e-strava Jedálny lístok
Gymnázium M.Koperníka
Bílovec
[0136]
Ulrich software
Deň Ponuka
Po
1.9.
BROKOLICOVÝ KRÉM 1a,9,7,3Hodnotenie:
1. KUŘECÍ NUDLIČKY NA PAPRICE,TĚSTOVINY, OVOCE,SIRUP 1a,7
Ut
2.9.
SLEPIČÍ VÝVAR S MASEM A NUDLEMI 1a,9,12Hodnotenie:
1. SEKANÁ PEČENĚ, VAŘENÉ BRAMBORY,ZELENINOVÁ PŘÍZDOBA,SIRUP 1a,3,7
St
3.9.
LUŠTĚNINOVÁ 1a,12,9Hodnotenie:
1. KYNUTÉ OVOCNÉ KNEDLÍKY S TVAROHEM,MÁSLEM A CUKREM, SIRUP1a,3,7
Št
4.9.
ZELENINOVÝ VÝVAR S TĚSTOVINOU 1,9,12Hodnotenie:
1. HOVĚZÍ MASO VAŘENÉ,RAJSKÁ OMÁČKA, TĚSTOVINY, SIRUP 1a,9,10
Pi
5.9.
MRKVOVÁ S TĚSTOVINOU 1aHodnotenie:
1. PEČENÁ TRESKA, VAŘENÉ BRAMBORY, MÍCHANÝ KOMPOT, SIRUP1a,4
Po
8.9.
CIBULOVÁ S BRAMBOREM A VEJCI 1a,3,9Hodnotenie:
1. KUŘECÍ MASO S MRKVI A HRÁŠKEM NA KARI SE SMETANOU,DUŠ.RÝŽE, SIRUP 1a,7
Ut
9.9.
ZELENINOVÝ VÝVAR S RÝŽÍ 12,9Hodnotenie:
1. PEČENÁ VEPŘOVÁ PLEC,DUŠENÝ ŠPENÁT,BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY, SIRUP 1a,3,7
St
10.9.
ITALSKÁ ČOČKOVÁ 1a,10,9Hodnotenie:
1. SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK,BRAMBOROVÁ KAŠE,ZELENINOVÁ PŘÍZDOBA, SIRUP1a,3,7
Št
11.9.
HOVĚZÍ VÝVAR S MASEM A TĚSTOVINOU 1a,3,9,12Hodnotenie:
1. KUŘECÍ NUDLIČKY VE SLADKOKYSELÉ OMÁČCE SE ZELENINOU,DUŠ.RÝŽE, SIRUP 1a,7,10
Pi
12.9.
RAJČATOVÁ S PRAŽENÝMI OVESNÝMI VLOČKAMI 1a,9,10Hodnotenie:
1. ČOČKA NA KYSELO,VAŘENÉ VEJCE,CHLÉB,KYSELÝ OKUREK, SIRUP 1a,3,10
Po
15.9.
PÓRKOVÁ S VEJCI 1a,3,7
1. VEPŘOVÝ GULÁŠ, RESTOVANÁ TARHOŇA(těstoviny) ,SIRUP 1a,9
Ut
16.9.
ZELENINOVÝ VÝVAR S BULGUREM 1a,9,12
1. KUŘECÍ MASO BAC-CAN (čína), JASMÍNOVÁ RÝŽE, SIRUP 6,3
St
17.9.
FRANKFURTSKÁ 1a,9,12
1. ZNOJEMSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ,VAŘENÉ BRAMBORY, SIRUP 1a,10
Št
18.9.
SLEPIČÍ VÝVAR S MASEM A TĚSTOVINOU 1a,9,12
1. TAGLIATELLE(těstoviny) S KUŘECÍM MASEM, RAJČATY A SÝREM, SIRUP 1a,9,10
Pi
19.9.
