e-strava Jídelníček
ZŠ polská, Školní 438
Jablunkov
[0011]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
4.5.
Hrachová 1A,7,9
1. Krůtí plátek na slanině, dušená rýže, salát mrkvový 1A,12
Út
5.5.
Kmínová s kuskusem 1A,3,7,9
1. Holandský řízek (kuřecí maso), bramborová kaše, zeleninová přízdoba 1A,3,6,7,12
St
6.5.
Houbová s kroupami 1A,7,9Hodnocení:
1. Vepřová pečeně, dušené zelí, farmářský knedlík 1A,7,9,10,12Dobré
Čt
7.5.
Kuřecí vývar s nudlemi a játrovými knedlíčky1A,3, 7,9
1. Fazolové lusky na smetaně, vejce vařené, brambor vařený 1A,3,7,12
Po
11.5.
Cibulová s bramborem 1A,7,9
1. Rizoto s vepřovým masem a zeleninou, salát z kysaného zelí s mrkví 1A,12
Út
12.5.
Rajčatová s ovesnými vločkami 1A,12
1. Kuřecí roláda plněná kuřecím masem,brambor vařený, salát z červené řepy 1A,3,6,7
St
13.5.
Zeleninová s bramborem 1A,7,9,12
1. Vepřové na paprice, houskový knedlík 1A,3,7
Čt
14.5.
Koprová s bramborem 1A,3,7,12
1. Krůtí kostky po italsku, těstoviny 1A,3,7

15.5.
Gulášová 1A,7,9,12Hodnocení:
1. Bramborák s uzeným masem, kysaná smetana 1A,3,7,12Skvělé
Po
18.5.
Zeleninová s kapáním 1A,3,7,9Hodnocení:
1. Vepřové maso vařené, koprová omáčka, brambor vařený 1A,7,12Skvělé
Út
19.5.
Bramboračka nezahuštěná 7,9,12
1. Hovězí tokáň, dušená rýže 1A,6,7,9,10,12
St
20.5.
Zelná s bramborem 1A,9,12
1. Krůtí karbenátky ve smetanové omáčce, těstoviny 1A,3,7,9,10
Čt
21.5.
Hrstková 1A,7,9
1. Rybí filé (kostky) na kmíně, bramborová kaše, mrkvová přízdoba 1A,4,7,12
2. Sekaná pečeně štěpánská, bramborová kaše, mrkvová přízdoba 1A,3,7,9,10

22.5.
Frankfurtská s bramborem 1A,9,12Hodnocení:
1. Čočka na kyselo, dietní párek, žitný chléb, kyselý okurek 1A,10
2. Gnochi, dušený špenát, dietní párek 1A,3,7Ušlo to
Po
25.5.
Z kysaného zelí slovenská 1A,7,9
1. Kuřecí stehno pečené na rozmarýnu,brambor vařený, salát okurkový 1A,12
Út
26.5.
Bramborová nezahuštěná 7,9,12
1. Zvěřinový guláš, houskový knedlík 1A,7,9,10,12
St
27.5.
Pohanková 9
1. Zapečené těstoviny s drůbežím masem, salát z čínského zelí 1A,3,7
Čt
28.5.
Čočková 1A,7,9,10
1. Rybí filé (kostky) zapečené se sýrem a smetanou, bramb.kaše, kompot 1A,4,7,12
2. Vepřové čevapčiči, bramborová kaše, kompot 1A,7,10,12

