e-strava Jídelníček
6.ZŠ Pionýrů 400
Frýdek Místek
[0166]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
6.1.
Zeleninová (7,1.1,9,3,4,6,)Hodnocení:
1. Bramborové halušky s kys. zelím, čaj (1.1,7,12)Lepší
Út
7.1.
Kmínová s rýží (7,1.1,9,3,4,6)Hodnocení:
1. Řecký guláš z krůtího masa, těstoviny, džus (1.1,7,6,10,9,11,3 )Dobré
2. Vepř. játra, duš. rýže, kys. okurka, džus (1.1,10)
St
8.1.
Čočková (1.1,7,6,10,9,11,3 )Hodnocení:
1. Rybí filé na česneku s pap.,vař.bramb.,zel.salát, čaj, ovoce (4,12,3,6,7,9,10,11Dobré
Čt
9.1.
Bramborová s paprikami (7,1.1)Hodnocení:
1. Kuřecí na kari, bulgur, zelen. salát, džus ( 1.1,11,10,9,7 )Lepší
2. Těstovinový salát s kuř. masem, džus (1.1,9,7,3,10 )Dobré

10.1.
Hovězí s těstovinou (9,1.1,6,3,4,7 )Hodnocení:
1. Svíčková na smetaně, houskový knedlík, čaj, ovoce(9,12,7,1.1-3,10,6,3,4)Lepší
Po
13.1.
Podmáslová (1.1,7)Hodnocení:
1. Krůtí na žampionech,kuskus,zel.salát,čaj (1.1)Dobré
2. Špenátové lasagně,zel.salát,čaj (1.1,3,6,7)Dobré
Út
14.1.
Zeleninová s cizrnou (9,7,1.1,3,4,6)Hodnocení:
1. Vepřové maso v mrkvi,vař.brambory,džus (7,1.1,9,10,12,)Dobré
2. Smažený celer,vař.brambory,tatarská omáčka,džus (9,1.1,3,7,6,11,13,12,10)Dobré
St
15.1.
Cibulová se sýrem a krutony (1.1,7,1.2,1.3,3,4,6,9)Hodnocení:
1. Bílé fazole po flor.,chléb,zel.sal.,čaj,ovoce (1,7,3,8,9,6,10,11,1.1,6,1.2)Dobré
Čt
16.1.
Rajčatová s rýží (1.1,3,6,7,9,10,11,4)Hodnocení:
1. Záhorácký závitek,vař.brambory,zel.salát,džus (1.1,12,7)Lepší
2. Krupicová kaše,ovoce (1.1,7,6,8,8.2,3,9,10,11)Lepší

17.1.
Česneková s bramborem a pohankou (1.1,6,3,9,4,7,10,11)Hodnocení:
1. Znojemské hov.nudličky,duš.rýže,zel.salát,čaj (1.1,10,6,3,9,4,7)Dobré
Po
20.1.
Jáhlová (9,7,1.3,4,6)Hodnocení:
1. Bratislavská vepř.kýta,housk.a celozrný knedlík,čaj,ovoce (7,1.1-4,12,9,10,3,)Dobré
2. Bulgur se zeleninou a sýrem,čaj,ovoce (7,1.1,9)Dobré
Út
21.1.
Kapustová s kroupama (1.1,7,6,1,9,11,3,4,1.3)Hodnocení:
1. Kuř.nudličky se zeleninou,špecle,zelen.salát,džus (9,1.1,7,3,6,)Dobré
2. Zapečené špecle se suš.rajčaty,zel.salát,džus (1.1,7,12,9)Lepší
St
22.1.
Z vaječné jíšky (9,7,1.1,3,4,6)Hodnocení:
1. Rybí filé s bylinkovým máslem,bram.kaše,zel.salát,čaj (4,7,12,1.1,3,6,10,11)Lepší
Čt
23.1.
Porková s ovesnými vločkami (1.1,1.4,7,3,4,6,9,)Hodnocení:
1. Nudle s mákem,čaj,ovoce (1.1,7)Lepší
2. Bramborový guláš,chléb,čaj,ovoce (3,6,7,9,10,11,1.1-1.2)Skvělé

24.1.
Hrachová (1.1-3,7,6,10,9,11,3)Hodnocení:
1. Holandský řízek,vař.brambor,zel.salát,džus (7,1.1,3,6,11,13,9,10,12)Lepší
Po
27.1.
Mrkvová s těstovinou(1.1,7,9,10,3,4,6)
1. Přír.vepř.řízek,vař. brambory,zel.salát,džus(1.1,7,10,6,3,9,4,12,7)
2. Kuskus se zeleninou a uz.tofu,zel.salát,džus(1.1,9,6)
Út
28.1.
Zimní z luštěnin(1.1,1,3,7,8,1.3,6,10,11)
1. Krůtí se sýrovou omáčkou,těstoviny(tarhoňa),čaj(7,1.1)
2. Smetanové brambory,čalamáda,čaj(12,7,3,1.1,6,11,13)
St
29.1.
Zeleninový boršč(9,3,6,7,10,11,1.1,12,4)
1. Čočka na kyselo,vejce,okurek,chléb,čaj,ovoce(1.1-1.2,3,6,10)
Čt
30.1.
Špenátová(1.1-3,7,3)
1. Pečené kuře,bram.kaše,zel.salát,džus(7,1.1,12,3,6,9,10,11)
Po
3.2.
Krupicová s vejci(9,1.1,3,7,4,6)
1. Moravský vrabec,kys.zelí,bram.knedlík,čaj(1.1,3,7,6,11)
2. Kančí pečeně,kys.zelí,bram.knedlík,čaj(1.1,3,7,6,11)
Út
4.2.
Ragů s bramborem(9,12,7,1.1)
1. Vepřové nudličky,bulgur,zel.salát,čaj(1.1)
2. Kološvárské zelí,čaj(1.1,3,6,7,9,10,11)
St
5.2.
Fazolová(1.1,1,7,3,8,6,10,9,11)
1. Rybí filé zapečené se sýr. a šleh.,vař.brambory,zel.salát,džus,ovoce(4,7)
Čt
6.2.
Kulajda(7,1.1,3)
1. Kuřecí na rozmarýnu, rýže s pohan.,zel.salát,čaj(1.1,7)
2. Tvarohové špalíčky s jahodovým přelivem,čaj(1.1-3,7,3,)

7.2.
Houbová se špaldou(1.1,9,7,12,3,4,6)
1. Čevabčičí,vař.bram.,tatarka ze zak.smetany,džus,ovoce(1.1-3,3,6,7,9,10,11)
Po
10.2.
1.
2.
Út
11.2.
1.
2.
St
12.2.
1.
Čt
13.2.
1.
2.

14.2.
1.
Po
17.2.
1.
2.
Út
18.2.
1.
2.
St
19.2.
1.
Čt
20.2.
1.
2.

21.2.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.