e-strava Jídelníček
ŠJ TGM 451
Frýdek Místek
[0014]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Út
1.10.
Hovězí vývar s cizrnou (9)Hodnocení:
1. Hovězí maso vařené, houbová omáčka, houskový knedlík s mrkví, čaj,ovoce (1a,3,7)Dobré
2. Restovaná kuřecí játra, petrželková rýže, rajčatový salát, čaj, ovoce (1a)
St
2.10.
Špenátová polévka (1a,3,7)Hodnocení:
1. Smažený kuřecí řízek, lehký bramborový salát, džus (1a,3,7,9,10)Lepší
2. Zeleninové rizoto, salát okurkový, mléko (9)Skvělé
Čt
3.10.
Polévka z vaječné jíšky (1a,3,9)Hodnocení:
1. Vepřové výpečky, červené zelí dušené, bramborové soudečky, ovoce,čaj(1a,3)Skvělé
2. Tagliatelle s tuňákem a rajčaty, ovoce, mléko (1a,3,4,7)

4.10.
Hrachová polévka s opečenou houskou (1a)Hodnocení:
1. Kuřecí stehno pečené na másle, staročeská rýže, zeleninový salát, džus (7)Skvělé
2. Povidlové taštičky z bramborového těsta, kakao (1a,3)Skvělé
Po
7.10.
Rajčatová s rýží (1a)Hodnocení:
1. Sekaný řízek se sýrem, bramborová kaše, míchaný salát, čaj (1a,3,7)Dobré
2. Zapékané těstoviny s olivami, míchaný salát (1a,3,7)
Út
8.10.
Krkonošská cibulačka (1a,3,9)
1. Vepřový závitek přírodní, dušená rýže, okurkový salát se smetanou,čaj,ovoce (1,3
2. Česnekový kuskus s pórkem a žampióny, okurkový se smetanou, čaj, ovoce (1a,7)
St
9.10.
Zeleninová s bulgurem (1a,9)Hodnocení:
1. Medailonky z mořské štiky s bylinkovým máslem, brambory, zelný salát, čaj (4,7)Skvělé
2. Restované krůtí kousky s papriko-jablečným gulášem, těstoviny, čaj (1a,3,7)Skvělé
Čt
10.10.
Polévka z bílých fazolíHodnocení:
1. Pečené jelito / jitrnice, kysané zelí, brambory, čaj, ovoce (1a)Dobré
2. Lehký kuřecí salát, opečený toast, mléko, ovoce (1a,7,10)Dobré

11.10.
Polévka masový krém (1a,9)Hodnocení:
1. Bystřická kuřecí směs, pažitkový bulgur, ovoce, čaj (1a)Lepší
2. Tvarohový trhanec s višňovou omáčkou, mléko kysané (1a,3,7)
Po
14.10.
Polévka z míchaných luštěninHodnocení:
1. Vepřové žebírko po srbsku, opékaný brambor, džus (1a)Skvělé
2. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem, ovoce, kakao (1a,3,7)Skvělé
Út
15.10.
Polévka kozí brada (1a,7)
1. Pečená krkovička, dušená karotka na másle, brambory, čaj (1a,7)
2. Paella se suměčkem, čaj (4,9))
St
16.10.
Drůbeží vývar s bulgurem (1a,9)Hodnocení:
1. Chilli con carne, chléb, ovoce, čaj (1a)Skvělé
2. Kuřecí roláda s mletým masem, divoká rýže, ovoce , čaj (1a,3,7)Skvělé
Čt
17.10.
Houbová polévka s bramborem (1a,9)Hodnocení:
1. Vepřové srdce na smetaně, houskový knedlík s mrkví , čaj (1a,3,7,9)Dobré
2. Šopský salát, cereální pečivo, kysaqné mléko (7)Lepší

18.10.
Polévka zeleninová se bylinkovým kapáním (1a,3,7,9)
1. Znojemský hovězí plátek, dušená rýže, ovoce, džus (1a)
2. Brokolicové smaženky, šťouchané brambory, ovoce, džus (1a,3,7)
Po
21.10.
Zeleninový boršč (1a,7,9)
1. Losos pečený s bylinkami, šťouchané brambory, mrkvový salát s jablky, čaj (4)
2. Špecle se zelím, sypané cibulkou, čaj, ovoce (1a,3)
Út
22.10.
Kulajda (1a,3,7)
1. Španělský ptáček, hrášková dušená rýže, rajčatový salát, čaj (1a,3)
2. Cuketové gratiné, zeleninová obloha, (3,7)
St
23.10.
Bramborová s krupkami (1a,9)
1. Špíz z krůtího masa, bramborové dukátky, pikantní dip, čaj, ovoce (1a,7,10 )
2. Zapékané papriky plněné jáhly, zeleninová obloha, čaj , ovoce (7)
Čt
24.10.
Polévka z barevných fazolí
1. Vepřové dušené v kapustě, vařené brambory, džus, ovoce (1a)
2. Tvarohovo - bramborové knedlíky s ovocem, kakao, ovoce (1a,3,7)

25.10.
Polévka česneková s bramborem a pohankou
1. Králičí ragů se zeleninou, karlovarský knedlík, čaj (1a,3,7,9)
2. Salát z červené čočky, cereální pečivo, mléko ( 3,7,9)
Čt
31.10.
Zelná polévka (1a,7)
1. Vepřové filé na hříbkách, rýže dvou barev, míchaný salát, čaj (1a)
2. Zeleninové špaldoto s opraženou slunečnicí (1, 9, 11)
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.