Deň |
Ponuka |
Ut 2.4. | HRACHOVÁ 1,9,12 | Hodnotenie: | 1. VEPŘOVÁ PEČENĚ FRANKFURTSKÁ,RÝŽE S PEČENOU TĚSTOVINOU , DŽUS 1,7 | | 2. SOJOVÉ PLÁTKY NA PAPRICE, RÝŽE S PEČENOU TĚSTOVINOU ,DŽUS 1,7,6 |
|
St 3.4. | SLEPIČÍ VÝVAR S MASEM A TĚSTOVINOU 1,9,12 | Hodnotenie: | 1. ZNOJEMSKÁ HOVĚZÍ KÝTA, VAŘENÉ BRAMBORY ,OVOCE, BYLINKOVÝ ČAJ 1,10 | | 2. RÝŽOVÁ KAŠE S OVOCEM A GRANKEM, OVOCE, OVOCNÝ ČAJ 7 | |
|
Št 4.4. | ČESNEKOVÁ S BRAMBOREM 1 | Hodnotenie: | 1. ZAPEČENÉ TĚSTOVINY S KUŘECÍM MASEM A KVĚTÁKEM, KYSELÝ OKUREK,DŽUS1,3,7,10 | 2. KUSKUS S HLÍVOU ÚSTŘIČNOU A ZELENINOU, KYSELÝ OKUREK ,DŽUS 1,10,9 | |
|
Pi 5.4. | Z RYBÍHO FILÉ S OPRAŽENOU HOUSKOU 1,7,9,4,12 | Hodnotenie: | 1. SEDLČANSKÝ VEPŘOVÝ KOTLET(hermelín), BRA.KAŠE,ZEL.PŘÍZDOBA,ČAJ 1,7 | | 2. FAZOLOVÝ SALÁT S BALKÁNSKÝM SÝREM A JABLKY, TMAVÝ CHLÉB, ČAJ 1,7 | |
|
|
Po 8.4. | BRAMBORAČKA 1,9 | Hodnotenie: | 1. ČÍNA Z KRŮTÍHO MASA,DUŠENÁ RÝŽE, OVOCE, DŽUS 9 | | 2. ČÍNA ZE SOJOVÝCH KOSTEK, DUŠENÁ RÝŽE, OVOCE, DŽUS 9,6 |
|
Ut 9.4. | LUŠTĚNINOVÁ 1,9,12 | Hodnotenie: | 1. KARBENÁTEK Z RYBÍHO FILÉ, BRAM.KAŠE,SALÁT Z KYSANÉHO ZELÍ,SIRUP 1,3,7,4,10 | | 2. KVĚTÁK S VEJCI, VAŘENÉ BRAMBORY, SALÁT Z KYSANÉHO ZELÍ,SIRUP 3,7,10 | |
|
St 10.4. | Z JARNÍ ZELENINY 1,9 | Hodnotenie: | 1. LOVECKÁ VEPŘOVÁ KÝTA (chilli,kečup,žampiony), BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY,DŽUS 1,7 | | 2. VEPŘOVÁ JÁTRA S BYLINKOVOU ŠŤÁVOU, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY,DŽUS 1,7 |
|
Št 11.4. | KRŮTÍ VÝVAR S TĚSTOVINOU 1,9,12 | Hodnotenie: | 1. HRACHOVÁ KAŠE, DIETNÍ PÁREK, KYSELÝ OKUREK,CHLÉB,OVOCE, ČAJ 1,7,10 | | 2. TĚSTOVINY S PIKANTNÍ OMÁČKOU A UZENÝM TOFU, OVOCE, ČAJ 1,3,7,6 | |
|
Pi 12.4. | RAJČATOVÁ S OVESNÝMI VLOČKAMI 1,9,10 | Hodnotenie: | 1. KRÁLIČÍ RAGÚ,(smetana, hrášek,) VAŘENÉ BRAMBORY, DŽUS1,7 | | 2. ZELENINOVÉ KARBENÁTKY,VAŘENÉ BRAMBORY, KOMPOT, DŽUS 1,3,7,9 | |
|
|
Po 15.4. | Z ČERVENÉ ČOČKY 1,9,12 | Hodnotenie: | 1. KUŘECÍ STEHNO NA KARI, STAROČESKÁ RÝŽE,SALÁT, DŽUS 1 | | 2. ZELENINOVÉ RIZOTO S POHANKOU, SÝREM A PÓRKEM, SALÁT, DŽUS 7,9 |
|
Ut 16.4. | JÁHLOVÁ S HOUBAMI 9,12 | Hodnotenie: | 1. SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ (vepř.maso), HOUSKOVÉ KNEDLÍKY, OVOCE, SIRUP 1,3,7,10 | | 2. SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ ZE SOJOVÉHO MASA, HOUSKOVÉ KNEDLÍKY, OVOCE, SIRUP 1,3,7,6,10 | |
|
St 17.4. | KUŘECÍ VÝVAR S MASEM A PEČENOU TĚSTOVINOU1,9,12 | Hodnotenie: | 1. HOVĚZÍ MASO V MRKVI,VAŘENÉ BRAMBORY,OVOCE,DŽUS 1,7 | | 2. DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S VANILKOVÝM KRÉMEM, OVOCE,DŽUS 1,3,7 | |
