e-strava Jídelníček
Stredná zdravotnická škola
Topoľčany
[0176]
Ulrich software
Den Nabídka
Út
2.9.
Polievka hrachová 13,15,1,9 Chlieb 1
1. Kurací paprikáš 15,1,7 Cestoviny 1,15 Čaj 15
St
3.9.
Polievka zemiaková 15,1 Chlieb 1Hodnocení:
1. Bravčové stehno po záhradnícky 15,1,9 Ryža dusená 15 Voda s citr.šťavou 15
Čt
4.9.
Polievka zeleninová 9,15 Mrvenica 1,3Hodnocení:
1. Kuracie prsia vyprážané * 15,3,1,7Zemiaky var. s maslom 11Šalát uhorkový15 Čaj

5.9.
Polievka fazuľová kyslá so zemiakmi7,15,1,10 Chlieb 1Hodnocení:
1. Závin kysnutý s kakaom a kakaovým pudingom 1,7,3,15 Mlieko Čaj Ovocie
Po
8.9.
Polievka cesnaková so zemiakmi 15,1 Chlieb 1Hodnocení:
1. Bravčové karé po cigánsky * 15,1 Ryža dusená 15 Čaj 15
Út
9.9.
Polievka gulášová srbská bez masa 15,1,11 Chlieb 1Hodnocení:
1. Rybie filé pečené na masle 15,11Zemiakové pyré 7Šalát mrkvový s citrónom15 Voda
St
10.9.
Polievka brokolicovo-karfiolová 15,7 Chlieb 1Hodnocení:
1. Sotté z kuracích pŕs 15,10 Ryža dusená 15 Zel,obloha paprika Čaj 15
Čt
11.9.
Polievka hrášková so zeleninou 15,9 Lievanka so syromHodnocení:
1. Plnená paprika s paradajkovou omáčkou 15,3,1Zemiaky varené 11 Voda

12.9.
Polievka z miešaných strukovín so zeleninou 13,15,1,9 ChlHodnocení:
1. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom 1,7,3,15 Čaj 15 Ovocie
Út
16.9.
Polievka zeleninová 9,15 Cestoviny do polievky 1
1. Štefanská sekaná pečienka 15,1,3,7 Zemiaky na kyslo 15,7,1 Chlieb 1 Voda
St
17.9.
Polievka zemiaková so zeleninou 15,9 Chlieb1
1. Hovädzí guláš maďarský 15,1Knedľa kysnutá 1,3,15,7Voda s citrónovou šťavou
Čt
18.9.
Polievka rascová s vajcom 9,1,11,15,3 Chlieb 1
1. Bravčové stehno na horčici 15,1,10 Zemiaky opekané 11,15 Šalát 15,10 Čaj 15

19.9.
Polievka šošovicová kyslá so zemiakmi 1,15,7,10 Chlieb 1
1. Šišky s džemom 1,7,3,15 Čaj ovocný 15 Mlieko plnotučné Ovocie
Po
22.9.
1.
Út
23.9.
1.
St
24.9.
1.
Čt
25.9.
1.

26.9.
1.
Po
29.9.
1.
Út
30.9.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.