e-strava Jídelníček
ZŠ Emila Zátopka
Kopřivnice
[0153]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
4.3.
Česneková s vejci čaj ovocný/1/Hodnocení:
1. Kuře ala bažant,dušená rýže s petrželkou,salát z čínského zelí /1/Dobré
2. Vepřové maso na pórku,vařená pohanka,rajče /1,7/
Út
5.3.
Zeleninová s bulgurem čaj bylinkový ovoce /1,7,9/Hodnocení:
1. Domažlické ragú,vařené těstoviny /1,3,7,10/Lepší
2. Cizrnový salát,pečivo /1,7/Ušlo to
St
6.3.
Gulášová čaj s citronem /1/Hodnocení:
1. Rybí filé na česneku,vařený brambor,zeleninový salát /1,4,7/Ušlo to
2. Švestkové kyselo s piškotem,bílá káva /1,3,7/Dobré
Čt
7.3.
Hovězí s nudlemi čaj se sirupem ovoce /1,7,9/Hodnocení:
1. Hovězí pečeně svíčková,houskový knedlík /1,3,7,9/Skvělé
2. Plněný paprikový lusk,vařený brambor,obloha /1,3,7/

8.3.
Z kyselého zelí džus /1,7,12/Hodnocení:
1. Vepřové maso na žampionech,bramborová kaše,mrkvový salát /1,7,/Dobré
2. Pečený králík na česneku,vařené halušky,obloha /1/Skvělé
Po
11.3.
Drožďová čaj bylinkový /1,3,7,9/Hodnocení:
1. Čočka po brněnsku,vařené vejce,chléb,zeleninový salát /1,3,7,9/Ušlo to
2. Česnekový kuskus s vepřovým masem a zeleninou,rajče /1,6,7/Dobré
Út
12.3.
Ragú s kroupami kakao ovoce /1,7,9/Hodnocení:
1. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem /1,3,7/Lepší
2. Květákový mozeček,vařený brambor s jarní cibulkou,kompot /3/
St
13.3.
Bramborová s houbami džus /1,7,9/Hodnocení:
1. Zapékané těstoviny s uzeným masem,okurek /1,3,7,10/Skvělé
2. Rybí karbenátek,bramborová kaše,kompot /1,3,4,7/
Čt
14.3.
Pohanková čaj černý ovoce /1,6,7,9/Hodnocení:
1. Moravský vrabec,dušené červené zelí,bramborový knedlík /1,12/Lepší
2. Hovězí plátek přírodní,dušená rýže,zeleninový salát /1/Ušlo to

15.3.
Špenátová čaj s citronem /1,7,/Hodnocení:
1. Pražská vepřová pečeně,vařený brambor,zeleninový salát /1,3/Nechutnalo
2. Krůtí plátek se zeleninou a bulgurem /1/Lepší
Po
18.3.
Dyňový krém čaj se sirupem /1,7,9/Hodnocení:
1. Boloňské špagety se šunkou a sýrem /1,6,7/Lepší
2. Drůbeží játra na cibulce,vařený brambor,zel.přízdoba /1/
Út
19.3.
Minestone džus ovoce /1,7,9/Hodnocení:
1. Kuřecí řízek smažený,vařený brambor s petrželkou,salát z červené řepy /1,3,7/Lepší
St
20.3.
Fazolová čaj bylinkový /1,9/Hodnocení:
1. Rybí filé na másle,bramborová kaše,obloha /1,4,7/Dobré
2. Rýžový nákyp s ovocem,bílá káva /3,7/Dobré
Čt
21.3.
Krupicová s vejci čaj s citronem ovoce /1,3,7,9/Hodnocení:
1. Segedinský guláš,houskový knedlík /1,3,7,12/Lepší
2. Salát z tarhoně a zeleninou /1,3,10/Ušlo to

22.3.
Mrkvová čaj ovocný moučník /1,7/ moučníkHodnocení:
1. Znojemská pečeně,dušená rýže /1,10/Lepší
2. Kuřecí plátek v bylinkové marinádě,vařený brambor,obloha /1,7/Dobré
Po
25.3.
Zeleninová s kuskusem čaj s citronem /1,7,9/
1. Dušený špenát,vařené vejce,vařený brambor /1,3,7/
2. Krůtí nudličky na kari,vařená pohanka,rajče /1,7/
Út
26.3.
Hrachová čaj bylinkový ovoce /1/
1. Pečené kuře,dušená rýže,salát z červeného zelí /1,7/
2. Těstoviny carbonara,rukola /1,7/
St
27.3.
Brokolicová jemná granko /1,7,9/
1. Tvarohové špalíky se zakysanou smetanou,máslem a skořicí /1,3,7/
2. Fazole na kyselo,dušená šunka,chléb,zeleninový salát /1,7/
Čt
28.3.
Kmínová s kapáním čaj se sirupem ovoce /1,3,7,9/
1. Masové koule v rajské omáčce,dušená rýže /1,3,7,9/
2. Bramborové skořápky s dipem,přízdoba /7/

29.3.
Vločková džus /1,7,9/
1. Rybí filé Asie,vařený brambor s jarní cibulkou,zeleninový salát /1,3,6/
2. Husarská roláda,jasmínová rýže,obloha /1/
Po
1.4.
1.
2.
Út
2.4.
1.
2.
St
3.4.
1.
2.
Čt
4.4.
1.
2.

5.4.
1.
2.
Po
8.4.
1.
2.
Út
9.4.
1.
2.
St
10.4.
1.
2.
Čt
11.4.
1.
2.

12.4.
1.
2.
Po
15.4.
1.
2.
Út
16.4.
1.
2.
St
17.4.
1.
2.
Út
23.4.
1.
2.
St
24.4.
1.
2.
Čt
25.4.
1.
2.

26.4.
1.
2.
Po
29.4.
1.
2.
Út
30.4.
1.
2.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.