e-strava Jídelníček
Masarykova ZŠ Návsí
Návsí
[0181]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka

1.3.
Krkonošské kyselo (A.:3,7)
1. Barevné masové nudličky,špecle,džus/voda (A.:1)
Po
4.3.
Mrkvová krémová (A.:1,7)
1. Vepřová pečeně,kysané zelí,kynutý knedlík/špaldový,čaj (A.:1,3,7)
Út
5.3.
Polévka s drožďovými knedlíčky (A.:1,3,9)
1. Rybí prsty,míchaný brambor,mrkvový salát s ananasem,čaj/mléko (A.:1,3,4,7)
St
6.3.
Česneková (A.:1)
1. Čočka po znojemsku,vařené vejce,chléb,ovoce,čaj/káva (A.:1,7)
Čt
7.3.
Pohanková s bramborem
1. Kuře na paprice,dušená rýže/bulgur,ovoce,džus/voda (A.:1,7)

8.3.
Mléčná polévka (A.:1,3,7)
1. Čevabčiči,brambor/hranolky,obloha,čaj/mléko (A.:1,7,10)
Po
11.3.
Bratislavská fazolačka (A.:1,7)
1. Žemlovka s jablky,ovoce,čaj/kakao (A.:1,3,7)
Út
12.3.
Kedlubnová (A.:1,7)
1. Kuřecí maso,boloňská omáčka,bramborové gnochi,mrkvík/voda (A.:1,9)
St
13.3.
Drůbková s nudlemi (A.:1,3,9)
1. Holandský řízek,míchaný brambor,zeleninový salát,džus/mléko (A.:7)
Čt
14.3.
Bramborová s paprikami (A.:1)
1. Hovězí maso po stroganovsku,dušená rýže,puding s ovocem,džus/voda (A.:1,7)

15.3.
Zeleninová s kapáním (A.:1,3,9)
1. Kotlet na houbách,brambor,červená řepa,čaj/capuchino (A.:1,7)
Po
18.3.
Polévka z hlávkového zelí (A.:1)
1. Sekaná svíčková,kynutý knedlík/celozrný,čaj/mošt (A.:1,3,6,7,9,10)
Út
19.3.
Kroupová (A.:1,9)
1. Pečené kuře,brambor,hráškové lusky cukrové,ovoce,džus/voda (A.:)
St
20.3.
Brokolicová (A.:1,7)
1. Frankfurtská hovězí pečeně,těstoviny,jogurt s cereáliemi,čaj (A.:1,3,7)
Čt
21.3.
Ragú s bramborem (A.:1,7,9)
1. Halušky s tvarohem a cukrem,ovoce,džus/horká čokoláda (A.:1,7)

22.3.
Rajčatová s drobením (A.:1,3)
1. Candát zapečený se smetanou a bylinkami,mích.brambor,ledový salát,čaj (A.:7)
Po
25.3.
Houbová (A.:1)
1. Plovdivské maso,rýžové špagety,moučník,džus/kakao (A.:1,3,7)
Út
26.3.
Hovězí s nudlemi (A.:1,3,9)
1. Hovězí vařené,brambor,koprová omáčka,ovoce,džus/voda (A.:1,7)
St
27.3.
Zeleninová s bramborem (A.:1,9)
1. Kuřecí kung pao s cizrnou,basmati rýže, džus/mléko (A.:1,7)
Čt
28.3.
Oravská kulaša (A.:1,7)
1. Těstoviny s brokolicí,zeleninový salát,čaj/mléko (A.:1,3,7)

29.3.
Fazolová (A.:1)
1. Přírodní krůtí řízek,bramborová kaše,ovocný salát,džus/voda (A.:1,7)
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.