e-strava Jídelníček
SOŠ a SOU Jablunkov, Školní 416
Jablunkov
[0146]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
2.12.
Zeleninová polévka s jáhly al. 1,3,9Hodnocení:
1. Klopsy v rajčatové omáčce, těstoviny, ovoce al. 1,3,7,9Dobré
2. Smažený celer, vařené brambory, kompot, ovoce al.1,3,7,9
Út
3.12.
Hrachová polévka al. 1Hodnocení:
1. Přírodní kuřecí plátek, dušená rýže, salát al. 1,6Lepší
2. Boloňské lasagne se sýrem al. 1,3,7,
St
4.12.
Zelná polévka al. 1,7Hodnocení:
1. Vepřový smažený řízek, bramborová kaše, kompot al. 1,3,7,Lepší
2. Těstoviny s kedlubnovým zelím, kompot al. 1,3
Čt
5.12.
Česneková polévka al. 1,3,Hodnocení:
1. Hovězí guláš, houskové knedlíky al. 1,3,7Skvělé
2. Zeleninový kuskus se sýrem al. 1,7

6.12.
Frankfurtská polévka al. 1,7Hodnocení:
1. Pečené buchty s povidly , kakao, perník al. 1,3,7Ušlo to
2. Bigos s masem a uzeninou, chléb, perník al. 1,3,7
Po
9.12.
Žampionová polévka al. 1,7Hodnocení:
1. Vepřová pikantní směs, dušený bulgur al. 1,3,7,9Skvělé
2. Francouzské brambory s uzeninou a sýrem,al. 1,3,7Ušlo to
Út
10.12.
Hovězí vývar s těstovinou al. 1,3,7,9Hodnocení:
1. Segedínský guláš, houskové knedlíky , ovoce al. 1,3,7Lepší
2. Špagety s vejci a uzenou slaninou, ovoce al. 1,3,7
St
11.12.
Koprová polévka s vejci al. 1,3,7
1. Smažené kuřecí stehno, bramborová kaše, salát al. 1,3,7
2. Salát z červené řepy a tuňákem, pečivo al. 3,4,7
Čt
12.12.
Bramborová polévka al. 1,7,9Hodnocení:
1. Kuřecí nudličky v sýrové omáčce, těstoviny al. 1,3,7,Skvělé
2. Střapačky se zelím a uzeninou al. 1,3,7

13.12.
Fazolová polévka 1,
1. Rýžová kaše s ovocným přelivem al. 1,3,7
2. Rybí filé na kmíně s máslem, vařené brambory, salát al. 1,4,7
Po
16.12.
Rajská polévka s kapáním al. 1,3,7,9
1. Vepřový perkelt, těstoviny , ovoce al. 1,3,7,
2. Smažený sýr, vařené brambory, tatarka, ovoce al. 1,3,7
Út
17.12.
Čočková polévka al. 1
1. Krůtí rizoto se sýrem, salát al. 1,3,7,9
2. Bramborový guláš s klobáskou, chléb al. 1,3,7
St
18.12.
Brokolicová polévka al. 1,3,7,9
1. Hamburská kýta , houskové knedlíky al. 1,3,7,9
2. Mrkvový perkelt se sýrem, vařené brambory al.7
Čt
19.12.
Houbová polévka al. 1,7,9
1. Dušený špenát s uzenou rolkou, bramborové gnocchi al. 1,3,7
2. Těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou al. 1,3,7,9

20.12.
Drůbeží vývar s játrovými knedlíčky al. 1,3,7,9
1. Vepřová marinovaná kotleta, fazolové lusky, šťouchané brambory al. 1,6,7,9
St
1.1.
1.
Čt
2.1.
1.

3.1.
1.
Po
6.1.
1.
Út
7.1.
1.
St
8.1.
1.
Čt
9.1.
1.

10.1.
1.
Po
13.1.
1.
Út
14.1.
1.
St
15.1.
1.
Čt
16.1.
1.

17.1.
1.
Po
20.1.
1.
Út
21.1.
1.
St
22.1.
1.
Čt
23.1.
1.

24.1.
1.
Po
27.1.
1.
Út
28.1.
1.
St
29.1.
1.
Čt
30.1.
1.

31.1.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.