e-strava Jídelníček
Gymnázium M.Koperníka
Bílovec
[0136]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Út
1.9.
Z BÍLÝCH FAZOLÍ SE SLANINOU 1,7,9Hodnocení:
1. PŘÍRODNÍ VEPŘOVÝ KOTLET, DUŠENÁ RÝŽE,KOMPOT,SIRUP 1Lepší
St
2.9.
KUŘECÍ VÝVAR S TĚSTOVINOU 1,9,7Hodnocení:
1. SEKANÁ SVÍČKOVÁ S PANENKOU,ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY,ZELENINOVÝ SALÁT,DŽUS 1,7,3Lepší
Čt
3.9.
BRAMBORAČKA SE ŽAMPIONY 1,9Hodnocení:
1. ITALSKÝ GULÁŠ SE SÝREM,MÁSLOVÉ NOKY,ČERVENÁ ŘEPA,OVOCNÝ ČAJ 1,3,7,9,10Lepší
2. FAZOLKY NA SMETANĚ,VAŘENÉ VEJCE,MÁSLOVÉ NOKY,OVOCNÝ ČAJ 1,7,6,3

4.9.
ČOČKOVÁ 9,1Hodnocení:
1. KUŘE NA ZPŮSOB BAŽANTA,VAŘENÉ BRAMBORY,KOMPOT,MINERÁLKA 1Dobré
2. JOGURTOVÉ KNEDLÍKY S MALINOVÝM PŘELIVEM,MINERÁLKA 1,7,3,Skvělé
Po
7.9.
RUSKÝ BORŠČ 9,1,7,6,12Hodnocení:
1. KUŘECÍ RAŽNIČÍ, VAŘENÉ BRAMBORY,OVOCNÝ KOKTEJL,SIRUP 1Skvělé
2. ZELENINOVÉ RIZOTO SYPANÉ SÝREM,OVOCNÝ KOKTEJL,SIRUP 9,7Skvělé
Út
8.9.
ČESNEČKA S PRAŽENÝMI VLOČKAMI 1,12Hodnocení:
1. PEČENÝ PAPRIKOVÝ LUSK,RAJČATOVÁ OMÁČKA,TĚSTOVINY,JABLKO,DŽUS 1,7,3,9Skvělé
2. TĚSTOVINOVÝ SALÁT S TUŇÁKEM,ZELENINOVÁ PŘÍZDOBA,DŽUS 1,3,4,10Skvělé
St
9.9.
HRSTKOVÁ 9,1Hodnocení:
1. RYBÍ FILÉ PO CIKÁNSKU(slanina,šunka,žampiony)ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY,ČAJDobré
2. KUŘECÍ STEHNO PEČENÉ S NIVOU A KŘENEM,ŠŤOUCHNÉ BRAMBORY, ČAJ
Čt
10.9.
KEDLUBNOVÁ 1,7Hodnocení:
1. ZNOJEMSKÝ GULÁŠ(hov,maso,okurek),DUŠENÁ RÝŽE,OVOCE,DŽUS 1,10Lepší
2. ŠPECLE SE ZELÍM A UZENÝM MASEM,OVOCE,DŽUS 1

11.9.
HOVĚZÍ VÝVAR S TĚSTOVINOU 9,1,12Hodnocení:
1. KACHNÍ STEHNO PEČENÉ,ČERVENÉ ZELÍ,BRAMBOROVÉ ŠPALÍČKY,ČAJ 1Skvělé
2. FAZOLOVÝ SALÁT SE SOJOVÝM MASEM,PEČIVO,ČAJ 1,10,9Ušlo to
Po
14.9.
Zeleninová s pohankou 9Hodnocení:
1. Smažené rybí filé,bramborová kaše,okurkový salát,sirup 4,1,3,7Dobré
2. Kuskusové rizoto sypané pórkem,okurkový salát,sirup 1,9,7Lepší
Út
15.9.
Selská 1,7Hodnocení:
1. Čočka na kyselo,vařené vejce,okurek,džus, ovoce 1,3,10Lepší
2. Maminčino kuřecí stehno, tarhoňa (těstovina) zel.salát,džus,ovoce 1,7Skvělé
St
16.9.
Kmínová ze zeleninou a vejci 1,3,9,12Hodnocení:
1. Roštěná se smetanovou šťávou (hov.maso) houskové knedlíky,čaj 1,6,7Lepší
2. Bulgur s quinou,zeleninou a sýrem, čaj 1,7,9Lepší
Čt
17.9.
Kozí brada (z hl.zelí) 1,7,6Hodnocení:
1. Čevabčiči s hořčicí a cibulí, bramborová kaše,míchaný kompot, džus 1,10,7Skvělé
2. Zapečená brokolice, kuskus,kompot,džus 1,3,7Lepší

18.9.
Gulášová 1Hodnocení:
1. Vepřová kýta na houbách,těstoviny,ovoce, čaj 1,3
2. Žemlovka s jablky a tvarohem, sypaná grankem a cukrem, čaj 1,3,7Skvělé
Po
21.9.
Hrachový krém 1,9
1. Kuřecí řízek, vařené brambory s pažitkou, zeleninová přízdoba, čaj 3,7,1
2. Vločkové placičky, zeleninová přízdoba,čaj 1,3,9
Út
22.9.
Hovězí vývar se strouháním 9,1,3
1. Srbské rizoto se sýrem a pórkem, okurek, ovoce, sirup 10,7
St
23.9.
Zeleninová 7,9,1
1. Krůtí prsa na smetaně, těstoviny, ocovný čaj a zákuseček 7,9,6,1
2. Cizrnový salát, pečivo, ovocný čaj a zákuseček1,3
Čt
24.9.
Rajčatová s bulgurem 1
1. Hovězí pečeně protýkaná zeleninou, bramborová kaše, kompot,džus 9,1,7
2. Kuskus s grilovanou zeleninou, kompot,džus 1,9,7

25.9.
Kmínová s kapáním 1,3,7,9
1. Segedínský guláš, houskové knedlíky,jablko,čaj 1,3,7,6
2. Špagety se špenáten a nivou, jablko,čaj 1,7
Út
29.9.
Bramborová 1,9
1. Hrachová kaše, sekaná pečeně, kyselý okurek, chléb,ovoce, džus 1,7,10
2. Těstovinový salát s kuřecím masem,zeleninová přízdoba,ovoce,džus 1,3,10,7
St
30.9.
Frankfurtská 1
1. Pekingská směs (vepř.a kuřecí maso) dušená rýže s kukuřicí, čaj 3,1
2. Kynutý makový závin, ochucené mléko 1,3,7
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.