e-strava Jídelníček
6.ZŠ Pionýrů 400
Frýdek Místek
[0166]
Ulrich software
Den Nabídka

1.3.
Drůbeží s celestýnskými nudlemi(9,1.1,3,7,6,4)Hodnocení:
1. Masové koule v rajčatové omáčce, rýže, nápoj, ovoce(7,1.1-3,3,6,11,13,9,12)
Po
4.3.
Uzená s krupicí a vejcem(9,7,1.1,3)Hodnocení:
1. Srbské rizoto, kyselý okurek, tvaroh se zakys. smetanou, čaj(3,6,7,9,10,11,8)
Út
5.3.
Vločková(9,1.4,7)Hodnocení:
1. Hovězí směs se zakys. smet.(okurek, kapie), brambor, salát, džus(7,1.1,10,6,12)
2. Okurková omáčka, vejce, brambor, džus(1.1,7,10,3,12)
St
6.3.
Zeleninová(7,1.1,9,3,4,6)Hodnocení:
1. Hrachová kaše s cibulkou, chléb, salát, mléko,ovoce(1.1-2,7,6,10,9,11,3)
Čt
7.3.
Kozí brada(z hláv. zelí)(1.1,7,3,4,6,9)Hodnocení:
1. Kuřecí prso na řapík. celeru, bram. kaše, salát, džus(9,1.1,7,3,6,12)
2. Guláš z hlívy ústřičné, slunečnicový chléb, džus(3,6,7,9,10,11,1.1-2)

8.3.
Bramborová(7,1.1,6,10,9,11,3)Hodnocení:
1. Boloňské špagety se sýrem, čaj, ovoce(7,1.1)
Po
11.3.
Kmínová s černou rýží(7,1.1,9,3,4,6)Hodnocení:
1. Vepř. vrabec, červené zelí, bram. knedlík, džus(1.1,3,7,6,11)
Út
12.3.
Zeleninová s drožďovými knedlíčky(9,7,3,1.1,6,11,13,4)Hodnocení:
1. Milánská omáčka se špeclemi, čaj(7,1.1,3,6)
2. Bramborové placičky s bylin. dipem a salátem, čaj(1.1,3,7,10)
St
13.3.
Luštěninová(fazole, čočka)(1,7,3,8,1.1)Hodnocení:
1. Rybí filé na másle, bram. kaše, salát, džus, ovoce(4,7,12)
2. Těstovinový salát s tuňákem, džus, ovoce(1.1,9,4)
Čt
14.3.
Pórková s kapáním(3,1.1,7,4,6,9)Hodnocení:
1. Kuřecí zámecké nudličky(kapie, šunka), brambor, salát, čaj(1.1,7,12)
2. Krupicová kaše s kakaem, čaj(1.1,7,6,8,3,9,10,11,12)

15.3.
Selská ( žampiony) (7,1.1)Hodnocení:
1. Krůtí paprikáš, bulgur, džus, ovoce(7,1.1)
Po
18.3.
Celerový krém(7,1.1,9,3)Hodnocení:
1. Krůtí v kapustě, brambor, čaj(1.1,12,7)
2.
Út
19.3.
Rajčatová s rybím filé(1.1,4,7)
1. Hovězí na houbách, rýže s quinoou, salát, džus(1.1,12,10,6,3,9,4,7)
2.
St
20.3.
Jáhlová(9,7,1.1,3,4,6)
1. Fazolový mexický (kukuřice) guláš, bača chléb, čaj, ovoce(1.1-2,7,3,8,6,12)
2.
Čt
21.3.
Cibulová s krutony(1.1-3,7,3,4,6,9)
1. Smažený holandský řízek, brambor, salát, džus(7,1.1,3,6,11,13,9,10,12)

22.3.
Hovězí s těstovinou(9,1.1,6,3,4,7)
1. Hamburská vepř. kýta, housk. a celozr. knedlík, mléko, ovoce(9,12,7,1.1-3,10,3)
Po
25.3.
Frankfurtská(1.1,6,3,9,4,7)
1. Kuř. nudličky se zeleninou, kuskus, salát, džus(9,1.1,7,3,6)
2.
Út
26.3.
Kulajda(7,1.1,3)
1. Žemlovka s jablky a tvarohem, caro(1.1-3,7,3,12)
St
27.3.
Čočková s kroupami a zeleninou(1.1,1.3,9)
1. Rybí filé po pekařsku(houby, smetana), brambor, salát, mošt(4,7,12,3)
2.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.