e-strava Menu
ŠJ TGM 451
Frýdek Místek
[0014]
Ulrich software
Day Choice
Tue
2.4.
Polévka kmínová s cizrnou (1,9)Rating:
1. Losos bylinkovou krustou se zapečenými brambory, mrkvový salát, čaj (1,3,4,7)
2. Kapr pečený na másle, opékaný brambor, koprový přeliv, čaj (1,4,7)
Wed
3.4.
Hovězí polévka s domácími nudlemi (1,3,7,9)Rating:
1. Vepřová kýta na smetaně, houskový knedlík s mrkví, čaj (1,3,7,9,10)
2. Kuskus se zeleninou a sýrem, podmáslí (1,7,9)
Thu
4.4.
Čočková polévkaRating:
1. Císařské kuře, vařené brambory s bylinkami, míchaný salát, čaj (1,7)
2. Pečena brambora s bylinkovým krémem, ledový salát, mléko (7)
Fri
5.4.
Bramborová polévka s hříbky (1,9)Rating:
1. Vídeňská roštěná, divoká rýže, celerový salát, čaj (1,9,10)
2. Tvarohový trhanec s ovocným přelivem, kakao (1,3,7)
Mon
8.4.
Drůbková polévka s pohankou (9)Rating:
1. Masové kuličky s rajčatovou omáčkou, těstoviny, čaj (1,3,7,9)
2. Waldorfský salát, cereální pečivo, mléko (1,7,8,9)
Tue
9.4.
Polévka z jarní zeleniny (1,9)Rating:
1. Pečená kachna s červeným jabl. zelím, bramborové knedlíky, čaj (1,3)
2. Chlupaté knedlíky s cibulkou, červené jablečné zelí, čaj (1,3,7)
Wed
10.4.
Rarachův kotel (1,7,9 - celerová polévka s toasty )Rating:
1. Rybí filé se žampióny zapečené v kys. smetaně s opečeným bramborem, čaj(3,4,7)
2. Lilek zapečený v bramborách se zeleninou, salát z čínského zelí (3,7)
Thu
11.4.
Polévka krupicová s vejci (1,3,9)Rating:
1. Rizoto z kuřecího masa se sýrem, rajčatový salát s jarní cibulkou, čaj (1,7)
2. Květákové smaženky, bramborové pyré s mrkví, míchaný kompot, čaj (1,3,7)
Fri
12.4.
Zelná polévka (1,7)Rating:
1. Vepřové medailonky s hořčicí a cibuli,brambory,tatarská omáč.z jogurt,čaj(3,7,10
2. Směs list. salátů s ořechy a sázeným vajíčkem, cereální pečivo, mléko (1,3,7,8)
Mon
15.4.
Selská polévka (1,3,7)Rating:
1. Přírodní kuřecí řízek, pečené hranolky, bylinkový dip (1,7)
2. Zapékaná pohanka se zeleninou a bramborem, míchaný salát, čaj, ovoce (3,7,9)
Tue
16.4.
Hovězí polévka s těstovinou (1,3,9)Rating:
1. Pikantní krůtí nudličky, česnekový bulgur,salát z červené řepy s křenem, čaj(1,9
2. Cuketa plněná mletým masem, vařené brambory, salát z červené řepy, čaj (1,3,7,10
Wed
17.4.
Zeleninový vývar s vaječným svitkem (1,3,7,9)Rating:
1. Vepřová krkovička pečená, pikantní fazole, chléb, zeleninový salát, čaj (1)
2. Vločková kaše s kousky ovoce, kakao (1,7)
Thu
18.4.
Polévka z červené čočky s kořenovou zeleninou (9)Rating:
1. Smažené medailonky ze štiky, bramborová kaše, okurkový salát, čaj (1,3,4,7)
2. Míchaná zelenina s tuňákem, pečivo, čaj (1,4,7,9)
Fri
19.4.
