e-strava Menu
Gymnázium M.Koperníka
Bílovec
[0136]
Ulrich software
Day Choice
Tue
2.4.
HRACHOVÁ 1,9,12Rating:
1. VEPŘOVÁ PEČENĚ FRANKFURTSKÁ,RÝŽE S PEČENOU TĚSTOVINOU , DŽUS 1,7
2. SOJOVÉ PLÁTKY NA PAPRICE, RÝŽE S PEČENOU TĚSTOVINOU ,DŽUS 1,7,6
Wed
3.4.
SLEPIČÍ VÝVAR S MASEM A TĚSTOVINOU 1,9,12Rating:
1. ZNOJEMSKÁ HOVĚZÍ KÝTA, VAŘENÉ BRAMBORY ,OVOCE, BYLINKOVÝ ČAJ 1,10
2. RÝŽOVÁ KAŠE S OVOCEM A GRANKEM, OVOCE, OVOCNÝ ČAJ 7
Thu
4.4.
ČESNEKOVÁ S BRAMBOREM 1Rating:
1. ZAPEČENÉ TĚSTOVINY S KUŘECÍM MASEM A KVĚTÁKEM, KYSELÝ OKUREK,DŽUS1,3,7,10
2. KUSKUS S HLÍVOU ÚSTŘIČNOU A ZELENINOU, KYSELÝ OKUREK ,DŽUS 1,10,9
Fri
5.4.
Z RYBÍHO FILÉ S OPRAŽENOU HOUSKOU 1,7,9,4,12Rating:
1. SEDLČANSKÝ VEPŘOVÝ KOTLET(hermelín), BRA.KAŠE,ZEL.PŘÍZDOBA,ČAJ 1,7
2. FAZOLOVÝ SALÁT S BALKÁNSKÝM SÝREM A JABLKY, TMAVÝ CHLÉB, ČAJ 1,7
Mon
8.4.
BRAMBORAČKA 1,9Rating:
1. ČÍNA Z KRŮTÍHO MASA,DUŠENÁ RÝŽE, OVOCE, DŽUS 9
2. ČÍNA ZE SOJOVÝCH KOSTEK, DUŠENÁ RÝŽE, OVOCE, DŽUS 9,6
Tue
9.4.
LUŠTĚNINOVÁ 1,9,12Rating:
1. KARBENÁTEK Z RYBÍHO FILÉ, BRAM.KAŠE,SALÁT Z KYSANÉHO ZELÍ,SIRUP 1,3,7,4,10
2. KVĚTÁK S VEJCI, VAŘENÉ BRAMBORY, SALÁT Z KYSANÉHO ZELÍ,SIRUP 3,7,10
Wed
10.4.
Z JARNÍ ZELENINY 1,9Rating:
1. LOVECKÁ VEPŘOVÁ KÝTA (chilli,kečup,žampiony), BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY,DŽUS 1,7
2. VEPŘOVÁ JÁTRA S BYLINKOVOU ŠŤÁVOU, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY,DŽUS 1,7
Thu
11.4.
KRŮTÍ VÝVAR S TĚSTOVINOU 1,9,12Rating:
1. HRACHOVÁ KAŠE, DIETNÍ PÁREK, KYSELÝ OKUREK,CHLÉB,OVOCE, ČAJ 1,7,10
2. TĚSTOVINY S PIKANTNÍ OMÁČKOU A UZENÝM TOFU, OVOCE, ČAJ 1,3,7,6
Fri
12.4.
RAJČATOVÁ S OVESNÝMI VLOČKAMI 1,9,10Rating:
1. KRÁLIČÍ RAGÚ,(smetana, hrášek,) VAŘENÉ BRAMBORY, DŽUS1,7
2. ZELENINOVÉ KARBENÁTKY,VAŘENÉ BRAMBORY, KOMPOT, DŽUS 1,3,7,9
Mon
15.4.
Z ČERVENÉ ČOČKY 1,9,12Rating:
1. KUŘECÍ STEHNO NA KARI, STAROČESKÁ RÝŽE,SALÁT, DŽUS 1
2. ZELENINOVÉ RIZOTO S POHANKOU, SÝREM A PÓRKEM, SALÁT, DŽUS 7,9
Tue
16.4.
JÁHLOVÁ S HOUBAMI 9,12Rating:
1. SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ (vepř.maso), HOUSKOVÉ KNEDLÍKY, OVOCE, SIRUP 1,3,7,10
2. SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ ZE SOJOVÉHO MASA, HOUSKOVÉ KNEDLÍKY, OVOCE, SIRUP 1,3,7,6,10
Wed
17.4.
KUŘECÍ VÝVAR S MASEM A PEČENOU TĚSTOVINOU1,9,12Rating:
1. HOVĚZÍ MASO V MRKVI,VAŘENÉ BRAMBORY,OVOCE,DŽUS 1,7
2. DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S VANILKOVÝM KRÉMEM, OVOCE,DŽUS 1,3,7
Thu
18.4.
