e-strava Jídelníček
ZŠ Komenského 68
Nový Jičín
[0210]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
3.2.
Hovězí s fritátovými nudlemi, čínské zelí s paprikou , čaj - alerg. 1.1,3,7,9
1. Krůtí játra na cibulce, rýže- alerg. 1.1
2. Smetanové brambory s nivou- alerg. 1.1,3,7
Út
4.2.
Jáhlová, džus - alerg. 9
1. Vepř. plátek na smetaně, houskový knedlík- alerg. 1.1,3,7
2. Hovězí v kapustě, brambory- alerg. 1.1
St
5.2.
Zelná s klobásou, ovoce, kakao - alerg. 1.1,7
1. Buchty plněné povidy - alerg. 1.1,3,7
2. Gnocchi se špenátem a anglickou slaninou- alerg. 1.1,3,7
Čt
6.2.
Rajská s ovesnými vločkami, okurkový salát , čaj - alerg- 1.1,1.4,9
1. Zapékané rybí filé se sýrem a smetanou, brambory- alerg. 1.1,4,7
2. Šoulet s vepř. masem a zeleninou/ kroupy , vepř. maso, zelenina/ - alerg. 1.1

7.2.
Kedlubnová, kompot , zelený čaj - alerg. 1.1,9
1. Kuřecí stehno na másle, mích.brambory - alerg. 7
2. Tagliatelle s brokolicí a žampióny- alerg. 1.1,3,7
Po
10.2.
Zeleninová s drožď. knedlíčky,zelný sal. s mrkví, džus- alerg. 1.1,3,9
1. Vepřové na kmíně, těstoviny- alerg. 1.1,3,10
2. Zapečené brambory se šunkou a špenátem- alerg. 1.1,3,7
Út
11.2.
Z míchaných luštěnin,čaj s citr. - alerg. 1.1
1. Kuř.řízek v sýr. těstíčku , bramb.se zel. cib., rajčatový sal.- alerg.1.1, 3,7
2. Guláš z hlívy ústřičné , chléb, ovoce - alerg. 1.1
St
12.2.
Česneková s bramborem, ovoce, čaj - alerg. 1.1,9
1. Masové koule, rajská omáčka, rýže- alerg. 1.1,3
2. Rizoto s treskou a zeleninou syp. sýrem- alerg. 4,7
Čt
13.2.
Krůtí vývar s těst. rýží a masem , mléko, šl.tvaroh s cornfl.- alerg.1.1,7,9
1. Vejce, čočka na kyselo, chléb- alerg. 1.1,3
2. Kuskus s krůtím masem a zeleninou- alerg. 1.1,7

14.2.
Krupicová, čaj s citr., - alerg. 1.1,3,7
1. Záhorácký závitek /vepř. maso, kys. zelí, angl. slan./ , bramb. kn.- alerg1.1,3
2. Pohanková kaše s medem , jablky a skořicí , ovoce- alerg.1.1,7
Po
17.2.
Hrachová s krutóny, čaj se sirupem- alerg. 1.1,3,7
1. Špagety s vepř. masem- alerg. 1.1,3
2. Kuřecí na kari , čínské nudle- alerg. 1.1,3,7
Út
18.2.
Kroupová, bylinkový čaj - alerg. 1.1,9
1. Kuřecí plátek na barevném pepři , jasmínová rýže, hl. salát - alerg. 1.1
2. Jitrnicový prejt , kysané zelí, brambory- alerg. 1.1
St
19.2.
Špenátová, jablko- hruškový kompot, džus- alerg. 1.1,3
1. Smažený platýs , mích. brambory - alerg. 1.1,3,4,7
2. Zapečená pohanka s hov. masem a brokolicí- alerg.1.1,7
Čt
20.2.
Hov. vývar s těstovinou, bylinkový čaj - alerg. 1.1,9
1. Bramborové šišky s mákem- alerg. 1.1,3,7
2. Mexické fazole, chléb- alerg. 1.1,1.2,

21.2.
Vločková, čaj - alerg. 1.1, 1.4
1. Vepřový guláš, houskový knedlík- alerg.1.1,3,7
2. Vejce, fazolové lusky na smetaně , brambory- alerg. 1.1,3,7
Po
24.2.
Drůbeží s květákem, kyselý okurek, ochucené mléko - alerg. 1.1,7
1. Párek, hrachová kaše , chléb- alerg. 1.1
2. Milánské brambory/ uz. maso, žampiony, rajčata / - alerg. 1.1,3,7
Út
25.2.
Rybí s pórkem, čaj se sirupem - alerg. 1.1,4
1. Kuřecí přír. řízek, mích. brambory, fazolky na angl. sl.- alerg. 1.1,7
2. Duo jogurtových knedlíků s máslem a skořicí - alerg. 1.1,3,7
St
26.2.
Rýžová, červená řepa, džus - alerg. 1.1,9
1. Těstoviny po lotrinsku/vepř. plec, zakys. smet, kečup/- alerg. 1.1,3,7
2. Bramborový guláš, chléb- alerg. 1.1
Čt
27.2.
Z vaječné jíšky, ovocný salát, zelený čaj - alerg. 1.1,3
1. Sekaná pečeně , bramborová kaše- alerg. 1.1,3,7
2. Kedlubnové řízečky , těstovinový salát- alerg. 1.1,3,7

28.2.
Pohanková s bramborem, zelný sal. s koprem , čaj
1. Hovězí na slanině, rýže- alerg. 1.1
2. Bulgur jako rizoto s tuňákem- alerg. 1.1,4,7
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.