e-strava Jídelníček
Masarykova ZŠ Návsí
Návsí
[0181]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
9.8.
Houbová s bramborem a zeleninou (A.: 1,9)
1. Vepřová pečeně, kynutý knedlík, kysané zelí (A.: 1,3,7)
Út
10.8.
Bramborová krémová (A.:1,7)
1. Řeznický tokaň, těstoviny (A.: 1,3)
St
11.8.
Hovězí s nudlemi (A.: 1,3,9)
1. Hovězí vařené, fazolové lusky na kyselo, brambor (A.: 1,7)
Čt
12.8.
Cibulová s bramborem (A.: 1,7)
1. Kuře na česneku, dušená rýže, rajčatový salát (A.: 1,7,9)

13.8.
Vločková (A.: 1,9)
1. Bramborák s uzeným masem a zelím (A.: 1,3)
Po
16.8.
Fazolová s rajčaty (A.:1)
1. Přírodní kuřecí řízek, brambor, mrkvový salát (A.: 1)
Út
17.8.
Zeleninová s jáhly (A.: 1,9)
1. Hovězí maso na houbách, dušená rýže, hlávkový salát (A.: 1,7)
St
18.8.
Kapustová (A.:1)
1. Poděbradské maso, kynutý knedlík (A.: 1,3,7)
Čt
19.8.
Pórková s vejci (A.:3)
1. Smažený květák, brambor, tatarka (A.: 1,3,7)

20.8.
Bramborová se sýrem (A.: 1,7)
1. Barevné krůtí nudličky, špecle, ovoce (A.: 1,3)
Po
23.8.
Gulášová (A.:1)
1. Ovocné knedlíky z tvarohového těsta, ovoce (A.: 1,3,7)
Út
24.8.
Zeleninová s játrovými knedlíčky (A.: 1,3,9)
1. Smažený vepřový řízek, brambor, okurkový salát (A.: 1,3,7)
St
25.8.
Česneková (A.:)
1. Krůtí plátky po staročesku, kynutý knedlík (A.: 1,3,7)
Čt
26.8.
Bramborová (A.: 1)
1. Debrecínská pečeně, těstoviny (A.: 1,7)

27.8.
Luštěninová (A.: 1,9)
1. Karbanátky s nivou, brambor, hlávkový salát s dipem (A.: 1,3,7)
Po
30.8.
Petrželová (A.: 1,7)
1. Záhorácký závitek, bramborový knedlík (A.: 1)
Út
31.8.
Houbová (A.: 1)
1. Kuře na španělský způsob, dušená rýže/bulgur (A.:1)
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.