e-strava Jídelníček
ZŠ Zátopkových
Třinec
[0015]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
25.5.
slovenská zelná 1.1,7
1. těstoviny s oříšky, čaj s citrónem 1.1,7,8.3
Út
26.5.
kmínová s vejci 1.1,3,7,
1. bratislavská vepř. plec, houskový knedlík, nápoj 1.1,3,7,9,10,
St
27.5.
luštěninová 1.1,9,6
1. ryba na kmíně a česneku, bramborová kaše, rajčatový salát nápoj 1.1, 4,7
Čt
28.5.
rajská 1.1,3,7,9
1. králik na žampiónech, rýže s pohankou, okurkový salát, čaj 1.1

29.5.
špenátová s krutóny 1.1,3,7,
1. záhorácký závitek, brambor, salát, mrkvový , voda 1.1,
Po
1.6.
bramborová
1. bolońské špagety, mošt, ovoce
Út
2.6.
slepičí s nudlemi
1. kuře na zelí, brambory, nápoj
St
3.6.
kozí brada
1. dukátové buchtičky s krémem, ovoce čaj
Čt
4.6.
hrachová
1. čevabčiči, bramborová kaše, salát

5.6.
pórková s kapáním
1. fazolový guláš, chléb, nápoj
Po
8.6.
bramboračka s paprikami
1. sekaná pečeně, bramborová kaše,,zelný slát
Út
9.6.
italská
1. krůtí játra na rajčatech, jasmínová rýže, okurkový salát, nápoj
St
10.6.
kroupová
1. vařené vejce, špenát, brambory, ochucené mléko
Čt
11.6.
rajská s kapáním
1. smažené rybí filé, bramborový salát, čaj

12.6.
česneková s bramborem
1. vepřový tokáň, těstoviny, nápoj
Po
15.6.
zeleninovbá s drožďovými knedlíčky
1. vepřové v mrkví, brambory, švédský čaj
Út
16.6.
hrstková
1. krupicová kaše s kakaem, čaj, ovoce
St
17.6.
jáhelná se zeleninou
1. masové koule v rajské omáčce, rýže, nápoj
Čt
18.6.
brokolicový krém,
1. kuřecí řízek s hořčicovou omáčkou, bramborová kaše, nápoj

19.6.
mrkvová
1. vepřová pečeně, hlávkové zelí, bramborový knedlík, nápoj
Po
22.6.
1.
Út
23.6.
1.
St
24.6.
1.
Čt
25.6.
1.

26.6.
1.
Po
29.6.
1.
Út
30.6.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.