e-strava Jídelníček
ŠJ TGM 451
Frýdek Místek
[0014]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Čt
2.5.
Čočková polévkaHodnocení:
1. Vepřový plátek znojemský, dušená rýže, rajčatový salát s pórkem, džus (1,10)Lepší
2. Houbový kuba, rajčatový salát, mléčný nápoj (1)

3.5.
Kuřecí vývar s kapáním (1,3,7,9)Hodnocení:
1. Sekaný máslový řízek na restovaných žampiónech, opékaný brambor, čaj (1,3,7,10)Dobré
2. Provensálská zelenina plněná kuskusem, hlávkový salát, čaj (1,9)Skvělé
Po
6.5.
Zeleninová se špaldovými kroupami (1,9)
1. Kuřecí maso na medu a zázvoru, jasmínová rýže, míchaný salát, džus (1)
2. Pečená brambůrka s bylinkovým krémem, mléčný nápoj kysaný (7)
Út
7.5.
Pórková polévka (1,3,7)Hodnocení:
1. Smažené filé ze štiky, bramborová kaše, salát z červené řepy,džus,ovoce(1,3,4,7)Skvělé
2. Lehký kuřecí salát, pečivo, džus, ovoce (1,3,7,10,11)Skvělé
Po
13.5.
Ruský boršč (1,7,9)Hodnocení:
1. Přírodní kuřecí řízek, česnekový bulgur, salát okurkový s ředkvičkami, džus (1)Skvělé
2. Salát Coleslaw, cereální pečivo, mléčný nápoj (1,7,9)
Út
14.5.
Bramborová polévka s hříbky (1,9)Hodnocení:
1. Vepřová krkovička pečená, červené zelí, bramborový knedlík, čaj, ovoce (1,3)Lepší
2. Plněné žampióny, brambory, zeleninová příloha, čaj, ovoce (1,7)
St
15.5.
Hovězí polévka s rýží a hráškem (1,9)Hodnocení:
1. Mořský okoun s křenovou omáčkou a brusinkami, vařené brambory, džus (1,4,7)Skvělé
2. Tortilla s kuřecím masem, jogurtový přeliv, džus (1,3,7,9)Lepší
Čt
16.5.
Frankfurtská polévka (1)Hodnocení:
1. Čočka na kyselo vařené vejce, kyselý okurek, chléb, čaj, ovoce (1)Dobré
2. Drůbeží játra na cibulce s jablky, americký brambor,dip, mléčný nápoj,ovoce (1,7

17.5.
Bílá polévka s kroupami (1,7,9)Hodnocení:
1. Námořnické maso, dušená rýže, míchaný salát, džus (1,3)Lepší
2. Krupicová kaše s karamelizovaným ovocem, kakao (1,7)
Po
20.5.
Kapustová polévka s uzeným masem (1,7)Hodnocení:
1. Kuřecí ragú se špeclemi a zeleninou, čaj (1,3,7,9)Skvělé
2. Šopský salát, cereální pletýnka, čaj (1,7)Lepší
Út
21.5.
Hovězí polévka se svitkem (1,3,7,9)
1. Vepřové žebírko na paprice, dušená rýže, čaj (1,7)
2. Rybí filé přírodní s hnědou čočkou a mrkví, rajčtový salát, čaj (4)
St
22.5.
Rajčatová polévka (1,9)Hodnocení:
1. Kuřecí závitky nadívané šunkou a sýrem, brambory salát z čínského zelí,džus(1,7)Skvělé
2. Brokolice restovaná na másle, opékané brambory, salát z čínského zelí (7)
Čt
23.5.
Polévka z jarní zeleniny (1,9)Hodnocení:
1. Sekaná pečeně, lehký bramborový salát, džus, ovoce (1,3,7,9,10)Skvělé
2. Lívanečky s ovocným přelivem a zakysanou smetanou, džus, ovoce (1,3,7)

24.5.
Fazolová polévka (1)
1. Pastýřská pochoutka, americké brambory, bylinkový dip, čaj (1,7,9)
2. Krutí játra s penne a rajčátky, čaj (1,3,9)
Po
27.5.
Celerová polévka (1,7)
1. Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík s mrkví, čaj (1,3,7,9)
2. Rajčata s mozarellou a bazalkou, cereální rohlík, mléčný nápoj (1,7)
Út
28.5.
Krkonošská cibulačka s masem (3,9)
1. Špíz z kuřecího masa, brambory, dip česnekový, džus, ovoce (7)
2. Krůtí burger s vejcem, zeleninová přízdoba , džus, ovoce (1,3,7,10)
St
29.5.
Hrachová polévka
1. Luhačovický špaček, brambory, mrkvový salát s jablky, čaj (1,3,7)
2. Míchaný listový salát s bylinkovými krůtony a smaženého krůtího masa, čaj (1,3,7
Čt
30.5.
Zeleninová s cizrnou (9)
1. Vepřový vrabec, hlávkové zelí, bramborové knedličky s cibulkou, čaj (1,3)
2. Aljašská treska zapečená se sýrem,šťouchané brambory,ředkvičkový salát,čaj(3,4,7

31.5.
Jemný drůbeží vývar s pohankou (9)
1. Kuřecí steak s omáčkou s nivy, penne těstoviny, džus, ovoce (1,3,7)
2. Bulgur s kousky ovoce, mléčný nápoj, ovoce (1,7)
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.