e-strava Menu
ZŠ polská, Školní 438
Jablunkov
[0011]
Ulrich software
Day Choice
Tue
2.4.
Bramborová s cizrnou 1, 9, 12Rating:
1. Špagety po boloňsku s vepřovým masem, strouhaný sýr 1, 7, 9
Wed
3.4.
Hráškový krém s bylinkovými krutóny 1, 7, 12Rating:
1. Moravský vrabec, kyselé zelí, bramborový knedlík 1, 3, 12
Thu
4.4.
Kyselo s vejci 1, 3, 7Rating:
1. Černé fazole s rajčaty a bylinkami, žitný chléb 1, 12
2. Cikánský nákyp (mák, povidla, těstoviny, smetana) 1, 3, 7
Fri
5.4.
Dršťková z hlívy ústřičné 1Rating:
1. Přírodní krůtí plátek, rýže basmati, okurkový salát 1, 10
2. Gnocchi se sýrovou omáčkou 1, 3, 7, 12
Mon
8.4.
Krupicová polévka 1, 9Rating:
1. Hovězí se šípkovou omáčkou, houskový knedlík 1, 3, 7
Tue
9.4.
Květáková s bulgurem 1, 7, 3Rating:
1. Pečené kuře na kyselém zelí, vařený brambor 12
Wed
10.4.
Hovězí s játrovou rýží 1, 3, 9Rating:
1. Rybí prsty (dospělí smaž.treska tmavá),bram.kaše,mrkvový salát 1,3,4,7,12
2. Zvěřina po bulgursku, bramborová kaše, mrkvový salát 1, 3, 9, 12
Thu
11.4.
Kulajda 1, 3, 7Rating:
1. Krůtí čína, rýže black and white 1
2. Losos na másle, čočkový salát 4, 7
Fri
12.4.
Hrachová s osmaženým hráškem 1, 3Rating:
1. Zapečené francouzské brambory, hlávkový salát 3, 7, 12
Mon
15.4.
Dýňová polévka 1, 7Rating:
1. Rizoto s králičím masem a zeleninou, rajčatový salát 7, 9
Tue
16.4.
Kmínová s vejci a kuskusem 1, 3, 9Rating:
1. Vepřová roláda po cikánsku, tarhoňa, čínský salát 1, 3, 7
Wed
17.4.
Rajská s kapáním 1, 3, 7Rating:
1. Tilapie na kmíně, vařený brambor, jablečný kompot 4, 7, 12
2. Štěpánská sekaná pečeně, vařený brambor, jablečný kompot 1, 3, 12
Thu
18.4.
Kapustová s rýží 1Rating:
1. Těstoviny zapečené s kuřecím masem a mozarellou, salát z čevené řepy 1,3,7
2. Smažený sýr, hranolky v troubě, jogurtový DIP 1, 3, 7
Fri
19.4.
Gulášová s bramborem 1, 12Rating:
1. Buchtičky s krémem 1, 3, 7
2. Tuňák na másle, kuskus se zeleninou 1, 4, 7
Mon
22.4.
Česneková s bramborem 3, 12
1. Hovězí guláš, kynutý knedlík 1, 3, 7
Tue
23.4.
Zeleninová s pohankovými knedlíčky 1, 3, 7, 9
1. Vepřový řízek smažený, bramborová kaše, zelný salát s mrkví 1, 3, 7, 12
Wed
24.4.
Ukrajinský BORŠČ 1, 9
1. Žemlovka s tvarohem a jablky, kakao 1, 3, 7
2. Krůtí játra na slanině, dušená rýže, okurek 1, 12
Thu
25.4.
Čočková 1
1. Telecí kostky na másle, dušená baby karotka, vařený brambor 7, 12
2. Pečená červená řepa s kozím sýrem, česneková bagetka 1, 3, 7
Fri
26.4.
Kuřecí vývar s tarhoňou 1, 3, 7, 9
1. Čočkové lečo, chléb 1, 12
2. Koprová omáčka s vejci, vařený brambor 1, 3, 7
Mon
29.4.
Z kyselého zelí s bramborem 1, 7
1. Vepřový ZBRUF se sýrem, bulgur 1, 7
Tue
30.4.
Provensálská rajčatová polévka s cuketou 1
1. Krůtí závitek plněný špenátem, šťouchané brambory, šopský salát 1, 3, 7, 12
Thu
2.5.
Vločková se zeleninou 1, 9
1. Bramborová roláda pélněná uzeným masem, kyselé zelí 1, 3, 7, 12
Fri
3.5.
Houbová s bramborem 1, 7, 12
1. Kuřecí přírodní plátek, dušená rýže, okurkový salát 1, 9, 10, 12
Mon
6.5.
Z pečených rajčat 1, 12
1. Hovězí znojemská pečeně, těstoviny 1, 3, 10, 12
Tue
7.5.
Hrachová s osmaženou houskou 1, 12
1. Mořská štika argentinská s brokolicí a smet.,brambory, ovocný salát 1,4,10,12
Thu
9.5.
Špenátová s vejci 1, 3, 7, 12
1. Kuřecí stehno pečené na tymiánu, bramborová kaše, rajčatový salát 1, 7, 12
2. Bramborák se smetanou 1, 7, 12
Fri
10.5.
Frankfurtská 1, 12
1. Rýžová kaše s meruňkami 7, 12
2. Těstovinový salát s tuňákem 1, 3, 7, 12
Mon
13.5.
Brokolicová s jáhly 1, 7
1. Boloňské špagety sypané sýrem 1, 3, 7, 12
Tue
14.5.
Zeleninová s kapáním 1,3,7,9,12
1. Záhorácký závitek, vařený brambor, mrkvový salát 1, 10, 12
Wed
15.5.
Česneková s bramborem 3, 12
1. Svíčková na smetaně, houskový knedlík 1,3,7,9,10,12
Thu
16.5.
Fazolová 1
1. Bifteky z mletého masa, bramborová kaše, salát Coleslaw 1, 3, 7, 12
Fri
17.5.
Ukrajinský boršč 1, 9, 12
1. Halušky se zakysanou smetanou a slaninou 1, 3, 7, 10, 12
Mon
20.5.
Kedlubnová s bramborem 1, 7, 12
1. Vepřové maso BAC-CAN, rýže dušená 1
Tue
21.5.
Kuřecí vývar s těstovinou 1, 3, 9, 12
1. Smažený květák, brambor vařený, kompot 1, 3, 7
Wed
22.5.
Batátový krém 1, 7, 12
1. Srbské vepřové rizoto, kyselý okurek 1
Thu
23.5.
Z červené čočky 1
1. Finská ryba, šťouchané brambory s pažitkou, salát zelný 1, 4, 7
Fri
24.5.
Koprová s bramborem 1, 7, 12
1. Kuřecí kostky na rajčatech, těstoviny 1, 3, 7
Mon
27.5.
Kmínová s kapáním 1, 3, 7, 9
1. Hrachová kaše s cibulkou, opečená klobása, chléb 1
Tue
28.5.
Mrkvová s bulgurem 1
1. Sekaný řízek, brambor vařený 1, 3
Wed
29.5.
Bramborová 1, 9, 12
1. Kuřecí nudličky s bylinkovou omáčkou, těstoviny 1, 3, 7
Thu
30.5.
Zeleninová s jáhly 1, 9
1. Poděbradský vrabec, bramborová kaše 1, 3, 10
Fri
31.5.
Slovenská z kyselého zelí 1, 7, 7, 9, 12
1. Kynuté knedlíky s borůvkovou omáčkou 1, 3, 7
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available