e-strava Jídelníček
Gymnázium M.Koperníka
Bílovec
[0136]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
1.3.
BRAMBOROVÁ SE ŽAMPIONY 1
1. ŠPAGETY S VEPŘOVÝM MASEM,BOLOŃSKOU OMÁČKOU A SÝREM,SIRUP 1,7
Út
2.3.
HRACHOVÁ S UZENÝM FOFU 1,6,9Hodnocení:
1. KUŘE PEČENÉ NA ZPŮSOB BAŽANTA,DUŠENÁ RÝŽE,SALÁT,ČAJ 1Skvělé
St
3.3.
KRUPICOVÁ 1,3,9,7Hodnocení:
1. KRŮTÍ PRSA NA ČESNEKU,ČERVENÉ ZELÍ,VAŘENÉ BRAMBORY,ČAJ 1,10Skvělé
Čt
4.3.
VLOČKOVÁ 1,7
1. MASOVÉ KOULE V RAJČATOVÉ OMÁČCE, HOUSKOVÉ KNEDLÍKY,DŽUS 7,1,3,9,10

5.3.
ZELENINOVÝ VÝVAR S JÁTROVOU RÝŽÍ 9,1,6,7,3
1. ZAPEČENÉ BRAMBORY S KUŘECÍM MASEM,ZEL.PŘÍZDOBA,SIRUP 7,3
Po
15.3.
ČESNEKOVÁ S BYLINKOVÝMI KNEDLÍČKY 1
1. VEPŘOVÁ KOTELTA NA ŽAMPIONECH,DUŠENÁ RÝŽE,KOMPOT,DŽUS 1,7
Út
16.3.
POHANKOVÁ S HOUBAMI 9,1
1. FAZOLOVÉ LUSKY NA SMETANĚ,VAŘENÉ VEJCE,BRAMBORY,ČAJ 7,1,6,3
St
17.3.
HOVĚZÍ VÝVAR S TĚSTOVINOU 1,6,7,9
1. HOVĚZÍ GULÁŠ S CIBULKOU,HOUSKOVÉ KNEDLÍKY,SIRUP 1,3,7
Čt
18.3.
FRANKFURTSKÁ 1,7,6,9,10,11
1. ŽEMLOVKA S JABLKY A TVAROHEM,SYPANÁ GRANKEM,ČAJ 1,7,3

19.3.
RAJČATOVÁ S VLOČKAMI 1,7,10
1. ČÍNSKÉ NUDLE S KUŘECÍM MASEM A SÝREM,SALÁT,DŽUS 1,9,10,7
Po
22.3.
ZELENINOVÝ VÝAR S RÝŽÍ 7,9
1. SEKANÁ SVÍČKOVÁ (ml.maso,smetana) HOUSKOVÉ KNEDLÍKY,SIRUP 1,3,7,9
Út
23.3.
DROŽĎOVÁ S BRAMBOREM 1,9
1. ZAHRADNICKÁ HOV.PEČENĚ (květák,hrášek,rajče)ŠPECLE,SALÁT,ČAJ 7,1,6,9
St
24.3.
Z JARNÍ ZELENINY 1,9,7
1. ČOČKA NA KYSELO,VAŘENÉ VEJCE,OKUREK,CHLÉB,OVOCNÉ 1,3,10
Čt
25.3.
ŠPENÁTOVÁ 1,3,7
1. KUŘECÍ PLÁTEK ZAPEČENÝ SE SÝREM,BR.KAŠE,PŘÍZDOBA,ČAJ 7,1

26.3.
SELSKÁ 1,7,9
1. RYBÍ FILÉ PO CIKÁNSKU (houby,slanina,protlak)DUŠENÁ RÝŽE,SIRUP4,10,1
Po
29.3.
CIZRNOVÁ 1
1. PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO,VAŘENÉ BRAMBORY,KOMPOT,ČAJ 7,1
Út
30.3.
ZELENINOVÁ S JÁHLAMI A POHANKOU 7,1,9
1. MORAVSKÝ VRABEC,HLÁVKOVÉ ZELÍ,HOUSKOVÉ KNEDLÍKY,DŽUS 1,3,7
St
31.3.
BORŠČ 9,1,7,6,10
1. BRAMBOROVÉ ŠIŠKY S MÁKEM ,CUKREM A MÁSLEM,OVOCNÉ MLÉKO 1,7
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.