e-strava Jídelníček
ZŠ a MŠ Suchdol n. Odrou
Suchdol nad Odrou
[0191]
Ulrich software
Den Nabídka

2.5.
Polévka květáková /1,3,6,7,9,10/Hodnocení:
1. Kuře ála bažant, rýže, zeleninový salát /7/
2. Zapečený celer, zeleninový salát /3,9/
Po
5.5.
Polévka pórková /1,3,6,7,9,10/Hodnocení:
1. Kovbojské fazole, chléb, okurek /1,7/
2. Vepřové nudličky s rajčaty, gnocchi /1,3,7/
Út
6.5.
Polévka hovězí vývar s těstovinou /1,3,6,7,9,10/Hodnocení:
1. Segedínský guláš, houskový knedlík /1,3,7/
2. Bulgurové rizoto s trhaným kuřecím, čer. řepou a koprovou smetanou /1,7/
St
7.5.
Polévka z jarní zeleniny /1,3,6,7,9,10/Hodnocení:
1. Těstoviny Pepka námořníka /1,3,7/
2. Hovězí plátek na houbách, brambory šťouchané /1,7/

9.5.
Polévka vločková /1,3,6,7,9,10/Hodnocení:
1. Zapečená kotleta se sýrem, brambory, zeleninový salát /1,7/
Po
12.5.
Polévka zeleninový vývar s rýží /1,3,6,7,9,10/Hodnocení:
1. Kuřecí plátek, bramborová kaše, zeleninový salát /1,7/
2. Špagety s kečupem a šunkou, sýr /1,3,7/
Út
13.5.
Polévka gulášová /1,3,6,7,9,10/
1. Dukátové buchtičky s krémem /1,3,7/
2. Cikánská vepřová pečeně, ryže, zeleninový salát /1/
St
14.5.
Polévka rajská /1,3,6,7,9,10/
1. Hovězí nudličky na kmíně, těstoviny /1,3,7/
2. Krémová pohanka s kuřecím masem, pečenou zeleninou a sezamem /7,11/
Čt
15.5.
Polévka hrstková /1,3,6,7,9,10/
1. Rybí filé na bylinkách, brambory, zeleninový salát /4,7/
2. Polomská kotleta, těstoviny /1,3,7/

16.5.
Polévka mrkvová /1,3,6,7,9,10/
1. Srbské rizoto sypané sýrem, okurek /7/
2. Květák naší Barči, brambory, zeleninový salát /7/
Po
19.5.
Polévka zelňačka /1,3,6,7,9,10/
1. Hovězí tokáň, těstoviny /1,3,7/
2. Zeleninové smaženky, brambory, zeleninový salát /1,3,7/
Út
20.5.
Polévka špenátová /1,3,6,7,9,10/
1. Vepřové maso na paprice, houskový knedlík /1,3,7/
2. Houbový Kuba, okurek /1/
St
21.5.
Polévka krupicová /1,3,6,7,9,10/
1. Čočka na kyselo, vejce, chléb, okurek /1,3,7/
2. Vepřová pečeně, kuskus, zeleninový salát /1,7/
Čt
22.5.
Polévka selská /1,3,6,7,9,10/
1. Francouzské brambory, zeleninový salát /3,7/
2. Thajský kuřecí cashew wok, rýže /6,8/

23.5.
Polévka rybí UCHA /1,3,4,6,7,9,10/
1. Pečené kuřecí stehno, rýže, zeleninový salát /7/
2. Jogurtové knedlíky se zakysanou smetanou a borůvkami /1,3,7/
Po
26.5.
Polévka celerová /1,3,4,6,7,9,10/
1. Sekaná pečeně, bramborová kaše, kompot /1,3,7/
2. Špecle s česnekovou omáčkou /1,3,7/
Út
27.5.
Polévka zeleninová s pohankou /1,3,6,7,9,10/
1. Rybí guláš, chléb /1,4,7/
2. Kuřecí závitek, rýže, zeleninový salát /1,7/
St
28.5.
Polévka masový krém /1,3,6,7,9,10/
1. Žemlovka s jablky /1,3,7/
2. Myslivecká hovězí pečeně, tarhoňa /1,4,7/
Čt
29.5.
Polévka z jin jang fazolí /1,3,6,7,9,10/
1. Kuřecí po italsku, těstoviny /1,3,7/
2. Uzené maso, brambory s cibulkou, zeleninový salát /7/

30.5.
Polévka sedlácká bramboračka /1,3,6,7,9,10/
1. Přírodní kotleta na pepři, rýže, zeleninový salát /1/
2. Celerový salát se šunkou, vejcem, kukuřicí a ananasem, bagetka /1,3,4,7/
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.