e-strava Menu
6.ZŠ Pionýrů 400
Frýdek Místek
[0166]
Ulrich software
Day Choice
Tue
2.4.
Zeleninová(7,1.1,9,3,4,6)Rating:
1. Čočka na kyselo, vejce, chléb, salát, džus(1.1-2,3,6)
Wed
3.4.
Rybí šči (porek, zelí, smetana) (4,9,1.1,7)Rating:
1. Vepřový kotlet na kmíně, bram. kaše, salát, čaj, ovoce(7,1.1,12)
Thu
4.4.
Bramborová s cizrnou(7,1.1,6,10,11,9,3)Rating:
1. Hovězí tokáň, tarhoňa, džus(1.1,6,3,9,4,7)
Fri
5.4.
Brokolicová se smetanou(7,1.1)Rating:
1. Kuře na zelí, brambor, čaj, ovoce(7,6,10,9,11,3,12)
Mon
8.4.
Špenátová s krutony(1.1-3,7,3)Rating:
1. Zapečené smetanové brambory, salát, džus(12,7,3,1.1,6,11,13)
2. Falešné halušky s kyselým zelím, džus(1.1)
Tue
9.4.
Ragů s knedlíčky (9,7,1.1-3,10,3,6,11,13)Rating:
1. Krůtí rizoto po japonsku(porek, žampiony), okurek, čaj(7,10)
2. Nudle s mákem, mléko(1.1,7)
Wed
10.4.
Z červené čočky(1.1,7,6,10,9,11,3)Rating:
1. Rybí filé s koprem, brambor, salát, džus, ovoce(4,1.1,12,7)
Thu
11.4.
Krupicová s vejci(9,1.1,3,7,4,6)Rating:
1. Kuřecí na rajčatech, těstoviny, čaj(1.1,7,6,3,9,4)
2. Dušená játra na cibulce, rýže, okurek, čaj(1.1,10)
Fri
12.4.
Květáková s bramborem(9,10,1.1,7)Rating:
1. Vepřový italský guláš, houskový a celozrnný knedlík, čaj s med., ovoce(1.1-3,3,7
Mon
15.4.
Zelňačka(1.1,7)Rating:
1. Zahradnická sek. pečeně, bram. kaše s pažit., salát, džus(1.1-3,7,3,6,10,9,11,13
2. Špecle se slaninou a balkánským sýrem, salát, džus(1.1,3,6,7)
Tue
16.4.
Česneková s kroupami(1.1-3,6,3,9,4,7,10,11)Rating:
1. Zapečené těstoviny s uzeným masem, okurek, čaj(1.1,9,10,3,7)
Wed
17.4.
Z vaječné jíšky(9,7,1.1,3,4,6)Rating:
1. Hrachová kaše s cibulkou, chléb, salát, mléko, ovoce(1.1-2,7,6,10,9,11,3)
2. Teplý franc. salát s bramborem(čočka), mléko, ovoce(1,7)
Thu
18.4.
Zeleninová s rýží(9,7,1.1,3,4,6)Rating:
1. Vepřové v dušené mrkvi s hráškem, brambor, džus(1.1,7,12)
2. Houbový kuba(kroupy), salát, džus(1.3,12)
Fri
19.4.
Žampionová(1.1,7)Rating:
1. Masové koule s rajčatovou omáčkou, rýže, čaj, ovoce(1.1-3,7,3,6,11,13,9,12)
Mon
22.4.
Kmínová s vejci ( 1.1,9,3,7,4,6)
1. Hovězí nudličky po znojemsku, dušená rýže, salát, čaj (1.1,10,6,3,9,4,7)
2. Rýžové těstoviny se sušenými rajčaty, salát, čaj (1.1,12,9,7)
Tue
23.4.
Luštěninová (1,7,3,8,1.1)
1. Halušky s kysaným zelím, džus (1.1,7,12)
Wed
24.4.
Rajčatová s těstovinou (1.1,3,7,4,6,9,10,11)
1. Rybí filé na másle, bramborová kaše, salát, čaj, ovoce (4,7,12)
Thu
25.4.
Bramborová (7,1.1,6,10,9,11,3)
1. Špagety po boloňsku, mošt (7,1.1)
2. Špecle se slaninou a balkánským sýrem, mošt (1.1,3,6,7)
Fri
26.4.
Kapustová (1.1,7,6,10,9,11,3,4,1.3)
1. Kuřecí prso na paprice, housk. a celoz. knedlík, čaj s med.,ovoce (3,6,7,9,10,11
Mon
29.4.
1.
Tue
30.4.
1.
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available