Deň |
Ponuka |
|
Po 1.9. | BROKOLICOVÝ KRÉM 1a,9,7,3 | Hodnotenie: | 1. KUŘECÍ NUDLIČKY NA PAPRICE,TĚSTOVINY, OVOCE,SIRUP 1a,7 |      |
|
Ut 2.9. | SLEPIČÍ VÝVAR S MASEM A NUDLEMI 1a,9,12 | Hodnotenie: | 1. SEKANÁ PEČENĚ, VAŘENÉ BRAMBORY,ZELENINOVÁ PŘÍZDOBA,SIRUP 1a,3,7 |      |
|
St 3.9. | LUŠTĚNINOVÁ 1a,12,9 | Hodnotenie: | 1. KYNUTÉ OVOCNÉ KNEDLÍKY S TVAROHEM,MÁSLEM A CUKREM, SIRUP1a,3,7 |      |
|
Št 4.9. | ZELENINOVÝ VÝVAR S TĚSTOVINOU 1,9,12 | Hodnotenie: | 1. HOVĚZÍ MASO VAŘENÉ,RAJSKÁ OMÁČKA, TĚSTOVINY, SIRUP 1a,9,10 |      |
|
Pi 5.9. | MRKVOVÁ S TĚSTOVINOU 1a | Hodnotenie: | 1. PEČENÁ TRESKA, VAŘENÉ BRAMBORY, MÍCHANÝ KOMPOT, SIRUP1a,4 |      |
|
|
Po 8.9. | CIBULOVÁ S BRAMBOREM A VEJCI 1a,3,9 | Hodnotenie: | 1. KUŘECÍ MASO S MRKVI A HRÁŠKEM NA KARI SE SMETANOU,DUŠ.RÝŽE, SIRUP 1a,7 |      |
|
Ut 9.9. | ZELENINOVÝ VÝVAR S RÝŽÍ 12,9 | Hodnotenie: | 1. PEČENÁ VEPŘOVÁ PLEC,DUŠENÝ ŠPENÁT,BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY, SIRUP 1a,3,7 |      |
|
St 10.9. | ITALSKÁ ČOČKOVÁ 1a,10,9 | Hodnotenie: | 1. SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK,BRAMBOROVÁ KAŠE,ZELENINOVÁ PŘÍZDOBA, SIRUP1a,3,7 |      |
|
Št 11.9. | HOVĚZÍ VÝVAR S MASEM A TĚSTOVINOU 1a,3,9,12 | Hodnotenie: | 1. KUŘECÍ NUDLIČKY VE SLADKOKYSELÉ OMÁČCE SE ZELENINOU,DUŠ.RÝŽE, SIRUP 1a,7,10 |      |
|
Pi 12.9. | RAJČATOVÁ S PRAŽENÝMI OVESNÝMI VLOČKAMI 1a,9,10 | Hodnotenie: | 1. ČOČKA NA KYSELO,VAŘENÉ VEJCE,CHLÉB,KYSELÝ OKUREK, SIRUP 1a,3,10 |      |
|
|
Po 15.9. | PÓRKOVÁ S VEJCI 1a,3,7 | 1. VEPŘOVÝ GULÁŠ, RESTOVANÁ TARHOŇA(těstoviny) ,SIRUP 1a,9 |
|
Ut 16.9. | ZELENINOVÝ VÝVAR S BULGUREM 1a,9,12 | 1. KUŘECÍ MASO BAC-CAN (čína), JASMÍNOVÁ RÝŽE, SIRUP 6,3 |
|
St 17.9. | FRANKFURTSKÁ 1a,9,12 | 1. ZNOJEMSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ,VAŘENÉ BRAMBORY, SIRUP 1a,10 |
|
Št 18.9. | SLEPIČÍ VÝVAR S MASEM A TĚSTOVINOU 1a,9,12 | 1. TAGLIATELLE(těstoviny) S KUŘECÍM MASEM, RAJČATY A SÝREM, SIRUP 1a,9,10 |
|
Pi 19.9. | ZELENINOVÁ 1a,9 | 1. VEPŘOVÁ PANENKA S MASOVOU ŠŤÁVOU,KARAMELIZOVANÁ MRKEV,BRAMBORY SIRUP 7 |
|
|
Po 22.9. | CELÉROVÁ 1a,9,7,12 | 1. KOPROVÁ OMÁČKA, VAŘENÉ VEJCE, VAŘENÉ BRAMBORY, SIRUP 1,3,7 |
|
Ut 23.9. | ZELENINOVÝ VÝVAR S PRAŽENÝMI OVESNÝMI VLOČKAMI 1,9,12 | 1. ŠPAGETY S HOVĚZÍM MASEM A RAJČATY, STROUHANÝ SÝR, SIRUP 1,7,3 |
|
St 24.9. | HRACHOVÁ S UZENINOU A KRUTONY 1 | 1. SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ, HOUSKOVÉ KNEDLÍKY, SIRUP 1,3,7,9 |
|
Št 25.9. | HOVĚZÍ VÝVAR S JÁTROVOU RÝŽÍ 1,3,9 | 1. RITOTO Z VEPŘOVÉHO MASA S HRÁŠKEM A SÝREM,ZELENINOVÁ PŘÍZDOBA, SIRUP 1 |
|
Pi 26.9. | L.KOKOSOVÝ KRÉM SE ŠPENÁTEM, KOŘENOVÁ ZELENINA ,ČOČKA BELUGA 12,9 | 1. ALPSKÝ KNEDLÍK S VANILKOVÝM KRÉMEM SYP.MÁKEM, SIRUP 1,3,7 |
|
|
Po 29.9. | ZELENINOVÝ VÝVAR S KUKUSEM 1,9,12 | 1. VEPŘOVÉ MASO S RYBÍ OMÁČKOU A VAŘENÝM VEJCEM TIT KHO, JASMÍNOVÁ RÝŽE SIRUP 3,4, |
|
Ut 30.9. | BRAMBOROVÁ S PAPRIKOU 1,9,12 | 1. HOVĚZÍ ŠTĚPÁNSKÁ PEČENĚ (vejce), TĚSTOVINY,SIRUP 1,3 |
|
St 1.10. | HRÁŠKOVÝ KRÉM S KRUTONY 1,7 | 1. KVĚTÁKOVÉ PLACKY SE SÝREM, BRAMBOROVÁ KAŠE, ZEL. PŘÍZDOBA SIRUP 1,3,7 |
|
Št 2.10. | KROUPOVÁ S KUŘECÍM MASEM 1,7,9,12 | 1. DALMATSKÉ ČUFTY(ml.maso,rajčatový protlak,čenek), DUŠENÁ RÝŽE , SIRUP 1,3,7 |
|
Pi 3.10. | Z MÍCHANÝCH LUŠTĚNIN 1,7,9,12 | 1. VEPŘOVÉ VÝPEČKY, DUŠENÉ ČERVENÉ ZELÍ, BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY, SIRUP 1,3 |
|
|
Po 6.10. | |
Ut 7.10. | |
St 8.10. | |
Št 9.10. | |
Pi 10.10. | |
|
Po 13.10. | |
Ut 14.10. | |
St 15.10. | |
Št 16.10. | |
Pi 17.10. | |
|
Po 20.10. | |
Ut 21.10. | |
St 22.10. | |
Št 23.10. | |
Pi 24.10. | |
|
Št 30.10. | |
Pi 31.10. | |