e-strava Jedálny lístok
Gymnázium M.Koperníka
Bílovec
[0136]
Ulrich software
Deň Ponuka
Ut
2.4.
HRACHOVÁ 1,9,12Hodnotenie:
1. VEPŘOVÁ PEČENĚ FRANKFURTSKÁ,RÝŽE S PEČENOU TĚSTOVINOU , DŽUS 1,7
2. SOJOVÉ PLÁTKY NA PAPRICE, RÝŽE S PEČENOU TĚSTOVINOU ,DŽUS 1,7,6
St
3.4.
SLEPIČÍ VÝVAR S MASEM A TĚSTOVINOU 1,9,12Hodnotenie:
1. ZNOJEMSKÁ HOVĚZÍ KÝTA, VAŘENÉ BRAMBORY ,OVOCE, BYLINKOVÝ ČAJ 1,10
2. RÝŽOVÁ KAŠE S OVOCEM A GRANKEM, OVOCE, OVOCNÝ ČAJ 7
Št
4.4.
ČESNEKOVÁ S BRAMBOREM 1Hodnotenie:
1. ZAPEČENÉ TĚSTOVINY S KUŘECÍM MASEM A KVĚTÁKEM, KYSELÝ OKUREK,DŽUS1,3,7,10
2. KUSKUS S HLÍVOU ÚSTŘIČNOU A ZELENINOU, KYSELÝ OKUREK ,DŽUS 1,10,9
Pi
5.4.
Z RYBÍHO FILÉ S OPRAŽENOU HOUSKOU 1,7,9,4,12Hodnotenie:
1. SEDLČANSKÝ VEPŘOVÝ KOTLET(hermelín), BRA.KAŠE,ZEL.PŘÍZDOBA,ČAJ 1,7
2. FAZOLOVÝ SALÁT S BALKÁNSKÝM SÝREM A JABLKY, TMAVÝ CHLÉB, ČAJ 1,7
Po
8.4.
BRAMBORAČKA 1,9Hodnotenie:
1. ČÍNA Z KRŮTÍHO MASA,DUŠENÁ RÝŽE, OVOCE, DŽUS 9
2. ČÍNA ZE SOJOVÝCH KOSTEK, DUŠENÁ RÝŽE, OVOCE, DŽUS 9,6
Ut
9.4.
LUŠTĚNINOVÁ 1,9,12Hodnotenie:
1. KARBENÁTEK Z RYBÍHO FILÉ, BRAM.KAŠE,SALÁT Z KYSANÉHO ZELÍ,SIRUP 1,3,7,4,10
2. KVĚTÁK S VEJCI, VAŘENÉ BRAMBORY, SALÁT Z KYSANÉHO ZELÍ,SIRUP 3,7,10
St
10.4.
Z JARNÍ ZELENINY 1,9Hodnotenie:
1. LOVECKÁ VEPŘOVÁ KÝTA (chilli,kečup,žampiony), BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY,DŽUS 1,7
2. VEPŘOVÁ JÁTRA S BYLINKOVOU ŠŤÁVOU, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY,DŽUS 1,7
Št
11.4.
KRŮTÍ VÝVAR S TĚSTOVINOU 1,9,12Hodnotenie:
1. HRACHOVÁ KAŠE, DIETNÍ PÁREK, KYSELÝ OKUREK,CHLÉB,OVOCE, ČAJ 1,7,10
2. TĚSTOVINY S PIKANTNÍ OMÁČKOU A UZENÝM TOFU, OVOCE, ČAJ 1,3,7,6
Pi
12.4.
RAJČATOVÁ S OVESNÝMI VLOČKAMI 1,9,10Hodnotenie:
1. KRÁLIČÍ RAGÚ,(smetana, hrášek,) VAŘENÉ BRAMBORY, DŽUS1,7
2. ZELENINOVÉ KARBENÁTKY,VAŘENÉ BRAMBORY, KOMPOT, DŽUS 1,3,7,9
Po
15.4.
Z ČERVENÉ ČOČKY 1,9,12Hodnotenie:
1. KUŘECÍ STEHNO NA KARI, STAROČESKÁ RÝŽE,SALÁT, DŽUS 1
2. ZELENINOVÉ RIZOTO S POHANKOU, SÝREM A PÓRKEM, SALÁT, DŽUS 7,9
Ut
16.4.
JÁHLOVÁ S HOUBAMI 9,12Hodnotenie:
1. SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ (vepř.maso), HOUSKOVÉ KNEDLÍKY, OVOCE, SIRUP 1,3,7,10
2. SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ ZE SOJOVÉHO MASA, HOUSKOVÉ KNEDLÍKY, OVOCE, SIRUP 1,3,7,6,10
St
17.4.
KUŘECÍ VÝVAR S MASEM A PEČENOU TĚSTOVINOU1,9,12Hodnotenie:
1. HOVĚZÍ MASO V MRKVI,VAŘENÉ BRAMBORY,OVOCE,DŽUS 1,7
2. DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S VANILKOVÝM KRÉMEM, OVOCE,DŽUS 1,3,7
Št
18.4.
MRKVOVÁ S BULGUREM 1Hodnotenie:
1. KRŮTÍ PRSA NA ROZMARÝNU,TĚSTOVINY,OVOCE, ČERNÝ ČAJ 1
2. TĚSTOVINY SE SMETANOVÝM LISTOVÝM ŠPENÁTEM, OVOCE, ČERNÝ ČAJ 1,7
Pi
19.4.