MRKVOVÁ S BULGUREM 1Rating:
1. KRŮTÍ PRSA NA ROZMARÝNU,TĚSTOVINY,OVOCE, ČERNÝ ČAJ 1
2. TĚSTOVINY SE SMETANOVÝM LISTOVÝM ŠPENÁTEM, OVOCE, ČERNÝ ČAJ 1,7
Fri
19.4.
KRUPICOVÁ S VEJCI 1,3,9,12Rating:
1. VEPŘOVÁ KOTLETA NA ZPŮSOB ZVĚŘINY, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY, DŽUS 1
2. SLOVENSKÉ HALUŠKY S BRYNZOU A SLANINOU, SALÁT, DŽUS 1,7
Mon
22.4.
RAJSKÁ S TARHOŇOU 1,10,12,9Rating:
1. KUŘECÍ PRSA S PÓRKEM A ČESNEKEM, DUŠENÁ RÝŽE, OVOCE,SIRUP 1
2. KUSKUSOTO SE SOJOVÝM MASEM, ZELENINOU A SÝREM,OVOCE, SIRUP1,6,9
Tue
23.4.
HOVĚZÍ VÝVAR TĚSTOVINOU 1,9,12
1. VEPŘOVÁ PEČENĚ, DUŠENÝ ŠPENÁT, VAŘENÉ BRAMBORY, OVOCNÝ ČAJ 1,3,7
2. PŘÍRODNÍ TOFU,DUŠENÝ ŠPENÁT, VAŘENÉ BRAMBORY,OVOCNÝ ČAJ1,3,6,7
Wed
24.4.
RYBÍ POLÉVKA "UCHA" (hl.zelí,div.koření) 1,4,3,7,12,9Rating:
1. HOVĚZÍ PEČENĚ NA PAPRICE, TĚSTOVINY, OVOCE, DŽUS 1
2. TĚSTOVINY S FAZOLOVÝMI LUSKY A RAJČATY(slanina,sýr), DŽUS 1,7
Thu
25.4.
FAZOLOVÁ 1,9,12Rating:
1. SRBSKÉ RIZOTO Z VEPŘOVÉHO MASA , SÝR,DOMÁCÍ PERNÍK,BYLINKOVÝ ČAJ 1,9,10 ,3
2. BULGUROVÝ PILAV SE ZELENINOU A SÝREM, DOMÁCÍ PERNÍK, BYLINKOVÝ ČAJ 1,9,3
Fri
26.4.
SLEPIČÍ VÝVAR S MASEM A RÝŽÍ 9,12
1. KOPROVÁ OMÁČKA ,VAŘENÉ VEJCE, VAŘENÉ BRAMBORY, SIRUP 1,3,7,10
2. HOUBOVÝ KUBA (kroupy, žampiony,hrášek)ZELENINOVÝ SALÁT,SIRUP 1,10
Mon
29.4.
DROŽĎOVÁ S VLOČKAMI A ZELENINOU 1,9,12
1. ZAHRADNICKÁ SEKANÁ, VAŘENÉ BRAMBORY S MÁSLEM, KYSELÝ OKUREK, DŽUS 1,3,9,7,10
2. BRAMBOROVÝ GULÁŠ SE SOJOVÝM MASEM, CHLÉB, DŽUS 1,6
Tue
30.4.
BRAMBOROVÁ 1,9,12
1. KUŘECÍ PRSA S BYLINKOVÝM KOŘENÍM, DUŠENÁ RÝŽE,OVOCE,SIRUP 1
2. BULGUROVÉ RIZOTO S UZENÝM TOFU, OVOCE, SIRUP 1,6,9,
Thu
2.5.
ZELENINOVÝ VÝVAR S BULGUREM 9,1,12
1. LOSOS OBALENÝ S HOŘČICÍ A MEDEM, ŠŤOUCH. BRAMBORY,ČER.ŘEPA, ČERNÝ ČAJ 1,10,3,7,4
2. PIKANTNÍ BRAMBORY ZAPEČENÉ SE ŽAMPIONY ČER.ŘEPA, ČERNÝ ČAJ 9,3,10
Fri
3.5.
LUŠTĚNINOVÁ 1,9,12
1. KRŮTÍ PALIVEC(slanina,paprika,chilli), TĚSTOVINY, DŽUS 1,7
2. SALÁT Z KUKUŘIČKÝCH TĚSTOVIN S TUŇÁKEM, DŽUS 4,7,9
Mon
6.5.
1.
2.
Tue
7.5.
1.
2.
Thu
9.5.
1.
2.
Fri
10.5.
1.
2.
Mon
13.5.
1.
2.
Tue
14.5.
1.
2.
Wed
15.5.
1.
2.
Thu
16.5.
1.
2.
Fri
17.5.
1.
2.
Mon
20.5.
1.
2.
Tue
21.5.
1.
2.
Wed
22.5.
1.
2.
Thu
23.5.
1.
2.
Fri
24.5.
1.
2.
Mon
27.5.
1.
2.
Tue
28.5.
1.
2.
Wed
29.5.
1.
2.
Thu
30.5.
1.
2.
Fri
31.5.
1.
2.
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available