e-strava Jedálny lístok
Gymnázium M.Koperníka
Bílovec
[0136]
Ulrich software
Hodnotenie jedál:
1 = Výborné 2 = Lepšie 3 = Dobré 4 = Dalo sa zjesť 5 = Nechutilo
Deň Ponuka
Po
6.1.
SLEPIČÍ S TĚSTOVINOU 1,9Hodnotenie:
1. ČOČKA NA KYSELO, VEJCE VAŘENÁ, CHLÉB, OKUREK, OVOCNÝ ČAJ, TYČINKA 1,3,10,8Dobré
Ut
7.1.
RAJSKÁ S OVESNÝMI VLOČKAMI 1,9Hodnotenie:
1. SEDLČANSKÝ KOTLET, BRAMBOR, TATARSKÁ OMÁČKA, OVOCNÝ ČAJ 3,7,10Dobré
St
8.1.
BRAMBOROVÁ S HOUBAMI 1Hodnotenie:
1. KRÁLIČÍ RAGÚ, DUŠENÁ RÝŽE, DŽUS, OVOCE 1,6,7,9Dobré
Št
9.1.
ŽAMPIÓNOVÁ 1,9Hodnotenie:
1. SEKANÁ PEČENĚ, BRAMBOROVÁ KAŠE, SALÁT ZELNÝ S KOPREM, OVOCNÝ ČAJ 1,3,7Výborné
Pi
10.1.
ZELNÁ S KLOBÁSOU 1,6,7,9Hodnotenie:
1. BRAMBOROVÉ ŠIŠKY S MÁKEM, OCHUCENÉ MLÉKO, OVOCE 1,7Výborné
2. PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO, DUŠENÁ RÝŽE, KOMPOT, DŽUS, OVOCE 1,7
Po
13.1.
HOVĚZÍ S KJAPÁNÍM 1,3,7,9Hodnotenie:
1. SEGEDINSKÝ GULÁŠ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK, OVOCE, ČAJ 1,3,7,6Lepšie
Ut
14.1.
HRSTKOVÁ 1,9
1. KARLOVARSKÝ KOTOUČ, BRAMBOR, SALÁT Z ČÍNSKÉHO ZELÍ S MRKVÍ, OVOCNÝ ČAJ 1,3,10
St
15.1.
KVĚTÁKOVÁ 1,3,7,9Hodnotenie:
1. SRBSKÉ RIZOTO, OKUREK, OVOCE, OVOCNÝ ČAJ 10Výborné
Št
16.1.
FRANKFURTSKÁ 1,9Hodnotenie:
1. RYBÍ FILÉ SMAŽENÉ, BRAMBOROVÁ KAŠE, SALÁT Z ČERVENÉ ŘEPY, OVOCNÝ ČAJ 1,3,4,7Lepšie
Pi
17.1.
Z VAJEČNÉ JÍŠKY 1,3,9Hodnotenie:
1. CIKÁNSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ, TĚSTOVINY, OVOCE, ČAJ 1,10Výborné
Po
20.1.
SELSKÁ 1,9Hodnotenie:
1. SMAŽENÝ KRŮTÍ ŘÍZEK V SEZAMU, BRAMBOROVÁ KAŠE, MRKVOVÝ SALÁT, TYČINKA, OVOCNÝ ČAVýborné
Ut
21.1.
HOVĚZÍ S FRITÁTOVÝMI NUDLEMI 1,3,7,9Hodnotenie:
1. HRACHOVÁ KAŠE S CIBULKOU, VÍDEŇSKÝ PÁREK, CHLÉB, OKUREK, DŽUS 1,3,7,9Výborné
St
22.1.
UZENÁ S BRAMBOREM 9
1. MORAVSKÝ VRABEC, ŠPENÁT DUŠENÝ, ŠPEKOVÉ KNEDLÍKY, ČAJ, OVOCE 1,7
Št
23.1.
Z ČERVENÉ ČOČKY 1,9
1. CHALUPÁŘSKÁ ROŠTĚNÁ, RÝŽE BASMATI, OKURKOVÝ SALÁT, OVOCNÝ ČAJ 1
Pi
24.1.
ZELENINOVÁ S DROŽ´ĎOVÝMI KNEDLÍČKY 1,3,9
1. VEJCE VAŘENÁ, KOPROVÁ OMÁČKA, BRAMBOR, DŽUS, OVOCE 1,3,7
Po
27.1.
HOVĚZÍ VÝVAR SE SMAŽENÝM HRÁŠKEM 1,9
1. HAMBURSKÁ VEPŘOVÁ KÝTA, ZRNÍČKOVÝ KNEDLÍK, DŽUS, OVOCE 1,7,9,10
Ut
28.1.
KULAJDA 1,3,7,9,10
1. PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY SE SLANINOU, DUŠENÁ ZELENINA NA MÁSLE,
St
29.1.
FAZOLOVÁ 1,9
1. ŠPAGETY S KUŘECÍM MASEM, SÝREM A BOLOŇSKOU OMÁČKOU, DŽUS, OVOCE 1,7
Št
30.1.
ČESNEKOVÁ 1,9
1. VEPŘOVÁ PLEC PEČENÁ, DUŠENÁ KAPUSTA, BRAMBOR, DŽUS, OVOCE 1
Pi
31.1.
1.
Alergeny
1Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos) a výrobky z nich
2Kôrovce a výrobky z nich
3Vajcia a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašidy a výrobky s nich
6Sójové zrná a výrobky z nich
7Mlieko a výrobky z neho
8Orechy a výrobky z nich
9Zeler a výrobky z neho
10Horčica a výrobky z nej
11Sezamové semená a výrobky z nich
12Oxid siričitý a siričitany (>10 mg/kg alebo >10 mg/l, sušené ovocie, ovocné konzervy, výrobky zo
13Vlčí bôb a výrobky z neho
14Mäkkýše a výrobky z nich
0Neuvedeno