KRUPICOVÁ S VEJCI 1,3,9,12Hodnotenie:
1. VEPŘOVÁ KOTLETA NA ZPŮSOB ZVĚŘINY, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY, DŽUS 1
2. SLOVENSKÉ HALUŠKY S BRYNZOU A SLANINOU, SALÁT, DŽUS 1,7
Po
22.4.
RAJSKÁ S TARHOŇOU 1,10,12,9Hodnotenie:
1. KUŘECÍ PRSA S PÓRKEM A ČESNEKEM, DUŠENÁ RÝŽE, OVOCE,SIRUP 1
2. KUSKUSOTO SE SOJOVÝM MASEM, ZELENINOU A SÝREM,OVOCE, SIRUP1,6,9
Ut
23.4.
HOVĚZÍ VÝVAR TĚSTOVINOU 1,9,12
1. VEPŘOVÁ PEČENĚ, DUŠENÝ ŠPENÁT, VAŘENÉ BRAMBORY, OVOCNÝ ČAJ 1,3,7
2. PŘÍRODNÍ TOFU,DUŠENÝ ŠPENÁT, VAŘENÉ BRAMBORY,OVOCNÝ ČAJ1,3,6,7
St
24.4.
RYBÍ POLÉVKA "UCHA" (hl.zelí,div.koření) 1,4,3,7,12,9Hodnotenie:
1. HOVĚZÍ PEČENĚ NA PAPRICE, TĚSTOVINY, OVOCE, DŽUS 1
2. TĚSTOVINY S FAZOLOVÝMI LUSKY A RAJČATY(slanina,sýr), DŽUS 1,7
Št
25.4.
FAZOLOVÁ 1,9,12Hodnotenie:
1. SRBSKÉ RIZOTO Z VEPŘOVÉHO MASA , SÝR,DOMÁCÍ PERNÍK,BYLINKOVÝ ČAJ 1,9,10 ,3
2. BULGUROVÝ PILAV SE ZELENINOU A SÝREM, DOMÁCÍ PERNÍK, BYLINKOVÝ ČAJ 1,9,3
Pi
26.4.
SLEPIČÍ VÝVAR S MASEM A RÝŽÍ 9,12
1. KOPROVÁ OMÁČKA ,VAŘENÉ VEJCE, VAŘENÉ BRAMBORY, SIRUP 1,3,7,10
2. HOUBOVÝ KUBA (kroupy, žampiony,hrášek)ZELENINOVÝ SALÁT,SIRUP 1,10
Po
29.4.
DROŽĎOVÁ S VLOČKAMI A ZELENINOU 1,9,12
1. ZAHRADNICKÁ SEKANÁ, VAŘENÉ BRAMBORY S MÁSLEM, KYSELÝ OKUREK, DŽUS 1,3,9,7,10
2. BRAMBOROVÝ GULÁŠ SE SOJOVÝM MASEM, CHLÉB, DŽUS 1,6
Ut
30.4.
BRAMBOROVÁ 1,9,12
1. KUŘECÍ PRSA S BYLINKOVÝM KOŘENÍM, DUŠENÁ RÝŽE,OVOCE,SIRUP 1
2. BULGUROVÉ RIZOTO S UZENÝM TOFU, OVOCE, SIRUP 1,6,9,
Št
2.5.
ZELENINOVÝ VÝVAR S BULGUREM 9,1,12
1. LOSOS OBALENÝ S HOŘČICÍ A MEDEM, ŠŤOUCH. BRAMBORY,ČER.ŘEPA, ČERNÝ ČAJ 1,10,3,7,4
2. PIKANTNÍ BRAMBORY ZAPEČENÉ SE ŽAMPIONY ČER.ŘEPA, ČERNÝ ČAJ 9,3,10
Pi
3.5.
LUŠTĚNINOVÁ 1,9,12
1. KRŮTÍ PALIVEC(slanina,paprika,chilli), TĚSTOVINY, DŽUS 1,7
2. SALÁT Z KUKUŘIČKÝCH TĚSTOVIN S TUŇÁKEM, DŽUS 4,7,9
Po
6.5.
1.
2.
Ut
7.5.
1.
2.
Št
9.5.
1.
2.
Pi
10.5.
1.
2.
Po
13.5.
1.
2.
Ut
14.5.
1.
2.
St
15.5.
1.
2.
Št
16.5.
1.
2.
Pi
17.5.
1.
2.
Po
20.5.
1.
2.
Ut
21.5.
1.
2.
St
22.5.
1.
2.
Št
23.5.
1.
2.
Pi
24.5.
1.
2.
Po
27.5.
1.
2.
Ut
28.5.
1.
2.
St
29.5.
1.
2.
Št
30.5.
1.
2.
Pi
31.5.
1.
2.
Alergeny
1Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos) a výrobky z nich
2Kôrovce a výrobky z nich
3Vajcia a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašidy a výrobky s nich
6Sójové zrná a výrobky z nich
7Mlieko a výrobky z neho
8Orechy a výrobky z nich
9Zeler a výrobky z neho
10Horčica a výrobky z nej
11Sezamové semená a výrobky z nich
12Oxid siričitý a siričitany (>10 mg/kg alebo >10 mg/l, sušené ovocie, ovocné konzervy, výrobky zo
13Vlčí bôb a výrobky z neho
14Mäkkýše a výrobky z nich
0Neuvedeno