e-strava Jídelníček
ŠJ TGM 451
Frýdek Místek
[0014]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Út
1.9.
Hovězí vývar s masem a domácími těstovinami (1a,3,7,9)Hodnocení:
1. Svíčková na smetaně, houskový knedlík / karlovarský knedlík, čaj (1a,3,7,9,10)Skvělé
St
2.9.
Frankfurtská polévka (1a)Hodnocení:
1. Krůtí plátek na houbách, dušená rýže s čočkou, okurkový salát, džus, ovoce (1a)Skvělé
Čt
3.9.
Zeleninová s pohankou (9)Hodnocení:
1. Smažené rybí medailonky, bramborová kaše, míchaný salát, čaj (1,3,4,7)Lepší
2. moučník k pokrmu č.1 - ořechová buchta ( 1a,3,7,8c)

4.9.
Kmínová s vejcem (3,9)Hodnocení:
1. Moravský vrabec, hlávkové zelí, vařený brambor, ovoce, džus (1a)Skvělé
Po
7.9.
Hrachová polévka
1. Pečené kuřecí stehno s bramborovou kaší, mrkvový salát s ananasem, džus,mléko(7)
Út
8.9.
Špenátová polévka (1a,7)
1. Hovězí maso na hříbkách, petrželová rýže, zelný salát, džus (1a)
St
9.9.
Polévka česneková s krutóny (1a,3,9)Hodnocení:
1. Mletý řízek s nivou, šťouchané brokolicové brambory, salát celerový,čaj (1,3,7,9Lepší
Čt
10.9.
Gulášová polévka (1a)Hodnocení:
1. Přírodní rybí filé, opékané brambory, salát z červené řepy,džus, mléko (4,7)Skvělé
2. Třená mramorová buchta - moučník (1a,3,7,11)

11.9.
Drůbeží vývar s kapáním (1a,3,7,9)
1. Srbské rizoto, míchaný salát, ovoce, džus
Po
14.9.
Zeleninový vývar s pórkem a vaječným svitkem (1,3,7,9)
1. Pikantní vepřový guláš s fazolemi, chléb, čaj, ovoce (1a)
Út
15.9.
Rajčatová polévka (1a,9)
1. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem, ovoce, čaj (1,3,7)
St
16.9.
Polévka z červené čočky s bramborem a zeleninou (9)
1. Kapsa z kuřecího masa, opékaný brambor, dip, džus, mléko (1a,7)
Čt
17.9.
Brokolicový krém (1,7)Hodnocení:
1. Kebaby z mletého masa s parmazánem a zeleninovou tarhoňou, čaj (1,3,7,9,10)Skvělé

18.9.
Polévka mrkvová s cizrnou
1. Hovězí nudličky s fazolkami nakyselo, barevná rýže, džus, ovoce (1a,7)
Po
21.9.
Polévka zeleninová (1a,9)
1. Čočka na kyselo, vařené vejce, chléb, čaj, ovoce (1,3)
2. Vepřová játra na cibulce, divoká rýže, okurkový salát, čaj, ovoce (1a)
Út
22.9.
Slepičí vývar s masem a domácími těstovinami (1a,3,9)
1. Rybí špíz, vařené brambory, salát z červené řepy s jablkem, džus (4)
2. Krůtí maso pikantní, těstoviny, salát z červené řepy s jablkem, džus (1a,3)
St
23.9.
Houbová polévka (1a,7,9)Hodnocení:
1. Paprikový lusk s rajčatovou omáčkou, houskový knedlík, čaj, ovoce (1a,3,7,9)Skvělé
Čt
24.9.
Polévka z míchaných luštěnin ( 1a)Hodnocení:
1. Vídeňská roštěná, dušená rýže, míchaný salát, džus (1a)Skvělé

25.9.
Polévka z kysaného zelí (1a)
1. Pečené žampióny se šunkou a sýrem, bramborové dukátky, bylinkový dip, čaj (1a,7)
Út
29.9.
Polévka pórková se sýrem a opraženou houstičkou (1a,3,7)
1. Segedínský guláš, houskový knedlík/ špaldový, čaj (1a,3,7)
St
30.9.
Kulajda (1a,3,7)
1. Krůtí játra na cibulce, česnekový bulgur, čaj, ovoce (1a)
2. Tvarohovo - bramborové knedlíky se švestkami, kakao (1a,3,7)
Čt
1.10.
Hovězí vývar s masovou rýži (1,3,9)
1. Smažený kuřecí řízek, lehký bramborový salát, čaj (1a,3,7,9,10)
2. Sýrový talíř, zeleninový salát, pečivo, mléko (7)

2.10.
Chabaščová polévka
1. Pečené žampióny se šunkou a sýrem, bramborové dukátky, bylinkový dip, čaj (1,7)
2. Smažené rybí kousky, vařené brambory, ledový salát, bylinkový dip, čaj (1a,3,4,7
Po
5.10.
Polévka žampiónová (1a)
1. Špecle s krůtím masem a olivami, džus, ovoce (1a,7)
2. Celerové karbanátky, bramborová kaše, okurkový salát se smetanou, čaj (1,3,7,9)
Út
6.10.
Kmínová s vejcem (1a,3,9)
1. Medailonky z mořské štiky se sýrem, rajčaty a šunkou, pažitk. brambory,čaj(1,4,7
2. Kuřecí plátek na jablkách a brusinkách, bulgur, mléko, (1a,7)
St
7.10.
Zeleninový vývar s krupicovými nočky (1a,3,7,9)
1. Pečené jelito /jitrnice, kysané zelí, brambor, čaj ovoce (1a)
2. Cuketa plněná zeleninou a sýrem, mléko, ovoce (7,9)
Čt
8.10.
Slepičí polévka s rýží a hráškem (9)
1. Tažená hovězí kýta s vídeňskou cibulkou, opékaný brambor , dip, čaj (1a7)

9.10.
Tymiánová hrachová polévka s mrkví a mini toasty (1a,3)
1. Kuřecí kousky s ananasem, barevné těstoviny, rajčatový salát, džus (1a,3,7)
Po
12.10.
Polévka minestrone (3,7,9)
1. Králík na smetaně, karlovarský knedlík, čaj (1a,3,7,
2. Šopský salát, cereální pečivo, mléko, ovoce
Út
13.10.
1.
2.
St
14.10.
1.
2.
Čt
15.10.
1.
2.

16.10.
1.
2.
Po
19.10.
1.
Út
20.10.
1.
St
21.10.
1.
Čt
22.10.
1.

23.10.
1.
Po
26.10.
1.
Út
27.10.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.