e-strava Jídelníček
ZŠ polská, Školní 438
Jablunkov
[0011]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Út
1.9.
Vločková smetanová 1B,7,9
1. Sekaná pečeně z kuřecího masa,brambor, salát zelný s paprikami 1A,3,7
St
2.9.
Česneková s bramborem a vejci 3,7,9,12Hodnocení:
1. Šunkofleky (míchané těstoviny s vajíčky a šunkou), salát okurkový 1A,3,7Lepší
Čt
3.9.
Drožďová s opečenou houskou 1A,3,7,9Hodnocení:
1. Krůtí kostky na slanině, bramborová kaše, salát mrkvový 1A,7,12Dobré

4.9.
Zeleninová s pohankovými knedlíčky 1A,3,7,9Hodnocení:
1. Vepřové maso na paprice, houskový knedlík 1A,3,7Skvělé
Po
7.9.
Ruský boršč 1A,7,9,12Hodnocení:
1. Krůtí prso v kari omáčce se žampiony, dušená rýže, zeleninová přízdoba 1A,7,9Dobré
Út
8.9.
Pórková se sýrovým kapáním 1A,3,7,9Hodnocení:
1. Kuřecí stehno pečené na rozmarýnu, brambor vařený, mrkev na másle 1A,12Dobré
St
9.9.
Houbová s bramborem 1A,3,7,9Hodnocení:
1. Vepřová pečeně po bratislavsku, těstoviny 1A,3,9Dobré
Čt
10.9.
Celerová s opečenou houskou 1A,7,9Hodnocení:
1. Rybí filé smažené (kostky), bramborová kaše, salát z rajčat 1A,3,4,7,12Dobré
2. Plněný zelný list (kuřecí maso),bramborová kaše, salát z rajčat 1A,3,7,12Dobré

11.9.
Hrachová 1A,7,9Hodnocení:
1. Dukátové buchtičky s krémem 1A,3,5,7Lepší
2. Masové soté flamendr, dušená rýže 1A,7,12
Po
14.9.
Kulajda 1A,3,7,12Hodnocení:
1. Rizoto s kuř.masem, pohankou a zeleninou, salát zelný s kukuřicí,mošt1A,7,9Dobré
Út
15.9.
Kapustová s bramborem 1A,7,9Hodnocení:
1. Krůtí prso po italsku, houskový knedlík,ovoce 1A,3,7,9,10Dobré
St
16.9.
Zeleninová s drožďovými knedlíčky 1A,3,7,9Hodnocení:
1. Holandský řízek, bramborová kaše, salát mrkvový s pomerančovou šťávou 1A,3,7,12Lepší
2. Losos na bylinkovém másle, bramborová kaše, salát s pomarančovou šťávou 1A,4,7,1Dobré
Čt
17.9.
Špenátová s fridátovými nudlemi 1A,3,7Hodnocení:
1. Fazolový guláš, žitný chléb,termix 1A,7,9,12Dobré
2. Vepřové maso vařené, fazolové lusky na smetaně, brambor,termix1A,7,12Dobré

18.9.
Hovězí se kuskusem a zeleninou 1A,3,7,9Hodnocení:
1. Zapečené brambory s česnekem, smetanou a parmaz,salát okurkovýovoce 1A,7 BMLepší
2. Zvěřinový guláš, těstoviny, ovoce 1A,3,9Lepší
Po
21.9.
Kmínová s opečenou houskou 1A,7,9
1. Vepřová pečeně, české zelí, bramborový knedlík 1A,3,7,9,12
Út
22.9.
Mléčná s bramborem 1A,7,9,12
1. Hovězí boubínský roštěnec, těstoviny, paprikovo-pórková přízdoba 1A,7,9,10
St
23.9.
Zeleninová s kroupami 1A,7,9
1. Čočka na kyselo, vejce vařené, žitný chléb, kyselý okurek 1A,3
2. Vejce vařené, koprová omáčka, brambor vařený 1A,3,7,12
Čt
24.9.
Rajčatová s ovesnými vločkami 1B,7
1. Rybí filé po finsku (slanina a jablko), bramborová kaše, salát ovocný 4,7,12
2. Vepřové maso s ananasem po indicku, dušená rýže, salát ovocný 1A,3,7,9,12

25.9.
Fazolová 1A,7,9
1. Krupicovo-jáhlová kaše se skořicovým cukrem 1A,7
2. Kuřecí játra na slanině, jasmínová rýže, salát okurkový 1A
Út
29.9.
Drůbková smetanová s jáhly 1A,7,9
1. Sicilské špagety s krůtím masem, strouhaný sýr, pórková přízdoba 1A,3,7,9,12
St
30.9.
Italská minestrone 7,9
1. Plátek kuřecích prsou v jogurtu, bramborová kaše, salát zelný 1A,3,7,12
Čt
1.10.
1.

2.10.
1.
Po
5.10.
1.
Út
6.10.
1.
St
7.10.
1.
Čt
8.10.
1.

9.10.
1.
Po
12.10.
1.
Út
13.10.
1.
St
14.10.
1.
Čt
15.10.
1.

16.10.
1.
Po
19.10.
1.
Út
20.10.
1.
St
21.10.
1.
Čt
22.10.
1.

23.10.
1.
Po
26.10.
1.
Út
27.10.
1.
Čt
29.10.
1.

30.10.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.