e-strava Jídelníček
ZŠ a MŠ Suchdol n. Odrou
Suchdol nad Odrou
[0191]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
St
1.4.
Polévka hrachová /1,9/
1. Smažené rybí filé, bramborová kaše, zeleninový salát /1,3,4/
Čt
2.4.
Polévka vločková /1,3,6,9,10/
1. Hovězí guláš, chléb /1,6,9/

3.4.
Polévka zeleninová s kuskusem /1,6,9/
1. Bramborový knedlík plněný uzeninou, kysané zelí /1,3,7,10/
Po
6.4.
Polévka kmínová s kapáním /1,3,7/
1. Cordon bleu, brambory mašť. máslem, zel. salát /1,3,7/
Út
7.4.
Polévka rajská s rýží /1,3,6,9,10/
1. Polomská kotleta, těstoviny /1,3,7/
St
8.4.
Polévka hrstková /1,9/
1. Srbské rizoto, červená řepa /7,9/
Čt
9.4.
Polévka květáková /1,3,6,7,9,10/
1. Vařené vejce, špenát, brambory /1,3,7/

10.4.
1. STÁTNÍ SVÁTEK!
Út
14.4.
Polévka pórková /1,3,6,7,9,10/
1. Halušky se zelím a slaninou /1,3,7,10/
St
15.4.
Polévka česneková /3,9/
1. Holandský řízek, bramborová kaše, zeleninový salát /1,3,7/
Čt
16.4.
Polévka zeleninová s pohankou /1,6,9/
1. Maminčino kuře, rýže, zeleninový salát /1,7/

17.4.
Polévka hovězí s rýží a hráškem /1,9/
1. Staročeská pečeně, brambory, zeleninový salát /1,9/
Po
20.4.
Polévka fazolová /1,9/
1. Špagety se sýrovou omáčkou a kuřecím masem /1,3,7/
Út
21.4.
Polévka krupicová s vejci /1,3,6,9,10/
1. Hovězí pečeně protýkaná, bramborová kaše, zeleninový sal. /1,7,9/
St
22.4.
Polévka zelňačka /1,3,6,7,9,10/
1. Kynuté knedlíky s ovocem /1,3,7/
Čt
23.4.
Polévka uzená s kroupama /1,9/
1. Uzené maso, šťouchané brambory, okurek /10/

24.4.
Polévka bramborová /1,3,6,9,10/
1. Kuřecí čína, rýže, zeleninový salát /1,6,9/
Po
27.4.
Polévka zeleninová s ovesnými vločkami /1,6,9/
1. Horňácký guláš, chléb /1,6,7,9/
Út
28.4.
Polévka mrkvová /1,3,6,7,9,10/
1. Záhorácký závitek (kuřecí), brambory, zeleninový salát /1,10/
St
29.4.
Polévka z fazolových lusků /1,3,6,7,9,10/
1. Valašské hnízdo, rýže, zeleninový salát /1,9,10/
Čt
30.4.
Polévka z vaječné jíšky /1,3,6,9,10/
1. Sekaná pečeně, bramborová kaše, zeleninový salát /1,3,7/
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.