e-strava Menu
ZŠ a MŠ Suchdol n. Odrou
Suchdol nad Odrou
[0191]
Ulrich software
Day Choice
Tue
2.4.
Polévka gulášová /1,3,6,7,9,10/Rating:
1. Šišky s mákem /1,3,7/
2. Smetanové ragú s kuřecím masem, bulgurem a quinoou /1,7/
Wed
3.4.
Polévka květáková /1,3,6,7,9,10/Rating:
1. Rybí filé se sýrem, bramborová kaše, zeleninový salát /1,3,4,7/
2. Makedonské hovězí nudličky, rýže /1/
Thu
4.4.
Polévka zeleninová /1,3,6,7,9,10/Rating:
1. Kuřecí stehno, rýže, zeleninový salát /7/
2. Mac a cheese - těstoviny se sýrovou omáčkou a slaninou /1,3,7/
Fri
5.4.
Polévka mrkvová /1,3,6,7,9,10/Rating:
1. Frankfurtská vepřová pečeně, těstoviny /1,3/
2. Skládaný salát s celerem, pečivo /1,3,7,9/
Mon
8.4.
Polévka krupicová s vejci /1,3,6,7,9,10/Rating:
1. Meat loaf - sekaná s hráškem, zelenina, bramborová kaše /1,3,7,10/
2. Cizrnový salát s tuňákem, pečivo /1,4,7,10/
Tue
9.4.
Polévka zeleninová s bulgurem /1,3,6,7,9,10/Rating:
1. Fazole na kyselo, uzenina, chléb, okurek /1,3,7/
2. Cikánská pečeně, rýže, zeleninový salát /1/
Wed
10.4.
Polévka brokolicová /1,3,6,7,9,10/Rating:
1. Kuřecí přírodní plátek, brambory, kompot /1,7/
2. Houbový kuba, okurek /1/
Thu
11.4.
Polévka jáhlová /1,3,6,7,9,10/Rating:
1. Segedínský guláš, houskový knedlík /1,3,7/
2. Vločková kaše /1,7/
Fri
12.4.
Polévka rajská /1,3,6,7,9,10/Rating:
1. Zapečené těstoviny s mletým veprovým masem, zeleninový salát /1,3,7/
2. Hovězí na česneku, špecle, zeleninový salát /1,3,7/
Mon
15.4.
Polévka čočková /1,3,6,7,9,10/Rating:
1. Rizoto s vepřovým masem, sýr, zeleninový salát /7/
2. Sójové kostky, bulgur, zeleninový salát /1,6/
Tue
16.4.
Polévka kmínová s vejci /1,3,6,7,9,10/Rating:
1. Kuře na zelí, bramborový knedlík /1,3,7/
2. Smetanová tarhoňa s kuřecím masem /1,3,7/
Wed
17.4.
Polévka zeleninová s pohankou /1,3,6,7,9,10/Rating:
1. Rybí kuličky v rajské omáčce, rýže /1,4,7/
2. Zapečená brokolice, brambory, zeleninový salát /1,7/
Thu
18.4.
Polévka kukuřičný krém /1,3,6,7,9,10/Rating:
1. Hovězí pečeně protýkaná, bramborová kaše, zeleninový salát /1,7,9/
2. Těstovinový salát s kuřecím masem /1,3,7/
Fri
19.4.
Polévka kulajda /1,3,6,7,9,10/
1. Žemlovka s jablky /1,3,7/
2. Přírodní vepřový plátek, kuskus, zeleninový salát /1/
Mon
22.4.
Polévka kroupová /1,3,6,7,9,10/Rating:
1. Kuřecí po italsku, těstoviny /1,3,7/
2. Zeleninové smaženky, brambory, zeleninový salát /1,3,7/
Tue
23.4.
Polévka zelňačka /1,3,6,7,9,10/Rating:
1. Hovězí na slanině, brambory, zeleninový salát /1/
2. Kuřecí stripsy, mangová rýže, teriyaki omáčka /1,3,5,6,11/
Wed
24.4.
Polévka z vaječné jíšky /1,3,6,7,9,10/Rating:
1. Hamburská kýta, houskový knedlík /1,3,7,9/
2. Játra na cibulce, rýže /1/
Thu
25.4.
Polévka celerová /1,3,6,7,9,10/
1. Čočka po brněnsku, chléb, okurek /1,3,7,9/
2. Závitek se šunkou a sýrem, brambory, zeleninový salát /1,7,10/
Fri
26.4.
Polévka špenátová /1,3,6,7,9,10/
1. Vepřové hašé, bramborová kaše, kompot /1,3,7/
2. Zapečené nudle s tvarohem /1,3,7/
Mon
29.4.
Polévka masový krém /1,3,6,7,9,10/
1. Honzíkovy buchty /1,3,7/
2. Ďábelská masová směs, pečené brambory /1/
Tue
30.4.
Polévka selská /1,3,6,7,9,10/
1. Buffalo kuřecí paličky, bramborová kaše, zeleninový salát /1,5,6,9,11/
2. Luštěninové rizoto s kroupami a bulgurem /1,9/
Thu
2.5.
Polévka hovězí vývar s játrovými knedlíčky /1,3,6,7,9,10/
1. Rybí prsty, bramborová kaše, zeleninový salát /1,3,4,7/
2. Vepřová kotleta, rýže, zeleninový salát /1/
Fri
3.5.
Polévka zeleninová /1,3,6,7,9,10/
1. Maďarské obložené zelí, bramborový knedlík /1,3,7/
2. Hovězí na paprikách, špecle /1,3,7/
Mon
6.5.
1.
Tue
7.5.
1.
2.
Thu
9.5.
1.
2.
Fri
10.5.
1.
2.
Mon
13.5.
1.
2.
Tue
14.5.
1.
2.
Wed
15.5.
1.
2.
Thu
16.5.
1.
2.
Fri
17.5.
1.
2.
Mon
20.5.
1.
2.
Tue
21.5.
1.
2.
Wed
22.5.
1.
2.
Thu
23.5.
1.
2.
Fri
24.5.
1.
2.
Mon
27.5.
1.
2.
Tue
28.5.
1.
2.
Wed
29.5.
1.
2.
Thu
30.5.
1.
2.
Fri
31.5.
1.
2.
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available