e-strava Jídelníček
ZŠ a MŠ Suchdol n. Odrou
Suchdol nad Odrou
[0191]
Ulrich software
Den Nabídka

1.3.
Polévka kulajda /1,3,6,7,9,10/Hodnocení:
1. Zapečené těstoviny s vepřovým masem a květákem /1,3,7/
2. Cikánská pečeně, špecle /1,3,7/
Po
4.3.
Polévka gulášová /1,3,6,7,9,10/Hodnocení:
1. Buchtičky s krémem /1,3,7/
2. Kuřecí tokáň, rýže /1/
Út
5.3.
Polévka rýžová s vejci /1,3,6,7,9,10/Hodnocení:
1. Rybí filé na másle, bramborová kaše, zeleninový salát /4,7/
2. Vepřová pečeně, tarhoňa, zeleninový salát /1,3,7/
St
6.3.
Polévka zeleninová s drožďovými knedlíčky /1,3,6,7,9,10/Hodnocení:
1. Kuře ála bažant, rýže, zeleninový salát /1,7/
2. Jarní salát, pečivo /1,3,7/
Čt
7.3.
Polévka krupicová /1,3,6,7,9,10/
1. Hovězí maso, koprová omáčka, brambory /1,7/
2. Houbový kuba, kyselý okurek /1/

8.3.
Polévka špenátová /1,3,6,7,9,10/Hodnocení:
1. Zbojnická vepřová pečeně, bramborový knedlík /1,3,7/
2. Italské bulgurito s trhaným kuřecím masem a červenou řepou /1/
Po
11.3.
Polévka pórková /1,3,6,7,9,10/Hodnocení:
1. Bramborový guláš, chléb /1,3,7/
2. Vepřová kotleta s česnekovou omáčkou, špecle /1,3,7/
Út
12.3.
Polévka kmínová s kapáním /1,3,6,7,9,10/Hodnocení:
1. Vepřové v mrkvi, brambory /1/
2. Hovězí na paprikách, penne, zeleninový salát /1,3,7/
St
13.3.
Polévka italská - minestrone /1,3,6,7,9,10/Hodnocení:
1. Přírodní kuřecí plátek na slanině, rýže, zeleninový salát /1,7/
2. Dřevorubecké brambory, zeleninový salát /3,7/
Čt
14.3.
Polévka česneková s vejcem /1,3,6,7,9,10/Hodnocení:
1. Hovězí maso, rajská omáčka, houskový knedlík /1,3,7/
2. Jáhlová kaše /1,7/

15.3.
Polévka cibulová s vejcem /1,3,6,7,9,10/Hodnocení:
1. Čočka na kyselo, vejce, chléb, kyselý okurek /1,3/
2. Vepřové nudličky s rajčaty, gnocchi /1,3,7/
Po
18.3.
Polévka hrstková /1,3,6,7,9,10/Hodnocení:
1. Rybí karbenátky, bramborová kaše, zeleninový salát /1,3,4,7/
2. Kuřecí roláda, zeleninový kuskus /1,3,7/
Út
19.3.
Polévka vločková /1,3,6,7,9,10/
1. Moravský vrabec, zelí, bramborový knedlík /1,3,7/
2. Sýrové špecle /1,3,7/
St
20.3.
Polévka z červeného zelí /1,3,6,7,9,10/
1. Hovězí štěpánská pečeně, rýže, zeleninový salát /1,3/
2. Čočkový salát, pečivo /1,3,7/
Čt
21.3.
Polévka zeleninová s pohankou /1,3,6,7,9,10/
1. Kuře na paprice, těstoviny /1,3,7/
2. Pilaf s mletým vepřovým masem, kyselý okurek /1,9/

22.3.
Polévka kuřecí vývar s těstovinou /1,3,6,7,9,10/
1. Krupicová kaše /1,7/
2. Lasagne s boloňskou omáčkou /1,3,7/
Po
25.3.
Polévka bramborová /1,3,6,7,9,10/
1. Hrachová kaše, uzenina, chléb, kyselý okurek /1,3,7/
2. Italské rizoto /1,7/
Út
26.3.
Polévka jáhlová /1,3,6,7,9,10/
1. Hovězí svíčková na smetaně, houskový knedlík /1,3,7/
2. Těstoviny po lotrinsku /1,3,7/
St
27.3.
Polévka italská /1,3,6,7,9,10/
1. Kuřecí čína, rýže, zeleninový salát /1,9/
2. Vepřová pečeně, salát z tarhoni s čočkou /1,3,7/
Čt
28.3.
Polévka masový krém /1,3,6,7,9,10/
1. Špenát , brambory, vejce /1,3/
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.