ZELENINOVÁ 1a,9
1. VEPŘOVÁ PANENKA S MASOVOU ŠŤÁVOU,KARAMELIZOVANÁ MRKEV,BRAMBORY SIRUP 7
Po
22.9.
CELÉROVÁ 1a,9,7,12
1. KOPROVÁ OMÁČKA, VAŘENÉ VEJCE, VAŘENÉ BRAMBORY, SIRUP 1,3,7
Ut
23.9.
ZELENINOVÝ VÝVAR S PRAŽENÝMI OVESNÝMI VLOČKAMI 1,9,12
1. ŠPAGETY S HOVĚZÍM MASEM A RAJČATY, STROUHANÝ SÝR, SIRUP 1,7,3
St
24.9.
HRACHOVÁ S UZENINOU A KRUTONY 1
1. SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ, HOUSKOVÉ KNEDLÍKY, SIRUP 1,3,7,9
Št
25.9.
HOVĚZÍ VÝVAR S JÁTROVOU RÝŽÍ 1,3,9
1. RITOTO Z VEPŘOVÉHO MASA S HRÁŠKEM A SÝREM,ZELENINOVÁ PŘÍZDOBA, SIRUP 1
Pi
26.9.
L.KOKOSOVÝ KRÉM SE ŠPENÁTEM, KOŘENOVÁ ZELENINA ,ČOČKA BELUGA 12,9
1. ALPSKÝ KNEDLÍK S VANILKOVÝM KRÉMEM SYP.MÁKEM, SIRUP 1,3,7
Po
29.9.
ZELENINOVÝ VÝVAR S KUKUSEM 1,9,12
1. VEPŘOVÉ MASO S RYBÍ OMÁČKOU A VAŘENÝM VEJCEM TIT KHO, JASMÍNOVÁ RÝŽE SIRUP 3,4,
Ut
30.9.
BRAMBOROVÁ S PAPRIKOU 1,9,12
1. HOVĚZÍ ŠTĚPÁNSKÁ PEČENĚ (vejce), TĚSTOVINY,SIRUP 1,3
St
1.10.
HRÁŠKOVÝ KRÉM S KRUTONY 1,7
1. KVĚTÁKOVÉ PLACKY SE SÝREM, BRAMBOROVÁ KAŠE, ZEL. PŘÍZDOBA SIRUP 1,3,7
Št
2.10.
KROUPOVÁ S KUŘECÍM MASEM 1,7,9,12
1. DALMATSKÉ ČUFTY(ml.maso,rajčatový protlak,čenek), DUŠENÁ RÝŽE , SIRUP 1,3,7
Pi
3.10.
Z MÍCHANÝCH LUŠTĚNIN 1,7,9,12
1. VEPŘOVÉ VÝPEČKY, DUŠENÉ ČERVENÉ ZELÍ, BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY, SIRUP 1,3
Po
6.10.
1.
Ut
7.10.
1.
St
8.10.
1.
Št
9.10.
1.
Pi
10.10.
1.
Po
13.10.
1.
Ut
14.10.
1.
St
15.10.
1.
Št
16.10.
1.
Pi
17.10.
1.
Po
20.10.
1.
Ut
21.10.
1.
St
22.10.
1.
Št
23.10.
1.
Pi
24.10.
1.
Št
30.10.
1.
Pi
31.10.
1.
Alergeny
1Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos) a výrobky z nich
2Kôrovce a výrobky z nich
3Vajcia a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašidy a výrobky s nich
6Sójové zrná a výrobky z nich
7Mlieko a výrobky z neho
8Orechy a výrobky z nich
9Zeler a výrobky z neho
10Horčica a výrobky z nej
11Sezamové semená a výrobky z nich
12Oxid siričitý a siričitany (>10 mg/kg alebo >10 mg/l, sušené ovocie, ovocné konzervy, výrobky zo
13Vlčí bôb a výrobky z neho
14Mäkkýše a výrobky z nich
0Neuvedeno