e-strava Jídelníček
SOŠ a SOU Jablunkov, Školní 416
Jablunkov
[0146]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Út
1.10.
Květáková polévka al. 1,3,7Hodnocení:
1. Hovězí kostky na slanině, vařené brambory, kys.okurek al. 1,6Dobré
2. Zapečené těstoviny s uzeninou a sýrem , kys.okurek 1,3,7
St
2.10.
Zeleninová polévka al. 1,3,7,9Hodnocení:
1. Segedínský guláš, houskové knedlíky , ovoce al. 1,3,7Skvělé
2. Rybí filé na másle, vařené brambory, kompot, ovoce al. 1,4,7
Čt
3.10.
Hovězí polévka s rýží a hráškem al. 1,9
1. Vepřové ražničí, vařené brambory ,salát al. 1
2. Těstoviny se špenátem, salát al. 1,3

4.10.
Uzená polévka s bramborem al. 1
1. Rýžová kaše s ovocným přelivem al. 1,7
2. Kuřecí kostky v těstíčku, vařené brambory, tatarka al. 1,3,7
Po
7.10.
Koprová polévka al. 1,3,7Hodnocení:
1. Plněný paprikový lusk, dušená rýže , ovoce al. 1,3,9Lepší
2. Brokolice s česnekem a sýrem, vařené brambory, ovoce al. 1,7
Út
8.10.
Krupicová polévka s vejci al. 1,3,9Hodnocení:
1. Záhorácký závitek, vařené brambory, sl.1,6Dobré
2. Zeleninový kuskus se sýrem, kompot al. 1,7,9
St
9.10.
Špenátová polévka al. 1,7,9
1. Vepřové výpečky,kedlubnové zelí, vařené brambory, al.1,
2. Těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou, pečivo al. 1,3,
Čt
10.10.
Houbová polévka al. 1.9
1. Hamburská kýta ,houskové knedlíky, al. 1,3,7,9
2. Kuřecí plátek na zelenině, vařené brambory, al. 1,6,9

11.10.
Rybí polévka al. 1,3,7,9
1. Pečené buchty s povidly , kakao al. 1,3,7
2. Bigos s masem a uzeninou, chléb al. 1,6
Po
14.10.
Rajská polévka al. 1,3,7,9
1. Kuřecí plátek na houbách, těstoviny, kys.okurek, al. 1,3,7,9
2. Kavkazské rybí filé, vařené brambory al. 1,3,4,7
Út
15.10.
Brokolicová polévka al. 1,7,9Hodnocení:
1. Vepřová pikantní směs, dušený bulgur,ovoce , al. 1,3,7Dobré
2. Zapečené brambory s pórkem a smetanou, ovoce ,al. 1,3,7
St
16.10.
Kmínová polévka s kapáním al. 1,3,9
1. Pečené kuřecí stehno na kys.zelí, vařené brambory, al. 1,3,7
2. Zeleninový salát s červenou čočkou, al. 1,3,7
Čt
17.10.
Pórková polévka s jáhly al. 1,3,7,9
1. Křenová omáčka , uz.rolovaná plec, houskové knedlíky, al. 1,3,7
2. Boloňské lazagne se sýrem, al. 1,3,7

18.10.
Gulášová polévka al. 1,6
1. Krupicová kaše s cukrem a kakaem al. 1,7
2. Vepřové čevapčiči, vařené brambory, cibule, hořčice, al. 1,3,7,10
Po
21.10.
Zeleninová polévka al. 1,3,7
1. Boloňské špagety se sýrem , ovoce al. 1,3,7
2. Dušená pohanka s hříbky, salát, ovoce, al. 1
Út
22.10.
Drožďová polévka al. 1,3,7,9
1. Hovězí guláš, houskové knedlíky , al.1,3,7
2. Smažený sýr, vařené brambory, tatarka al. 1,3,7
St
23.10.
Drůbková polévka s těstovinou al. 1,3,7,9
1. Smažený vepřový řízek, bramborová kaše, salát, al. 1,3,7,
2. Mrkvový perkelt se sýrem, vařené brambory, salát ,al.7
Čt
24.10.
Celerová polévka al. 1,3,7
1. Kuřecí plněná rolka, dušená rýže,kys.okurek, al. 1,3,6,9
2. Těstovinový salát s hermelínem a zeleninou, al. 1,3,7

25.10.
Horalská polévka al. 1,3,7,9
1. Tvarohové knedlíky s opečenou strouhankou a máslem al. 1,3,7
2. Pečené jelito, kys.zelí, vařené brambory, al. 1,
Út
29.10.
Česneková polévka al. 1,3
1. Sekaná pečeně, bramborová kaše, kys.okurek. 1,3,7
St
30.10.
Žampionová polévka al. 1,3.7
1. Krůtí rizoto se sýrem, salát , al. 1,7,9
Čt
31.10.
Hovězí polévka s kapáním ,al. 1,3,7,9
1. Svíčková na smetaně, houskové knedlíky, al. 1,3,7,9
2. Rybí filé v krustě, vařené brambory,kompot, al. 1,3,4
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.