e-strava Jídelníček
Masarykova ZŠ Návsí
Návsí
[0181]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
4.5.
Polévka z hllávkového zelí (A.:1)
1. Plátky po staročesku,kynutý knedlík (A.:1,3,7)
Út
5.5.
Zeleninová s drožďovými knedlíčky (A.:1,3,9)
1. Bramborák s uzeným masem a zelím (A.:1,3)
St
6.5.
Polévka z červené řepy (.:1,7)
1. Kuře po zahradnicku,bramborový knedlík (.:1,9)
Čt
7.5.
Pórková (A.:1,3)
1. Játra dušená na cibulce,dušená rýže (A.:1)
Po
11.5.
Kmínová s kapáním (A.:1,3,9)
1. Hovězí na slanině,brambor,čalamada (A.:1)
Út
12.5.
Luštěninová (A.:1,9)
1. Debrecínský guláš,těstoviny (A.:1,3)
St
13.5.
Rýžová (A.:1,7,9)
1. Přírodní kuřecí řízek,brambor,rajčatový salát (A.:1)
Čt
14.5.
Koprová (A.:1,3,7)
1. Rizoto po sicilsku,hlávkový salát (A.:1)

15.5.
Gulášová (A.:1
1. Domácí buchty plněné mákem,ovoce (A.:1,3,7)
Po
18.5.
Mléčná se strouháním (A.:1,3,7)
1. Čevabčiči,opékané brambory,obloha (A.:1,3,4,10)
Út
19.5.
Hrstková (A.:1,9)
1. Hamburská vepřová kýta,kynutý knedlík (A.:1,3,7,9)
St
20.5.
Drůbková s nudlemi (A.:1,3,9)
1. Smažený řízek,míchaný brambor,mrkvový salát (A.:1,3,7)
Čt
21.5.
Vločková s paprikou (A.:1)
1. Maso po znojemsku,dušená rýže (A.:1)

22.5.
Mrkvová s krutóny (A.:1,7)
1. Zapečené těstoviny s vepřovým masem,zeleninový salát (A.:1,3,7)
Po
25.5.
Krupicová s vejci (A.:1,3,9)
1. Pečená krkovice,brambor,dušené zelí (A.:1)
Út
26.5.
Zeleninová s bramborem (A.:9)
1. Španělský ptáček,dušená rýže,okurek (A.:1,3)
St
27.5.
Česneková (A.:1)
1. Sekaná svíčková na smetaně,kynutý knedlík (A.:1,3,7,9)
Čt
28.5.
Hrachová (A.:1)
1. Kuře pečené,míchaný brambor,salát z čínského zelí (A.:1,7)

29.5.
Slovenská zelňačka (A.:1,7)
1. Rýžový nákyp s meruňkami (A.:3,7)
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.