|
Št 18.4. | MRKVOVÁ S BULGUREM 1 | Hodnotenie: | 1. KRŮTÍ PRSA NA ROZMARÝNU,TĚSTOVINY,OVOCE, ČERNÝ ČAJ 1 | | 2. TĚSTOVINY SE SMETANOVÝM LISTOVÝM ŠPENÁTEM, OVOCE, ČERNÝ ČAJ 1,7 | |
|
Pi 19.4. | KRUPICOVÁ S VEJCI 1,3,9,12 | Hodnotenie: | 1. VEPŘOVÁ KOTLETA NA ZPŮSOB ZVĚŘINY, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY, DŽUS 1 | | 2. SLOVENSKÉ HALUŠKY S BRYNZOU A SLANINOU, SALÁT, DŽUS 1,7 |
|
|
Po 22.4. | RAJSKÁ S TARHOŇOU 1,10,12,9 | Hodnotenie: | 1. KUŘECÍ PRSA S PÓRKEM A ČESNEKEM, DUŠENÁ RÝŽE, OVOCE,SIRUP 1 | | 2. KUSKUSOTO SE SOJOVÝM MASEM, ZELENINOU A SÝREM,OVOCE, SIRUP1,6,9 |
|
Ut 23.4. | HOVĚZÍ VÝVAR TĚSTOVINOU 1,9,12 | 1. VEPŘOVÁ PEČENĚ, DUŠENÝ ŠPENÁT, VAŘENÉ BRAMBORY, OVOCNÝ ČAJ 1,3,7 | 2. PŘÍRODNÍ TOFU,DUŠENÝ ŠPENÁT, VAŘENÉ BRAMBORY,OVOCNÝ ČAJ1,3,6,7 |
|
St 24.4. | RYBÍ POLÉVKA "UCHA" (hl.zelí,div.koření) 1,4,3,7,12,9 | Hodnotenie: | 1. HOVĚZÍ PEČENĚ NA PAPRICE, TĚSTOVINY, OVOCE, DŽUS 1 | | 2. TĚSTOVINY S FAZOLOVÝMI LUSKY A RAJČATY(slanina,sýr), DŽUS 1,7 |
|
Št 25.4. | FAZOLOVÁ 1,9,12 | Hodnotenie: | 1. SRBSKÉ RIZOTO Z VEPŘOVÉHO MASA , SÝR,DOMÁCÍ PERNÍK,BYLINKOVÝ ČAJ 1,9,10 ,3 | | 2. BULGUROVÝ PILAV SE ZELENINOU A SÝREM, DOMÁCÍ PERNÍK, BYLINKOVÝ ČAJ 1,9,3 |
|
Pi 26.4. | SLEPIČÍ VÝVAR S MASEM A RÝŽÍ 9,12 | 1. KOPROVÁ OMÁČKA ,VAŘENÉ VEJCE, VAŘENÉ BRAMBORY, SIRUP 1,3,7,10 | 2. HOUBOVÝ KUBA (kroupy, žampiony,hrášek)ZELENINOVÝ SALÁT,SIRUP 1,10 |
|
|
Po 29.4. | DROŽĎOVÁ S VLOČKAMI A ZELENINOU 1,9,12 | 1. ZAHRADNICKÁ SEKANÁ, VAŘENÉ BRAMBORY S MÁSLEM, KYSELÝ OKUREK, DŽUS 1,3,9,7,10 | 2. BRAMBOROVÝ GULÁŠ SE SOJOVÝM MASEM, CHLÉB, DŽUS 1,6 |
|
Ut 30.4. | BRAMBOROVÁ 1,9,12 | 1. KUŘECÍ PRSA S BYLINKOVÝM KOŘENÍM, DUŠENÁ RÝŽE,OVOCE,SIRUP 1 | 2. BULGUROVÉ RIZOTO S UZENÝM TOFU, OVOCE, SIRUP 1,6,9, |
|
Št 2.5. | ZELENINOVÝ VÝVAR S BULGUREM 9,1,12 | 1. LOSOS OBALENÝ S HOŘČICÍ A MEDEM, ŠŤOUCH. BRAMBORY,ČER.ŘEPA, ČERNÝ ČAJ 1,10,3,7,4 | 2. PIKANTNÍ BRAMBORY ZAPEČENÉ SE ŽAMPIONY ČER.ŘEPA, ČERNÝ ČAJ 9,3,10 |
|
Pi 3.5. | LUŠTĚNINOVÁ 1,9,12 | 1. KRŮTÍ PALIVEC(slanina,paprika,chilli), TĚSTOVINY, DŽUS 1,7 | 2. SALÁT Z KUKUŘIČKÝCH TĚSTOVIN S TUŇÁKEM, DŽUS 4,7,9 |
|
|
Po 6.5. | |
Ut 7.5. | |
Št 9.5. | |
Pi 10.5. | |
|
Po 13.5. | |
Ut 14.5. | |
St 15.5. | |
Št 16.5. | |
Pi 17.5. | |
|
Po 20.5. | |
Ut 21.5. | |
St 22.5. | |
Št 23.5. | |
Pi 24.5. | |
|
Po 27.5. | |
Ut 28.5. | |
St 29.5. | |
Št 30.5. | |
Pi 31.5. | |