e-strava Jídelníček
Masarykova ZŠ Návsí
Návsí
[0181]
Ulrich software
Den Nabídka

1.3.
Česneková (A.:1)Hodnocení:
1. Řecký guláš,kynutý knedlík,čaj/mošt (A.:1,3,7,10)
Po
4.3.
Koprová s vejci (A.:1,3,7)Hodnocení:
1. Krůtí prso na rozmarýnu,šťouchaný brambor,salát z čínského zelí,čaj (A.:1)
Út
5.3.
Celerová krémová s celestinskými nudlemi (A.:1,7,9)Hodnocení:
1. Chilli con carne s mletým masem,graham/chléb,ovoce,káva/čaj (A.:1)
St
6.3.
Ruský boršč (A.:1,7,9)Hodnocení:
1. Žemlovka s jablky a tvarohem,ovoce,kakao/čaj (A.:1,3,7)
Čt
7.3.
Zeleninová s kapáním (A.:1,3,9)Hodnocení:
1. Masové koule v rajč. omáčce, tarhoňa,jogurt s cereáliemi,džus/voda (A.:1,3,6,7)

8.3.
Čočková (A.:1)
1. Rybí filé na bylinkovém másle,bramborová kaše,šopský salát,džus/voda (A.:4,7)
Po
11.3.
Vločková se zeleninou (A.:1,9)Hodnocení:
1. Maďarská variace(kuřecí maso ,zelí),chlupaté knedlíky,ovoce,čaj/káva (A.:1,7)
Út
12.3.
Brokolicovo pórková (A.:1,7)Hodnocení:
1. Rizoto po srbsku,hlávkový salát s dipem,mléko/džus (A.:1,7)
St
13.3.
Houbová s bramborem (A.:1)
1. Svíčková na smetaně,kynutý knedlík,ovoce,voda/džus (A.:1,3,7,9,10)
Čt
14.3.
Francouzská (A.:1,9)Hodnocení:
1. Pečené kuře na česneku,vařený brambor,rajčatový salát džus/voda (A.:7)

15.3.
Zeleninová polévka s pohankou (A.:9)Hodnocení:
1. Maso po plovdicku,špagety,moučník,čaj/kakao (A.:1,3,7)
Po
18.3.
Hrachová se smaženým hráškem (A.:1)Hodnocení:
1. Štěpánská pečeně,mích. brambor,mrkvový salát s celerem,čaj/káva (A.:1,3,6,7)
Út
19.3.
Frankfurtská s bramborem (A.:1,7)
1. Přírodní řízek,špecle,paprikový salát s rajčaty,čaj/voda s citronem (A.:1,3,7)
St
20.3.
Drožďová se zeleninou (A.:1,3,7,9)
1. Kuřecí nudlíčky s kari omáčkou,dušená rýže/bulgur,ovoce,džus/voda (A.:1,7)
Čt
21.3.
Drůbková s nudlemi (A.:1,9)
1. Smažené rybí filé,vařený brambor, kompot,čaj/mléko (A.:1,3,4,7)

22.3.
Pastýřská (A.:1,7,9)
1. Bramborové šišky s mákem,ovoce,kakao/čaj (A.:1,3,7)
Po
25.3.
Bramborová s paprikou (A.:1)
1. Vepřové výpečky,špenát,bramborový knedlík,čaj/mléko (A.:1,7)
Út
26.3.
Cizrnová (A.:1)
1. Hovězí pečeně frankfurtská,dušená rýže,ovoce,džus/voda (A.:1,7)
St
27.3.
Oravská kulaša (A.:1)
1. Zap. těstoviny s brokolici,květákem a sýrem,červená řepa,kapučino/čaj (A.:1,3,7)
Út
2.4.
1.
St
3.4.
1.
Čt
4.4.
1.

5.4.
1.
Po
8.4.
1.
Út
9.4.
1.
St
10.4.
1.
Čt
11.4.
1.

12.4.
1.
Po
15.4.
1.
Út
16.4.
1.
St
17.4.
1.
Čt
18.4.
1.

19.4.
1.
Po
22.4.
1.
Út
23.4.
1.
St
24.4.
1.
Čt
25.4.
1.

26.4.
1.
Po
29.4.
1.
Út
30.4.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.