e-strava Jídelníček
Masarykova ZŠ Návsí
Návsí
[0181]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
4.1.
Houbová (A.:1)
1. Segedínský guláš,kynutý knedlík,čaj (A.:1,3,7)
Út
5.1.
Hrstková (A.:1,9)
1. Hovězí pečeně na slanině,brambor,rajčatový salát,čaj/voda (A.:1)
St
6.1.
Česneková (A.:1)
1. Čočka na kyselo,vařené vejce,okurek,chléb,ovoce,čaj/káva (A.:1,3,7)
Čt
7.1.
Vločková s bramborem (A.:1)
1. Kuře na paprice,těstoviny,džus/mléko (A.:1,3,7)

8.1.
Drůbková s nudlemi (A.:1,39)
1. Sekaná pečeně z rýbího masa,míchaný brambor,okurkový salát,čaj (A.:1,3,4,7)
Po
11.1.
Ruský boršč (A.:1,3,9)
1. Šišky s mákem,ovoce,čaj/kakao (A.:1,7)
Út
12.1.
Kedlubnová (A.:1,7)
1. Vepřové výpečky,červené zelí,bramborový knedlík,ovoce,čaj (A.:1)
St
13.1.
Rajčatová s rýži (A.:1)
1. Smažený kuřecí řízek,míchaný brambor,kompot,džus/mléko (A.:1,3,7)
Čt
14.1.
Pórková (A.:1)
1. Hovězí pečeně frankfurtská,dušená rýže/bulgur,jogurt,džus/voda (A.:1,7)

15.1.
Fazolová (A.:1)
1. Krůtí roláda,brambor,ledový salát s rukolou,čaj/mléko (A.:1,3,7)
Po
18.1.
Koprová (A.:1,3,7)
1. Asijská pánev,dušená rýže,ovoce,čaj/džus (A.:1,9)
Út
19.1.
Špenátová (A.:1,7)
1. Pečené kuře,brambor,zelný salát s kukuřicí ,džus/káva (A.:7)
St
20.1.
Zeleninová s bramborem (A.:9)
1. Těstoviny se sýrovou omáčkou a masem,ovoce,čaj/mléko (A.:1,3,7)
Čt
21.1.
Hrachová (A.:1)
1. Losos na restované zelenině,míchaný brambor,moučník,džus/kakao (A.:1,3,4,7)

22.1.
Slovenská zelná polévka (A.:1,7)
1. Rýžový nákyp s meruňkami,ovoce,čaj/mléko (A.:3,7)
Po
25.1.
Zeleninová (A.:9)
1. Debrecínský guláš,kynutý knedlík,ovoce,čaj (A.:1,3,7)
Út
26.1.
Hovězí s nudlemi (A.:1,3,9)
1. Hovězí vařené,brambor,křenová omáčka,džus/voda (A.:1,7)
St
27.1.
Bramborový krém se žampiony (A.:1,7)
1. Zapékané špecle s brokolicí a sýrem,ovoce,čaj/káva (A.:1,3,7)
Čt
28.1.
Cizrnová s bramborem
1. Vepřové na kmíně,dušená rýže,červená řepa,džus/voda (A.:1)

29.1.
Rýžová polévka s mlékem a vejci (A.:3,7)
1. Bramborák s uzeným masem,čalamada (A.:1,3)
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.