e-strava Jídelníček
ZŠ a MŠ Suchdol n. Odrou
Suchdol nad Odrou
[0191]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Čt
3.1.
Polévka hrachová /1/Hodnocení:
1. Kuře alá bažant, rýže, kompot /1,7/Lepší

4.1.
Polévka hovězí s rýží a hráškem /1,3,6,9,10/Hodnocení:
1. Vepřová pečeně protýkaná, bramborová kaše, zel. salát /1,7,9/Lepší
Po
7.1.
Polévka krupicová s vejci /1,3,6,9,10/Hodnocení:
1. Horňácký guláš, chléb /1,6,9/Skvělé
2. Halušky se zelím a slaninou /1,3,7,10/Skvělé
Út
8.1.
Polévka zeleninová s kuskusem /1,6,9/Hodnocení:
1. Kuřecí na slanině, rýže, zeleninový salát /1,3,6,9,10/Lepší
2. Koprová omáčka, brambory, vařené vejce /1,3,7/Ušlo to
St
9.1.
Polévka hovězí s krupkama /1,3,6,9,10/Hodnocení:
1. Francouzské brambory, zeleninový salát /3,7,9/Lepší
2. Přírodní vepř. řízek, kuskus, zeleninový salát /1,10/Lepší
Čt
10.1.
Polévka z vaječné jíšky /1,3,6,9,10/Hodnocení:
1. Svíčková na smetaně, houskový knedlík /1,3,7/Skvělé
2. Pohanková kaše /1,7/Skvělé

11.1.
Polévka selská /1,3,6,7,9,10/Hodnocení:
1. Vepřové kostky na pepři, těstoviny /1,3/Lepší
2. Pečené kuřecí stehno, šopský salát /1,7/Skvělé
Po
14.1.
Polévka kmínová s kapáním /1,3,6,9,10/Hodnocení:
1. Maďarské obložené zelí, bramborový knedlík /1,3,7/Lepší
2. Uzené maso, brambory s cibulkou, zeleninový salát /bez/Skvělé
Út
15.1.
Polévka čočková /1,9/Hodnocení:
1. Hovězí na houbách, rýže, zeleninový salát /1/Dobré
2. Smetanová tarhoňa se žampiony a kuřecím masem /1,7/Ušlo to
St
16.1.
Polévka frankfurtská /1,3,6,7,9,10/Hodnocení:
1. Nudle s mákem /1,3,7/Skvělé
2. Kotlety se šlehačkou, brambory, zeleninový salát /7/Skvělé
Čt
17.1.
Polévka zeleninová s bulgurem /1,6,9/Hodnocení:
1. Kuře na paprice, těstoviny /1,3,7/Skvělé
2. Čína ze sojového masa, rýže, zeleninový salát /6,9/Skvělé

18.1.
Polévka špenátová /1,3,6,7,9,10/Hodnocení:
1. Ryby na kméně, bramborová kaše, zeleninový salát /4,7/Skvělé
2. Šoulet, vepřový plátek, okurek /10/Lepší
Po
21.1.
Polévka mrkvová /1,3,6,9,10/Hodnocení:
1. Sekaná pečeně, bramborová kaše, zeleninový salát /1,3,7/Lepší
2. Vepřové na česneku, špecle, zeleninový salát /1,3/
Út
22.1.
Polévka bramborová s paprikami /1,3,6,7,9,10/Hodnocení:
1. Kuřecí rizoto, zeleninový salát /7,9/Dobré
2. Květákové řízečky, brambory, zeleninový salát /1,3,7/
St
23.1.
Polévka zeleninová s ovesnými vločkami /1,6,9/Hodnocení:
1. Hrachová kaše, uzenina, chléb, okurek /1,10/Lepší
2. Maminčino kuře, rýže, zeleninový salát /1,7/Skvělé
Čt
24.1.
Polévka jáhlová /1,9/
1. Hovězí maso, rajská omáčka, houskový knedlík /1,3,7/
2. Kuskusový nákyp s ovocem /1,3,7/

25.1.
Polévka rychlá s vejci /1,3,6,9,10/
1. Znojemská vepřová pečeně, rže, zeleninový salát /1,10/
2. Těstovinový salát s tuňákem, pečivo /1,3,4/
Po
28.1.
Polévka masový krém /1,3,6,9,10/
1. Buchtičky s krémem /1,3,7/
2. Vepřová čínská směs, rýže, zeleninový salát /9/
Út
29.1.
Polévka celerová se smaženým hráškem /1,3,6,7,9,10/
1. Smažené rybí filé, bramborová kaše, zeleninový salát /1,3,4,7/
2. Čočkový salát, pečivo /1,3,10/
St
30.1.
Polévka česneková s vejci /1,3,6,9/
1. Moravský vrabec, špenát, bramborový knedlík /1,3,7/
2. Kuřecí plátek s Nivou, brambory, zeleninový salát /7/
Čt
31.1.
Polévka fazolová /1,9/
1. Hovězí pečeně štěpánská, rýže, zeleninový salát /1,3/
2. Celer zapékaný se sýrem a rajčaty /7,9/

1.2.
Polévka zeleninová /1,6,9/
1. Kuřecí ražniči, brambory, zeleninový salát /1,10/
Po
4.2.
1.
2.
Út
5.2.
1.
2.
St
6.2.
1.
2.
Čt
7.2.
1.
2.

8.2.
1.
2.
Po
11.2.
1.
2.
Út
12.2.
1.
2.
St
13.2.
1.
2.
Čt
14.2.
1.
2.

15.2.
1.
2.
Po
18.2.
1.
2.
Út
19.2.
1.
2.
St
20.2.
1.
2.
Čt
21.2.
1.
2.

22.2.
1.
2.
Po
25.2.
1.
Út
26.2.
1.
St
27.2.
1.
Čt
28.2.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.