e-strava Jídelníček
ZŠ a MŠ Suchdol n. Odrou
Suchdol nad Odrou
[0191]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
12.4.
Polévka rajská s těstovinou /1/Hodnocení:
1. Pečené kuře, rýže, kompot /1,7/
Út
13.4.
Polévka selská /1,3,6,7,9,10/
1. Hovězí na slanině, těstoviny /1,3/
St
14.4.
Polévka hovězí s rýží a hráškem /1,3,6,9,10/Hodnocení:
1. Kotlety zapeč. se sýrem a smetanou, brambory, zel. salát /7/
Čt
15.4.
Polévka zeleninová s kuskusem /1,6,9/
1. Hrachová kaše, uzenina, chléb, okurek /1,10/

16.4.
Polévka mrkvová /1,3,6,7,9,10/
1. Vepřové na paprice, houskový knedlík /1,3,7/
Po
19.4.
Polévka krupicová s vejci /1,3,6,9,10/
1. Kuřecí na pórku, rýže, zeleninový salát /1/
Út
20.4.
Polévka čočková /1,9/
1. Vařené vejce, koprová omáčka, brambory /1,3,7/
St
21.4.
Polévka vločková /1,3,6,9,10/
1. Moravský vrabec, kysané zelí, bramborový knedlík /1,3,7,10/
Čt
22.4.
Polévka cibulová se sýrem /1,3,6,7,9,10/
1. Rybí karbenátek, bramborová kaše, zeleninový salát /1,3,4,7/

23.4.
Polévka ruský boršč /1,7,9/
1. Krupicová kaše /1,7/
Po
26.4.
Polévka slepičí s těstovinou /1,3,6,9,10/
1. Smažený květák, brambory maštěné máslem, zel. salát /1,3,7/
Út
27.4.
Polévka kmínová s kapáním /1,3,7,9/
1. Hamburská kýta, houskový knedlík /1,3,7,9/
St
28.4.
Polévka celerová /1,3,6,7,9,10/
1. Kuřecí plátek na kari, brambory, zeleninový salát /1/
Čt
29.4.
Polévka bramborová s cizrnou /1,6,9/
1. Fazole v rajčatové omáčce, chléb /1,10/

30.4.
Polévka zeleninová s tarhoňou /1,6,9/
1. Znojemská hovězí pečeně, rýže, zeleninový salát /1,10/
Po
3.5.
1.
Út
4.5.
1.
St
5.5.
1.
Čt
6.5.
1.

7.5.
1.
Po
10.5.
1.
Út
11.5.
1.
St
12.5.
1.
Čt
13.5.
1.

14.5.
1.
Po
17.5.
1.
Út
18.5.
1.
St
19.5.
1.
Čt
20.5.
1.

21.5.
1.
Po
24.5.
1.
Út
25.5.
1.
St
26.5.
1.
Čt
27.5.
1.

28.5.
1.
Po
31.5.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.