e-strava Jídelníček
ZŠ Komenského 68
Nový Jičín
[0210]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
1.4.
Hovězí s masem a těst. , mléko - alerg. 1.1,3,7,9
1. Vejce, červená čočka po italsku, chléb- alerg. 1.1,3
2. Těstoviny po lotrinsku/vepř. maso, zakys. smetana/- alerg. 1.1,3,7
Út
2.4.
Hrstková, zelený čaj - alerg. 1.1,9
1. Kuřecí přír. řízek , zeleninová rýže- alerg. 1.1,10
2. Pohankový nákyp s ovocem , ovoce- alerg. 3,7
St
3.4.
Uzená s kroupami, zelný sal. s koprem, ovocný čaj- alerg. 1.1,9
1. Francouzské brambory/bramb.,uz. maso, smetana/ - alerg. 1.1,3,7
2. Pórkové placičky- alerg. 1.1,3,7
Čt
4.4.
Krupicová, jablkový kompot, čaj s rakytníkem - alerg. 1.1,3,7
1. Kuřecí stehno ala bažant ,mích. br. s pažitkou- alerg. 7
2. Rybí placičky, bulgur s quinoa a zeleninou- alerg. 1.1,3,4,7

5.4.
Kedlubnová s bramborem, bylinkový čaj- alerg. 1.1, 9
1. Znojemský vepř. guláš, těstoviny- alerg. 1.1,3
2. Zapečené bramb. s brokolicí a uz. tofu- alerg. 1.1,3,7
Po
8.4.
Bramborová, červ. zelí s křenem , čaj s citr. - alerg. 1.1,9
1. Krůtí játra na cibulce, rýže- alerg. 1.1
2. Zapečené špecle s vepř. masem a zeleninou- alerg. 1.1,3,7
Út
9.4.
Kuřecí s bulgurem , bylinkový čaj - alerg. 1.1,9
1. Hamburský vepř. plátek , houskový knedlík- alerg. 1.1,3,7
2. Těstovinový sal. s francouzkou zálivkou - alerg. 1.1,3,7
St
10.4.
Italská, mrkvový sal. s meruňkami , zelený čaj - alerg. 1.1,3,9
1. Rybí filé na másle, mích. brambory- alerg. 1.1,4,7
2. Kuřecí rizoto po japonsku- alerg. 7
Čt
11.4.
Hrachová s párkem, ovoce, čaj se sirupem- alerg. 1.1,9
1. Jablková žemlovka- alerg. 1.1,3,7
2. Krůtí po štýrsku / krůtí, angl. slanina/brambory- alerg. 1.1

12.4.
Kulajda, šípkový čaj - alerg. 1.1,3,7
1. Holandský řízek , brambory s jarní cib., obloha- alerg. 1.1,3,7
2. Guláš z hlívy ústřičné , chléb - alerg. 1.1
Po
15.4.
Krůtí s játr. knedlíčky a těst. , čaj s citr. - alerg. 1.1,3,7
1. Vejce, pažitková omáčka, brambory- alerg. 1.1,3,7
2. Česnekový kuskus s krůtím masem a zel.- alerg.1.1
Út
16.4.
Vločková, kokosová tyčinka , ovocný čaj - alerg. 1.1,3,7,8
1. Pečené vepř. maso, červ. hl. zelí, bramb. knedlík - alerg. 1.1,3,7
2. Bulgur s quinoa a pohankou s tuňákem a faz. mungo- alerg. 1.1,4
St
17.4.
Čočková, čokoládové mléko , červená řepa- alerg. 1.1,3,7,9
1. Zapečené těstoviny se špenátem a šunkou- alerg. 1.1,3,7
2. Srbská musaka , brambory- alerg. 1.1,3
Út
23.4.
Z míchaných luštěnin, džus- alerg. 1.1,3,9
1. Rizoto s vepř. masem , zelný sal. s rajčaty- alerg. 1.1,7
2. Špenátové špecle s nivovou omáčkou- alerg. 1.1,3,7
St
24.4.
Zeleninová s kapáním, okurk. sal. se zakys. smet., černý čaj- alerg. 1.1,3,7,9
1. Smažený kuřecí řízek, mích. brambor - alerg. 1.1,3,7
2. Jáhly s treskou a zeleninou - alerg. 4
Čt
25.4.
Zelná s uzeninou , bílá káva- alerg. 1.1,7
1. Buchty plněné povidly- alerg. 1.1,3,7
2. Pikantní fazolová směs s klobásou , bageta - alerg. 1.1,3,7

26.4.
Hovězí s fridát. nudlemi, ovoce, bylinkový čaj alerg. 1.1,3,7,9
1. Vepř. přír. kostky , mích. zel. na másle , jasmínová rýže- alerg.1.1,7,10
2. Vejce , okurková omáčka, brambory- alerg. 1.1,3,7
Po
29.4.
Rybí s bramborem, zelený čaj - alerg. 1.1,4,7
1. Špagety s vepř. masem- alerg. 1.1,3,7
2. Kapustový karbenátek , brambory- alerg. 1.1,3,7
Út
30.4.
Kuřecí s těst. kuřátky , čínské zelí s cizrnou, ovocný čaj - alerg. 1.1,3
1. Krůtí plátek na žampionech , kari rýže- alerg. 1.1
2. Vepř. srdce na smetaně, houskový knedlík- alerg. 1.1,3,7
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.