e-strava Jídelníček
Gymnázium M.Koperníka
Bílovec
[0136]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Út
1.12.
POHANKOVÁ SE ZELENINOU 9Hodnocení:
1. SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ (hov.maso), HOUSKOVÉ KNEDLÍKY, SIRUP 1,3,7Skvělé
St
2.12.
UZENÁ S BULGUREM 12,1,9Hodnocení:
1. PEČENÝ PAPRIKOVÝ LUSK,BRAMBOROVÁ KAŠE , MRKVOVÝ SALÁT,OVOCNÝ ČAJ 1,3,7Skvělé
Čt
3.12.
VLOČKOVÁ S DÝŃOVÝMÍ NOČKY 1,7Hodnocení:
1. KUŘECÍ STEHNO PEČENÉ NA MÁSLE,RÝŽE S PEČENOU TĚSTOVINOU,SALÁT,SIRUP 1,7Lepší

4.12.
HRACHOVÁ 1,9
1. VEPŘOVÝ KOTLET PO SRBSKU (lečo,protlak) VAŘENÉ BRAMBORY9,1,6,7
Po
7.12.
BRAMBOROVÁ 1,9
1. ŠPAGETY S BOLOŇSKOU OMÁČKOU,KUŘECÍM MASEM A SÝREM,DŽUS 10,1,7
Út
8.12.
RÝŽOVÁ 1,9
1. HOVĚZÍ KOSTKY NA PEPŘI,DUŠENÁ MRKEV,VAŘENÉ BRAMBORY,SIRUP 1,7
St
9.12.
FRANKFURTSKÁ 1,6
1. JOGURTOVÉ KNEDLÍKY S MALINOVÝM PŘELIVEM, OCHUCENÉ MLÉKO 1,3,7
Čt
10.12.
HRSTKOVÁ 1,9,12
1. ZAPEČENÉ TĚSTOVINY S VEPŘ.MASE M KVĚTÁKEM A BROKOLICÍ,SALÁT,SIRUP

11.12.
ZELENINOVÁ 1,3,9,7
1. SMAŽENÉ RYBÍ FILÉ SE SÝREM ,BRAMBOROVÁ KAŠE,KOMPOT,ČAJ 1,3,7,4
Po
14.12.
ČESNEKOVÁ S BRAMBOREM 1
1. DRŮBĚŽÍ ČINA,DUŠENÁ RÝŽE,ZELENINOVÝ SALÁT,ČAJ 1
Út
15.12.
UZENÁ S KRUPKAMI 1,9,12
1. FARMÁŘSKÉ MASO(vepřové,kuřecí,játra,slanina)ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY,KOMPOT 1
St
16.12.
Z VAJEČNÉ JÍŠKY 1,3,9,7
1. BRATISLAVSKÉ HOVĚZÍ MASO(smetana,koř.zelenina), HOUSKOVÉ KNEDLÍKY,ČAJ 1,3,7
Čt
17.12.
ZELENINOVÁ S DROŽĎOVÝMI KNEDLÍČKY 1,3,9,7,12
1. ČOČKA NA KYSLO, UZENÁ ROLOVANÁ PLEC,OKUREK,CHLÉB 1,10

18.12.
HOVĚZÍ VÝVAR S TĚSTOVINOU 1,9,12
1. SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK, BRAMBOROVÝ SALÁT S JOGURTEM 1,3,7,9,10
Po
21.12.
KMÍNOVÁ S VEJCI 1,3,9,13
1. VEPŘOVÁ PLEC PEČENÁ, ŠPENÁTOVO-BRAMBOROVÉ KNEDLÍKYY, ZEL. PŘÍZDOBA,DŽUS 1
Út
22.12.
GULÁŠOVÁ 1
1. DRŮBĚŽÍ RIZOTO SE SÝREM, KYSELÝ OKUREK,ČAJ 9,10
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.