e-strava Jídelníček
6.ZŠ Pionýrů 400
Frýdek Místek
[0166]
Ulrich software
Den Nabídka

2.5.
Kmínová s kapáním (1.1,9,3,7,4,6)Hodnocení:
1. Vepřové v kapustě, brambory vařené,čaj (1.1,12,7)
Po
5.5.
Gulášová(3,6,7,9,10,11,1.1,4)Hodnocení:
1. Vepřový kotlet na ajvaru, bulgur s černou rýží, salát, džus((1.1,7,1.1,3)
Út
6.5.
Zeleninová(7,1.1,9,3,4,6)Hodnocení:
1. Koprová omáčka s vejcem, brambor, čaj s medem(1.1,6,3,9,4,7,12)
2. Lasagne s tvarohem a meruňkami, čaj s medem(12,7,1.1,3,6)
St
7.5.
Porková s quinoou(1.1,1.4,7,3,4,6,9)Hodnocení:
1. Rybí filé na leču, brambor, ochucené mléko(4,7,12)
2. Těstoviny s bazalkovým pestem a lososem, ochuc. mléko(1.1,7,8,4,12)

9.5.
Hrachová s krutony(1.1,7,6,10,9,11,3,1.2-3)
1. Krůtí nudličky v pik. šťávě, kuskus, salát, džus, ovoce(10,12,3,6,7,9,11,1.1)
Po
12.5.
Rybí šči(4,9,1.1,7)
1. Kuřecí na žampionech, brambor, salát, čaj(1.1,7,12)
2. Lečo s vejci, pečivo, čaj(3,1.1-3)
Út
13.5.
Selská s těstovinou a houbami(7,1.1)
1. Horňácký fazol. guláš(s masem), chléb, džus(1.1-3,7,3,8,6,9,10,11)
2. Čočkový salát s krůtím masem, chléb, džus(1.1-3,10,6)
St
14.5.
Bramborová se sójou(7,1.1,6,10,9,11,3)
1. Vepřové po pražsku(šunka, hrášek), brambor, salát, čaj(1.1,12,7)
Čt
15.5.
S drožďovými knedlíčky(9,7,3,1.1,6,11,13,4)
1. Celozrnné těstoviny s rajčaty a kukuřicí, sypané sýrem, salát, džus(1.1,7,9)
2. Kuskus s hlívou, salát, džus(1.1,7,9)

16.5.
Krupicová(9,1.1,3,7,4,6)
1. Svíčková na smetaně, houskový knedlík, mléko(9,12,7,1.1,10,6,3,4)
Po
19.5.
Česneková s kroupami(1.1,1.3,6,3,9,4,7,10,11)
1. Francouzské brambory, okurek, čaj(12,3,7,10)
2. Pikantní játra(paprika lusk), rýže, okurek, čaj(1.1,10,12)
Út
20.5.
Dýňová(7,1.1,3,4,6,9)
1. Krůtí po cikánsku, těstoviny, džus(3,6,7,9,10,11,1.1,1.4)
St
21.5.
Čočková(1.1,7,6,10,9,11,3)
1. Tilápie na kmíně, brambor. kaše, salát, ochucené mléko(4,7,12)
2. Caesar salát s tuňákem a vejcem, ochuc. mléko(3,7,10,1.1-1.3)
Čt
22.5.
Zeleninová s růžičkovou kapustou(7,1.1,9,3,4,6)
1. Dukátové buchtičky s krémem, čaj(1.1,3,7,1.4,8)
2. Falešné halušky(kys. zelí, těstoviny), čaj(1.1)

23.5.
Celerová(7,1.1,9,12,1.3)
1. Vepř. výpečky, špenát, bram. knedlík, džus(1.1,7,3,6,11)
Po
26.5.
Drůbeží s celest. nudlemi(9,1.1,3,7,6,4)
1. Hovězí na celeru, rýže, salát, čaj(1.1,9,7,6,3,4)
2. Kapust. karbenátky s pohankou, brambor, salát, čaj(3,1.1,6,7,11,13,12)
Út
27.5.
Rajčatová s rybím filé(1.1,4,7)
1. Sekaná pečeně, brambor, celer. salát se zakys. smet., džus(7,3,6,10,9,11,1.1-3)
St
28.5.
Bramborová(7,1.1,6,10,9,11,3)
1. Hrachová kaše, chléb, salát, caro(1.1-2,7,6,10,9,11,3)
2. Fazolový mex. salát, pečivo, caro(1.1-3,7)
Čt
29.5.
Z hlávkového zelí(1.1,7,3,4,6,9)
1. Kuřecí nudličky, brambor. kaše, salát, čaj(1.1,12,7)
2. Smetan. tarhoňa na žamp. s kuř. masem, salát, čaj(1.1,7,12)

30.5.
Zeleninová(9,1.1,7,4,6)
1. Segedinský guláš, houskový knedlík, džus(3,6,7,9,10,11,1.1-3)
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.