Květáková polévka 1,7)Rating:
1. Sekaný máslový řízek na restovaných žampiónech s petrželovými bramb., čaj (1,3,7
2. Syrový talíř se zeleninou, grahamový chléb, podmáslí (7)
Mon
22.4.
Hrstková polévka (1,9)Rating:
1. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem, kakao, ovoce (1,3,7)
2. Zapečené těstoviny s kuřecím masem a brokolicí, míchaný salát, čaj (1,3,7)
Tue
23.4.
Špenátová polévka (1,3,7)Rating:
1. Nudličky hovězího masa, s petrželovou rýží, zelný salát, čaj (1)
2. Celerové karbanátky, bramborová kaše, zelný salát, čaj (1,3,6,7,9)
Wed
24.4.
1. Z provozních důvodů nevaříme
Thu
25.4.
Kuřecí vývar s masem a těstovinou (1,3,7,9)Rating:
1. Vepřové pečené po Znojemsku, houskový špaldový knedlík, čaj (1,3,7)
2. Kedlubny na smetaně, vařené vejce, šťouchané brambory džus (1,3,7)
Fri
26.4.
Zeleninový boršč (1,7,9)Rating:
1. Jogurtové kuřecí řízečky, brambory s jarní cibulkou, mrkvový salát, čaj (1,3,7)
2. Zeleninové rizoto s opraženým semínkem, mrkvový salát, čaj (1,8)
Mon
29.4.
Houbová polévka (1,7)
1. Boloňské vepřové ragú, špagety, ovocný nápoj (1,3,7,9)
2. Špaldové těstoviny se sušenými rajčaty a parmazánem, džus (1,3,7)
Tue
30.4.
Kapustová polévka s uzeným masem (1)
1. Plněná kuřecí kapsa (mrkev, sýr), opék. brambory, zelný salát s koprem,čaj (1,7)
2. Listové saláty s pečenou řepou a hermelínem, opečený toast, džus (7)
Thu
2.5.
Hrachová s pažitkou
1. Rybí filé na másle s mandlemi, zeleninový kuskus, džus, ovoce (4,7,9)
2. Kuřecí plátek přírodní, dušená rýže basmati, hlávkový salát, čaj (1)
Fri
3.5.
Hovězí polévka s celestinskými nudlemi (1,3,7,9)
1. Hovězí maso vařené, fazolové lusky na smetaně, vařené brambory, čaj (1,7)
2. Zeleninový salát s hruškou, cereální rohlík, čaj (1,7,9)
Mon
6.5.
Mrkvová polévka (1,7,9)
1. Vepřové výpečky, dušený špenát, špecle, čaj (1,3,7)
2. Bulgur se zeleninou a sýrem, míchaný salát, čaj, ovoce (1,7,9)
Tue
7.5.
Kulajda (1,3,7)
1. Čevapčiči, bramborová kaše, míchaný kompot, džus, (1,3,7,10)
2. Šopský salát, cereální pečivo, džus (7)
Thu
9.5.
Zeleninová polévka s drožďovými knedlíčky (1,3,7,9)
1. Kuře na paprice, jasmínová rýže, čaj (1,3,7)
2. Květákový mozeček, vařené brambory, salát z čínského zelí, mléko (3,7)
Fri
10.5.
Dršťková polévka z hlívy ústřičné (1)
1. Rybí špíz, opékané brambory, salát z červené řepy, džus (4)
2. Lasagne s mletým masem a zeleninou, čaj (1,3,7,9)
Mon
13.5.
1.
2.
Tue
14.5.
1.
2.
Wed
15.5.
1.
2.
Thu
16.5.
1.
2.
Fri
17.5.
1.
2.
Mon
20.5.
1.
2.
Tue
21.5.
1.
2.
Wed
22.5.
1.
2.
Thu
23.5.
1.
2.
Fri
24.5.
1.
2.
Mon
27.5.
1.
2.
Tue
28.5.
1.
2.
Wed
29.5.
1.
2.
Thu
30.5.
1.
2.
Fri
31.5.
1.
2.
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available