e-strava Jídelníček
ZŠ Zátopkových
Třinec
[0015]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
4.2.
pórková s kapáním 1.1,3,7,
1. vepřová kýta na paprice, špecle, ovoce, čaj 1.1,3,7,
2. špecle se sušenými rajčaty sypané parmezánem, ovoce, čaj 1.1,3,7,
Út
5.2.
rajská s ovesnými vločkami 1.1,1.4,
1. vepřový řízek na žampiónech, bram.kaše, salát z č.řepy s jablkem, nápoj 1.1,7
2. zapékané brambory s nivou a mandlemi, salát, nápoj 7
St
6.2.
bramborová se sýrem 1.1,7
1. čočka se zeleninou, vejce, okurek, chléb, nápoj 1.1,9,3
2. vepřové po štýrsku, chléb, nápoj 1.1,9
Čt
7.2.
gulášová 1.1
1. krupicová (špaldová) kaše s kakaem, čaj, ovoce 1.1,7
2. gnocci se špenátem a kuřecím masem, čaj, ovoce 1.1

8.2.
brokolicový krém s krutóny 1.1,3,7,
1. vepřové maso v mrkví, brambory, ochucené mléko 1.1,7
2. sojové maso v mrkví, brambory, ochucené mléko 1.1,6,7,
Po
11.2.
hrachová 1.1
1. rybí filé na medvědím česneku, bram.kaše, rajčatový salát s ředkví, nápoj 4,7
2. zeleninové lečo, bramborová kaše, salát , nápoj 7
Út
12.2.
mrkvová s tarhoňou 1.1,3,7
1. znojemská pečeně, jasmínová rýže, hlávk.zelí s ananasem,nápoj 1.1
2. rizoto od Richarda Bacha, salát, nápoj
St
13.2.
zeleninová s kuskusem 1.1,9
1. krůtí perkelt, těstovina, nápoj, ovoce 1.1,7
2. těstovinový salát s rukolou,nápoj, ovoce 1.1,3,7
Čt
14.2.
koprová 1.1,3,7
1. čevabčiči, brambory, tatarka (jogurt), nápoj 1.1,3,7,
2. kořeněné brambory s květákem, nápoj, polníček

15.2.
zeleninová s kroupami 1.1,1.3,9
1. vepřový vrabec, špenát, bramborový knedlík, mléčný nápoj,ovoce 1.1,3,7,
2. jáhelná kaše se švestkami, mléčný nápoj,ovoce 1.1,7
Po
25.2.
slepičí s nudlemi
1. kuře alá bažant, šťouchané brambory, mrkvový sal.s ovocem,čaj
2. quinoa na zeleno s fazol.lusky, salát,čaj
Út
26.2.
hráškový krém
1. přírodní vepřový závitek,zel.rýže s pohankou,rajč.salát,nápoj
2. dušené havajské zelí, ryže,rajč. salát, nápoj
St
27.2.
frankfurtská s bramborem
1. žemlovka s tvarohem a jablky,ovoce, nápoj
2. těstoviny po lotrinsku, ovoce, nápoj
Čt
28.2.
česneková
1. vepřový medvídek, houskový knedlík, ovoce, čaj
2. sojové ragů se žampióny, houskový knedlík,ovoce,čaj

1.3.
čočková s rajč.protlakem
1. přírodní sekaný řízek,bramborová kaše, salát z červeného zelí,čaj
2.
Po
4.3.
hovězí s těstovinou
1. andaluská paella, tsatsiki, mošt
2. jáhelné rizoto se zeleninou, tsatsiki, mošt
Út
5.3.
špenátová s krutóny
1. záhoracký závitek, bramb.kaše, čínské zelí s kukuřicou, nápoj
2. fazolky na kyselo s mandlovou smetanou,brambory, salát, nápoj
St
6.3.
jarní zeleninová
1. cikánská vep.pečeně, těstoviny,čaj, ovoce
2. salát TORERO s vejci, dýňová houska, čaj, ovoce
Čt
7.3.
fazolová
1. rybí karbenátky se sýrem, bramborová kaše, nápoj
2. fazolový salát,grilovaná zelenina,nápoj

8.3.
slepičí s nudlemi
1. čína s krůtí játry, hranolky, nápoj, ovoce
2. sojové maso v zelenině,hranolky,nápoj,ovoce
Po
11.3.
1.
2.
Út
12.3.
1.
2.
St
13.3.
1.
2.
Čt
14.3.
1.
2.

15.3.
1.
2.
Po
18.3.
1.
2.
Út
19.3.
1.
2.
St
20.3.
1.
2.
Čt
21.3.
1.
2.

22.3.
1.
2.
Po
25.3.
1.
2.
Út
26.3.
1.
2.
St
27.3.
1.
2.
Čt
28.3.
1.
2.

29.3.
1.
2.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.