e-strava Menu
SŠ Jablunkov, Školní 416
Jablunkov
[0146]
Ulrich software
Day Choice
Tue
2.4.
Polévka z červené čočky al. 1,9
1. Pečené králičí stehno na slanině, vařené brambory, salát al. 1,6
Wed
3.4.
Česneková polévka s vejci al. 1,3,6
1. Kuřecí nudličky na kari, vařené těstoviny, ovoce al. 1,3,6,7
Thu
4.4.
Polévka z vaječné jišky al. 1,3,6,7,9
1. Bramborové knedlíky plněné uzeninou , kysané zelí al. 1,3,6
Fri
5.4.
Ruský boršč s masem al. 1,6,7,9
1. Kynuté knedlíky s povidly a vanilkovým krémem al. 1,3,6
Mon
8.4.
Zeleninová polévka s jáhly al. 1,6,7,9
1. Dančí maso na šípkové omáčce, houskový knedlík al. 1,3,6,7,9
Tue
9.4.
Hráškový krém s krutonky al. 1,6,7,9
1. Vepřový závitek s mletým masem a zeleninou, vařené brambory , salát al. 1,3,6,7
Wed
10.4.
Hovězí vývar s těstovinou a játrovými knedlíčky al. 1,3,6,9
1. Kuřecí pikantní medová směs, basmati rýže,ovoce al. 1,6,7,9
Thu
11.4.
Zelná polévka al. 1,6,7
1. Rybí filé na másle, vařené brambory, kompot al. 1,4,7
Fri
12.4.
Horalská polévka a. 1,6,7,9
1. Hrachová kaše , klobáska s cibulkou , kys.okurek, chléb al.1,3,6,7
Mon
15.4.
Kedlubnová polévka al. 1,6,7,9Rating:
1. Kuřecí nudličky se sušenými rajčaty,bramborové gnocchi, ovoce al. 1,3,6,7
Tue
16.4.
Houbová polévka s bramborem al. 1,6,7,9
1. Hovězí dušené maso , koprová omáčka, houskové knedlíky al. 1,3,6,7
Wed
17.4.
Drožďová polévka al. 1,3,6,7,9
1. Vepřové ražničí, šťouchané brambory, salát al. 1,6,7
Thu
18.4.
Drůbeží polévka s těstovinou al. 1,3,6,9
1. Vepřový flamendr s paprikou , dušená rýže , ovoce al. 1,6,7,9
Fri
19.4.
Brokolicová polévka s kuskusem al. 1,6,7,9
1. Sekaná pečeně, bramborová kaše, salát al. 1,3,6,7
Mon
22.4.
Hrstková polévka al. 1,6,7,9
1. Zapečené těstoviny s masem a zeleninou,kys.okurek, tatarská omáčka al. 1,3,6,7,9
Tue
23.4.
Zeleninová polévka s pohankou al. 1,3,6,7,9
1. Pikantní vepřové nudličky s bramboráčky, ovoce al. 1,3,6,7,9
Wed
24.4.
Uzená polévka s rýží al. 1,6,9
1. Kuřecí řízek v těstíčku, bramborová kaše, kompot al. 1,3,7
Thu
25.4.
Krupicová polévka s vejci al. 1,3,6,7,9
1. Vepřové výpečky, hlávkové zelí, houskové knedlíky al. 1,3,7
Fri
26.4.
Hovězí vývar s těstovinou al. 1,3,6,7,9
1. Vepřové medailonky , fazolové lusky , šťouchané brambory al. 1,6,7
Mon
29.4.
Květáková polévka al. 1,3,6,7,9
1. Hovězí šťavnatá pečeně, dušená rýže, ovoce al. 1,6,7,9
Tue
30.4.
Masitý vývar s kapáním al. 1,3,6,7,9
1. Pečené kuřecí stehno, vařené brambory,salát al. 1,6,7
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available