e-strava Jídelníček
ZŠ a MŠ Suchdol n. Odrou
Suchdol nad Odrou
[0191]
Ulrich software
Den Nabídka
Út
1.7.
Polévka kmínová s vejci /1,3,6,7,9,10/
1. Pečené kuřecí stehno, rýže, zeleninový salát /1/
St
2.7.
Polévka špenátová /1,3,6,7,9,10/
1. Hovězí maso, rajská omáčka, houskový knedlík /1,3,7/
Čt
3.7.
Polévka selská bramboračka /1,6,7,9,10/
1. Čočka na kyselo, vejce, chléb, okurek /1,3,7/

4.7.
Polévka jáhlová /1,6,7,9,10/
1. Plněný vepřový závitek šunkou a sýrem, brambory, zeleninový salát /1,7/
Po
7.7.
Polévka hrstková /1,6,7,9,10/Hodnocení:
1. Polomská kotleta, bramborový knedlík /1,3,7/
Út
8.7.
Polévka kapustová /1,6,7,9,10/
1. Rybí filé na bylinkách, bramborová kaše, zeleninový salát /4,7/
St
9.7.
Polévka valašská kyselica /1,6,7,9,10/Hodnocení:
1. Kynuté knedlíky plněné ovocem, máslo, cukr /1,3,7/
Čt
10.7.
Polévka zeleninová s kapáním /1,3,6,7,9,10/Hodnocení:
1. Kuřecí kousky v cornflakes, brambory, zeleninový salát, dip /1,3,7/

11.7.
Polévka uzená s krupkami /1,6,7,9,10/
1. Boloňské špagety sypené sýrem /1,3,7/
Po
14.7.
Polévka rajská s kapáním /1,3,6,7,9,10/
1. Kuřecí ražnicí, brambory, zeleninový salát /1/
Út
15.7.
Polévka zeleninová s tarhoňou /1,3,6,7,9,10/
1. Vepřová pečeně, hlávkové zelí, houskový knedlík /1,3,7/
St
16.7.
Polévka vločková /1,6,7,9,10/
1. Námořnické maso, rýže /1/
Čt
17.7.
Polévka kulajda /1,3,6,7,9,10/
1. Hrachová kaše s uzeninou, chléb, okurek /1,7/

18.7.
Polévka gulášová /1,6,7,9,10/
1. Zapečené těstoviny s vepřovým masem, zeleninový salát /1,3,7/
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.