29.5.
Zeleninová s bulgurem 1A,7,9
1. Fazole na smetaně, vejce vařené, žitný chléb 1A,3,7
2. Halušky se slaninou a tvarohem 1A,7,12
Po
1.6.
Špenátová s bramborem 1A,3,7
1. Krůtí čína, dušená rýže, přízdoba z jarní cibulky 1A,6,7
Út
2.6.
Rajčatová s kuskusem 1A,12
1. Karbenátek zahradnický z kuř masa,bramb vařený,sal zelný vařený 1A,3,6,7,9,10,12
St
3.6.
Z jarní zeleniny s jáhlemi 1A,7,9
1. Vepřová svíčková, houskový knedlík 1A,3,6,7,9,10
Čt
4.6.
Kuřecí s pohankovými knedlíčky, masem 1A,3,7,9
1. Rybí filé (kostky) na másle s kmínem, bramborová kaše, salát okurkový 1A,4,7,12
2. Krůtí játra dušená na slanině s hříbkami, brambor.kaše, salát okurkový 1A,7,12

5.6.
Celerová smetanová se smaženým hráškem 1A,7,9
1. Fazolový guláš s telecím masem po italsku, žitný chléb 1A,7,9,10,12
2. Lasagne s brokolicí a žampiony 1A,3,6,7
Po
8.6.
Kulajda 1A,3,7,12
1. Sekaná pečeně, brambor vařený, salát z rajčat 1A,3,7,9,10
Út
9.6.
Vývar s kroupami a zeleninou 1A,7,9
1. Vepřové maso vařené, dušené hlávkové zelí,bramborový farmářský knedlík 1A,7,9,12
St
10.6.
Rajčatová se sýrovým kapáním 1A,3,7,12
1. Kuřecí stehno pečené, bramborová kaše, salát mrkvový s meruňkami 7,12
Čt
11.6.
Bramborová nezahuštěná 1A,7,9,12
1. Telecí mexický guláš s hráškovou rýží, strouhaný sýr 1A,7,12

12.6.
Hrachová 1A,7,9
1. Kynuté knedlíky s povidly, kakao 1A,3,7
2. Zapečené brambory s vepřovým masem a zeleninou, kyselý okurek 1A,3,7,12
Po
15.6.
Brokolicový krém 1A,3,7
1. Vepřová pečeně na cibulce, brambor vařený, dušená mrkev s hráškem 1A,12
Út
16.6.
Gulášová s bramborem 1A,7,9,12
1. Srbské rizoto s kuřecím masem, strouh.sýr, salát z hlávkového zelí 7,9
St
17.6.
Zeleninová s drožďovými knedlíčky 1A,3,9
1. Rybí filé (kostky) smažené, bramborová kaše vařený, salát ovocný 1A,3,4,7
2. Uzené maso, křenová omáčka, brambor vařený 1A,7,12
Čt
18.6.
Bramborová s hráškem 1A,12
1. Špagety po boloňsku s krůtím masem, strouhaný sýr 1A,3,7,9,12

19.6.
Z kysaného zelí s bramborem 1A,7,12
1. Čočka na kyselo, vejce vařené, žitný chléb 1A,3
2. Nové brambory s máslem a pažitkou, podmáslí 7,12
Po
22.6.
Zeleninová s pohankou 1A,7,9
1. Segedínský guláš, houskový knedlík 1A,3,7
Út
23.6.
Květáková krémová 1A,3,7,9
1. Kuřecí stehno pečené na tymiánu, dušená rýže, salát okurkový 1A
St
24.6.
Čočková 1A,7,9
1. Vepřový řízek smažený, bramborová kaše, salát z jarního zelí 1A,3,7,12
Čt
25.6.
Bramborová se žampiony 1A,7,9,12
1. Plněný paprikový lusk (krůtí maso) v paprik-rajčat omáčce, těstoviny 1A,3,7,9,12

26.6.
Hovězí s masovými knedlíčky, zeleninou a nudlemi 1A,3,7,9
1. Krupicovo - jáhlová kaše se skořicovým cukrem 1A,7
2. Bramborové halušky se škvarkami a smetanou 1A,7,12
Po
29.6.
Hrstková 1A,7,9
1. Vepřová pečeně po selsku, brambory vařené, salát mrkvový s ananasem 1A,12
Út
30.6.
Zeleninová s kapáním 1A,3,7,9
1. Krůtí minutkový guláš, rohlík 1A,7,9,12
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.