s pažitkou, led.sal. s rajčaty- alerg. 1.1,7,10
2. Bramborové špecle s mákem, ovoce - alerg. 1.1,3,7
Po
13.5.
Rýžová, čaj - alerg. 1.1,9
1. Plovdivské maso, těstoviny- alerg. 1.1
2. Vejce, fazolové lusky na smetaně, brambory- alerg. 1.1,3,7
Út
14.5.
Brokolicová, čínské zelí s cizrnou , čaj - alerg. 1.1,3,9
1. Kuřecí přírodní řízek na červ. pepři, rýže- alerg. 1.1,10
2. Zapeč. cuketa se šunkou, brambory- alerg. 1.1,3,7
St
15.5.
Fazolová s rajským protlakem, mrkvový sal. s jablky , čaj- alerg. 1.1,9
1. Ryba v bylinkovém těstíčku, brambory- alerg. 1.1,3,4,7
2. Krůtí na kari, čínské nudle- alerg. 1.1
Čt
16.5.
Frankfurtská s bramborem, ovoce, voda se sirupem - alerg. 1.1,9
1. Krupicová kaše s kakaem- alerg. 1.1,7
2. Brynzové halušky s angl. slaninou- alerg. 1.1,3,7

17.5.
Kuřecí se smaž. hráškem,čaj - alerg. 1.1,3,7,9
1. Segedínský guláš, houskový knedlík- alerg. 1.1,3,7,9
2. Kuskus se zeleninou a mozzarelou- alerg. 1.1,7
Po
20.5.
Krůtí s těst. rýží, steril. okurek, jahodové mléko - alerg. 1.1,7,9
1. Vejce, horská čočka na kyselo, chléb- alerg. 1.1,3
2. Milánské brambory/ uz. maso, sýr, rajčata, žamp. / alerg.1.1,7
Út
21.5.
Kroupová, čaj - alerg. 1.1,9
1. Krůtí vrabec, hl. bílé zelí, bramborový knedlík - alerg. 1.1,3,7,9
2. Jáhlové rizoto s králíčím masem a zel. - alerg. 1.1,7
St
22.5.
Špenátová, voda se sirupem - alerg. 1.1,3,9
1. Sekaná pečeně, mích. bramb. s pažitkou, kompot - alerg.1.1,3,7,10
2. Rýžová kaše s čokoládou, ovoce - alerg. 1.1,7
Čt
23.5.
Zeleninová s drožď. knedlíčky, zelný sal. s koprem , čaj - alerg. 1.1,3,9
1. Smetanové brambory s kuřecím masem- alerg. 1.1,3,7
2. Krůtí játra po uhersku, divoká rýže- alerg.1.1,7

24.5.
Z mích. luštěnin, meruňkový mošt, hl. salát - alerg. 1.1,9
1. Hov. po znojemsku, jasmínová rýže- alerg. 1.1
2. Rybí karbenátek, brambory- alerg. 1.1,3,4,7
Po
27.5.
Kuřecí s masem a těst., čaj - alerg. 1.1,3,9
1. Vejce, pažitková om., brambory- alerg. 1.1,3,7
2. Mexický těst. salát s kuřecím masem- alerg. 1.1,3,7,10
Út
28.5.
Zeleninová s tarhoňou, voda se sirupem - alerg. 1.1,3,9
1. Vepř. plátek na hlívě, rýže, červená řepa- alerg. 1.1,10
2. Guláš z krůtího srdce , kváskový chléb- alerg. 1.1
St
29.5.
Čočková s uzeninou, ovoce, mléko - alerg. 1.1,3,7,9
1. Kynuté knedlíky s povidly a tvarohem- alerg. 1.1,3,7
2. Kuskus s vepř. masem a zeleninou- alerg. 1.1,7
Čt
30.5.
Bramborová, okurkový sal. čaj - alerg. 1.1,9
1. Zapeč. těstoviny s tuňákem a lososem- alerg. 1.1,3,4,7
2. Beskydská směs/vepř. maso, klob., žamp., zel/, pohanka- alerg.1.1

31.5.
Krupicová,džus - alerg. 1.1,3,9
1. Kuřecí řízek, bramb. salát bez majonézy- alerg. 1.1,3,7,10
2. Tagliatelle s kečupem a sýrem, ovoce- alerg. 1.1,7
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.