Den |
Nabídka |
Pá 1.3. | LUŠTĚNINOVÁ 1,9, | Hodnocení: | 1. BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY PLNĚNÉ UZENINOU,KYSANÉ ZELÍ, DŽUS 1,10 | | 2. BRAMBOROVÉ ŠPALÍČKY S TVAROHEM A SLANINOU, DŽUS 1,7 |
|
|
Po 4.3. | Z HLÁVKOVÉHO ZELÍ S RAJČATY 1, | Hodnocení: | 1. SMAŽENÉ RYBÍ FILÉ SE SÝREM, BRAMBORY S MÁSLEM, SALÁT, DŽUS 1,3,4,7 | | 2. TĚSTOVINOVÝ SALÁT S TUŇÁTEM A ZELENINOU, DŽUS 1,4,9 | |
|
Út 5.3. | ZELENINOVÁ S JÁHLAMI 9,12 | Hodnocení: | 1. VEPŘOVÁ KÝTA NA PAPRICE, HOUSKOVÉ KNEDLÍKY,OVOCNÝ ČAJ 1,3,7 | | 2. CIZRNOVÝ SALÁT S TOFU A PÓRKEM, PEČIVO,OVOCNÝ ČAJ 1,3,10,6,9 | |
|
St 6.3. | SELSKÁ BRAMBOROVÁ 1,9,12 | Hodnocení: | 1. KRŮTÍ PRSA NA ČESNEKU SE ŽAMPIONY, DUŠENÁ RÝŽE, ČERNÝ ČAJ 1 | | 2. BULGUR SLADKÝ S OVOCEM A ČOKOLÁDOVÝM POSYPEM,ČERNÝ ČAJ 1 | |
|
Čt 7.3. | HOVĚZÍ VÝVAR S TĚSTOVINOU 1,9,12 | Hodnocení: | 1. CHILLI CON CARNE (hov.maso, fazole,protlak) CHLÉB, OVOCE, DŽUS 1,10 | | 2. PIKANTNÍ SOJOVÝ GULÁŠ,KRUPICOVÉ NOKY,OVOCE, DŽUS 1,3,7,6 | |
|
Pá 8.3. | HRÁŠKOVÝ KRÉM 1,7,12 | Hodnocení: | 1. PŘÍRODNÍ KUŘECÍ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, KOMPOT,DŽUS 1,7 | | 2. PEČENÉ VLOČKOVÉ PLACIČKY SE ZELENINOU,BRAMBOROVÁ KAŠE,KOMPOT, DŽUS 1,3,7,9 |
|
|
Po 11.3. | VLOČKOVÁ S BRAMBOREM 1,9 | Hodnocení: | 1. BOLOŇSKÉ ŠPAGETY S VEPŘOVÉHO MASA SE SÝREM, OVOCE,OVOCNÝ ČAJ 1,7,9,10 | | 2. ŠPAGETY SE ŠPENÁTEM A NIVOU,OVOCE,OVOCNÝ ČAJ 1,7 | |
|
Út 12.3. | ZELENINOVÝ VÝVAR S TĚSTOVINOU 1,3,9,12 | Hodnocení: | 1. SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ(hov.maso), VÍCEZRNNÉ KNEDLÍKY, DŽUS 1,3,7,9 | | 2. MARINOVÁNÉ SOJOVÉ PLÁTKY NA SMETANĚ, VÍCEZRNNÉ KNEDLÍKY, DŽUS 1,3,6,7,9 |
|
St 13.3. | RYBÍ SE ZELENINOU A SMAŽENÝM HRÁŠKEK 1,9,4,7,12 | Hodnocení: | 1. PEČENÝ PARIKOVÝ LUSK, ŠŤOUCHNÉ BRAMBORY,KYSELÝ OKUREK,ČERNÝ ČAJ 1,3,7,10 | | 2. KUSKUS S UZENÝM TOFU A ZELENINOU, KYSELÝ OKUREK,ČERNÝ ČAJ 1,6,9,10 |
|
Čt 14.3. | ŽAMPIONOVÁ S JÁHLAMI 1,12 | Hodnocení: | 1. KRŮTÍ CIKÁNSKÁ PEČENĚ, DUŠENÁ RÝŽE,SALÁT Z ČÍNSKÉHO ZELÍ, SIRUP 1,10,9 | | 2. LEDOVÝ SALÁT S KRŮTÍM MASEM A ŘEDKVIČKAMI ,SIRUP | |
|
Pá 15.3. | GULÁŠOVÁ 1,12 | Hodnocení: | 1. KUŘE NA MÁSLE S BYLINKAMI, VAŘENÉ BRAMOBRY, KOMPOT,ČAJ 1,7 | | 2. PIKANTNÍ HORSKÁ ČOČKA S PEČENÝM KVĚTÁKEM,(kari, česnek, chilli)PEČIVO,ČAJ 1 | |
|
|
Po 18.3. | ZELENINOVÁ S POHANKOU 9,12 | Hodnocení: | 1. RYBÍ FILÉ ZAPEČENÉ SE SÝREM A SMETANOU, VAŘ.BRAMBORY,SALÁT,ČAJ 1,7,3,4 | | 2. ZAPEČENÁ DÝNĚ S BRAMBOREM A SÝREM,SALÁT,ČAJ 7,3 | |
|
Út 19.3. | Z FAZOLOVÝCH LUSKŮ S BRAMBOREM 1,9 | 1. HOVĚZÍ GULÁŠ S CIBULKOU, TĚSTOVINY, OVOCE, DŽUS 1 | 2. ŽEMLOVKA S JABLKY A TVAROHEM, OCHUCENÉ MLÉKO, OVOCE,DŽUS 1,3,7 |
|
St 20.3. | SLEPIČÍ VÝVAR S MASEM A DROBENÍM 1,3,9,12 | 1. MORAVSKÝ VRABEC,DUŠENÁ KAPUSTA, VAŘENÉ BRAMBORY,SIRUP 1 | 2. UZENÉ TOFU, DUŠENÁ KAPUSTA, VAŘENÉ BRAMBORY, SIRUP 1,6 |
|
Čt 21.3. | BORČŠ 1,9,7,12,10 | 1. RIZOTO Z TŘÍBAREVNÉ RÝŽE S KRŮTÍM MASEM A LUŠTĚNINOU,OKUREK,ČAJ 10,7,9 | 2. RIZOTO S PEČENOU TĚSTOVINOU A LUŠTĚNINOU, OKUREK, ČAJ 9,10,7 |
|
Pá 22.3. | RAJČATOVÁ S BULGUREM 1,10,9,12 | 1. SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK, BRAMB.KAŠE S MRKVÍ,MÍCHANÝ KOMPOT,DŽUS 1,3,7 | 2. SMAŽENÝ SÝR, BRAMBOROVÁ KAŠE S MRKVÍ,MÍCHANÝ KOMPOT,DŽUS 1,3,7 |
|
|
Po 25.3. | |
Út 26.3. | |
St 27.3. | |
Jídla obsahují uvedené alergeny.Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.