e-strava Jídelníček
Masarykova ZŠ Návsí
Návsí
[0181]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
1.4.
Jáhlová se zeleninou (A.:9)
1. Moravský brabec,kysané zelí,bramborový knedlík,čaj (A.:1)
Út
2.4.
Špenátová (A.:1,3,7)
1. Husarská roláda,brambor,salát z čínského zelí,džus/voda (A.:1)
St
3.4.
Květáková (A.:1,3,7)
1. Králík po myslivecku,kynutý knedlík,ovoce,džus/mléko (A.:1,3,7)
Čt
4.4.
Pastýřská (A.:1,7,9)
1. Vločková kaše sypaná grankem,ovoce,džus/voda (A.:1,7)

5.4.
Hrachová (A.:1)
1. Smažené rybí filé,míchaný brambor,kompot,čaj/mléko (A.:1,3,4,7)
Po
8.4.
Pórková s vejci (A.:3)
1. Kuřecí plátek,sýrová omáčka,barevné těstoviny,džus/voda (A.:1,7)
Út
9.4.
Plévka z jarní zeleniny (A.:9)
1. Francozské brambory,okurkový salát,ovoce,čaj/káva (A.:3,7)
St
10.4.
Bramborový krém se žamp. a medvědím česnekem (A.:7)
1. Plněný paprikový lusk,rajčatová omáčka,dušená rýže,džus/voda (A.:1,3,6)
Čt
11.4.
Kapustová (A.:1)
1. Fazolový guláš,chléb,ovoce,mošt/čaj (A.:1)

12.4.
Drůbková s nudlemi (A.:1,3,9)
1. Losos na másle,brambor,šopský salát,džus/mléko (A.:4,7)
Po
15.4.
Čočková s rajčaty
1. Pečené krůtí maso,brambor,zelenina na másle,džus/voda (A.:7)
Út
16.4.
Selská (A.:1,7)
1. Vepřové na paprice,těstoviny,moučník,čaj/kakao (A.:1,3,7)
St
17.4.
Beskydská kmínová (A.:1,7)
1. Kynuté knedlíky plněné povidly sypané perníkem,ovoce,čaj/káva (A.:1,3,7)
Út
23.4.
Soto ayam-indonéská kuřecí polévka (A.:9)
1. Nashi goreng(rizoto),hlávkový salát,džus/voda (A.:)
St
24.4.
Ruská polévka Šči (A.:9)
1. Ruská pečeně,brambor,ukrajinský salát,čaj/mléko (A.:1,7,9)
Čt
25.4.
Čínská žlutočervená polévka (A.:3)
1. Kuře na čínský způsob,těstoviny,salát s mungo výhonky,ovoce,džus/voda (A.:1,3)

26.4.
Maďarská květáková polévka (A.:1,7)
1. Maďarská variace(maso,zelí,klobása),chlupaté knedlíky,ovoce,čaj (A.:1)
Po
29.4.
Luštěninová (A.:9)
1. Zapečené špecle s kuřecím masem,zeleninový salát,džus/voda (A.:1,7)
Út
30.4.
Česneková
1. Hovězí guláš,kynutý knedlík,ovoce,čaj (A.:1,3,7)
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.