e-strava Jídelníček
Stredna odborná škola, T.Vansovej 2
Topoľčany
[0167]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
3.11.
Polievka z kyslej kapusty so zemiakmi 15,1 ,chlieb, ovocn
1. Ragú z daniela s brusnicovou omáčkou 15,1 , gnocchi
Út
4.11.
Polievka špenátová s opekanou žemľou 7,1 , ovocný nápoj,
1. Študentský rezeň 15,1,7 ,zemiakové pyré 7, šalát cviklový s jablkami 15
St
5.11.
Polievka drotárska 7,15 ,chlieb 1, ovocný nápoj, stolová
1. Kuracie prsia v smotanovo-syrovej omáčke 1,7 , cestoviny 1
Čt
6.11.
Polievka z fazuľových strukov kyslá 7,15,1 ,chlieb 1, ovo
1. Kuracie stehná pečené 15, ryža dusená, kompót broskyňový

7.11.
Polievka zemiaková s pophankou 1,15, chlieb 1, mlieko, sto
1. Buchty na pare plnené lekvárom 1,7,15 ,Posýpka kakaová na buchty
Po
10.11.
Polievka fazuľová so zeleninou 1,15 ,chlieb k polievke 1
1. Bravčové stehno podebradské 7,1 ,Knedľa kysnutá 1,7
Út
11.11.
Polievka zeleninová s cestovinou 1,15, stolová voda
1. Tatárske azu 15,1 , opekané zemiaky, šalát z hlávkovej kapusty s mrkvou
St
12.11.
Polievka gulášová 15,1 , chlieb k polievke 1, ovocný náp
1. Špagety s bolonskou omáčkou 7
Čt
13.11.
Juhočeská kulajda 15 , chlieb k polievke 1, stolová voda
1. Bravčové rezne prekladané, ryža dusená, šalát hlávkový s pomarančom 15

14.11.
Polievka slovenská s lahôdkovým syrom tofu , chlieb k poliev
1. Šúľance zemiakové s makovou posýpkou 15
Po
17.11.
1.
Út
18.11.
1.
St
19.11.
1.
Čt
20.11.
1.

21.11.
1.
Po
24.11.
1.
Út
25.11.
1.
St
26.11.
1.
Čt
27.11.
1.

28.11.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.