e-strava Jídelníček
Gymnázium M.Koperníka
Bílovec
[0136]
Ulrich software
Den Nabídka
Út
1.6.
HOVĚZÍ VÝVAR S KAPÁNÍM 1,6,7,9,3
1. SMAŽENÝ VEPŘOVÝ KOTLET,BRAMBOROVÁ KAŠE,SALÁT,ČAJ 1,3,7
2. ZAPEČENÁ BROKOLICE,BRAMBOROVÁKAŠE, SALÁT,ČAJ 7,3
St
2.6.
UZENÁ S KROUPAMI 1,9Hodnocení:
1. BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY PLNĚNÉ UZENINOU,KYSANÉ ZELÍ,SIRUP 1,3,10
2. TĚSTOVINOVÝ SALÁT S TUŇÁKEM, SIRUP 1,4,10
Čt
3.6.
ZELENINOVÁ S ČERVENOU ČOČKOU 9,1Hodnocení:
1. HOVĚZÍ ŠTĚPÁNSKÁ PEČENĚ,VAŘENÉ BRAMBORY, SALÁT,DŽUS 1,3
2. ZAPEČENÉ BRAMBORY SE ZELENINOU A NIVOU,SALÁT,DŽUS 9,7,6,3

4.6.
FRANKFURTSKÁ S PÁRKEM 1,7,6,9,10,11Hodnocení:
1. DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S VANILKOVÝM KRÉMEM,GRANKO 1,3,7
2. KUŘE PEČENÉ NA MÁSLE,DUŠENÁ RÝŽE,OKUREK,ČAJ 7,1,10
Po
7.6.
PÓRKOVÁ 1,7Hodnocení:
1. KUŘECÍ STEAK "GYROS",ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY,DUŠENÁ ZELENINA 1,9,7
2. ŠPAGETY SE ŠPENÁTEM A NIVOU,ČAJ 1,7
Út
8.6.
Z VAJEČNÉ JÍŠKY 9,1,3Hodnocení:
1. FAZOLOVÝ GULÁŠ SE ŠUNKOVOU KLOBÁSOU,CHLÉB,DŽUS 1,6
2. FAZOLOVÝ GULÁŠ SE SOJOVÝM MASEM, CHLÉB,DŽUS 1,6
St
9.6.
ZELENINOVÝ VÝVAR S BYLINKOVÝMI NOKY 9,7,1Hodnocení:
1. HAMBURSKÁ VEPŘOVÁ KÝTA,HOUSKOVÉ KNEDLÍKY,ČAJ 9,7,6,10,1
2. KUŘECÍ JÁTRA NA SLANINĚ, HOUSKOVÉ KNEDLÍKY,ČAJ 1,3,7
Čt
10.6.
RÝŽOVÁ 7,9,1Hodnocení:
1. RYBÍ FILE NA MÁSLE, BRAMBOROVÁ KAŠE,KOMPOT,SIRUP 4,1,7
2. ZELENINOVÉ KARBENÁTKY,BRAMBOROVÁ KAŠE,KOMPOT,SIRUP 9,1,7

11.6.
ZELNÁ SE SMETANOU 1,10,7Hodnocení:
1. KUŘE NA ZPŮSOB BAŽANTA,DUŠENÁ RÝŽE,SALÁT,DŽUS 1,9,10
2. SRBSKÉ RIZOTO SE SÝREM.SALÁT,DŽUS 10,7,9
Po
14.6.
Z MÍCHANÝCH LUŠTĚNIN 9,1,12Hodnocení:
1. VEPŘOVÁ KÝTA NA HOUBÁCH,BRAMBORY SE SLANINOU,ČAJ 1
2. SOJOVÉ KOSTKY NA HOUBÁCH, BRAMBORY S MÁSLEM,ČAJ 1,7
Út
15.6.
HRÁŠKOVÁ 1,7Hodnocení:
1. HOVĚZÍ PLÁTEK NA ČESNEKU,HOUSKOVÉ KNEDLÍKY,DŽUS 1,3,7
2. ZELENINOVÉ RIZOTO S PÓRKEM , DŽUS 9,7
St
16.6.
KULAJDA 1,3,7,12,6Hodnocení:
1. ŠPAGETY S KUŘECÍM MASEM,SÝREM A BOLOŇSKOU OMÁČKOU,ČAJ 1,6,7
2. KVĚTÁKOVÝ MOZEČEK, VAŘENÉ BRAMBORY,ČAJ 3
Čt
17.6.
KRUPICOVÁ 1,3,9,12Hodnocení:
1. MORAVSKÝ VRABEC,DUŠENÝ ŠPENÁT,BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY,SIRUP 1,3,7
2. VAŘENÉ VEJCE,DUŠENÝ ŠPENÁT,BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY,SIRUP 1,3,7

18.6.
GULÁŠOVÁ 1Hodnocení:
1. KRŮTÍ RAGŮ,DUŠENÁ RÝŽE,DŽUS 1,3,7
2. PALAČINKY S TVAROHEM, SYPANÉ CUKREM, MLÉKO 1,7,3
Po
21.6.
RAJSKÁ S BULGUREM 1,9
1. VEPŘOVÁ KÝTA NA PAPRICE,TĚSTOVINY,ČAJ 1,7
2. FARFÁLE (těstoviny) S MÁKEM,CUKREM A MÁSLEM,OVOC.MLÉKO 1,7
Út
22.6.
VLOČKOVÁ S BRAMBOREM 1,9
1. KUŘE PEČENÉ NA KYSANÉM ZELÍ,VAŘENÉ BRAMBORY,DŽUS 1,10
2. PAPRIKY PLNĚNÉ KUKUSEM A ZELENINOU,ZAPEČENÉ SÝREM,DŽUS 1,7,9
St
23.6.
Z RYBÍHO FILÉ S HOUSKOU 1,7,9,4
1. HOVĚZÍ ZNOJEMSKÁ PEČENĚ,TŘÍBAREVNÁ RÝŽE,ČAJ 1,10
2. SOJOVÉ KOSTKY ZNOJEMSKÉ,TŘÍBAŘEVNÁ RÝŽE,ČAJ 1,6,10
Čt
24.6.
SLEPIČÍ S TĚSTOVINOU 1,9,12
1. VEPŘ.PLEC PO SELSKU,DUŠENÁ MRKEV S HRÁŠKEM,BRAMBORY,SIRUP 1,7
2. ZAPEČENÉ BRAMBORY S MRKVÍ A HRÁŠKEM,SIRUP 3

25.6.
BRAMBOROVÁ 1,9,12
1. ČOČKA NA KYSELO,VAŘENÉ VEJCE,CHLÉB,OKUREK,DŽUS 10,1,3
2. ČOČKOVÝ SALÁT S UZENÝM TOFU,CHLÉB, DŽUS 6,1,9
Po
28.6.
1.
Út
29.6.
1.
St
30.6.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.